Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.796
- Πόντοι
- 3.936
πέρα της πλάκας τύπε, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ξηγημένες και αγαπησιάρες οι πειραιώτισσες απο τις αθηναίεςμε λιγα λογια
πέρα της πλάκας τύπε, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ξηγημένες και αγαπησιάρες οι πειραιώτισσες απο τις αθηναίεςμε λιγα λογια
Πιστευω οτι το διαφορετικο ειναι αυτο που σε ελκυει πιο πολυ.
Εγω π.χ που ειμαι Αθηναιος οταν ανεβαινω Θεσσαλονικη βλεπω μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τις γκομενες.
Δε μιλάμε για κωλοδάχτυλα εδώ ρε Πούκερ, για γκόμενες μιλάμε.
καλη φαση ..Μόλις θυμήθηκα μία μπουζοκόβια γκόμενα απ την βέροια, μετά απο νυχτερινό μπάνιο σε νησί, άπλωνε και ένωνε τα χαρτάκια τσιγάρου πάνω στην πλάτη μου,
για να φτιάξει 'γάρο' να το πιεί και να ξεφύγει στο φάκ.
ΘΕΟΣ!πως νιώθεις που παίζεις μπάλα σε τέτοια τριπλέτα;
εχεις κανει καποια αριθμητικα λαθη....Η Θεσσαλονικη εχει 120 χιλ φοιτητες
Η Αθηνα περιπου διπλασιους
Στη Θεσσαλονικη οι 9 στους 10 φοιτητες εχουν δικο τους σπιτι-γαμιστρωνα (αναλογια χωρας)
Στην Αθηνα μονο οι 5 στους 10, οι υπολοιποι μενουν με τους γονεις
Αρα στην Θεσσαλονικη εχουμε 54 χιλαδες γυναικες με δικο τους γαμιστρωνα (οι μισες απ τις 108) σε εναν πληθυσμο 1 εκατομμυριου
Στην Αθηνα εχουμε 60 χιλιαδες γυναικες (οι μισες των 120 χιλ) σε μια πολη 5 εκατομμυριων
Συμπερασματικα, το 5% του πληθυσμου στη Θεσσαλονικη ειναι φοιτητρια μονη με δικο της σπιτι που ψαχνει να γαμηθει
Στην Αθηνα το ποσοστο αυτο ειναι στο 1%
Αυτο φαινεται και δια γυμνου οφθαλμου αν κανει καποιος μια βολτα στο κεντρο των δυο πολεων.
εχεις κανει καποια αριθμητικα λαθη....
ξεχνας οτι οι βασεις των σχολων της θεσσαλονικης ειναι χαμηλοτερες των αθηνων, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ.
επειδη υπηρξα τετοιος ντοπιος φοιτητης στο απθ, οι μισοι περιπου στην σχολη ημασταν θεσσαλονικεις και οι αλλοι μισοι απο αλλου, πχ παιζαμε ποδοσφαιρο και χωριζομασταν οι θεσσαλονικεις κοντρα στους υπολοιπους. επισης ο θεσσαλονικιος που περνουσε πχ πατρα ή ηρακλειο ζητουσε και επαιρνε πολλες φορες μεταγραφη θεσσαλονικη, οσοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ θεσσαλονικη δεν ειχαν ουτε τα προσοντα ουτε κινητρο για τετοια μεταγραφη. ετσι λοιπον περιπου οι μισοι ημασταν ντοπιοι.
παμε λοιπον σωστα.
120.000 φοιτητες οι 60.000 ντοπιοι ή συγκατοικουν με την αδερφη-αδερφο τους. αρα γυναικες φοιτητριες απο αλλου με χωρο δικο τους γυρω στις 30.000 στην θεσσαλονικη.
η αθήνα που εχει διπλασιους φοιτητες, καποιοι αθηναιοι (αρκετοι) δεν πιανουν τις ηψηλες βασεις των αθηνων οποτε σπουδαζουν θεσσαλονικη-πατρα-ηρακλειο-αλλου. αρα απο τους αθηναιους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. με 240.000 φοιτητες η αθηνα εχει λοιπον 120.000 τουλαχιστον απο αλλα μερη με δικο τους γαμηστρωνα, αρα 60.000 γυναικες φοιτητριες.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ.
απλα η αθήνα δεν εχει το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης με συγκεντρωμενα ολα τα πανεπιστημια σε 1 χιλιομετρο ολο κι ολο.
οποτε τις 30.000 διαθεσιμες φοιτητριες της θεσσαλονικης τις βλεπεις συνεχεια να κανουν βολτα στα 2 χιλιομετρα αποσταση απο το πανεπιστημιο ως την παραλια και την αριστοτελους.
στην αθηνα οι 60.000 διαθεσιμες φοιτητριες ειναι σκορπισμενες σε ζωγραφου, παπει, κλπ και δεν θα της δεις συγκεντρωμενες να βολταρουν πχ στην ερμου ή στην γλυφαδα ή στο μπουρναζι που απεχουν και αρκετα μεταξυ τους και ΔΕΝ περπατιουνται με τα ποδια οπως το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης. ειναι και 5πλασια η αθηνα σε εκταση και πληθυσμο οποτε οι διπλασιες φοιτητριες "χανονται"
Ήταν δύσκολη η περίοδος που δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα τα μεγάλα χαρτάκια. Συμφωνώ.Μόλις θυμήθηκα μία μπουζοκόβια γκόμενα απ την βέροια, μετά απο νυχτερινό μπάνιο σε νησί, άπλωνε και ένωνε τα χαρτάκια τσιγάρου πάνω στην πλάτη μου,
για να φτιάξει 'γάρο' να το πιεί και να ξεφύγει στο φάκ.
εχεις κανει καποια αριθμητικα λαθη....
ξεχνας οτι οι βασεις των σχολων της θεσσαλονικης ειναι χαμηλοτερες των αθηνων, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ.
επειδη υπηρξα τετοιος ντοπιος φοιτητης στο απθ, οι μισοι περιπου στην σχολη ημασταν θεσσαλονικεις και οι αλλοι μισοι απο αλλου, πχ παιζαμε ποδοσφαιρο και χωριζομασταν οι θεσσαλονικεις κοντρα στους υπολοιπους. επισης ο θεσσαλονικιος που περνουσε πχ πατρα ή ηρακλειο ζητουσε και επαιρνε πολλες φορες μεταγραφη θεσσαλονικη, οσοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ θεσσαλονικη δεν ειχαν ουτε τα προσοντα ουτε κινητρο για τετοια μεταγραφη. ετσι λοιπον περιπου οι μισοι ημασταν ντοπιοι.
παμε λοιπον σωστα.
120.000 φοιτητες οι 60.000 ντοπιοι ή συγκατοικουν με την αδερφη-αδερφο τους. αρα γυναικες φοιτητριες απο αλλου με χωρο δικο τους γυρω στις 30.000 στην θεσσαλονικη.
η αθήνα που εχει διπλασιους φοιτητες, καποιοι αθηναιοι (αρκετοι) δεν πιανουν τις ηψηλες βασεις των αθηνων οποτε σπουδαζουν θεσσαλονικη-πατρα-ηρακλειο-αλλου. αρα απο τους αθηναιους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. με 240.000 φοιτητες η αθηνα εχει λοιπον 120.000 τουλαχιστον απο αλλα μερη με δικο τους γαμηστρωνα, αρα 60.000 γυναικες φοιτητριες.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ.
απλα η αθήνα δεν εχει το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης με συγκεντρωμενα ολα τα πανεπιστημια σε 1 χιλιομετρο ολο κι ολο.
οποτε τις 30.000 διαθεσιμες φοιτητριες της θεσσαλονικης τις βλεπεις συνεχεια να κανουν βολτα στα 2 χιλιομετρα αποσταση απο το πανεπιστημιο ως την παραλια και την αριστοτελους.
στην αθηνα οι 60.000 διαθεσιμες φοιτητριες ειναι σκορπισμενες σε ζωγραφου, παπει, κλπ και δεν θα της δεις συγκεντρωμενες να βολταρουν πχ στην ερμου ή στην γλυφαδα ή στο μπουρναζι που απεχουν και αρκετα μεταξυ τους και ΔΕΝ περπατιουνται με τα ποδια οπως το μικρο κεντρο της θεσσαλονικης. ειναι και 5πλασια η αθηνα σε εκταση και πληθυσμο οποτε οι διπλασιες φοιτητριες "χανονται"
εγω παλι βλεπω πιο ευρωπαικη την θεσσαλονικη.Εγώ πάλι μιλάω για την συμπεριφορά γυναικών και τον κόσμο γενικότερα στις δυο πόλεις. Η Θεσσαλονίκη είναι όλο κουτσομπολιό και πρόλογο. Ένα χωριό. Το έχω δει μπροστά μου τόσες φορές. Χαχανισματα, κόσμος να σχολιάζει άλλους, το ντύσιμο, το χρωμα, την εθνικότητα, βροχή από λάμδα, αγριάδες, ατσούμπαλοι, ξύπνιοι. Η Αθήνα είναι πολύ πιο εκπολιτισμένη, πιο ευρωπαισμένη, πέστο όπως θες. Ο κόσμος δε σε κοιτάει, δε σχολιάζει, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι γκόμενες ως αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίσης πολύ πιο εύκολες, πανεύκολες θα έλεγα. Ο αριθμός φοιτητριών / γυναικών και στις δυο πόλεις είναι υπεραρκετός για όλα τα μέλη του μπου. Πιστεύω ότι ο τουρισμός ευθύνεται πολύ σε αυτό.
Εγώ πάλι μιλάω για την συμπεριφορά γυναικών και τον κόσμο γενικότερα στις δυο πόλεις. Η Θεσσαλονίκη είναι όλο κουτσομπολιό και πρόλογο. Ένα χωριό. Το έχω δει μπροστά μου τόσες φορές. Χαχανισματα, κόσμος να σχολιάζει άλλους, το ντύσιμο, το χρωμα, την εθνικότητα, βροχή από λάμδα, αγριάδες, ατσούμπαλοι, ξύπνιοι. Η Αθήνα είναι πολύ πιο εκπολιτισμένη, πιο ευρωπαισμένη, πέστο όπως θες. Ο κόσμος δε σε κοιτάει, δε σχολιάζει, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι γκόμενες ως αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίσης πολύ πιο εύκολες, πανεύκολες θα έλεγα. Ο αριθμός φοιτητριών / γυναικών και στις δυο πόλεις είναι υπεραρκετός για όλα τα μέλη του μπου. Πιστεύω ότι ο τουρισμός ευθύνεται πολύ σε αυτό.
Εγώ πάλι μιλάω για την συμπεριφορά γυναικών και τον κόσμο γενικότερα στις δυο πόλεις. Η Θεσσαλονίκη είναι όλο κουτσομπολιό και πρόλογο. Ένα χωριό. Το έχω δει μπροστά μου τόσες φορές. Χαχανισματα, κόσμος να σχολιάζει άλλους, το ντύσιμο, το χρωμα, την εθνικότητα, βροχή από λάμδα, αγριάδες, ατσούμπαλοι, ξύπνιοι. Η Αθήνα είναι πολύ πιο εκπολιτισμένη, πιο ευρωπαισμένη, πέστο όπως θες. Ο κόσμος δε σε κοιτάει, δε σχολιάζει, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι γκόμενες ως αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επίσης πολύ πιο εύκολες, πανεύκολες θα έλεγα. Ο αριθμός φοιτητριών / γυναικών και στις δυο πόλεις είναι υπεραρκετός για όλα τα μέλη του μπου. Πιστεύω ότι ο τουρισμός ευθύνεται πολύ σε αυτό.
Πολη ενός μυριου πληθυσμου και νοοτροπια χωριου δεν γινεται
Πιατσες με πεζοδρόμιο δεν υπαρχουν στα χωρια
Και Θεσσαλονίκη χανεσαι, αν μιλησεις με μια γκομενα και δεν παρεις τηλεφωνο δεν την ξαναβλεπεις
Η διαφορα με την Αθήνα ειναι οτι εχει δυνατο κεντρο κ ολοι κυκλοφορουν εκει
Στην Αθηνα ελαχιστα ειναι τα καλα σημεια του κεντρου, οπως αγ. Ειρηνης Μοναστηρακι, κολωνακι.. Τα υπολοιπα κλαφτα..
Ολο το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι γεματο μαγαζια ηια βολτα και σε διαφορετικες πιατσες αλλα μπορεις να περπατησεις απο την μια στην αλλη
Στην αθηνα οι περισσοτεροι επιλεγουν να βγαινουν στις συνοικίες τους
Δηλαδή οι Τουμπιώτες δε βγαίνουν τούμπα; Ο ευοσμιτης βγαίνει λαδάδικα; Συγκρίνεται η πλατεία αριστοτελους με δέκα πακιά είκοσι περιστέρια που χέζουν και πέντε στέκια, με το Σύνταγμα; Την Ερμού; Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ο Φλοίσβος είναι «κλάφτα»;
Σεβαστή η άποψη σου παίχτη μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω αδειάσει 150 ποστ εδώ γιατί είμαι Θεσσαλονίκη για δουλειά και ήδη δεν αντέχω, περιμένω να κατέβω πάλι.
Θεσσαλονικη μυριζει οντως στη παραλια που λενε; Ενας Σλαβος τουριστας εδειχνε στις ειδησεις που βουτηξε κιολας για μπανιο. Δεν εχει θαλασσα φαινεται στη πατριδα του και του ηρθε να βουτηξει εκει.Θεσσαλονίκη ολοι κεντρο βγαινουν..
Αθηνα όλοι ζητανε να βρεθεις στην γειτονια τους, απο χολαργο μεχρι αιγαλαιω..
Το κλαφτα πηγαινε στο υπολοιπο κεντρο της Αθηνας
Αντιστοιχο με τον Φλοισβο ειναι το λιμανι της Θεσσαλονικης που πας περπατωντας..
Αν ειναι να ειναι να κανεις καμιά ωρα διαδρομη να βαλουμε και τους καταρρακτες της εδεσσας στην Θεσσαλονικη