από σενα δεν περίμενα τπτ καλύτερο.....
καλό είναι...
που να το βρω τον φραπε τετοια ωρα;
με το τσαι ηρεμεις εσυ?το τσαι περιεχει καφεινη που ειναι στιμουλαντ για το νευρικο συστημα
πρασινο βρε. αλλωστε η καφεινη ειναι το αιμα μου
από σενα δεν περίμενα τπτ καλύτερο.....
καλό είναι...
με το τσαι ηρεμεις εσυ?το τσαι περιεχει καφεινη που ειναι στιμουλαντ για το νευρικο συστημα
Άντε ρε. Να βάλω και καμιά πιο ώριμη Ρωσίδα (35+). Έτσι για να μη λέτε ότι δεν είμαι αντιπροσωπευτικός. Έίναι καλύτερες από πολλές 20άρες Ελεηνίδες που κυκλοφορούν εδώ μέσα (αλλά και έξω). Καληνύχτα
και γαμω το φοτοσοπ αν ειναι αυτες 35 εγω ειμαι 5
αυτο φοτοσοπ ειναι τι λες????ειναι το μωρακι μου αυτην την περίοδο ;)
αυτο φοτοσοπ ειναι τι λες????ειναι το μωρακι μου αυτην την περίοδο ;)
ειλικρινα εισαι για φτυσιμο που εκανες τετοιο πραμα
καλυτερα αγαμητη και ελλεινηδα παρα να εχω ενα γκομενο που θα βγαζει τις φωτογραφιες μου στο νετ εν αγνοια μου
χαχαχα χαζη εισαι μαλλον.λες να την αφηνα εδω????χαχαχα καλα εισαι πολυ τουβλο τελικα.λιγο για να σας τσουξει και θα την σβησω
και γαμω το φοτοσοπ αν ειναι αυτες 35 εγω ειμαι 5
ανατολ θα σου κολησουν βαρεα ανθυγειηνα εδω!
10ωρο κλεινεις! δεν φωναζει η βαλερια?
Κούλαρε, αγάπη μου. Γιατί είστε τόσο κομπλεξικές?? Φωτοσοπ ε?? Τον ατζαμή γαμιά τον εμποδάν οι τρίχες. Ή αλλιώς: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
εγω απο αυριο θα λεω 22
Κι εσύ 10ωρο, αφού με παρακολουθείς. Δε φωνάζει ο Άραβας?? Ή Αλβανός είναι?? Η Βαλέρια δουλεύει. Δεν είναι κοπρόσκυλο σαν και του λόγου σας.
Κούλαρε, αγάπη μου. Γιατί είστε τόσο κομπλεξικές?? Φωτοσοπ ε?? Τον ατζαμή γαμιά τον εμποδάν οι τρίχες. Ή αλλιώς: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
τα τουβλα δεν ειμαστε εμεις,ειναι προφανος η κοπελα που εχει εναν τοσο μ....κα γκομενο?
εσι σιγουρα γαμασ με τιν αξια σου!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ρε δουλεμα που πέφτειιιιιιιιιιιιιιιιεγο πιστεβο σε εσενα!!!!!!!!!!!!!
πρεπι επιδι ισε πολι μεγαλοσ γαμιασ και αξιοσ να καταλαβενισ αμεσος οτι η ελινιδεσ σε κοροδεβουνε ακι τιμασ μονο τισ Ροσιδεσ-Ουκρανεζεσ κλπ και επιπεοντασ επιδι ισε ορεοσ πολι σε πλισιαζουν μονο η πολι ορεεσ,διστιχος εμενα μονο σαβουροροσιδεσ με πλισιαζανε και κιριος δε μπορο να καταλαβο πολα πραματα μονο 82 αι κιου μονο και μονοποντοσ(αφτο ινε το χιροτερο)!!!!!!!!!!
παρε αλλη μια για να κλαις
Είπαμε, εσύ 32 και καμμένη.
εγω μικρε ειμαι 32 αλλα πολλες απο τις φωτο που βαζεις θα θελαν να ειναι σαν εμενα!!!