Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Όχι βρε eva μου, εγώ τα χαζά τα συμπαθώ και δεν θέλω να τους τα χώνω. Αλλά έτσι που τα έλεγε ο ανατολάκος (...στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...) μου δημιουργήθηκε η απορία. Και λέω, βρε λες το παιδί να μην ξέρει ότι γίνεται και χωρίς λεφτά; Λες; Λεεεεεεεεεεεεεεεεεεες;![]()
![]()
![]()
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
Eσύ πριν κάνεις ερωτήσεις ρώτα πρώτα τον εαυτό σου αν ξέρει να διαβάζει ελληνικά.
Τέλοσπάντων σε περίπτωση που δεν μπορείς να λύσεις τη δύσκολη αυτή απορία, θα το πάρει το ποτάμι. Τα παραπάνω είναι από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM. Δε ξέρω αν τα διάβασες, ούτε αν κατάλαβες ότι με αυτά που γράφεις ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ! Τα οποία δε ξέρω βέβαια αν το έχεις πάρει και αυτό χαμπάρι αλλά γουστάρουν να γαμάνε και να πληρώνουν!ΟΚ? Είτε σου αρέσει είτε όχι. Επομένως οι ειρωνίες και οι μπηχτές για το πως γαμάει κάποιος και τι κάνει όχι μόνο δεν είναι καλοδεχούμενες αλλά ευθέως παραβιάζουν και τους κανόνες λειτουργίας. Αφού σε ένα σάιτ για πληρωμένο έρωτα μπαίνουν κάποια άτομα και βρίζουν και ειρωνεύονται τα μέλη. Άμα δε σας αρέσει ο αγοραίος έρωτας και αυτοί που ασχολούνται με αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να μην έχετε σχέση με αυτόν, και με αυτά τα άτομα. Συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος ιστοχώρου. Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έρχεστε και να ειρωνεύεστε ή να προσβάλλεται όσους το κάνουν.
Απευθύνομαι στους moderators και εν γένει τους υπεύθυνους του σάιτ, και θα ήθελα να δω τι έχουν να μου απαντήσουν επ'αυτού του κείμενου που παρέθεσα. Αισθάνομαι ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ από την εν λόγω παράθεση. Και ως μέλος και ως μέλος "ομάδας ανθρώπων" ( δηλαδή αυτών που "πληρώνουν για να γαμήσουν"). Θα ήθελα λοιπόν την απάντηση κάποιου υπέυθυνου εδώ δημόσια.