φιλαρακο 1000 συγνωμη.λογικο ειναι.εχεις την εμφανιση και την μαγκια να βγαλεις τετοια καλονη οπως λες σαν γκομενα?για να μην νομιζεις οτι σε προσβαλω εγω δεν τα εχω,και θα τα βρω εκει που τα βρισκεις δεν σημαινει αυτο οτι μου φταινε οι ελληνιδες?
Οχι φίλε μου δεν με προσβάλεις, ούτε παρεξηγούμαι. Προσωπικά είχα σχέση και με γυμνάστρια ξανθιά με πράσινα μάτια για τρία χρόνια, αν αυτό διευκολύνει να γίνω κατανοητός σε αυτά που λέω. Οπότε δεν έχω τέτοιου είδους απωθημένα και ανικανοποίητα ένστικτα.
Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτών που λές. Το αντίθετο συμφωνώ, απλά παρατηρώ συμπεριφορές και επιλογές που δείχνουν την τάση της πλειοψηφίας. Δεν λέω υπό καμία έννοια ότι φταίνε. Καλά κάνουν και λειτουργούν όπως θέλουν. Αν μέσα απο τις επιλογές τους μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν είναι θεμιτό γι αυτές, οτιδήποτε επιθυμούν στη ζωή τους όπως άλλωστε και κάθε άνθρωπος.
Αλλά ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο ως άτομα που μπορεί ο καθένας να παρατηρεί την πραγματικότητα γύρω του. Δεν έχω το δικαίωμα να παρατηρώ και να προσπαθώ να καταλάβω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που έχουν επηρεάσει και ενδέχεται να επηρεάσουν και στο μέλλον την δική μου ζωή???
Δες μόνο πόσες σχέσεις διαλύονται συνέχεια, πόσοι γάμοι διαλύονται...
Δεν είναι κακό αυτό. Είναι υγιές σε μια κοινωνία ο καθένας να μπορεί να διορθώσει τα λάθη του και τις κακές κατά αυτόν ή αυτήν επιλογές τους.
Απλά όταν αυτό συμβαίνει σε σημαντικό βαθμό σε υπολογίσιμο ποσοστό του πληθυσμού, αναζητάς, αναλύεις και παρατηρείς τις αιτίες. Τουλάχιστον προσπαθείς να το κάνεις.
Προσπαθείς να αποφύγεις χάσιμο χρόνου, συναισθηματικές πληγές, οικονομική αιμοραγία μιας ζωής απο έξοδα για αμέτρητες βόλτες και ταξίδια διακοπών χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και υπόβαθρο μέχρι διάνεια και διατροφές.
Είναι κακό να προσπαθείς να προφυλάξεις τον εαυτό σου αντιλαμβανόμενος πτυχές της πραγματικότητας???