Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πιστευω οτι το διαφορετικο ειναι αυτο που σε ελκυει πιο πολυ.
Εγω π.χ που ειμαι Αθηναιος οταν ανεβαινω Θεσσαλονικη βλεπω μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τις γκομενες.

Γενικά οι βόρειες όταν ακούν Αθηναίος,κολλάνε.Δεν λεω ότι τους κάθονται στάνταρ,αλλά όπως λες υπάρχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ'ότι με συντοπίτες.Πολλές έχουν πρώην γκόμενους Αθηναίους.Ίσως να έχουν όνειρο να ζήσουν στην Αθήνα,δεν ξέρω.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μόλις θυμήθηκα μία μπουζοκόβια γκόμενα απ την βέροια, μετά απο νυχτερινό μπάνιο σε νησί, άπλωνε και ένωνε τα χαρτάκια τσιγάρου πάνω στην πλάτη μου,
για να φτιάξει 'γάρο' να το πιεί και να ξεφύγει στο φάκ.
καλη φαση ..

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Επίσης κλάσης ανώτερη η Αθήνα και σε ποικιλία τρανς. Τι να λέμε τώρα, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης με την συμπρωτεύουσα.

Ο λόγος που οι Αθηναίες και γενικά η Αθήνα είναι καλύτερα οφείλεται στο ότι η Αθήνα δεν είναι πλέον χωριό. Ο κόσμος είναι αλλιώς, ο τουρισμός ρέει από παντού, κανείς δε νοιάζεται για το πώς ντύθηκες, πώς είσαι, ποια (η ποιον) γαμάς, τι έκανες χτες κλπ. Αυτό είναι κάτι που θα το βρεις μόνο σε μεγαλουπόλεις εκσυγχρονισμένες. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο χωριό από πολλά μικρά χωριά με νοοτροπία χωριού. Μια βόλτα στον Εύοσμο ή στο Cosmos θα σε πείσει.

Αθήνα και πάλι Αθήνα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.315
Πόντοι
216
Η Θεσσαλονικη εχει 120 χιλ φοιτητες
Η Αθηνα περιπου διπλασιους

Στη Θεσσαλονικη οι 9 στους 10 φοιτητες εχουν δικο τους σπιτι-γαμιστρωνα (αναλογια χωρας)
Στην Αθηνα μονο οι 5 στους 10, οι υπολοιποι μενουν με τους γονεις

Αρα στην Θεσσαλονικη εχουμε 54 χιλαδες γυναικες με δικο τους γαμιστρωνα (οι μισες απ τις 108) σε εναν πληθυσμο 1 εκατομμυριου
Στην Αθηνα εχουμε 60 χιλιαδες γυναικες (οι μισες των 120 χιλ) σε μια πολη 5 εκατομμυριων

Συμπερασματικα, το 5% του πληθυσμου στη Θεσσαλονικη ειναι φοιτητρια μονη με δικο της σπιτι που ψαχνει να γαμηθει
Στην Αθηνα το ποσοστο αυτο ειναι στο 1%

Αυτο φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου αν κανει καποιος μια βολτα στο κεντρο των δυο πολεων.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Ελάτε τώρα και η Αθήνα μεγαλο χωριό είναι.Ολοι από χωριά εχουν ερθει.Ποιος ειναι βέρος Αθηναίος;
Στο θέμα ιερόδουλες γενικά,σαφως είναι αρκετά πιο μπροστα από την Θεσσαλονίκη.Σε αυτο μερα-νυχτα.

Λόγω δουλειάς ταξιδεύω Βόρεια 14 χρόνια συνεχώς.
Η Θεσσαλονίκη νομίζω είναι πολύ πιο ανθρωπινη πόλη(με τα προβλήματα της σαφώς)για να ζεις μόνιμα με την οικογένειά σου.
Και ο κόσμος στην πλειοψηφία του πιο ευγενικός.Ειδικα οι βεροι Σαλονικιοι-ες
Για γκόμενοκαταστάσεις βρίσκω αρκετά πρόθυμες τις Σαλονικιές,πολύ όμορφες σε μ.ο και προσιτες χωρίς καθόλου τουπέ!
Το αν μετράει αν είσαι Αθηναίος,μετράει αν είσαι χαλαρός και ξήγα και όχι με υφάκι 1000 Καρδιναλίων "ήρθε ο Αθηναίος"!!
Αν κυκλοφορήσεις είναι γενικά πολυ εύκολο να φας φαγακι.
Όπως και στην Αθήνα άμα ξέρεις τα βασικα που θα πας όλα γίνονται πιο εύκολα.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
θεσσαλονικη  γενικα  γαμας ευκολα και καλα μουνια ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Θεσσαλονικη εχει 120 χιλ φοιτητες
Η Αθηνα περιπου διπλασιους

Στη Θεσσαλονικη οι 9 στους 10 φοιτητες εχουν δικο τους σπιτι-γαμιστρωνα (αναλογια χωρας)
Στην Αθηνα μονο οι 5 στους 10, οι υπολοιποι μενουν με τους γονεις

Αρα στην Θεσσαλονικη εχουμε 54 χιλαδες γυναικες με δικο τους γαμιστρωνα (οι μισες απ τις 108) σε εναν πληθυσμο 1 εκατομμυριου
Στην Αθηνα εχουμε 60 χιλιαδες γυναικες (οι μισες των 120 χιλ) σε μια πολη 5 εκατομμυριων

Συμπερασματικα, το 5% του πληθυσμου στη Θεσσαλονικη ειναι φοιτητρια μονη με δικο της σπιτι που ψαχνει να γαμηθει
Στην Αθηνα το ποσοστο αυτο ειναι στο 1%

Αυτο φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου αν κανει καποιος μια βολτα στο κεντρο των δυο πολεων.
εχεις κανει καποια αριθμητικα λαθη....

ξεχνας οτι οι βασεις των σχολων της θεσσαλονικης ειναι χαμηλοτερες των αθηνων, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ.

επειδη υπηρξα τετοιος ντοπιος φοιτητης στο απθ, οι μισοι περιπου στην σχολη ημασταν θεσσαλονικεις και οι αλλοι μισοι απο αλλου, πχ παιζαμε ποδοσφαιρο και χωριζομασταν οι θεσσαλονικεις κοντρα στους υπολοιπους. επισης ο θεσσαλονικιος που περνουσε πχ πατρα ή ηρακλειο ζητουσε και επαιρνε πολλες φορες μεταγραφη θεσσαλονικη, οσοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ θεσσαλονικη δεν ειχαν ουτε τα προσοντα ουτε κινητρο για τετοια μεταγραφη. ετσι λοιπον περιπου οι μισοι ημασταν ντοπιοι.

παμε λοιπον σωστα.

120.000 φοιτητες οι 60.000 ντοπιοι ή συγκατοικουν με την αδερφη-αδερφο τους. αρα γυναικες φοιτητριες απο αλλου με χωρο δικο τους γυρω στις 30.000 στην θεσσαλονικη.

η αθήνα που εχει διπλασιους φοιτητες, καποιοι αθηναιοι (αρκετοι) δεν πιανουν τις ηψηλες βασεις των αθηνων οποτε σπουδαζουν θεσσαλονικη-πατρα-ηρακλειο-αλλου. αρα απο τους αθηναιους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. με 240.000 φοιτητες η αθηνα εχει λοιπον 120.000 τουλαχιστον απο αλλα μερη με δικο τους γαμηστρωνα, αρα 60.000 γυναικες φοιτητριες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ.

απλα η αθήνα δεν εχει το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης με συγκεντρωμενα ολα τα πανεπιστημια σε 1 χιλιομετρο ολο κι ολο.

οποτε τις 30.000 διαθεσιμες φοιτητριες της θεσσαλονικης τις βλεπεις συνεχεια να κανουν βολτα στα 2 χιλιομετρα αποσταση απο το πανεπιστημιο ως την παραλια και την αριστοτελους.

στην αθηνα οι 60.000 διαθεσιμες φοιτητριες ειναι σκορπισμενες σε ζωγραφου, παπει, κλπ και δεν θα της δεις συγκεντρωμενες να βολταρουν πχ στην ερμου ή στην γλυφαδα ή στο μπουρναζι που απεχουν και αρκετα μεταξυ τους και ΔΕΝ περπατιουνται με τα ποδια οπως το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης. ειναι και 5πλασια η αθηνα σε εκταση και πληθυσμο οποτε οι διπλασιες φοιτητριες "χανονται"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το αν γαμιουνται αμα εισαι μαλλιας με μηχανακι στα 20 γαμιουνται μαζι σου,

αλλιως εγω πηδηξα αρκετες φοιτητριες 20ρες αλλα οταν ημουν 30ρης με δουλεια

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.315
Πόντοι
216

ξεχνας οτι οι βασεις των σχολων της θεσσαλονικης ειναι χαμηλοτερες των αθηνων, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ.

επειδη υπηρξα τετοιος ντοπιος φοιτητης στο απθ, οι μισοι περιπου στην σχολη ημασταν θεσσαλονικεις και οι αλλοι μισοι απο αλλου, πχ παιζαμε ποδοσφαιρο και χωριζομασταν οι θεσσαλονικεις κοντρα στους υπολοιπους. επισης ο θεσσαλονικιος που περνουσε πχ πατρα ή ηρακλειο ζητουσε και επαιρνε πολλες φορες μεταγραφη θεσσαλονικη, οσοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ θεσσαλονικη δεν ειχαν ουτε τα προσοντα ουτε κινητρο για τετοια μεταγραφη. ετσι λοιπον περιπου οι μισοι ημασταν ντοπιοι.

παμε λοιπον σωστα.

120.000 φοιτητες οι 60.000 ντοπιοι ή συγκατοικουν με την αδερφη-αδερφο τους. αρα γυναικες φοιτητριες απο αλλου με χωρο δικο τους γυρω στις 30.000 στην θεσσαλονικη.

η αθήνα που εχει διπλασιους φοιτητες, καποιοι αθηναιοι (αρκετοι) δεν πιανουν τις ηψηλες βασεις των αθηνων οποτε σπουδαζουν θεσσαλονικη-πατρα-ηρακλειο-αλλου. αρα απο τους αθηναιους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. με 240.000 φοιτητες η αθηνα εχει λοιπον 120.000 τουλαχιστον απο αλλα μερη με δικο τους γαμηστρωνα, αρα 60.000 γυναικες φοιτητριες.

απλα η αθήνα δεν εχει το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης με συγκεντρωμενα ολα τα πανεπιστημια σε 1 χιλιομετρο ολο κι ολο.

οποτε τις 30.000 διαθεσιμες φοιτητριες της θεσσαλονικης τις βλεπεις συνεχεια να κανουν βολτα στα 2 χιλιομετρα αποσταση απο το πανεπιστημιο ως την παραλια και την αριστοτελους.

στην αθηνα οι 60.000 διαθεσιμες φοιτητριες ειναι σκορπισμενες σε ζωγραφου, παπει, κλπ και δεν θα της δεις συγκεντρωμενες να βολταρουν πχ στην ερμου ή στην γλυφαδα ή στο μπουρναζι που απεχουν και αρκετα μεταξυ τους και ΔΕΝ περπατιουνται με τα ποδια οπως το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης. ειναι και 5πλασια η αθηνα σε εκταση και πληθυσμο οποτε οι διπλασιες φοιτητριες "χανονται"

Ακομα και με την δικη σου αναλυση (με την οποια δε συμφωνω, ιδιοι ομασι, στη σχολη μου ειχαμε λιγοτερο απο 10% Θεσσαλονικεις)  εχουμε 30000 δηλαδη 3% του πληθυσμου, σε φαση φοιτητρια με δικο της σπιτι ψαχνει να γαμηθει εναντι του 1% της Αθηνας. Και οπως ανεφερες, αυτο το 3% κυκολοφορει ολη μερα στο μικρο κεντρο της Θεσσαλονικης, οποτε δημιουργει τις ευκολες συνθηκες που ανεφερα, που ειναι το βασικο αντικειμενο της κουβεντας
Γενικα η διαφορα ειναι οτι στο κεντρο της Θεσσαλονικης, οπου και να πας, μποριες να κανεις παιχνιδι, παραλια, αριστοτελους, μελενικου, ροτοντα, εγνατια, λουλουδαδικα, λαδαδικα, πανεπιστημιο, στρατου, Αγ. Δημητριου, ναυαρινο, κλπ.
Ειναι ολα κολλητα μεταξυ τους χωρις διακοπες
Αθηνα τα σημεια παιχνιδιου (Γκαζι, Μπουρναζι, Κολωνακι, Θησειο, κλπ) διακοπτονται απο μεγαλες ζωνες ξενερωματος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μόλις θυμήθηκα μία μπουζοκόβια γκόμενα απ την βέροια, μετά απο νυχτερινό μπάνιο σε νησί, άπλωνε και ένωνε τα χαρτάκια τσιγάρου πάνω στην πλάτη μου,
για να φτιάξει 'γάρο' να το πιεί και να ξεφύγει στο φάκ.
Ήταν δύσκολη η περίοδος που δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα τα μεγάλα χαρτάκια. Συμφωνώ. 

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Εγώ πάλι μιλάω για την συμπεριφορά γυναικών και τον κόσμο γενικότερα στις δυο πόλεις. Η Θεσσαλονίκη είναι όλο κουτσομπολιό και πρόλογο. Ένα χωριό. Το έχω δει μπροστά μου τόσες φορές. Χαχανισματα, κόσμος να σχολιάζει άλλους, το ντύσιμο, το χρωμα, την εθνικότητα, βροχή από λάμδα, αγριάδες, ατσούμπαλοι, ξύπνιοι. Η  Αθήνα είναι πολύ πιο εκπολιτισμένη, πιο ευρωπαισμένη, πέστο όπως θες. Ο κόσμος δε σε κοιτάει, δε σχολιάζει, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι γκόμενες ως αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίσης πολύ πιο εύκολες, πανεύκολες θα έλεγα. Ο αριθμός φοιτητριών / γυναικών και στις δυο πόλεις είναι υπεραρκετός για όλα τα μέλη του μπου. Πιστεύω ότι ο τουρισμός ευθύνεται πολύ σε αυτό.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

παμε λοιπον σωστα.

Στην Αθήνα οι φοιτητριες ειναι σκόρπιες οπως και οι σχολες τους..
Νομικη στο κεντρο, ΤΕΦΑΑ στην Δαφνη, Γεωπονικη καπου στην ιερα οδο..

Θεσσαλονίκη ολες μαζεμενες κεντρο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ πάλι μιλάω για την συμπεριφορά γυναικών και τον κόσμο γενικότερα στις δυο πόλεις. Η Θεσσαλονίκη είναι όλο κουτσομπολιό και πρόλογο. Ένα χωριό. Το έχω δει μπροστά μου τόσες φορές. Χαχανισματα, κόσμος να σχολιάζει άλλους, το ντύσιμο, το χρωμα, την εθνικότητα, βροχή από λάμδα, αγριάδες, ατσούμπαλοι, ξύπνιοι. Η  Αθήνα είναι πολύ πιο εκπολιτισμένη, πιο ευρωπαισμένη, πέστο όπως θες. Ο κόσμος δε σε κοιτάει, δε σχολιάζει, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι γκόμενες ως αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίσης πολύ πιο εύκολες, πανεύκολες θα έλεγα. Ο αριθμός φοιτητριών / γυναικών και στις δυο πόλεις είναι υπεραρκετός για όλα τα μέλη του μπου. Πιστεύω ότι ο τουρισμός ευθύνεται πολύ σε αυτό.
εγω παλι βλεπω πιο ευρωπαικη την θεσσαλονικη.

ακομη και οι λαθρομεταναστες μας ειναι αλβανοι και σοβιετικοι δηλαδη ευρωπαιοι, ενω της αθηνας ειναι πακιστανοι και μαυροι απο ασια και αφρικη.

και οσων αφορουν τους θεσσαλονικεις σε εξυπηρετουν ως ευρωπαιοι, παραγγελνεις πχ ενα σαντουιτς και σε δευτερολεπτα στο εχουν στο χερι, στην αθηνα μου τυχαινε πολλες φορες σε ΑΔΕΙΟ μαγαζι -τα προβατα μου αργα- να κανουν δεκα λεπτα να κοψουν το ιδιο κομματι κρεας και να το βαλουν σε μια πιττα, αργοι σαν μεσανατολιτες τεμπελιδες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Πολη ενός μυριου πληθυσμου και νοοτροπια χωριου δεν γινεται
Πιατσες με πεζοδρόμιο δεν υπαρχουν στα χωρια
Και Θεσσαλονίκη χανεσαι, αν μιλησεις με μια γκομενα και δεν παρεις τηλεφωνο δεν την ξαναβλεπεις

Η διαφορα με την Αθήνα ειναι οτι εχει δυνατο κεντρο κ ολοι κυκλοφορουν εκει
Στην Αθηνα ελαχιστα ειναι τα καλα σημεια του κεντρου, οπως αγ. Ειρηνης Μοναστηρακι, κολωνακι.. Τα υπολοιπα κλαφτα..

Ολο το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι γεματο μαγαζια ηια βολτα και σε διαφορετικες πιατσες αλλα μπορεις να περπατησεις απο την μια στην αλλη

Στην αθηνα οι περισσοτεροι επιλεγουν να βγαινουν στις συνοικίες τους

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Πολη ενός μυριου πληθυσμου και νοοτροπια χωριου δεν γινεται
Πιατσες με πεζοδρόμιο δεν υπαρχουν στα χωρια
Και Θεσσαλονίκη χανεσαι, αν μιλησεις με μια γκομενα και δεν παρεις τηλεφωνο δεν την ξαναβλεπεις

Η διαφορα με την Αθήνα ειναι οτι εχει δυνατο κεντρο κ ολοι κυκλοφορουν εκει
Στην Αθηνα ελαχιστα ειναι τα καλα σημεια του κεντρου, οπως αγ. Ειρηνης Μοναστηρακι, κολωνακι.. Τα υπολοιπα κλαφτα..

Ολο το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι γεματο μαγαζια ηια βολτα και σε διαφορετικες πιατσες αλλα μπορεις να περπατησεις απο την μια στην αλλη

Στην αθηνα οι περισσοτεροι επιλεγουν να βγαινουν στις συνοικίες τους

Δηλαδή οι Τουμπιώτες δε βγαίνουν τούμπα; Ο ευοσμιτης βγαίνει λαδάδικα; Συγκρίνεται η πλατεία αριστοτελους με δέκα πακιά είκοσι περιστέρια που χέζουν και πέντε στέκια, με το Σύνταγμα; Την Ερμού; Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ο Φλοίσβος είναι «κλάφτα»;

Σεβαστή η άποψη σου παίχτη μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω αδειάσει 150 ποστ εδώ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειά και ήδη δεν αντέχω, περιμένω να κατέβω πάλι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δηλαδή οι Τουμπιώτες δε βγαίνουν τούμπα; Ο ευοσμιτης βγαίνει λαδάδικα; Συγκρίνεται η πλατεία αριστοτελους με δέκα πακιά είκοσι περιστέρια που χέζουν και πέντε στέκια, με το Σύνταγμα; Την Ερμού; Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ο Φλοίσβος είναι «κλάφτα»;

Σεβαστή η άποψη σου παίχτη μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω αδειάσει 150 ποστ εδώ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειά και ήδη δεν αντέχω, περιμένω να κατέβω πάλι.

Θεσσαλονίκη ολοι κεντρο βγαινουν..
Αθηνα όλοι ζητανε να βρεθεις στην γειτονια τους, απο χολαργο μεχρι αιγαλαιω..
Το κλαφτα πηγαινε στο υπολοιπο κεντρο της Αθηνας
Αντιστοιχο με τον Φλοισβο ειναι το λιμανι της Θεσσαλονικης που πας περπατωντας..
Αν ειναι να ειναι να κανεις καμιά ωρα διαδρομη να βαλουμε και τους καταρρακτες της εδεσσας στην Θεσσαλονικη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Θεσσαλονίκη ολοι κεντρο βγαινουν..
Αθηνα όλοι ζητανε να βρεθεις στην γειτονια τους, απο χολαργο μεχρι αιγαλαιω..
Το κλαφτα πηγαινε στο υπολοιπο κεντρο της Αθηνας
Αντιστοιχο με τον Φλοισβο ειναι το λιμανι της Θεσσαλονικης που πας περπατωντας..
Αν ειναι να ειναι να κανεις καμιά ωρα διαδρομη να βαλουμε και τους καταρρακτες της εδεσσας στην Θεσσαλονικη
Θεσσαλονικη μυριζει οντως στη παραλια που λενε; Ενας Σλαβος τουριστας εδειχνε στις ειδησεις που βουτηξε κιολας για μπανιο. Δεν εχει θαλασσα φαινεται στη πατριδα του και του ηρθε να βουτηξει εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom