acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
στον κοινοβιακο κοινωνισμο που ονειρευομαστε ναι
Στην φυση γαμαει ο ισχυρος
Ο γιωτομπαλος δεν πρεπει να δινει απογονους
Η ανθρωποτητα πρεπει να εξελιχθει
στον κοινοβιακο κοινωνισμο που ονειρευομαστε ναι
Στην φυση γαμαει ο ισχυρος
oταν θα σκασουν σαν μπαλονια ολες οι δυτικες χωρες λογω της υπερχρεωσης (πολυ συντομα) να ερθεις να μου μιλησεις για αυτα
Αφιέρωσε ρε φίλε μια γαμημενη ώρα από την ζωή σου για να καταλάβεις την θεωρία της εξέλιξης.Στην φυση γαμαει ο ισχυρος
οτι και να γινει ο πιο δυνατος πρεπει να δινει απογονους
τα γιωτομπαλα μπορειτε να παιρνετε ματι
Σιγουρα, ετσι παει στις δυτικες κοινωνιες μας.
Ομως, απο την αλλη, τις εξιταρουν οι alpha males. Και αυτοι, σιγουρα δεν ειναι χειραγωγησιμοι...
Πρεπει ο καθε αντρας να διαλεξει τον ρολο του, και καλο ειναι να διαλεξει τον σωστο ρολο, του alpha male, και οχι να γινει ο κουβαλητης και προσκυνητης της καθε μπαζολας...
Ο Σαββιδης λεει πολλα σωστα, ασχετα αν καποια, σε καποιους φαινονται υπερβολικα.
Εχει γραψει, οτι οι περισσοτερες αν ας πουμε τις πας για γαμο, λενε απο μεσα τους 'τον μαλακα, εφαγε την παραμυθα'! Στην υγεια του μαλακα!
Ακους και φωνες τύπε?στον κοινοβιακο κοινωνισμο που ονειρευομαστε ναι
Τι ωραιο εχει ο φλοισβος;Δηλαδή οι Τουμπιώτες δε βγαίνουν τούμπα; Ο ευοσμιτης βγαίνει λαδάδικα; Συγκρίνεται η πλατεία αριστοτελους με δέκα πακιά είκοσι περιστέρια που χέζουν και πέντε στέκια, με το Σύνταγμα; Την Ερμού; Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ο Φλοίσβος είναι «κλάφτα»;
Σεβαστή η άποψη σου παίχτη μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω αδειάσει 150 ποστ εδώ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειά και ήδη δεν αντέχω, περιμένω να κατέβω πάλι.
Τι ωραιο εχει ο φλοισβος;
Μονο μικρολιμανο.καλαμαράκια.
Ότι δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! απο την 1 σελ έως την 7647 .
Μονο μικρολιμανο.
Λουτσες ονειρευεσαι!Λούτσα, και πολύ σου πέφτει.
Κατσε ρε τύπε, αφου ειναι τοσο ευκολες ωστε να πεσουν αυθημερον, γιατι περιμενουν εμας να παμε και δεν εχουν βρει ηδη καποιον απο εκει?
Και παιδάκια και σκυλακηδες και μπουρκεςκαλαμαράκια.
τυπε στη τυλιγουν και σε πακετο ΑΥΘΗΜΕΡΟΝαλλα σε μια πολη αμα θελεις να βρεις βρισκεις ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ετσι εχουν πει οσοι εχουν παει εκει.
Κανονίστε για καφέ παραλία να δω πώς καμακώνετε τόσο εύκολα γιατί εγώ δυσκολεύομαι. Το ξέρω ότι είμαι άσχημος αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες. Δε μπορώ να ρίξω καμία όμως. Στην Αθήνα ήταν αλλιώς, τι φταίει; Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Θεσσαλονικιές;