Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όχι βρε eva μου, εγώ τα χαζά τα συμπαθώ και δεν θέλω να τους τα χώνω. Αλλά έτσι που τα έλεγε ο ανατολάκος (...στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...) μου δημιουργήθηκε η απορία. Και λέω, βρε λες το παιδί να μην ξέρει ότι γίνεται και χωρίς λεφτά; Λες; Λεεεεεεεεεεεεεεεεεεες;  :headbang: :headbang: :headbang:

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Eσύ πριν κάνεις ερωτήσεις ρώτα πρώτα τον εαυτό σου αν ξέρει να διαβάζει ελληνικά.

Τέλοσπάντων σε περίπτωση που δεν μπορείς να λύσεις τη δύσκολη αυτή απορία, θα το πάρει το ποτάμι. Τα παραπάνω είναι από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM. Δε ξέρω αν τα διάβασες, ούτε αν κατάλαβες ότι με αυτά που γράφεις ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ! Τα οποία δε ξέρω βέβαια αν το έχεις πάρει και αυτό χαμπάρι αλλά γουστάρουν να γαμάνε και να πληρώνουν!ΟΚ? Είτε σου αρέσει είτε όχι. Επομένως οι ειρωνίες και οι μπηχτές για το πως γαμάει κάποιος και τι κάνει όχι μόνο δεν είναι καλοδεχούμενες αλλά ευθέως παραβιάζουν και τους κανόνες λειτουργίας. Αφού σε ένα σάιτ για πληρωμένο έρωτα μπαίνουν κάποια άτομα και βρίζουν και ειρωνεύονται τα μέλη. Άμα δε σας αρέσει ο αγοραίος έρωτας και αυτοί που ασχολούνται με αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να μην έχετε σχέση με αυτόν, και με αυτά τα άτομα. Συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος ιστοχώρου. Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έρχεστε και να ειρωνεύεστε ή να προσβάλλεται όσους το κάνουν.

Απευθύνομαι στους moderators και εν γένει τους υπεύθυνους του σάιτ, και θα ήθελα να δω τι έχουν να μου απαντήσουν επ'αυτού του κείμενου που παρέθεσα. Αισθάνομαι ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ από την εν λόγω παράθεση. Και ως μέλος και ως μέλος "ομάδας ανθρώπων" ( δηλαδή αυτών που "πληρώνουν για να γαμήσουν"). Θα ήθελα λοιπόν την απάντηση κάποιου υπέυθυνου εδώ δημόσια.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινα αυτο το εγραψες γιατι το πιστευεις η απλα για την πεις στον ανατολ?
γιατι εγω εχω γαμησει  ρωσιδες κ ηταν πεντακαθαρες κ καμια σχεση με πτωματα
οπως κ ελληνιδες που ηταν μια χαρα.Ξερεις ποσες ελληνιδες ειναι βρωμιαρες κ μεσα στην αξυρισια?Εγω δεν κανω διαχωρισμο βαση εθνικοτητας αλλα βαση ατομου
Συμφωνώ απόλυτα φιλε μου!
Ειναι γελοίο να κάνεις διαχωρισμούς.
Άλλοι τους κάνουν, όχι εγώ!
Δεν έγραψα δική μου άποψη. Μετέφερα την άποψη 2 "ειδικών" που μένουν εκεί.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δείχτης απαλεψίας στα ύψη σήμερα..
έχει πολλή πλάκα κάποιοι να "μισούν" τις Ελληνίδες τελικά..
χαραμίστε κ άλλο χρόνο να πείτε πόσο σκατά είναι οι Ελληνίδες σε όλους τους τομείς
κ πόσο γαμώ οι Ρωσσίδες..
Καλά κουράγια σε όσους απαντούν τα αυτονόητα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δείχτης απαλεψίας στα ύψη σήμερα..
έχει πολλή πλάκα κάποιοι να "μισούν" τις Ελληνίδες τελικά..
χαραμίστε κ άλλο χρόνο να πείτε πόσο σκατά είναι οι Ελληνίδες σε όλους τους τομείς
κ πόσο γαμώ οι Ρωσσίδες..
Καλά κουράγια σε όσους απαντούν τα αυτονόητα..

ελα κι εσυ εχει πλακα :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Συμφωνώ απόλυτα φιλε μου!
Ειναι γελοίο να κάνεις διαχωρισμούς.
Άλλοι τους κάνουν, όχι εγώ!
Δεν έγραψα δική μου άποψη. Μετέφερα την άποψη 2 "ειδικών" που μένουν εκεί.

