Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δηλαδή πρέπει ή να είσαι επιδειξίας (gym και καπάκια μόστρα instagram), ή πούστης (σχολή χορού) ή ξενύχτης (μπαράκια) για να γαμήσεις;
Γι' αυτό η νέα γενιά είστε στην πλειοψηφία για τον πούτσο μια κοψιά όλοι, γιατί πάτε με τις συνήθειες και τον δήθεν τρόπο ζωής της γκόμενας για να καμακώσετε. Φυσικά και αυτές το καταλαβαίνουν ότι είστε try hard αυνάνες και τις ακολουθείτε σε ότι κάνουν γι' αυτό σας έχουν στο ψιλό...
Λες και άμα θέλεις να γυμναστείς ας πούμε δε μπορείς να το κάνεις στο σπίτι (π.χ. μονόζυγο) ή σε ένα πάρκο, ή άμα θες να πιείς τα ξύδια σου δε μπορείς να το κάνεις σε σπίτι με φίλους και όχι έξω να κουφαίνεσαι με τον καθυστερημένο DJ που παίζει στα 13.000 dΒ τις σούπες του.
Εγώ δε θυμάμαι το γυμναστήριο να είναι τόσο τρελή μόδα μια δεκαετία πίσω όσο είναι σήμερα. Απλά σαν τα πρόβατα οι πιο πολλοί τα σκάτε εκεί όλοι μαζί (σας δαγκώνουν κιόλας και δε το παίρνετε χαμπάρι) και πολλές φορές οι τούμπανοι γελάνε με τα χάλια σας αφού μυρίζετε ψαρίλα απο μακριά. Δεν μιλάω για κάποιον που ασχολείται χρόνια με γυμναστήριο συστηματικά αλλά για κάθε νεοφώτιστο τρόμπα που του είπαν ότι θα γαμήσει αν κάνει κωπηλατική 700 μίλια κάθε μέρα.

θηλυκοποιημενοι αιδοιοειλωτες ειναι

αλλα οι mgtow μαζι με τους ινσελς θα συντριψουν την μισανθρωπη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θηλυκοποιημενοι αιδοιοειλωτες ειναι

αλλα οι mgtow μαζι με τους ινσελς θα συντριψουν την μισανθρωπη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα
Υπαρχει καποια εξηγηση γιατι γραφεις σαν ψυχασθενης?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Διαφωνω τύπε. Ο μπακουρος θα την βρει την ακρη με ξεπετες ή με καμια πουτανα, ενω η γεροντοκορη τρελαινεται.
Δεν εχω ακουσει αντρα να τρελαθηκε επειδη εμεινε ανυπαντρος.
Οι γυναικες ομως που δεν παντρευονται, τους σαλευει.

παπαριες το αντιστροφο συμβαινει

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Υπαρχει καποια εξηγηση γιατι γραφεις σαν ψυχασθενης?
πικραμενος ο τυπος απλα...
δεν εχει και αδικο.δυστυχως ειναι ολες τους ελευθερων ηθων.μα ολες ομως.
ιδιοις ομμασι το διαπιστωσα ΚΑΙ εγω

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Τι συμβαίνει δλδ? Ο 40ρης ελεύθερος κλαίει την μοίρα του ότι θα μείνει άτεκνος και η 40αρα ελεύθερη κάνει ζωαρα και είναι στο μουνι της?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
μουναρα δν ειναι αλλα ουτε κ χοντρη τωρα γνωστης οικογενειας οχι δν ειναι εφοπλιστες αλλα εχουν λεφτα

Την εχουμε κανει ηδη εικονα τυπε :S :S :S

9.jpg

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Δηλαδή πρέπει ή να είσαι επιδειξίας (gym και καπάκια μόστρα instagram), ή πούστης (σχολή χορού) ή ξενύχτης (μπαράκια) για να γαμήσεις;
Γι' αυτό η νέα γενιά είστε στην πλειοψηφία για τον πούτσο μια κοψιά όλοι, γιατί πάτε με τις συνήθειες και τον δήθεν τρόπο ζωής της γκόμενας για να καμακώσετε. Φυσικά και αυτές το καταλαβαίνουν ότι είστε try hard αυνάνες και τις ακολουθείτε σε ότι κάνουν γι' αυτό σας έχουν στο ψιλό...
Λες και άμα θέλεις να γυμναστείς ας πούμε δε μπορείς να το κάνεις στο σπίτι (π.χ. μονόζυγο) ή σε ένα πάρκο, ή άμα θες να πιείς τα ξύδια σου δε μπορείς να το κάνεις σε σπίτι με φίλους και όχι έξω να κουφαίνεσαι με τον καθυστερημένο DJ που παίζει στα 13.000 dΒ τις σούπες του.
Εγώ δε θυμάμαι το γυμναστήριο να είναι τόσο τρελή μόδα μια δεκαετία πίσω όσο είναι σήμερα. Απλά σαν τα πρόβατα οι πιο πολλοί τα σκάτε εκεί όλοι μαζί (σας δαγκώνουν κιόλας και δε το παίρνετε χαμπάρι) και πολλές φορές οι τούμπανοι γελάνε με τα χάλια σας αφού μυρίζετε ψαρίλα απο μακριά. Δεν μιλάω για κάποιον που ασχολείται χρόνια με γυμναστήριο συστηματικά αλλά για κάθε νεοφώτιστο τρόμπα που του είπαν ότι θα γαμήσει αν κάνει κωπηλατική 700 μίλια κάθε μέρα.

Φίλε μου παρεξήγησες. Το να πας σε σχολή χορού δεν σε κάνει πούστη. Το να πας σε μια ομαδική τάξη πχ πιλάτες κλπ σε ένα γυμναστήριο δεν σε κάνει σφίχτη, ούτε αναβολάκια ούτε πρέπει να παίρνεις μαζί σου ταπεράκια. Δραστηριοποιείσαι... Δεν πας εκεί με γνώμωνα να βελτιώσεις την εμφάνιση σου και μετά να γαμησεις. Πας για να γνωρίσεις κόσμο, να πεις δυο κουβέντες, να βγεις έξω, και όλο και κάτι θα γίνει.

Κόψε τον άλλο τον λελέ του 71, δες τι άβαταρ έχει κοτσάρει και τι γράφει. Τι να τον πλησιάσει γυναίκα αυτόν, ούτε θηλυκή γάτα. Άσε που τσιμπάει σα πέστροφα με αυτά που γράφω.

Είχα στην παρέα μου ένα παλικάρι όχι πολύ πρόσφατα που ήταν μέσα στη γκρίνια, καλή ώρα σαν αυτούς. Και ξέρω αυτό και οι γυναίκες εκείνο και ο ΣΥΡΙΖΑ και και και. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’ αυτό. Κόψαμε μαζί του. Άσχημος, όμορφος, κοντός, ψηλός, να είσαι ότι θες. Ξενέρωτος και μίζερος άμα είσαι το έχασες το παιχνίδι της ζωής.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
Φίλε μου παρεξήγησες. Το να πας σε σχολή χορού δεν σε κάνει πούστη. Το να πας σε μια ομαδική τάξη πχ πιλάτες κλπ σε ένα γυμναστήριο δεν σε κάνει σφίχτη, ούτε αναβολάκια ούτε πρέπει να παίρνεις μαζί σου ταπεράκια. Δραστηριοποιείσαι... Δεν πας εκεί με γνώμωνα να βελτιώσεις την εμφάνιση σου και μετά να γαμησεις. Πας για να γνωρίσεις κόσμο, να πεις δυο κουβέντες, να βγεις έξω, και όλο και κάτι θα γίνει.

Κόψε τον άλλο τον λελέ του 71, δες τι άβαταρ έχει κοτσάρει και τι γράφει. Τι να τον πλησιάσει γυναίκα αυτόν, ούτε θηλυκή γάτα. Άσε που τσιμπάει σα πέστροφα με αυτά που γράφω.

Είχα στην παρέα μου ένα παλικάρι όχι πολύ πρόσφατα που ήταν μέσα στη γκρίνια, καλή ώρα σαν αυτούς. Και ξέρω αυτό και οι γυναίκες εκείνο και ο ΣΥΡΙΖΑ και και και. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’ αυτό. Κόψαμε μαζί του. Άσχημος, όμορφος, κοντός, ψηλός, να είσαι ότι θες. Ξενέρωτος και μίζερος άμα είσαι το έχασες το παιχνίδι της ζωής.

Σε ποια σχολη σπουδαζεις;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κόψε τον άλλο τον λελέ του 71, δες τι άβαταρ έχει κοτσάρει και τι γράφει. Τι να τον πλησιάσει γυναίκα αυτόν, ούτε θηλυκή γάτα.
ντακσι μωρε εχει και αυτος τα δικα του,μη τον ξεσυνεριζεσαι,βλέπει οτι ο Κουλης παει για ηττα και κουβα και τρελαινεται

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Διαφωνω τύπε. Ο μπακουρος θα την βρει την ακρη με ξεπετες ή με καμια πουτανα, ενω η γεροντοκορη τρελαινεται.
Δεν εχω ακουσει αντρα να τρελαθηκε επειδη εμεινε ανυπαντρος.
Οι γυναικες ομως που δεν παντρευονται, τους σαλευει.
εγω διαφωνω και με τους δυο σας.
και ο μπακουρος αλλα και η γεροντοκορη θα την ακουσουν εκαστος.
ο μπακουρος 45αρης ναι μεν μπορει να ξεδινει στα μπουρδελα χαλωντας τον μισο μισθο του αλλα και η γεροντοκορη θα ανοιγει τα ποδια οπου βρει,μην ξεχαναμε ότι πακιστανοι και αλβανοι τις κανονιζουν αυτές.
τωρα με ψυχολογικα καταληγουν και οι δυο πολλοι αντρες κλεινονται στον εαυτο τους η παραδινουν τα οπλα και ουτε θελουν να κανουν φαση με γυναικα μιας και είναι απογοητευμενοι αλλα και οι γεροντοκόρες παθαινουν το ιδιο και το ριχνουν αλλες στη θρησκεια και άλλες στη καταθλιψη.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια  φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms  μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να  μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:
Δεν είναι θεμα ελληνιδας αποκλειστικα αλλα γυναικας γενικα.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
εγω διαφωνω και με τους δυο σας.
και ο μπακουρος αλλα και η γεροντοκορη θα την ακουσουν εκαστος.
ο μπακουρος 45αρης ναι μεν μπορει να ξεδινει στα μπουρδελα χαλωντας τον μισο μισθο του αλλα και η γεροντοκορη θα ανοιγει τα ποδια οπου βρει,μην ξεχαναμε ότι πακιστανοι και αλβανοι τις κανονιζουν αυτές.
τωρα με ψυχολογικα καταληγουν και οι δυο πολλοι αντρες κλεινονται στον εαυτο τους η παραδινουν τα οπλα και ουτε θελουν να κανουν φαση με γυναικα μιας και είναι απογοητευμενοι αλλα και οι γεροντοκόρες παθαινουν το ιδιο και το ριχνουν αλλες στη θρησκεια και άλλες στη καταθλιψη.

Δεν εχει καμια σχεση ο 45ρης ανδρας ανυπανδρος-ατεκνος με την 45αρα ανυπανδρη-ατεκνη

Ο πρωτος με καλη δουλεια-λεφτα ειναι στο πικ της επιτυχιας του και μπορει να βρει καταλληλη συντροφο-συζυγο και να κανει παιδια, με μεγαλη πιθανοτητα

Η γυναικα μετα τα 45 αρχιζει να χανει την ομορφια της, εχει κινδυνο να μη μπορει να τεκνοποιησει και εχει οριακα μια πενταετια μπροστα της για να αποκτησει παιδια, ακομα και με υιοθεσια (πολλα ιδρυματα δινουν παιδια μονο σε γυναικες με 50 χρονια μαχ διαφορα ηλικιας με το παιδι) οποτε εχει μεγαλη πιεση

Ο ανδρας αν εχει λεφτα, μπορει να κανει αυτα που θελει (γαμο + παιδι) ακομα και στα 60 του
Επιπλεον, ο ανδρισμος και η ομορφια του ανδρα δε χανεται ουτε στα 60-65, αρκει να μην αφησει τον εαυτο του.

Τελος, η γυναικα στα 45 ταιριαζει να κοιταξει για 50-52ρη ανδρα, ενω ο ανδρας ταιριαζει με 35-37ρα δηλαδη θα αναζητησουν-καταληξουν με συντροφο κατα 15 χρονια διαφορα

Οτι κερδιζει η γυναικα σε ωριμοτητα οταν ειναι μικρη, το χανει οταν περασει τα 40
Αντιθετα ο ανδρας ωριμαζει αργοτερα και ο κυκλος του διατηρειται εως πολυ αργοτερα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν εχει καμια σχεση ο 45ρης ανδρας ανυπανδρος-ατεκνος με την 45αρα ανυπανδρη-ατεκνη

Ο πρωτος με καλη δουλεια-λεφτα ειναι στο πικ της επιτυχιας του και μπορει να βρει καταλληλη συντροφο-συζυγο και να κανει παιδια, με μεγαλη πιθανοτητα

Η γυναικα μετα τα 45 αρχιζει να χανει την ομορφια της, εχει κινδυνο να μη μπορει να τεκνοποιησει και εχει οριακα μια πενταετια μπροστα της για να αποκτησει παιδια, ακομα και με υιοθεσια (πολλα ιδρυματα δινουν παιδια μονο σε γυναικες με 50 χρονια μαχ διαφορα ηλικιας με το παιδι) οποτε εχει μεγαλη πιεση

Ο ανδρας αν εχει λεφτα, μπορει να κανει αυτα που θελει (γαμο + παιδι) ακομα και στα 60 του
Επιπλεον, ο ανδρισμος και ηομορφια τουξ ανδρα δε χανεται ουτε στα 60-65, αρκει να μην αφησει τον εαυτο του.
το θεμα μας τυπε η τεκνοποιηση?
εγω μιλαω για αποκατασταση συγκεκριμενων ομαδων
του 45+ αφραγκου ανεργου ασχημου και της 45αρας χοντρης ασχημης εννουμε τις ομαδες που δεν βρισκουν και μενουν στο ραφι.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
του 45+ αφραγκου ανεργου ασχημου και της 45αρας χοντρης ασχημης εννουμε τις ομαδες που δεν βρισκουν και μενουν στο ραφι.

εγραψα και αλλα γι αυτο

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
πηγαινε τωρα να ελεγξεις την θερμοκρασια στις παντοφλες σου νοικοκυραιε παντοφλακια :2funny: :2funny:

ασε να μας  πει ακομα  μια φορα πως μπορει να ειναι ο ιδιος ο σακης μπας  και νοιωσει καλυτερα ..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96

Αμα εισαι αφραγκος και ανεργος εισαι στο ραφι και στα 20,25,30,35 σου
Η πιο ρεαλιστικα, εισαι στο πισω μερος της αποθηκης του σουπερ μαρκετ, ουτε καν στο ραφι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom