kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Γενικα παντως το προβλημα ειναι οτι λειπει ο ενθουσιασμος
Ο ενθουσιασμος για ζωη, για το οτι ζουμε σε μια νορμαλ χωρα, οτι το μελλον θα ειναι ομαλο χωρις χιλιαδες εμποδια και αγκαθια σε καθε βημα, το ιδιο και οι σχεσεις, ευκολα δουλεια, ευκολα σπιτι, ευκολα λεφτα, ευκολα συντροφο, ευκολα γαμο, ευκολα παιδια, ενα κρατος που βοηθαει, συμπολιτες που δε σου βαζουν τρικλοποδια στα καλα καθουμενα, ενα μελλον χαρουμενο, με χαμογελο ξεγνοιασια και κεφι
Λειπει ο ενθουσιασμος που νιωθουν οι ανθρωποι σε κανονικες χωρες, χωρις προβληματα, γι αυτο και καθε ΣΚ πινουν, χορευουν, χοροπηδαν, γελαν ατελειωτα, ασχολουνται με χιλιες δραστηριοτητες σε ολη τους τη ζωη
Η οικονομικη κριση και η κριση αξιων ειναι δυστυχως ζωγραφισμενη στα ματια των νεαρων παιδιων και κοριτσιων, που δε φταιν σε τιποτα, στα νυχτερινα κλαμπς
ναι ενω πριν 10-15χρονια πριν την κριση ηταν καλυτεροι οι ανθρωποι :S :S :S :S
δε ξέρω ποιος είναι ο kman πασάμ
Εσυ πάρε τα αντιφλεγμονώδη σου και άσε εμάς τους νεους και εμφανίσιμους να κάνουμε το κομμάτι μας.
Μετα απο τοσα χρονια στο πολεμο, θα πρεπει να ειναι τερμα μαλακας-αμπαλος καποιος που δεν γνωριζει τι παιζει εκει εξω, εστω και απο ενα βιντεο.
Μια δοκιμη θα σε πεισει. Αν γουσταρεις, χωσου και παιξε μαζι τους, φορτωσου και καποια απο αυτες αν γουσταρεις, δικαιωμα σου.
Ρε τυπε, τοσο αναλυτικη κριτικη δε γραφουν ουτε οι κριτικοι κινηματογραφου για περιπλοκες ταινιες 2 ωρων, κι εσυ αναφερεσαι σε καποιες κοπελες-κομπαρσους απο ενα βιντεο 2 λεπτων χωρις διαλογους απο κλαμπακι;
Η οικονομικη κριση και η κριση αξιων ειναι δυστυχως ζωγραφισμενη στα ματια των νεαρων παιδιων και κοριτσιων, που δε φταιν σε τιποτα, στα νυχτερινα κλαμπς
Τα νεαρά παιδιά δεν νιώθουν και πολύ από κρίση.Πρώτον λόγω του νεανικού ενθουσιασμού και δεύτερον γιατί ακόμα δεν στερούνται και πολλά.Έχουν τα κινητά τους τ'ακριβά,κάνουν τα ταξίδια τους,έχουν τους συγγενείς να τους χαρτζιλικώνουν,ε δεν είναι σαν τις δικές μας ηλικίες που όντως τη νιώθουμε.
μεσα στην ακραια αγαμια ζουν οπως και θηλυκοποιουνται και μπαινουν μαζικα στο friendzone
μην δημιουργεις πραγματικοτητες φιλε που δεν υπαρχουν
Τα νεαρά παιδιά δεν νιώθουν και πολύ από κρίση.Πρώτον λόγω του νεανικού ενθουσιασμού και δεύτερον γιατί ακόμα δεν στερούνται και πολλά.Έχουν τα κινητά τους τ'ακριβά,κάνουν τα ταξίδια τους,έχουν τους συγγενείς να τους χαρτζιλικώνουν,ε δεν είναι σαν τις δικές μας ηλικίες που όντως τη νιώθουμε.
Ακραία αγαμία θα βρεις μετά τα 30.Οι μικροί κάτι κάνουν,γαμήσια,φασώματα κλπ.
μεσα στην ακραια αγαμια ζουν οπως και θηλυκοποιουνται και μπαινουν μαζικα στο friendzone
μην δημιουργεις πραγματικοτητες φιλε που δεν υπαρχουν
Το αντίθετο γίνεται. Πλέον τα παιδιά δοκιμάζουν πράγματα πολύ πιο νωρίς, υπάρχουν λιγότερα ταμπού, η τεχνολογία έχει φέρει το νέο κόσμο πιο κοντά, κλπ. Αγαμία θα βρεις μόνο στα κλασσικά παιδιά της φάπας και τους μιζερους που υπήρχαν ανέκαθεν. Μια χαρά γαμιούνται οι Ελληνίδες φίλε μου. Ο Σαβιδης απλά είναι θύμα καταστάσεων και στερεοτύπων.
Που να τα βρουνε τα λεφτα για ποτα τυπε οι 9 στους 10 με ενα ποτο τη βγαζουνε ολο το βραδυ :S :S :S
Το αντίθετο γίνεται. Πλέον τα παιδιά δοκιμάζουν πράγματα πολύ πιο νωρίς, υπάρχουν λιγότερα ταμπού, η τεχνολογία έχει φέρει το νέο κόσμο πιο κοντά, κλπ. Αγαμία θα βρεις μόνο στα κλασσικά παιδιά της φάπας και τους μιζερους που υπήρχαν ανέκαθεν. Μια χαρά γαμιούνται οι Ελληνίδες φίλε μου. Ο Σαβιδης απλά είναι θύμα καταστάσεων και στερεοτύπων.
τυπε σε αυτο το μαγαζι δουλευε μια γνωστη απο την γειτονια μου, την εχω βγαλει μονο με νερο κ πατατακια ολο το βραδυ(ευτυχως οι μαλακες που εφερα παιρνανε απο 2 ποτα ο καθενας)
ναι αλλα τι ηλικιας τα κανουν αυτα που λες,μονο οι 18-25 ,ο Σαντμαν που ειναι 30κατι οι συνομηλικες του 31-37 ειναι οτι χειροτερο απο Ελλεηνιδες :S :S :S :S