Άλλη φορά να γράφεις τη δική σου. Αν έχεις. Αλλιώς ΜΩΚΟ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε ΒΛΑΚΑ ψευτοψυχολόγε της τρύπιας δεκάρας. ΟΛΕΣ οι γυναίκες κυνηγάνε λεφτά. Στη φύση τους είναι. Οι καθαρές Ρωσίδες δεν είναι μόνο ξανθιές. Έβγαλες ένα αποσπασματάκι απ' αυτά που είπε για να κάνεις την άθλια προπαγάνδα σου. Για πήγαινε στο thread Ρωσία sex και vodka, να δεις ποιες κάνουν sex και ποιες όχι. Παρόλο που δε ζω εκεί έχω γνωρίσει πολλές Ρωσίδες και στην Ευρωπη που έζησα 6 χρόνια και εδώ στην Ελλάδα. Και όχι μόνο. Αυτοί οι δυο ξέρουν μόνο Ρωσία, Ουκρανία. Ενώ εγώ έχω γνωρίσει Τσέχες, Πολωνές, Ουγγαρέζες. Βούλωσε λοιπόν το βρωμόστομά σου και άντε στη ΣαβουροΕλεηνίδα σου.
Ρε Ανατοαγάμητε!
Σου έχω ξαναπει πόσο αστείο είναι να βρίζεις ένα νικ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειλικρινά, λύνομαι στα γέλια!!!!
Λυπάμαι φίλε μου που δεν σου κάθονται. Συμπάσχω ειλικρινά :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.097
Πόντοι
1.206
Λυπάμαι φίλε μου που δεν σου κάθονται. Συμπάσχω ειλικρινά :2funny: :2funny: :2funny:
εγω λεω να του χορηγησεις κανα φαρμακο για την αγαμια και τον κομπλεξισμο γιατι εχει φτασει στο απροχωρητο...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Απλώς φαντάζομαι πως ίσως ξέρει κάτι παραπάνω το παλληκάρι για τις Ρωσσίδες...
Και ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες.

Θες να το συζητήσουμε σοβαρά?
Συγκρίνεις πουτάνες με πουτάνες?
Γκόμενες με γκόμενες?
Ή γκόμενες με πουτάνες?

δεν σε εχω πιασει αλλα θα απαντησω.και με πουτανες εχω παει, αλλα εχω και γκομενα(τωρα).ειναι αλλη φαση τελειος απο την ελληνιδα πως να το κανουμε.να το αλλαξω για να ικανοποιηθεί το παραφουσκωμενο εγω των ελληνιδων?αν παρακολουθεις το θεμα ωρα την ειχα ποσταρει.η ευα να δεις τι επαθε....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλη φορά να γράφεις τη δική σου. Αν έχεις. Αλλιώς ΜΩΚΟ.
Χαχαχαχαχαχα, κύριε, κύριε, μπορώ να πάρω το λόγο???
Ρε, με την Βαλέρια με μπέρδεψες??? :headbang: :headbang:
Εκεί πλερώνεις, οπότε καλά λες μώκο....
Εδώ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
  6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Eσύ πριν κάνεις ερωτήσεις ρώτα πρώτα τον εαυτό σου αν ξέρει να διαβάζει ελληνικά.

Τέλοσπάντων σε περίπτωση που δεν μπορείς να λύσεις τη δύσκολη αυτή απορία, θα το πάρει το ποτάμι. Τα παραπάνω είναι από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM. Δε ξέρω αν τα διάβασες, ούτε αν κατάλαβες ότι με αυτά που γράφεις ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ! Τα οποία δε ξέρω βέβαια αν το έχεις πάρει και αυτό χαμπάρι αλλά γουστάρουν να γαμάνε και να πληρώνουν!ΟΚ? Είτε σου αρέσει είτε όχι. Επομένως οι ειρωνίες και οι μπηχτές για το πως γαμάει κάποιος και τι κάνει όχι μόνο δεν είναι καλοδεχούμενες αλλά ευθέως παραβιάζουν και τους κανόνες λειτουργίας. Αφού σε ένα σάιτ για πληρωμένο έρωτα μπαίνουν κάποια άτομα και βρίζουν και ειρωνεύονται τα μέλη. Άμα δε σας αρέσει ο αγοραίος έρωτας και αυτοί που ασχολούνται με αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να μην έχετε σχέση με αυτόν, και με αυτά τα άτομα. Συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος ιστοχώρου. Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έρχεστε και να ειρωνεύεστε ή να προσβάλλεται όσους το κάνουν.

Απευθύνομαι στους moderators και εν γένει τους υπεύθυνους του σάιτ, και θα ήθελα να δω τι έχουν να μου απαντήσουν επ'αυτού του κείμενου που παρέθεσα. Αισθάνομαι ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ από την εν λόγω παράθεση. Και ως μέλος και ως μέλος "ομάδας ανθρώπων" ( δηλαδή αυτών που "πληρώνουν για να γαμήσουν"). Θα ήθελα λοιπόν την απάντηση κάποιου υπέυθυνου εδώ δημόσια.

Καλά εσύ την παλεύεις μια στάλα? Τα μπινελίκια δλδ του anatola
τα προσπερνάς έτσι? :P :uglystupid:
όσο προσβόλα έιναι αυτό π ΄πε η siasia άλλο τόσο είναι κ τα άλλα..
εσύ δλδ γιατί προσβλήθηκες μόνο με αυτό?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την υστερία την κουβάλαγε απο πριν...27 χρονών παρθένα λέμε...και πήγε να μου την κολλήσει και εμένα με τις μ.....ς που μου έλεγε.
Το θέμα δεν είναι να δουλεύει η σπάτουλα υπερωρίες, αλλά να είμαστε και νορμάλ άνθρωποι στον εγκέφαλο
Εκανα υπομονή μπας και δώ φώς...όταν είδα τα χειρότερα την έκανα με ελαφρά...
Τελικά δεν κατάλαβα.
Παρθένα ήταν πριν ή και μετά τη σχέση σας?

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η βαλερια του εδωσε την αγαπητης και πως της το ξεπληρωσε?
Την πεταξε μια μερα στον καδο και ετρεξε και αγορασε μια απο καουτσουκ.
Ειχε βαρεθει να ψαχνει σελοτειπ να κλεινει τις τρυπες μες την νυχτα!
Για να καταλαβεις τι παλιοπαιδο ειναι ο ανατολ. :2funny: :2funny: :2funny:

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
27 χρονων παρθενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ελα ντε. Ετσι μου βγήκαν και μένα τα μάτια έξω, όταν μου το είπε και το κατάλαβα και δεν μπορούσα να το χωνέψω.
Αλλά την σπάτουλα την μάθανε να την δουλεύουν υπερωρίες, τίποτα άλλο θα μάθουν στη ζωή τους????
Γιατί υπάρχουν πολλά να μάθουν και γώ δεν σκοπεύω να παίζω το δάσκαλο σε τέτοιες ηλικίες...
Ούτε να τρώω στη μάπα όλα τα απωθημένα και τη δυστροπία....Ας την στρώσει άλλος να φάει και την γρίνα στο κεφάλι μέχρι να ισιώσει. Θα του πάρει μερικά χρονάκια :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Εστι ΖΙΓΚΥ οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα και αποδιδει τα του Καισαρος τω Καισαρι ! Θελω ν'αγιασω και δεν μ'αφηνουν , ρε γαμωτο !
Που'σαι αδελφέ!!
Δίκαιε Αριστείδη...
Δυστυχώς, οι καλοί αραιώνουν! :) :)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν σε εχω πιασει αλλα θα απαντησω.και με πουτανες εχω παει, αλλα εχω και γκομενα(τωρα).ειναι αλλη φαση τελειος απο την ελληνιδα πως να το κανουμε.να το αλλαξω για να ικανοποιηθεί το παραφουσκωμενο εγω των ελληνιδων?αν παρακολουθεις το θεμα ωρα την ειχα ποσταρει.η ευα να δεις τι επαθε....
Φίλε μου γούστα είναι αυτά!
Αν τα έχεις με Ρωσσίδα και περνάς καλά, με γεια σου και χαρά σου!
Μπράβο σου!
Εγώ τα είχα κάποτε με Γερμανίδα  :headbang: :headbang:, στη Ρωσσίδα λες να έχω πρόβλημα!
Όλες οι φυλές του Ισραήλ καλές είναι κατά τη γνώμη μου!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλά εσύ την παλεύεις μια στάλα? Τα μπινελίκια δλδ του anatola
τα προσπερνάς έτσι? :P :uglystupid:
όσο προσβόλα έιναι αυτό π ΄πε η siasia άλλο τόσο είναι κ τα άλλα..
εσύ δλδ γιατί προσβλήθηκες μόνο με αυτό?
ΕΓΩ από αυτό προσβλήθηκα για αυτό θα πω. Αν προσβλήθηκε κάποιος άλλος από κάτι άλλο, χεράκια έχει, κομπιουτεράκι έχει, ας το γράψει μόνος του!

Επισκέπτης
Ελα ντε. Ετσι μου βγήκαν και μένα τα μάτια έξω, όταν μου το είπε και το κατάλαβα και δεν μπορούσα να το χωνέψω.
Αλλά την σπάτουλα την μάθανε να την δουλεύουν υπερωρίες, τίποτα άλλο θα μάθουν στη ζωή τους????
Γιατί υπάρχουν πολλά να μάθουν και γώ δεν σκοπεύω να παίζω το δάσκαλο σε τέτοιες ηλικίες...
Ούτε να τρώω στη μάπα όλα τα απωθημένα και τη δυστροπία....Ας την στρώσει άλλος να φάει και την γρίνα στο κεφάλι μέχρι να ισιώσει. Θα του πάρει μερικά χρονάκια :2funny:

δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Λες οτι εκανε καλες πιπες αλλα ηταν παρθενα μεχρι τα 27 κ γιαυτο εβγαζε κομπλεξ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom