Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Επισκέπτης
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε anatolgami.  :thumbsup:
Οι Ρωσίδες είναι θεές. Βλέπεις μόνο το σώμα τους και καταλαβαίνεις πως μεγαλώνουν και ανατρέφονται απο μικρές. Μια φίλη μου ελλεεινίδα που είναι δασκάλα κλασικού χορού παραδέχεται τις Ρωσίδες. Μου είχε πεί ότι οι Ρωσίδες χορεύτριες έχουν τα καλύτερα σώματα-λάστιχα σε ευλυγισία και την καλύτερη κίνηση στο μπαλέτο και ποτέ δεν έχουν πρόβλημα με τη μέση τους γιατί ξέρουν ακριβώς πως να τοποθετούν και να κινούν τα πόδια και τη λεκάνη τους.
Αμα πάς να μάθεις χορό απο ελλεεινίδα κλαύτα χαράλαμπε!!!...να σαι σίγουρος πως μετά απο λίγα χρόνια θα χεις πρόβλημα με τη μέση σου....
Τα δε έφη ελλεεινίδα φίλη μου δασκάλα χορού που έζησε απο μικρή στη Ρωσία!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Αλίνα Καμπάεβα  :rockon:

Συνημμένα

• KabaevaReuters_450x300.jpg
    KabaevaReuters_450x300.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • kabaeva.jpg
    kabaeva.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 11
  • kabaeva0046.jpg
    kabaeva0046.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 9
  • Alina Kabaeva from Pravda.jpg
    Alina Kabaeva from Pravda.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • alina-kabaeva-pic.jpg
    alina-kabaeva-pic.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 14

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
RUSSIAN BABES...BY POPULAR DEMAND

Συνημμένα

• ANNA.jpg
    ANNA.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • VALENTINA.jpg
    VALENTINA.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • ILONA.jpg
    ILONA.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • YELENA.jpg
    YELENA.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • ZHANNA.jpg
    ZHANNA.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Επισκέπτης
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε anatolgami.  :thumbsup:
Οι Ρωσίδες είναι θεές. Βλέπεις μόνο το σώμα τους και καταλαβαίνεις πως μεγαλώνουν και ανατρέφονται απο μικρές. Μια φίλη μου ελλεεινίδα που είναι δασκάλα κλασικού χορού παραδέχεται τις Ρωσίδες. Μου είχε πεί ότι οι Ρωσίδες χορεύτριες έχουν τα καλύτερα σώματα-λάστιχα σε ευλυγισία και την καλύτερη κίνηση στο μπαλέτο και ποτέ δεν έχουν πρόβλημα με τη μέση τους γιατί ξέρουν ακριβώς πως να τοποθετούν και να κινούν τα πόδια και τη λεκάνη τους.
Αμα πάς να μάθεις χορό απο ελλεεινίδα κλαύτα χαράλαμπε!!!...να σαι σίγουρος πως μετά απο λίγα χρόνια θα χεις πρόβλημα με τη μέση σου....
Τα δε έφη ελλεεινίδα φίλη μου δασκάλα χορού που έζησε απο μικρή στη Ρωσία!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο

οι προπονητριες στην εθνικη ομαδα ρυθμικιης γυμναστικης κ συγχρονισμενης κολυμβησης που πηραμε κ καλη θεση στους ολυμπιακους ρωσιδες ειναι ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
Εχετε αρχίσει να βάζετε μυαλό. Άντε, να δώσουμε ΟΜΟΡΦΙΑ στο λαό, ρεεεεεεεε!!!!

Συνημμένα

• DASCHA.jpg
    DASCHA.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DAISY.jpg
    DAISY.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • LILIA.jpg
    LILIA.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 46
  • TAMARA.jpg
    TAMARA.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • TAMERLANA.jpg
    TAMERLANA.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 30

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακο 1000 συγνωμη.λογικο ειναι.εχεις την εμφανιση και την μαγκια να βγαλεις τετοια καλονη οπως λες σαν γκομενα?για να μην νομιζεις οτι σε προσβαλω εγω δεν τα εχω,και θα τα βρω εκει που τα βρισκεις δεν σημαινει αυτο οτι μου φταινε οι ελληνιδες?

Οχι φίλε μου δεν με προσβάλεις, ούτε παρεξηγούμαι. Προσωπικά είχα σχέση και με γυμνάστρια ξανθιά με πράσινα μάτια για τρία χρόνια, αν αυτό διευκολύνει να γίνω κατανοητός σε αυτά που λέω. Οπότε δεν έχω τέτοιου είδους απωθημένα και ανικανοποίητα ένστικτα.
Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτών που λές. Το αντίθετο συμφωνώ, απλά παρατηρώ συμπεριφορές και επιλογές που δείχνουν την τάση της πλειοψηφίας. Δεν λέω υπό καμία έννοια ότι φταίνε. Καλά κάνουν και λειτουργούν όπως θέλουν. Αν μέσα απο τις επιλογές τους μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν είναι θεμιτό γι αυτές, οτιδήποτε επιθυμούν στη ζωή τους όπως άλλωστε και κάθε άνθρωπος.
Αλλά ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο ως άτομα που μπορεί ο καθένας να παρατηρεί την πραγματικότητα γύρω του. Δεν έχω το δικαίωμα να παρατηρώ και να προσπαθώ να καταλάβω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που έχουν επηρεάσει και ενδέχεται να επηρεάσουν και στο μέλλον την δική μου ζωή???
Δες μόνο πόσες σχέσεις διαλύονται συνέχεια, πόσοι γάμοι διαλύονται...
Δεν είναι κακό αυτό. Είναι υγιές σε μια κοινωνία ο καθένας να μπορεί να διορθώσει τα λάθη του και τις κακές κατά αυτόν ή αυτήν επιλογές τους.
Απλά όταν αυτό συμβαίνει σε σημαντικό βαθμό σε υπολογίσιμο ποσοστό του πληθυσμού, αναζητάς, αναλύεις και παρατηρείς τις αιτίες. Τουλάχιστον προσπαθείς να το κάνεις.
Προσπαθείς να αποφύγεις χάσιμο χρόνου, συναισθηματικές πληγές, οικονομική αιμοραγία μιας ζωής απο έξοδα για αμέτρητες βόλτες και ταξίδια διακοπών χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και υπόβαθρο μέχρι διάνεια και διατροφές.
Είναι κακό να προσπαθείς να προφυλάξεις τον εαυτό σου αντιλαμβανόμενος πτυχές της πραγματικότητας???

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες, ρε. Η ουσία είναι μία και η ΟΜΟΡΦΙΑ ΡΩΣΙΑ.

Συνημμένα

• julina.jpg
    julina.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 11
  • katusha.jpg
    katusha.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 11
  • katya.jpg
    katya.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • svetlana.jpg
    svetlana.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • helena.jpg
    helena.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 16

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι προπονητριες στην εθνικη ομαδα ρυθμικιης γυμναστικης κ συγχρονισμενης κολυμβησης που πηραμε κ καλη θεση στους ολυμπιακους ρωσιδες ειναι ;)

Σωστά! :thumbsup:  Αυτό που το πάς....το είχα ξεχάσει εντελώς. :) ευχαριστώ που μου το θύμισες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τραβατε Ρωσια ρε πουστη μου.........

και αν της γαμησειτε με την αξια σας και οχι με λεφτα και αυτοκινητα....εγω θα κατσω να με γαμησει οποιος θελει!!
αυτοι που μπορουνε να γαμησουνε τετοιες εκει μπορουνε να γαμησουνε και ελλαδα!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
τραβατε Ρωσια ρε πουστη μου.........

και αν της γαμησειτε με την αξια σας και οχι με λεφτα και αυτοκινητα....εγω θα κατσω να με γαμησει οποιος θελει!!
αυτοι που μπορουνε να γαμησουνε τετοιες εκει μπορουνε να γαμησουνε και ελλαδα!!!!

Γιατί έχεις δει κανέναν εδώ να γαμάει με την "αξία" του?? Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πληρώνεις. Καλύτερα λοιπόν να γαμάς Ρωσάκια.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί έχεις δει κανέναν εδώ να γαμάει με την "αξία" του?? Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πληρώνεις. Καλύτερα λοιπόν να γαμάς Ρωσάκια.
εσι σιγουρα γαμασ με τιν αξια σου!!!!!!!!!!!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
εσι σιγουρα γαμασ με τιν αξια σου!!!!!!!!!!!!!!

Εξαρτάται τι εννοείς. Ταχω κάνει και τα 2. Απλώς στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Κι αφού πληρώνεις καλό είναι να γαμάς τα καλύτερα. Αυτό λέω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εξαρτάται τι εννοείς. Ταχω κάνει και τα 2. Απλώς στο ένα τα πράγματα είναι πιο straight. Στο άλλο πληρώνεις έμμεσα, αλλά και άμεσα καμιά φορά. Πάντως ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Κι αφού πληρώνεις καλό είναι να γαμάς τα καλύτερα. Αυτό λέω.
εγο πιστεβο σε εσενα!!!!!!!!!!!!!
πρεπι επιδι ισε πολι μεγαλοσ γαμιασ και αξιοσ να καταλαβενισ αμεσος οτι η ελινιδεσ σε κοροδεβουνε ακι τιμασ μονο τισ Ροσιδεσ-Ουκρανεζεσ κλπ και επιπεοντασ επιδι ισε ορεοσ πολι σε πλισιαζουν μονο η πολι ορεεσ,διστιχος εμενα μονο σαβουροροσιδεσ με πλισιαζανε και κιριος δε μπορο να  καταλαβο πολα πραματα μονο 82 αι κιου μονο και μονοποντοσ(αφτο ινε το χιροτερο)!!!!!!!!!!

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες, ρε. Η ουσία είναι μία και η ΟΜΟΡΦΙΑ ΡΩΣΙΑ.

Καλά φίλε anatolgami γράφεις ιστορία  :rockon: με τις ατάκες και τις φότο στις προηγούμενες σελίδες...θενκς
Μας πάς ανατολικά της Εδέμ στην γή της επαγγελίας!...Ρωσία-Εδέμ ολέ!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλά φίλε anatolgami γράφεις ιστορία  :rockon: με τις ατάκες και τις φότο στις προηγούμενες σελίδες...θενκς
Μας πάς ανατολικά της Εδέμ στην γή της επαγγελίας!...Ρωσία-Εδέμ ολέ!!!!!!!
μονο κολιτε που στι Ροσια απεδο και μπροσ ουτε να περπατισις δε θα μπορις απο τι πολι ζεστι....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
506
Για το φίλο μου το niko_al. Μιας και εκτιμάει κάποια πράγματα...

Συνημμένα

• Nadejda.jpg
    Nadejda.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • olya.jpg
    olya.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Nastya.jpg
    Nastya.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Nayada.jpg
    Nayada.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • masha.jpg
    masha.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 21

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ρε συ ανατολάκο, πολύ χάζι σε κάνω. Δε... με λες, να γαμήσεις ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις δεν σου έτυχε ποτέ δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom