Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γενικα παντως το προβλημα ειναι οτι λειπει ο ενθουσιασμος
Ο ενθουσιασμος για ζωη, για το οτι ζουμε σε μια νορμαλ χωρα, οτι το μελλον θα ειναι ομαλο χωρις χιλιαδες εμποδια και αγκαθια σε καθε βημα, το ιδιο και οι σχεσεις, ευκολα δουλεια, ευκολα σπιτι, ευκολα λεφτα, ευκολα συντροφο, ευκολα γαμο, ευκολα παιδια, ενα κρατος που βοηθαει, συμπολιτες που δε σου βαζουν τρικλοποδια στα καλα καθουμενα, ενα μελλον χαρουμενο, με χαμογελο ξεγνοιασια και κεφι

Λειπει ο ενθουσιασμος που νιωθουν οι ανθρωποι σε κανονικες χωρες, χωρις προβληματα, γι αυτο και καθε ΣΚ πινουν, χορευουν, χοροπηδαν, γελαν ατελειωτα, ασχολουνται με χιλιες δραστηριοτητες σε ολη τους τη ζωη

Η οικονομικη κριση και η κριση αξιων ειναι δυστυχως ζωγραφισμενη στα ματια των νεαρων παιδιων και κοριτσιων, που δε φταιν σε τιποτα, στα νυχτερινα κλαμπς

ναι ενω πριν 10-15χρονια πριν την κριση ηταν καλυτεροι οι ανθρωποι  :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δε ξέρω ποιος είναι ο kman πασάμ

Εσυ πάρε τα αντιφλεγμονώδη σου και άσε εμάς τους νεους και εμφανίσιμους να κάνουμε το κομμάτι μας.

ο κμαν ειναι ενας μπατιρης μεταναστης στο Ντοιτςλαντ που πληρωνει ανατολικες βιζιτες 5φορες πανω στην τιμη και νομιζει οτι ειναι γκομενες του

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Υπάρχουν πολλά ωραία γυναίκακια απο όλο τον κόσμο που ειναι σε θέση να φέρονται σαν γυναίκες ... Σκλάβες, Ρωσίδες, Λατίνες,  με αυτές έχω περάσει πολύ καλά ... όπως αξίζει σε έναν άνδρα

Οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα και τα κονε να κάνει παιχνιδι  με ξένες έχει λύσει το πρόβλημα του ...  οι υπόλοιποι δυστυχώς τον ήπιαν ...

Μακρια απο Ελλεινιδες  ... και θα πέρασεται  καλά ...!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
Μετα απο τοσα χρονια στο πολεμο, θα πρεπει να ειναι τερμα μαλακας-αμπαλος καποιος που δεν γνωριζει τι παιζει εκει εξω, εστω και απο ενα βιντεο.

Μια δοκιμη θα σε πεισει. Αν γουσταρεις, χωσου και παιξε μαζι τους, φορτωσου και καποια απο αυτες αν γουσταρεις, δικαιωμα σου.

Χιουμορ κανουμε τυπε, δε διαφωνω επι της ουσιας

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε τυπε, τοσο αναλυτικη κριτικη δε γραφουν ουτε οι κριτικοι κινηματογραφου για περιπλοκες ταινιες 2 ωρων, κι εσυ αναφερεσαι σε καποιες κοπελες-κομπαρσους απο ενα βιντεο 2 λεπτων χωρις διαλογους απο κλαμπακι;  :think:

τυπε εχουμε και μεις τον δικο μας Μπακογιανοπουλο του μπου.κομ  :grin: :grin: :grin: :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η οικονομικη κριση και η κριση αξιων ειναι δυστυχως ζωγραφισμενη στα ματια των νεαρων παιδιων και κοριτσιων, που δε φταιν σε τιποτα, στα νυχτερινα κλαμπς

Τα νεαρά παιδιά δεν νιώθουν και πολύ από κρίση.Πρώτον λόγω του νεανικού ενθουσιασμού και δεύτερον γιατί ακόμα δεν στερούνται και πολλά.Έχουν τα κινητά τους τ'ακριβά,κάνουν τα ταξίδια τους,έχουν τους συγγενείς να τους χαρτζιλικώνουν,ε δεν είναι σαν τις δικές μας ηλικίες που όντως τη νιώθουμε.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Τα νεαρά παιδιά δεν νιώθουν και πολύ από κρίση.Πρώτον λόγω του νεανικού ενθουσιασμού και δεύτερον γιατί ακόμα δεν στερούνται και πολλά.Έχουν τα κινητά τους τ'ακριβά,κάνουν τα ταξίδια τους,έχουν τους συγγενείς να τους χαρτζιλικώνουν,ε δεν είναι σαν τις δικές μας ηλικίες που όντως τη νιώθουμε.

μεσα στην ακραια αγαμια ζουν οπως και θηλυκοποιουνται και μπαινουν μαζικα στο friendzone

μην δημιουργεις πραγματικοτητες φιλε που δεν υπαρχουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μεσα στην ακραια αγαμια ζουν οπως και θηλυκοποιουνται και μπαινουν μαζικα στο friendzone

Ακραία αγαμία θα βρεις μετά τα 30.Οι μικροί κάτι κάνουν,γαμήσια,φασώματα κλπ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

γιατι 30-35 τι ειναι γεροι?απλα σιγουρα αυτοι εζησαν εποχες 2004 με πολυ χρημα κ καπως καταλαβαινουν την κριση

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ακραία αγαμία θα βρεις μετά τα 30.Οι μικροί κάτι κάνουν,γαμήσια,φασώματα κλπ.

Σωστα ,οπως ειχες πει ειναι σαν το Ισλαμ στην Ελλαδα, αν δεν βρεις καποια μεχρι 30-35 μετα τελειωσε εμεινες στην απεξω,οπως το δημοσιο(πχ μεχρι 28χρονων) δηλαδη  :S :S :S :S :S

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

Το αντίθετο γίνεται. Πλέον τα παιδιά δοκιμάζουν πράγματα πολύ πιο νωρίς, υπάρχουν λιγότερα ταμπού, η τεχνολογία έχει φέρει το νέο κόσμο πιο κοντά, κλπ. Αγαμία θα βρεις μόνο στα κλασσικά παιδιά της φάπας και τους μιζερους που υπήρχαν ανέκαθεν. Μια χαρά γαμιούνται οι Ελληνίδες φίλε μου. Ο Σαβιδης απλά είναι θύμα καταστάσεων και στερεοτύπων.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Το αντίθετο γίνεται. Πλέον τα παιδιά δοκιμάζουν πράγματα πολύ πιο νωρίς, υπάρχουν λιγότερα ταμπού, η τεχνολογία έχει φέρει το νέο κόσμο πιο κοντά, κλπ. Αγαμία θα βρεις μόνο στα κλασσικά παιδιά της φάπας και τους μιζερους που υπήρχαν ανέκαθεν. Μια χαρά γαμιούνται οι Ελληνίδες φίλε μου. Ο Σαβιδης απλά είναι θύμα καταστάσεων και στερεοτύπων.

ακριβως το αντιθετο συμβαινει

η τεχνολογια τρεφει τον ναρκισσισμο απομακρυνοντας τους ανθρωπους και οι γυναικες πηδιουνται με λιγους και εκλεκτους

τα αγορακια που βλεπετε διπλα τους ειναι  θηλυκοποιημενα soy boys που τα εχουν για φιλεναδες

ο κοσμος γινεται ακραια γυναικοκεντρικος και αρα οι γυναικες επιλεγουν στον απολυτο βαθμο με τους ανδρες συνεπακολουθα να τεινουν να εχουν μηδενικες επιλογες

το να εχουν πηδηχθει με 2-3 μεχρι τα 25 τους 10 επιπεδα κατω απο αυτους χοντρομπαλοτσες χωρις προοπτικες χωρις να εχουν κανει σταθερη σχεση δεν ειναι επιτυχια καταντια ειναι

το βιντεο θα σου διαλυσει τις ψευδαισθησεις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Που να τα βρουνε τα λεφτα για ποτα τυπε  :think: οι 9 στους 10 με ενα ποτο τη βγαζουνε ολο το βραδυ  :S :S :S

τυπε σε αυτο το μαγαζι δουλευε μια γνωστη απο την γειτονια μου, την εχω βγαλει μονο με νερο κ πατατακια ολο το βραδυ(ευτυχως οι μαλακες που εφερα παιρνανε απο 2 ποτα ο καθενας)  :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ναι αλλα τι ηλικιας τα κανουν αυτα που λες,μονο οι 18-25 ,ο Σαντμαν που ειναι 30κατι οι συνομηλικες του 31-37 ειναι οτι χειροτερο απο Ελλεηνιδες :humpleg: :humpleg: :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S :S

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
τυπε σε αυτο το μαγαζι δουλευε μια γνωστη απο την γειτονια μου, την εχω βγαλει μονο με νερο κ πατατακια ολο το βραδυ(ευτυχως οι μαλακες που εφερα παιρνανε απο 2 ποτα ο καθενας)  :grin: :grin: :grin: :grin:

αν δεν ηταν γνωστη σου θα συναγωνιζοσουν τους υπολοιπους στην βρωση πατατακιων

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Παιδιά και εμένα η γνώμη μου είναι μια χαρά γαμιούνται οι Ελληνίδες ...εύκολες είμαι 32 και κάθε μήνα παίζω με καινούργιο μουνάκι .. τελευταίο ένα πιπινακι 21 από Facebook ..και έχω και σχέση ..οι μικρές είναι πιο εύκολες χαλαρά

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
ναι αλλα τι ηλικιας τα κανουν αυτα που λες,μονο οι 18-25 ,ο Σαντμαν που ειναι 30κατι οι συνομηλικες του 31-37 ειναι οτι χειροτερο απο Ελλεηνιδες :humpleg: :humpleg: :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S :S

Γεμάτα τα μπαράκια στην Εγνατία και Τσιμισκή με 30+ άρες single. Γεμάτα τα γυμναστήρια από ίδιες. Γεμάτες οι σχολές χορού από ίδιες. Όταν θες να γνωρίσεις, δραστηριοποιείσαι. Δεν κάθεσαι να βλέπεις βιντεάκια με incels όπως ο emperor13. Μακριά από τέτοια βίντεο και φόρουμ. Δε θα γίνει ίδιο νταλαβερι όπως με πιτσιρίκια 18-20 βέβαια.

Και για να είμαστε σωστοί, όταν με το καλό πατήσω τα 30 ή τα 37, θα σου πω με σιγουριά. Αλλά ειλικρινά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom