Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως φίλε Νίκο,

Για να μιλήσουμε σοβαρά (αν και σε αυτό το θρεντ δεν κάνει), και με όλο το σεβασμό, σίγουρα έπεσες σε ιδιόμορφη περίπτωση.

Κοπέλλα κουκλάρα όπως λες και να είναι παρθένα στα 27 της, πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιο.
Δεν σου τύχαινε το τζόκερ ρε γμτ :headbang: :headbang:

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά θα σου πω την ταπεινή μου γνώμη:
Το σεξ είναι υπέροχο πράγμα. Και ο καθένας το βρίσκει όπως θέλει και όπως μπορεί.
Δεν έχω ιδιαίτερα ταμπού επί του θέματος.
Αλλά προσωπικά πιστεύω πως πέραν από το σεξ, ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να ζει μόνος...
Είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με κάποιον άλλον. Να κάνετε κοινά όνειρα και σχέδια...
Ταπεινή μου γνώμη...
Αυτή η εμπειρία προσωπικά δεν θα με αποθάρρυνε να κάνω άλλη σχέση: ρωσσίδα, ελληνίδα, εβραία, Ισλανδή, whatever...
Όπως την βρίσκει ο καθένας με το συγκεκριμένο άτομο.

Συμφωνώ με το πνεύμα αυτών που λές.
Όντως έπεσα σε κάποια απο τις δυσκολότερες περιπτώσεις. Μάλλον έπρεπε να παίξω τζόκερ! :)
Γι αυτό έμεινα και προσπάθησα για 2 μήνες. Είδα ότι κάτι προσπαθούσε και εκείνη.
Αλλά είχε πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Και το άμεσο περιβάλλον της δεν ήταν ιδανικό για να υπερβεί αυτές τις συγκρούσεις. (παρότι κοπέλα μορφωμένη με σπουδές)
Ότι προσπαθούσα να χτίσω με την όλη στάση, την συμπεριφορά και τις ενέργειες μου για να την κάνω να νοιώθει άνετα χωρίς να αισθάνεται πίεση, αυτό άλλαζε την επόμενη μέρα.
Την έβρισκα πάλι διαφορετική. Εσωτερικές συγκρούσεις και ενοχές υποσυνείδητες που βρίσκουν το έδαφος και απο το σπίτι.
Τελικά άρχισε να γίνεται περισσότερο ψυχοφθόρο για μένα.
Και δεν θα την ετοίμαζα εγώ, να περάσω όλο αυτό το λούκι και μετά απο κάποιο διάστημα ή κάποια χρόνια, να την βρεί κάποιος άλλος έτοιμη. Ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο για μένα με όσα είχα αντιληφθεί. Γιατί περίμενε και εκείνη σαν τις άλλες ελληνίδες τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο απο το βασίλειο των Λουδοβίκων. Τα μονόπετρα αξίας εκατομμυρίων είναι πολύ ισχυρό αφροδισιακό όταν δεν έχεις δουλέψει αρκετά μέσα σου και ας έχει τις καλύτερες προθέσεις. Την εποχή που εκτυλίχθηκε το ειδύλλιο ήμουν 33. Τώρα είμαι στα 35.
Πάντως συμφωνώ το να μοιράζεσαι και να κάνεις υγιείς σχέσεις είναι απαραίτητο στον άνθρωπο. Αρκεί να μην χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Να μην κλείνεις τα μάτια γιατί μπορεί να βρεθείς μπροστά σε οδυνηρές εκπλήξεις και να υφίστασαι τις συνέπειες για μια ζωή.
Καληνύχτα και ευχαριστώ για την παρέα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Φίλε μου γούστα είναι αυτά!

Εγώ τα είχα κάποτε με Γερμανίδα  :headbang: :headbang:, στη Ρωσσίδα λες να έχω πρόβλημα!
Όλες οι φυλές του Ισραήλ καλές είναι κατά τη γνώμη μου!

Ε, αυτό σου είπα κι εγώ. Αφού δεν τάχες με Ρωσίδα να μη μιλάς. Γιατί ΔΕΝ ξέρεις. Άντε και με καμιά Αλβανίδα τώρα. Σούκατσε η Γερμανίδα και μετά πάλι στη ΣαβουροΕλεηνίδα (αν υπάρχει κια αυτή). Δύστυχε!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
ειδες διαφορα???αυτο σου λεω αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις.δεν το εχετε στο DNA σας.παω να παρω το μωρακι τωρα θα παμε για ποτο.εσυ ευα μου υπνο με τον δονητη σου  :birdman:

Ναι, γιατί τώρα τέλειωσαν και οι Άραβες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο το θρεντ δεν θα πεθανει ποτε λεμεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω θα βαλω ζαρτιερες μαυρες και θα ερθω να σε κλαψω
εγο θελο η ζαρτιερεσ να χουνε μεσα λεφκα γαριφαλακια,τριανταφιλακια και λεφκα κρινα
θα θρινιτε σα τουσ Ζαμπονεζους εν λεφκο,και η ΣΙΜΕΑ του ΘΡΥΛΟΥ πανο απο τιν κασα μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φανερος ποθος. γαμει; μωρο;

ουριστε;;;;;;

εγο θελο η ζαρτιερεσ να χουνε μεσα λεφκα γαριφαλακια,τριανταφιλακια και λεφκα κρινα
θα θρινιτε σα τουσ Ζαμπονεζους εν λεφκο,και η ΣΙΜΕΑ του ΘΡΥΛΟΥ πανο απο τιν κασα μου
  παντα καλογουστος για σενα θα φοραω και ενα μαυρο καλτσοδετη πολυ πενθιμο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom