Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
για τον μονο λογο που κλαιω ειναι απο τα γελια με την παρτη σου. την κοπελα απλα την λυπαμαι που δεν ξερει τι γινεται. γτ αμα το μαθενε θα σε εστελνε με την μια

ειπαμε το καβλι μου δεν στο δινω με τπτ.τραβα γαμησου τωρα εσυ και οι όμοιες σου.αν εισαι καλύτερη απο την γκομενα μου ποσταρε και θα ειμαι ο πρωτος που θα το παραδεχτεί

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειπαμε το καβλι μου δεν στο δινω με τπτ.τραβα γαμησου τωρα εσυ και οι όμοιες σου.αν εισαι καλύτερη απο την γκομενα μου ποσταρε και θα ειμαι ο πρωτος που θα το παραδεχτεί

δεν προκειτα να ποσταρω φοτο εδω με την καμια. αν και ειναι πολυ μεγαλος πειρασμος :grin:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπροστά στις Ανατολικοευρωπαίες δε πιάνετε μία ΟΥΤΕ και στην εμφάνιση. Τι άλλο να σου πω?? Για sex?? Για κουλτούρα?? Για συντροφικότητα?? Χωνέψτε το που νας σας πάρει: ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.
Το Δημητράκη29 τον έχεις υπόψη σου?
Κοντά 2.000 ποστς, ο επίσημος ρωσσολόγος του φόρουμ. ΖΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ!!
Και όχι κανένας που ξυπνάει και κοιμάται με το πως θα κράξει τις Ελλεινίδες (ποιος ξέρει τι τράκο έχεις φάει - συμπάσχω).

Αυτό έγραψε σήμερα ο Δημητράκης για τα Ρωσσίδια:
οι καθαρες (ξανθιες)Ρωσσιδες ειναι σαν να γαμας πτωματα!

Στο ίδιο θρεντ θα διαβάσεις επίσης τι λέει ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες (κι αυτός ζεί εκεί...). Μα καθόλου δεν κυνηγάνε τα λεφτά!!! Μα καθόλου.... :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ανατολ αφου ξερεις την αληθεια ,σοβαρεψου!
Εγω ναι ειμαι καλυτερη,να απολογηθω δηλαδη?
(Ψωναρα σημερα την ειδα!!!!)
ετσι ειναι η σωστη η ελλεινηδα λεμεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπαζολα και το παιζει ψωνιο

Κοντά 2.000 ποστς, ο επίσημος ρωσσολόγος του φόρουμ. ΖΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ!!
Και όχι κανένας που ξυπνάει και κοιμάται με το πως θα κράξει τις Ελλεινίδες (ποιος ξέρει τι τράκο έχεις φάει - συμπάσχω).

Στο ίδιο θρεντ θα διαβάσεις επίσης τι λέει ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες (κι αυτός ζεί εκεί...). Μα καθόλου δεν κυνηγάνε τα λεφτά!!! Μα καθόλου.... :2funny: :2funny:

+10000000000000

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

καλα εγω δεν ξερω δημητρη κωστα γιωργο εχω δικη μου αποψη.....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλοι anatolgami και analprison να σας πώ απο δική μου εμπειρία. όχι 20 αλλά 27...μου έτυχε και μάλιστα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.
Σημειωτέον η κοπέλα είχε εμφάνιση ανάλογη της όλγας φαρμάκη. Αλλά όταν άρχισα να βλέπω την υστερία που έβγαζε πάνω μου λόγω [size=14pt]αγαμησιάς[/size], δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες. Και πολύ κράτησε, πολύ άντεξα την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά...
Καλά ρε φίλε,
Τα είχες με μια σαν την Ολγα Φαρμάκη και την είχες αγάμητη σε σημείο που να την πιάνει υστερία....
Ένα πμ με τα στοιχεία της αν δεν σου κάνει κόπο... :2funny:
Ευχαριστώ

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
20-30 θα ειμαι μιλανο,θα δω και καμια απλη καθημερινη ιταλιδα να ξεκλεψω καμια μοδα!!
Ο  παλιος που ειναι ?
Τυπωνει τις αφισες για την παρτουζα?

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ρε φίλε,
Τα είχες με μια σαν την Ολγα Φαρμάκη και την είχες αγάμητη σε σημείο που να την πιάνει υστερία....
Ευχαριστώ

Εδω ειμαι δεν ηξερες πως το ονομα μου ειναι Ολγα Κορακι?

Επισκέπτης

ειλικρινα αυτο το εγραψες γιατι το πιστευεις η απλα για την πεις στον ανατολ?
γιατι εγω εχω γαμησει  ρωσιδες κ ηταν πεντακαθαρες κ καμια σχεση με πτωματα
οπως κ ελληνιδες που ηταν μια χαρα.Ξερεις ποσες ελληνιδες ειναι βρωμιαρες κ μεσα στην αξυρισια?Εγω δεν κανω διαχωρισμο βαση εθνικοτητας αλλα βαση ατομου

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506

Βρε ΒΛΑΚΑ ψευτοψυχολόγε της τρύπιας δεκάρας. ΟΛΕΣ οι γυναίκες κυνηγάνε λεφτά. Στη φύση τους είναι. Οι καθαρές Ρωσίδες δεν είναι μόνο ξανθιές. Έβγαλες ένα αποσπασματάκι απ' αυτά που είπε για να κάνεις την άθλια προπαγάνδα σου. Για πήγαινε στο thread Ρωσία sex και vodka, να δεις ποιες κάνουν sex και ποιες όχι. Παρόλο που δε ζω εκεί έχω γνωρίσει πολλές Ρωσίδες και στην Ευρωπη που έζησα 6 χρόνια και εδώ στην Ελλάδα. Και όχι μόνο. Αυτοί οι δυο ξέρουν μόνο Ρωσία, Ουκρανία. Ενώ εγώ έχω γνωρίσει Τσέχες, Πολωνές, Ουγγαρέζες. Βούλωσε λοιπόν το βρωμόστομά σου και άντε στη ΣαβουροΕλεηνίδα σου.

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε φίλε,
Ευχαριστώ

Την υστερία την κουβάλαγε απο πριν...27 χρονών παρθένα λέμε...και πήγε να μου την κολλήσει και εμένα με τις μ.....ς που μου έλεγε.
Το θέμα δεν είναι να δουλεύει η σπάτουλα υπερωρίες, αλλά να είμαστε και νορμάλ άνθρωποι στον εγκέφαλο
Εκανα υπομονή μπας και δώ φώς...όταν είδα τα χειρότερα την έκανα με ελαφρά...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα εγω δεν ξερω δημητρη κωστα γιωργο εχω δικη μου αποψη.....
Απλώς φαντάζομαι πως ίσως ξέρει κάτι παραπάνω το παλληκάρι για τις Ρωσσίδες...
Και ο Ιωσήφ για τις Ουκρανέζες.

Θες να το συζητήσουμε σοβαρά?
Συγκρίνεις πουτάνες με πουτάνες?
Γκόμενες με γκόμενες?
Ή γκόμενες με πουτάνες?

Επισκέπτης

...Εστι ΖΙΓΚΥ οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα και αποδιδει τα του Καισαρος τω Καισαρι ! Θελω ν'αγιασω και δεν μ'αφηνουν , ρε γαμωτο !

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Την υστερία την κουβάλαγε απο πριν...27 χρονών παρθένα λέμε...και πήγε να μου την κολλήσει και εμένα με τις μ.....ς που μου έλεγε.
Το θέμα δεν είναι να δουλεύει η σπάτουλα υπερωρίες, αλλά να είμαστε και νορμάλ άνθρωποι στον εγκέφαλο
Εκανα υπομονή μπας και δώ φώς...όταν είδα τα χειρότερα την έκανα με ελαφρά...

27 χρονων παρθενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom