το βραδυ μας ενδιαφερει...
[facebook] ]
Τα βιντεο απο κλαμπ βαεζετε τα και στο θρεντ που ανοιξα να κανουμε συλλογη
[facebook] ]
[facebook] ]
Γυναικοπαρεες και μπακουροπαρεες , φοβερη διασκεδαση. :S :S :S
Και αντι για χορο, σελφι και κουτσομπολιο
Και ουτε ενας σουρωμενος-μενη σε κλαμπ με 500 ατομα
Που να τα βρουνε τα λεφτα για ποτα τυπε οι 9 στους 10 με ενα ποτο τη βγαζουνε ολο το βραδυ :S :S :S
καποιοι περνουν και χυμα ξιδια απο το σου/μου και ξαναγεμιζουν το ποτηρι..Που να τα βρουνε τα λεφτα για ποτα τυπε οι 9 στους 10 με ενα ποτο τη βγαζουνε ολο το βραδυ :S :S :S
καποιοι περνουν και χυμα ξιδια απο το σου/μου και ξαναγεμιζουν το ποτηρι..
Γυναικοπαρεες και μπακουροπαρεες , φοβερη διασκεδαση. :S :S :S
Oλες αυτες που βλεπεις οι πιο πολλες ειναι μουναρες εξωτερικα αλλα εσωτερικα ειναι μέσα στα κομπλεξ και τις ανασφάλειες. Και έχουν και ψυχολογικά.
Το κακο ειναι οτι στο συγκεκριμενο βιντεο δεν εχει καμια μουναρα, παροτι παρελασαν πολλες
ναι γαματα αυτη και γω τη σταμπαρα ...μακρια κιουσπαΚοιταξτε ξινιλα η δεξια. :S :S :S
καποιοι περνουν και χυμα ξιδια απο το σου/μου και ξαναγεμιζουν το ποτηρι..
Το κακο ειναι οτι στο συγκεκριμενο βιντεο δεν εχει καμια μουναρα, παροτι παρελασαν πολλες
[facebook] ]
Σκατοκατάσταση εντελώς τα ελληνικά clubs.Δεν γίναμε και σοφότεροι από αυτό το βιντεάκι,όλοι τα έχουμε φάει στη μάπα.Να καθόμαστε με τα ποτά στο χέρι και να βαριόμαστε τη ζωή μας.
Απορώ ρε πούστη εαν αυτές νιώθουν ότι διασκεδάζουν έτσι.Πάνε μετά σπίτια τους και λένε 'ουάου,περάσαμε σούπερ;'
Σκατοκατάσταση εντελώς τα ελληνικά clubs.Δεν γίναμε και σοφότεροι από αυτό το βιντεάκι,όλοι τα έχουμε φάει στη μάπα.Να καθόμαστε με τα ποτά στο χέρι και να βαριόμαστε τη ζωή μας.
Απορώ ρε πούστη εαν αυτές νιώθουν ότι διασκεδάζουν έτσι.Πάνε μετά σπίτια τους και λένε 'ουάου,περάσαμε σούπερ;'