Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506
Ρε συ ανατολάκο, πολύ χάζι σε κάνω. Δε... με λες, να γαμήσεις ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις δεν σου έτυχε ποτέ δηλαδή;

Εμένα κάνεις χάζι ή τα Ρωσάκια?? Γιατί θαχεις δει πολλές τέτοιες Ελεηνίδες και συ. Ε????

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Διαβάζεις Ελληνικά ή έχεις νοητική στέρηση??

Μπα, έχω ψηλό ΔΝ... στο όριο του ανακοινώσιμου.

Εμένα κάνεις χάζι ή τα Ρωσάκια?? Γιατί θαχεις δει πολλές τέτοιες Ελεηνίδες και συ. Ε????

Λάθος, εγώ έχω μεγαλύτερο δείγμα. Αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα μας. Η απάντηση είναι ναι, εσένα κάνω χάζι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506
Λάθος, εγώ έχω μεγαλύτερο δείγμα. Αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα μας. Η απάντηση είναι ναι, εσένα κάνω χάζι  :2funny: :2funny: :2funny:

Για δείξε μας κάτι από το δείγμα σου. Μη μας βάλεις μοντέλες, γιατί εγώ ποστάρω ordinary Ρωσάκια. Ποιο ακριβώς είναι το θέμα μας??

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Για δείξε μας κάτι από το δείγμα σου. Μη μας βάλεις μοντέλες, γιατί εγώ ποστάρω ordinary Ρωσάκια. Ποιο ακριβώς είναι το θέμα μας??

Το θέμα είναι αν έχεις γαμήσει ποτέ χωρίς να πληρώσεις λέμε, τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια  :P

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Το θέμα είναι αν έχεις γαμήσει ποτέ χωρίς να πληρώσεις λέμε, τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια  :P

ναι οκ εσυ εχεις γαμηθει ποτε???οι δονητές δεν μετρανε...βασικα κοιτα μην πληρώνεις εσυ να σε γαμησουν :jerking:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506

Έχω απαντήσει στο vothro. Εκτός είπαμε αν δεν ξέρεις Ελληνικά....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρωωωωωωωωωωω χωσε σιααααααααααα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρωωωωωωωωωωω χωσε σιααααααααααα

Όχι βρε eva μου, εγώ τα χαζά τα συμπαθώ και δεν θέλω να τους τα χώνω. Αλλά έτσι που τα έλεγε ο ανατολάκος (...στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...) μου δημιουργήθηκε η απορία. Και λέω, βρε λες το παιδί να μην ξέρει ότι γίνεται και χωρίς λεφτά; Λες; Λεεεεεεεεεεεεεεεεεεες;  :headbang: :headbang: :headbang:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506
Όχι βρε eva μου, εγώ τα χαζά τα συμπαθώ και δεν θέλω να τους τα χώνω. Αλλά έτσι που τα έλεγε ο ανατολάκος (...στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...) μου δημιουργήθηκε η απορία. Και λέω, βρε λες το παιδί να μην ξέρει ότι γίνεται και χωρίς λεφτά; Λες; Λεεεεεεεεεεεεεεεεεεες;  :headbang: :headbang: :headbang:

Βρε ΜΑΛΑΚΩ. Σ' έχει γαμήσει ποτέ κανείς??

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

τι σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις μου λες?????πιστευεις οτι αυτα που λεει δεν εχουν βαση???ετσι ακριβως ειναι τα πράγματα,α και κατι ακομα πες μου και συ οτι εισαι 20 χρονων τωρα να παθω εγκεφαλικο :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506
Έλα και μια δόση special για το φίλο μου τον anal prison. Ούρα, ούρα ούρα να φύγει η ΕλεηνιδοΣΑΒΟΥΡΑ...

Συνημμένα

• DIANA.jpg
    DIANA.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 10
  • Tatyana.jpg
    Tatyana.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Galina.jpg
    Galina.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Evkenka.jpg
    Evkenka.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Yulitska.jpg
    Yulitska.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 17

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις μου λες?????πιστευεις οτι αυτα που λεει δεν εχουν βαση???ετσι ακριβως ειναι τα πράγματα,α και κατι ακομα πες μου και συ οτι εισαι 20 χρονων τωρα να παθω εγκεφαλικο :uglystupid:

ελεος μωρε κακομοιρα. που ολες σας θελουν για να τις ζητε και καμια δεν εχει ενδιαφερθει για αυτο που ειστε. γτ αυτο λετε εμμεσως πλην σαφως

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.541
Πόντοι
506
ελεος μωρε κακομοιρα. που ολες σας θελουν για να τις ζητε και καμια δεν εχει ενδιαφερθει για αυτο που ειστε. γτ αυτο λετε εμμεσως πλην σαφως

Αν κάποιες έχουν ενδιαφερθεί γι αυτό που είμαι, αυτές ήταν Ανατολικοευρωπαίες. ΟΧΙ Ελεηνίδες. Γκέγκε??

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φίλοι anatolgami και analprison να σας πώ απο δική μου εμπειρία. όχι 20 αλλά 27...μου έτυχε και μάλιστα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.
Σημειωτέον η κοπέλα είχε εμφάνιση ανάλογη της όλγας φαρμάκη. Αλλά όταν άρχισα να βλέπω την υστερία που έβγαζε πάνω μου λόγω αγαμησιάς, δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες. Και πολύ κράτησε, πολύ άντεξα την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αν κάποιες έχουν ενδιαφερθεί γι αυτό που είμαι, αυτές ήταν Ανατολικοευρωπαίες. ΟΧΙ Ελεηνίδες. Γκέγκε??

να βρασω τα πτυχια σου, που λες τετοιες χοντραδες. γτ δεν υπαρχουν καλες ελληνιδες; ειναι 100% μπαζοπληθυσμος; και οοοοοοοοολες οι ανατολικες ειναι καλες και αγιες; επειδη εσυ επεσες σε μια δυο ατυχες περιπτωσεις τους βαζεις ολους στο ιδιο σακι;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

τι λες ρε νιανιαρο που εχεις και αποψη.τραβα ρουφα κανα αβγουλακι μπας και μεγαλωσει λιγο το βυζακι σου.ολες την βόλεψη σας θελετε.το ονειρο μια γυναικας: να ερθει ο πριγκιπας με τα λεφτα τα σπιτια και τα αμαξια και να σας εχει κυριες στα κομμωτήρια.αλλα αν ειναι να ζωριστητε και εσεις.....τον πουλο.ολα ετοιμα τα περιμενετε.ουστ απο δω.αλλοδαπες και παλι αλλοδαπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom