Πάντως φίλε Νίκο,
Για να μιλήσουμε σοβαρά (αν και σε αυτό το θρεντ δεν κάνει), και με όλο το σεβασμό, σίγουρα έπεσες σε ιδιόμορφη περίπτωση.
Κοπέλλα κουκλάρα όπως λες και να είναι παρθένα στα 27 της, πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιο.
Δεν σου τύχαινε το τζόκερ ρε γμτ![]()
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά θα σου πω την ταπεινή μου γνώμη:
Το σεξ είναι υπέροχο πράγμα. Και ο καθένας το βρίσκει όπως θέλει και όπως μπορεί.
Δεν έχω ιδιαίτερα ταμπού επί του θέματος.
Αλλά προσωπικά πιστεύω πως πέραν από το σεξ, ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να ζει μόνος...
Είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με κάποιον άλλον. Να κάνετε κοινά όνειρα και σχέδια...
Ταπεινή μου γνώμη...
Αυτή η εμπειρία προσωπικά δεν θα με αποθάρρυνε να κάνω άλλη σχέση: ρωσσίδα, ελληνίδα, εβραία, Ισλανδή, whatever...
Όπως την βρίσκει ο καθένας με το συγκεκριμένο άτομο.
Συμφωνώ με το πνεύμα αυτών που λές.
Όντως έπεσα σε κάποια απο τις δυσκολότερες περιπτώσεις. Μάλλον έπρεπε να παίξω τζόκερ!
Γι αυτό έμεινα και προσπάθησα για 2 μήνες. Είδα ότι κάτι προσπαθούσε και εκείνη.
Αλλά είχε πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Και το άμεσο περιβάλλον της δεν ήταν ιδανικό για να υπερβεί αυτές τις συγκρούσεις. (παρότι κοπέλα μορφωμένη με σπουδές)
Ότι προσπαθούσα να χτίσω με την όλη στάση, την συμπεριφορά και τις ενέργειες μου για να την κάνω να νοιώθει άνετα χωρίς να αισθάνεται πίεση, αυτό άλλαζε την επόμενη μέρα.
Την έβρισκα πάλι διαφορετική. Εσωτερικές συγκρούσεις και ενοχές υποσυνείδητες που βρίσκουν το έδαφος και απο το σπίτι.
Τελικά άρχισε να γίνεται περισσότερο ψυχοφθόρο για μένα.
Και δεν θα την ετοίμαζα εγώ, να περάσω όλο αυτό το λούκι και μετά απο κάποιο διάστημα ή κάποια χρόνια, να την βρεί κάποιος άλλος έτοιμη. Ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο για μένα με όσα είχα αντιληφθεί. Γιατί περίμενε και εκείνη σαν τις άλλες ελληνίδες τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο απο το βασίλειο των Λουδοβίκων. Τα μονόπετρα αξίας εκατομμυρίων είναι πολύ ισχυρό αφροδισιακό όταν δεν έχεις δουλέψει αρκετά μέσα σου και ας έχει τις καλύτερες προθέσεις. Την εποχή που εκτυλίχθηκε το ειδύλλιο ήμουν 33. Τώρα είμαι στα 35.
Πάντως συμφωνώ το να μοιράζεσαι και να κάνεις υγιείς σχέσεις είναι απαραίτητο στον άνθρωπο. Αρκεί να μην χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Να μην κλείνεις τα μάτια γιατί μπορεί να βρεθείς μπροστά σε οδυνηρές εκπλήξεις και να υφίστασαι τις συνέπειες για μια ζωή.
Καληνύχτα και ευχαριστώ για την παρέα...