Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Στην φυση γαμαει ο ισχυρος

Ο γιωτομπαλος δεν πρεπει να δινει απογονους
Η ανθρωποτητα πρεπει να εξελιχθει

oταν θα σκασουν σαν μπαλονια ολες οι δυτικες χωρες λογω της υπερχρεωσης (πολυ συντομα) να ερθεις να μου μιλησεις για αυτα :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
oταν θα σκασουν σαν μπαλονια ολες οι δυτικες χωρες λογω της υπερχρεωσης (πολυ συντομα) να ερθεις να μου μιλησεις για αυτα :2funny: :2funny:

οτι και να γινει ο πιο δυνατος πρεπει να δινει απογονους
τα γιωτομπαλα μπορειτε να παιρνετε ματι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στην φυση γαμαει ο ισχυρος

Ο γιωτομπαλος δεν πρεπει να δινει απογονους
Η ανθρωποτητα πρεπει να εξελιχθει
Αφιέρωσε ρε φίλε μια γαμημενη ώρα από την ζωή σου για να καταλάβεις την θεωρία της εξέλιξης.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
οτι και να γινει ο πιο δυνατος πρεπει να δινει απογονους
τα γιωτομπαλα μπορειτε να παιρνετε ματι

το ποιος θα γαμαει θα καθοριζεται με απολυτα αντικειμενικα κριτηρια δλδ αποκλειστικα με βαση την εμφανιση και τα φυσικα χαρακτηριστικα

στον καπιταλισμο μια χαρα γαμα ο δυσμορφος και ο βατραχοειδης οποτε οι θεωριες περι φυλετικου δαρβινισμου πανε περιππατο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.740
Πόντοι
2.356
Σιγουρα, ετσι παει στις δυτικες κοινωνιες μας.
Ομως, απο την αλλη, τις εξιταρουν οι alpha males. Και αυτοι, σιγουρα δεν ειναι χειραγωγησιμοι...

Πρεπει ο καθε αντρας να διαλεξει τον ρολο του, και καλο ειναι να διαλεξει τον σωστο ρολο, του alpha male, και οχι να γινει ο κουβαλητης και προσκυνητης της καθε μπαζολας...

Ο Σαββιδης λεει πολλα σωστα, ασχετα αν καποια, σε καποιους φαινονται υπερβολικα.

Εχει γραψει, οτι οι περισσοτερες αν ας πουμε τις πας για γαμο, λενε απο μεσα τους 'τον μαλακα, εφαγε την παραμυθα'! Στην υγεια του μαλακα!

ναι ο μπαμπης που λιωνει ολη μερα στο στοιχημα και το πηγουνι του ακουμπαει στη μπακα του θα το παιξει αλφα μεηλ!
αλλοι τσιλιμπηθρες που πανε γυμναστηριο μονο για σελφι και να αλλαζουν τραγουδια στα μεγαφωνα.
αλλος μενει ανεργος ως τα 35 του μεχρι να ψοφησουν οι γονεις που τον ταιζουν.
αλφα μεηλ οπως και κακο παιδι δε γινεσαι. γεννηθηκες ετσι.

τα μεταξωτα βρακια.... (συμπληρωστε οτι γουσταρετε)

Επισκέπτης
Δηλαδή οι Τουμπιώτες δε βγαίνουν τούμπα; Ο ευοσμιτης βγαίνει λαδάδικα; Συγκρίνεται η πλατεία αριστοτελους με δέκα πακιά είκοσι περιστέρια που χέζουν και πέντε στέκια, με το Σύνταγμα; Την Ερμού; Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ο Φλοίσβος είναι «κλάφτα»;

Σεβαστή η άποψη σου παίχτη μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω αδειάσει 150 ποστ εδώ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειά και ήδη δεν αντέχω, περιμένω να κατέβω πάλι.
Τι ωραιο εχει ο φλοισβος;

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
Ότι δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κατσε ρε τύπε, αφου ειναι τοσο ευκολες ωστε να πεσουν αυθημερον, γιατι περιμενουν εμας να παμε και δεν εχουν βρει ηδη καποιον απο εκει?

ποιος ειπε οτι δεν βρισκουν καποιον εκει?

εδω στην ελλαδα η αλλη μπορει να ειναι αγαμητη 3 χρονια και δεν τρεχει τιποτα,
στην αμερικη μολις τελειωνει την μια σχεση αρχιζει την αλλη ειτε με αμερικανο ειτε με μεταναστη που ηρθε.
και εχει για ολους, αμα τυχεις σε ψηλομυτα ψηλη ξανθια αρια, πας παρακατω και σου καθεται η μεξικανα και η μαυρη που μπορει να εχουν και καλυτερο κωλο

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Κανονίστε για καφέ παραλία να δω πώς καμακώνετε τόσο εύκολα γιατί εγώ δυσκολεύομαι. Το ξέρω ότι είμαι άσχημος αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες. Δε μπορώ να ρίξω καμία όμως. Στην Αθήνα ήταν αλλιώς, τι φταίει; Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Θεσσαλονικιές;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
αλλα σε μια πολη αμα θελεις να βρεις βρισκεις ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ετσι εχουν πει οσοι εχουν παει εκει.
τυπε στη τυλιγουν και σε πακετο ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
www.washingtonpost.com/business/2019/03/29/share-americans-not-having-sex-has-reached-record-high/?noredirect=on&utm_term=.a287f06c05ff]The share of Americans not having sex has reached a record high[/url]
D205FUnU8AI6FyY.jpg

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κανονίστε για καφέ παραλία να δω πώς καμακώνετε τόσο εύκολα γιατί εγώ δυσκολεύομαι. Το ξέρω ότι είμαι άσχημος αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες. Δε μπορώ να ρίξω καμία όμως. Στην Αθήνα ήταν αλλιώς, τι φταίει; Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Θεσσαλονικιές;

στην θεσσαλονικη ανεβαζουν τον πηχη οι φοιτητριες
δοκιμασε να την πεσεις σε 30αρα που αισθανεται γρια με τοσα πιπινια τριγυρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom