Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
στην ιδια θεσσαλονικη ειμαστε?
τοσο ξεκωλι κυκλοφορει νομιζεις αγαμητο μενει?
Το ξεκωλι είναι φοιτήτριες.Εγώ λέω για 27-28 και πάνω.
στην ιδια θεσσαλονικη ειμαστε?
τοσο ξεκωλι κυκλοφορει νομιζεις αγαμητο μενει?
εδω οι γριες ξεσαλωσαν και ξεβρακωθηκανΤο ξεκωλι είναι φοιτήτριες.Εγώ λέω για 27-28 και πάνω.
Το ξεκωλι είναι φοιτήτριες.Εγώ λέω για 27-28 και πάνω.
Σωστό.Πολλές γυναίκες παίρνουν ικανοποίηση μόνο με το να βλέπουν ότι έχουν ζήτηση.Ακόμα και 3 χρόνια να μείνει η άλλη χωρίς σχέση,εαν έχει πεσίματα και κόσμο να την παρακαλάει στα σόσιαλ,γεμίζει από αυτό.
εδω οι γριες ξεσαλωσαν και ξεβρακωθηκαν
και δεν βλεπεις ξεκωλια 27χρονες?
νταξει τρολαρεις στανταρ...
Ξεκώλια 30αρες και γριές;Πού τις βλέπεις ρε φίλε;Μάλλον εσύ τρολάρεις.
η χειροτερη ηλικια για τον αντρα
Και πως κυκλοφορούν οι 30αρες ρε?
Σαν καλόγριες?
Πάντως ξέκωλες δεν κυκλοφορούν.
Οκ,όλες σε αυτήν την ηλικία ντύνονται σαν καλόγριες.
Οτι πεις!
Μεγαλο λαθος αγαπητε Ρεζνοφ ..... Υπαρχουν και μαλιστα αμετρητες και μαλιστα τις περισσοτερες απο δαυτες τις βλεπεις καθε μερα στην τηλεοραση και στoν λαοπροβλητο κοσμο του Lifestyle και των εμετικων social media ....... Για ριξε μια ματια πχ στην tv μια μερα και θα δεις ενα σωρο τετοιες....καλογαμημενη φεμινιστρια δεν υπαρχει
φαρμακομουνες/λεσβιες/κακογαμημενες και ναυαγια ειναι μονο
το βραδυ μας ενδιαφερει...πως ντυνονται δλδ οι φοιτητριες στη θεσνικη;
αθηνα φορανε κατι τζην μεχρι τον αφαλο και απο πανω μπλουζες ή φουτερ
ναι ειναι κατι συνατσακη σκορδα κλπ που κρατανε ακομαΜεγαλο λαθος αγαπητε Ρεζνοφ ..... Υπαρχουν και μαλιστα αμετρητες και μαλιστα τις περισσοτερες απο δαυτες τις βλεπεις καθε μερα στην τηλεοραση και στoν λαοπροβλητο κοσμο του Lifestyle και των εμετικων social media ....... Για ριξε μια ματια πχ στην tv μια μερα και θα δεις ενα σωρο τετοιες....
το βραδυ μας ενδιαφερει...
[facebook] ]
ε κανε και κανενα ψυχικο μωρε και συ...Η μόνη καλή ήταν η βυζαρού μπαργούμαν.Κατα τ'άλλα,μπαζίλα φουλ.
ε κανε και κανενα ψυχικο μωρε και συ...
δε γαμιεται..
σαββατοβραδο με τζιν και φουτερ βγαινουντο βραδυ μας ενδιαφερει...
[facebook] ]
φιλε και αγγλια βλεπεις μπαζα αλλα ειναι καβλομενεςΗ μόνη καλή ήταν η βυζαρού μπαργούμαν.Κατα τ'άλλα,μπαζίλα φουλ.