anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
αστο ανατολ. επειδη δεν εχουμε δειξει κωλους κτλ δεν παει να πει οτι ειμαστε και μπαζολες.
Άστο. Γιατί ο ποπός σου είναι χοντρούλης. Ταχουμε πει αυτά.
αστο ανατολ. επειδη δεν εχουμε δειξει κωλους κτλ δεν παει να πει οτι ειμαστε και μπαζολες.
ελα ρε σπαι πες του οτι εισαι μπαζο για να νιωσει καλυτερα
εγω μικρε ειμαι 32 αλλα πολλες απο τις φωτο που βαζεις θα θελαν να ειναι σαν εμενα!!!
για τον μονο λογο που κλαιω ειναι απο τα γελια με την παρτη σου. την κοπελα απλα την λυπαμαι που δεν ξερει τι γινεται. γτ αμα το μαθενε θα σε εστελνε με την μια
εγω μικρε ειμαι 32 αλλα πολλες απο τις φωτο που βαζεις θα θελαν να ειναι σαν εμενα!!!
Μάλλον εσύ θαθελες νασαι σαν αυτές στις φωτό. Ε???
ειπαμε το καβλι μου δεν στο δινω με τπτ.τραβα γαμησου τωρα εσυ και οι όμοιες σου.αν εισαι καλύτερη απο την γκομενα μου ποσταρε και θα ειμαι ο πρωτος που θα το παραδεχτεί
Το Δημητράκη29 τον έχεις υπόψη σου?Μπροστά στις Ανατολικοευρωπαίες δε πιάνετε μία ΟΥΤΕ και στην εμφάνιση. Τι άλλο να σου πω?? Για sex?? Για κουλτούρα?? Για συντροφικότητα?? Χωνέψτε το που νας σας πάρει: ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.
οι καθαρες (ξανθιες)Ρωσσιδες ειναι σαν να γαμας πτωματα!
ετσι ειναι η σωστη η ελλεινηδα λεμεεεεεεεεεανατολ αφου ξερεις την αληθεια ,σοβαρεψου!
Εγω ναι ειμαι καλυτερη,να απολογηθω δηλαδη?
(Ψωναρα σημερα την ειδα!!!!)
Το Δημητράκη29 τον έχεις υπόψη σου?
Κοντά 2.000 ποστς, ο επίσημος ρωσσολόγος του φόρουμ. ΖΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ!!
Και όχι κανένας που ξυπνάει και κοιμάται με το πως θα κράξει τις Ελλεινίδες (ποιος ξέρει τι τράκο έχεις φάει - συμπάσχω).
Αυτό έγραψε σήμερα ο Δημητράκης για τα Ρωσσίδια:
Στο ίδιο θρεντ θα διαβάσεις επίσης τι λέει ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες (κι αυτός ζεί εκεί...). Μα καθόλου δεν κυνηγάνε τα λεφτά!!! Μα καθόλου....![]()
![]()
Κοντά 2.000 ποστς, ο επίσημος ρωσσολόγος του φόρουμ. ΖΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ!!
Και όχι κανένας που ξυπνάει και κοιμάται με το πως θα κράξει τις Ελλεινίδες (ποιος ξέρει τι τράκο έχεις φάει - συμπάσχω).
Στο ίδιο θρεντ θα διαβάσεις επίσης τι λέει ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες (κι αυτός ζεί εκεί...). Μα καθόλου δεν κυνηγάνε τα λεφτά!!! Μα καθόλου....![]()
![]()
Καλά ρε φίλε,Φίλοι anatolgami και analprison να σας πώ απο δική μου εμπειρία. όχι 20 αλλά 27...μου έτυχε και μάλιστα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.
Σημειωτέον η κοπέλα είχε εμφάνιση ανάλογη της όλγας φαρμάκη. Αλλά όταν άρχισα να βλέπω την υστερία που έβγαζε πάνω μου λόγω [size=14pt]αγαμησιάς[/size], δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες. Και πολύ κράτησε, πολύ άντεξα την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά...
Καλά ρε φίλε,
Τα είχες με μια σαν την Ολγα Φαρμάκη και την είχες αγάμητη σε σημείο που να την πιάνει υστερία....
Ένα πμ με τα στοιχεία της αν δεν σου κάνει κόπο...
Ευχαριστώ
20-30 θα ειμαι μιλανο,θα δω και καμια απλη καθημερινη ιταλιδα να ξεκλεψω καμια μοδα!!
Ο παλιος που ειναι ?
Τυπωνει τις αφισες για την παρτουζα?
![]()
![]()
Καλά ρε φίλε,
Τα είχες με μια σαν την Ολγα Φαρμάκη και την είχες αγάμητη σε σημείο που να την πιάνει υστερία....
Ένα πμ με τα στοιχεία της αν δεν σου κάνει κόπο...
Ευχαριστώ
Απλώς φαντάζομαι πως ίσως ξέρει κάτι παραπάνω το παλληκάρι για τις Ρωσσίδες...καλα εγω δεν ξερω δημητρη κωστα γιωργο εχω δικη μου αποψη.....
...Εστι ΖΙΓΚΥ οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα και αποδιδει τα του Καισαρος τω Καισαρι ! Θελω ν'αγιασω και δεν μ'αφηνουν , ρε γαμωτο !Το Δημητράκη29 τον έχεις υπόψη σου?
![]()
Την υστερία την κουβάλαγε απο πριν...27 χρονών παρθένα λέμε...και πήγε να μου την κολλήσει και εμένα με τις μ.....ς που μου έλεγε.
Το θέμα δεν είναι να δουλεύει η σπάτουλα υπερωρίες, αλλά να είμαστε και νορμάλ άνθρωποι στον εγκέφαλο
Εκανα υπομονή μπας και δώ φώς...όταν είδα τα χειρότερα την έκανα με ελαφρά...