Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
στην θεσσαλονικη ανεβαζουν τον πηχη οι φοιτητριες
δοκιμασε να την πεσεις σε 30αρα που αισθανεται γρια με τοσα πιπινια τριγυρω

Μα δεν είμαι καν 30. Με τι μούτρα θα την πέσω σε 30άρα; Και γιατί εσυ να τρως όλες τις φοιτήτριες και γω τη γριά; Πάμε για καφέ να σε δω λαιβ πώς τις ρίχνεις μπας και μάθω τίποτα. Τα φράγκα τελειώνουν, οι Βραζιλιάνες μου τα φάγανε όλα. Αν πιάσω τον ΠΑΟΚ σήμερα βέβαια βγάζω 27 χιλιάρικα...

Συνημμένα

• 91BED15A-65BA-4626-9C05-68E9DE191B62.jpeg
    91BED15A-65BA-4626-9C05-68E9DE191B62.jpeg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 69

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μα δεν είμαι καν 30. Με τι μούτρα θα την πέσω σε 30άρα; Και γιατί εσυ να τρως όλες τις φοιτήτριες και γω τη γριά; Πάμε για καφέ να σε δω λαιβ πώς τις ρίχνεις μπας και μάθω τίποτα. Τα φράγκα τελειώνουν, οι Βραζιλιάνες μου τα φάγανε όλα. Αν πιάσω τον ΠΑΟΚ σήμερα βέβαια βγάζω 27 χιλιάρικα...
αμα περιμενεις να σου μαθει ο ακαποειρας πως ριχνουν γκομενα θα πεθανεις πιο παρθενος κι απο μεγαλοσχημη καλογρια του 16ου αιωνα στη μονη αικατερινης του σινα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

αν εισαι κατω των 25 πηγαινε αναγνωστηριο ΑΠΘ
τεραστιο με ποικιλια μουνιων
εχω φαει 9αρια απο εκει
παρε να διαβασεις κατι σχετικο με την δουλεια σου και κατσε διπλα σε οποια σου γυαλισει περισσοτερο
πιανεις ευκολα κουβεντα εκει και στο διαλειμα μπορειτε να τα πειτε πιο ανετα στο κυλικειο απο κατω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αμα περιμενεις να σου μαθει ο ακαποειρας πως ριχνουν γκομενα θα πεθανεις πιο παρθενος κι απο μεγαλοσχημη καλογρια του 16ου αιωνα στη μονη αικατερινης του σινα

μιλησε σε μας εσυ πουλι που εχεις δει γυμνη γυναικα ΜΟΝΟ σε μπουρδελο :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οχι μιλησε μας εσυ που δεν εχεις δει γυμνη γυναικα ΟΥΤΕ σε μπουρδελο  :2funny: :2funny:

δεν ειμαστε ολοι ΑΓΑΜΗΤΟΙ σαν εσενα ρε ΜΠΡΟΥΚΛΗ απο το αιγαλεω με το γιαπωνεζικο αμαξι

μια χαρα ειναι το αιγαλεω και τα γιαπωνεζικα αμαξια
αλλα το να το παιζεις μπρουκλης με αυτα ειναι γελοιο :2funny: :2funny:

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
αν εισαι κατω των 25 πηγαινε αναγνωστηριο ΑΠΘ
τεραστιο με ποικιλια μουνιων
εχω φαει 9αρια απο εκει
παρε να διαβασεις κατι σχετικο με την δουλεια σου και κατσε διπλα σε οποια σου γυαλισει περισσοτερο
πιανεις ευκολα κουβεντα εκει και στο διαλειμα μπορειτε να τα πειτε πιο ανετα στο κυλικειο απο κατω

Πάμε μαζί και ας έρθει και το πουλί. Ένας από σας να πάρει μαζί του μια τσάντα να βάλουμε μέσα τους καφέδες. Κυλικείο μόνο στο κτίριο διοίκησης, άντε και της θεολογικής αν είναι ανοιχτά, κάνουν ωραία σάντουιτς. Φύγαμε από Δευτέρα; Μη γαμιεστε και κοτέψετε... δε μπορώ άλλο να γαμαω τραβελια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πάμε μαζί και ας έρθει και το πουλί. Ένας από σας να πάρει μαζί του μια τσάντα να βάλουμε μέσα τους καφέδες. Κυλικείο μόνο στο κτίριο διοίκησης, άντε και της θεολογικής αν είναι ανοιχτά, κάνουν ωραία σάντουιτς. Φύγαμε από Δευτέρα; Μη γαμιεστε και κοτέψετε... δε μπορώ άλλο να γαμαω τραβελια.

τυπε σου ειπα για το κεντρικο αναγνωστηριο ειναι ανοιχτο καθε μερα και το κυλικειο απο κατω επισης
εχει μουνια απο ολες τις σχολες
πηγαινε τωρα
ειναι πεδιο δρασης για snipers μονος πρεπει να πας πιανεις ευκολοτερα κουβεντα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν ειμαστε ολοι ΑΓΑΜΗΤΟΙ σαν εσενα ρε ΜΠΡΟΥΚΛΗ απο το αιγαλεω με το γιαπωνεζικο αμαξι

μια χαρα ειναι το αιγαλεω και τα γιαπωνεζικα αμαξια
αλλα το να το παιζεις μπρουκλης με αυτα ειναι γελοιο :2funny: :2funny:
μπροστα σε σενα που εμενες σε γειτονια που σου εκλεβαν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι και που το κοβεις στον στον ποδαροδρομο γιατι δεν εχεις ουτε παπι, το αιγαλεω και το γιαπωνεζικο SUV ειναι ονειρα θερινης νυκτος

πες μας ολο το διαλογο που εκανες με το 9αρι φοιτητρια και την εριξες
πηγες εκει με την ψαροντουφεκοστολη και την κερασες νερο οπως κανεις στις ρεσεψιον των ξενοδοχειων η εφαρμοσες καποια αλλη τακτικη που εχεις δει απο pick up artists στο ιντερνετ;

Υ.Γ. μολις ριξεις τον πρωτο πουτσο σου σε μπουρδελο θα δεις τη ζωη με αλλο ματι

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
τυπε σου ειπα για το κεντρικο αναγνωστηριο ειναι ανοιχτο καθε μερα και το κυλικειο απο κατω επισης
εχει μουνια απο ολες τις σχολες
πηγαινε τωρα
ειναι πεδιο δρασης για snipers μονος πρεπει να πας πιανεις ευκολοτερα κουβεντα

Ρε συ... πώς θα την πέσω στο εννιάρι όταν είμαι άσχημος; Και μόνος μου; Εγώ σου είπα να πάμε μαζί γιατί έχεις πείρα και θα μάθω δυο πράγματα, είσαι και μεγαλύτερος και τσιμπάνε. Μοντέλα ακούω μοντέλα δε βλέπω... δε μου τα λες καλά ακαποειρα και γω ήλπιζα... πάλι με καμία Σαγιουρι με βλέπω να γαμαω κομοδίνο :/

Τελικά δε τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες, εμείς είμαστε κότες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε συ... πώς θα την πέσω στο εννιάρι όταν είμαι άσχημος; Και μόνος μου; Εγώ σου είπα να πάμε μαζί γιατί έχεις πείρα και θα μάθω δυο πράγματα, είσαι και μεγαλύτερος και τσιμπάνε. Μοντέλα ακούω μοντέλα δε βλέπω... δε μου τα λες καλά ακαποειρα και γω ήλπιζα... πάλι με καμία Σαγιουρι με βλέπω να γαμαω κομοδίνο :/

τυπε το να περιμενεις απο τον ακαποειρα να σου μαθει να ριχνεις μουνακια και μαλιστα 9αρια ειναι σαν να πας στον νικο ριζο να σου μαθει μπασκετ η στον θοδωρο παγκαλο να σου μαθει crossfit
ο τυπος οχι μονο δεν εχει γαμησει ΠΟΤΕ κανονικη γκομενα, αλλα δεν γαμαει ΟΥΤΕ στα μπουρδελα
πρωτον γιατι ειναι κοκοβιος
και δευτερον γιατι δεν υπαρχει σαλιο, ισα ισα βγαζει το μηνα του

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μπροστα σε σενα που εμενες σε γειτονια που σου εκλεβαν τις χαλκοσωληνες οι γυφτοι και που το κοβεις στον στον ποδαροδρομο γιατι δεν εχεις ουτε παπι, το αιγαλεω και το γιαπωνεζικο SUV ειναι ονειρα θερινης νυκτος

πες μας ολο το διαλογο που εκανες με το 9αρι φοιτητρια και την εριξες
πηγες εκει με την ψαροντουφεκοστολη και την κερασες νερο οπως κανεις στις ρεσεψιον των ξενοδοχειων η εφαρμοσες καποια αλλη τακτικη που εχεις δει απο pick up artists στο ιντερνετ;

Υ.Γ. μολις ριξεις τον πρωτο πουτσο σου σε μπουρδελο θα δεις τη ζωη με αλλο ματι

Αθηνα εμενα ακριβως επανω απο την γεφυρα πουλοπουλου, διπλα στο Θησειο

σε μπουρδελο γαμησα πρωτη φορα οταν ακομη πηγαινα γυμνασιο

απο βιβλιοθηκες γαμουσα διαβαζοντας εκει manuals σχετικα με τα αεροπλανα αφου φροντιζα οταν εβγαινα για διαλειμα να αφηνω επιδεικτικα διπλα στο μουνι σελιδα που εδειχνε τις σχετικες εικονες. Το θεωρουσαν κωλοφαρδια να κατσει ''τυχαια'' ενας πιλοτος διπλα τους
ευκολο καμακι στις βιβλιοθηκες λοιπον
και με την ποικιλια μουνιων που υπαρχει εκει τα 9ρια ηταν προσιτος στοχος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τυπε εχω ανεβασει αρκετες φωτο με μοντελογκομενες εδω

τωρα για το ασχημος..
αν δεν εισαι πολύ κοντος η πολύ χοντρος θα σου ελεγα να δοκιμασεις

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι