anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
γαμει μωρο δεν αντεχω χωρις εσενα
Εγώ πάλι πώς σας αντέχω???
γαμει μωρο δεν αντεχω χωρις εσενα
Χαχαχαχαχα!Είσαι τοσο ΒΛΑΚΑΣ Μουνοδουλοελέηνας που επαναλαμβάνεις τα επιχειρήματα των Ελεηνίδων...Το ομολόγησες άλλωστε...Ποτέ δεν είχες δική σου άποψη. Κι επειδή απ' ό,τι φαίνεται όλο κι όλο στη ζωή σου πήγες με μια κρυόκωλη Γερμανίδα και κανα δυο ΣαβουροΕλεηνίδες, θα σου ποστάρω μερικά Ουκρανάκια...Έτσι για να δεις και κάτι διαφορετικό...Γιατί για να γαμίσεις ΔΕ το βλέπω.
εγο φιλε παντοσ σε αγαπο ισε πολι καλο πεδι!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ πάλι πώς σας αντέχω???
και μενα νε η τρισ προτεσ εμπιριεσ μου δεν ιταν ελινιδα ιταν Αμστελ-Μπεκς και Χαινεκεν η τεταρτι ητανε Φιξ(μπλιαχ δε ξερουμε απο ζιμοσι εμισ η ελινεσ)Χαχαχαχαχα!![]()
Δεν την παλευεις με τίποτα φίλε μου!!![]()
Σε συμπονώ ειλικρινά!
Σε αντίθεση με σένα, εγώ είμαι σεμνό παιδί και δεν αναζητώ καταξίωση από ένα φόρουμ για να σου αραδιάσω τις δικές μου εμπειρίες!!
Άσε που θα χειροτέρευε το σύμπλεγμά σου, και εγώ δεν θέλω το κακό των συνανθρώπων μου, ειδικά όταν είναι disadvantaged...
Θα σου πω μόνο το εξής: καμία από τις 3 πρώτες μου εμπειρίες δεν ήταν Ελλεεινίδα.![]()
Επί καθεστώτος...
Για σήμερα δεν είναι και τόσο σίγουρο...
Για τις κάτω των 30 Ρωσσίδες, που γαλουχήθηκαν με τα του καταναλωτισμού, έχουμε να πούμε κάτι;
Θα σου πω μόνο το εξής: καμία από τις 3 πρώτες μου εμπειρίες δεν ήταν Ελλεεινίδα.![]()
Ναι, ρεεεεεεεεεεεεεε!Ε, γι αυτό σου μείνανε απωθημένο. Άξιος της τύχης σου....
και γο Μεγασ ιμε ,σε τι????Ναι, ρεεεεεεεεεεεεεε!
Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα!!!!
Καλά, τελικά εσύ είσαι ο Μέγας Ψυχολόγος!
Αϊ κουϊτ!!![]()
Εσύ είσαι ΜΕΓΑΣ νέτος-σκέτος!!!και γο Μεγασ ιμε ,σε τι????
εγο προτιμνο με ζαχαριτσα απο τιν κουβα ζαχαροκαλαματιΕσύ είσαι ΜΕΓΑΣ νέτος-σκέτος!!!![]()
![]()
Και εγώ πιστεύω ότι για να απολαύσεις το πήδημα των Ελληνίδων εκ του ασφαλούς και χωρίς να τους δώσεις την ευκαιρία να σου χαλάνε τη διάθεση, καλό είναι να αποκτίσει κανείς μια διεθνή εμπειρία.
Για αρχή, προτείνονται Γερμανίδες, Ολλανδές και Αγγλίδες. Θα σε προσέξουν, θα πληρώνουν δια του 2 (φοιτητές όλοι γάρ)και ΔΕΝ θα δημιουργησουν κόμπλεξ. Πηδιούνται επίσης εξαιρετικά. Μαγειρεύουν επίσης. Και φεύγουν στην ώρα τους χωρίς δράματα. Και μαθαίνεις τι σημαίνει ισοτημία στη σχέση στη πράξη, όχι τα λόγια. Οι Γερμανίδες γίνονατι και καλές μαμάδες.
Καλό θα είναι να γαμήσει κανείς και καμιά ασιάτισα. καλή εμπειρία. Συνδιασμός αντροκεντρικού focus με πινελιές αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.
μετά από αυτά, μπορεί άνετα κανείς να κάνει τις σχεσούλες του με τις συμπατριώτησές μας χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα να του μείνουν κουσούρια/ψυχολογικά. Αντίθετα, θα διασκεδάσει με την ποικιλία των αντιξοοτήτων και τις προσπάθειες αποσυντονισμού του.
Ανατολικές εγώ δεν γουστάρω για σχέση. Μου φαίννται πολύ εύκολες και δε μου πάει. Τα πουλιά, ο καλός ο κυνηγός τα πυροβολεί στον αέρα. Η σύναψη σχέσης με ανατολικη είναι σαν να τα πυροβολείς καθησμένα.
Ρε Elfτάδε, γιατί συμφωνώ κατά 99% μαζί σου???![]()
![]()
Εεεεε, πάντως εμείς δεν καταντήσαμε σεξουαλικοί μετανάστες για να πηδήξουμε...Έχετε κοινές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
Εεεεε, πάντως εμείς δεν καταντήσαμε σεξουαλικοί μετανάστες για να πηδήξουμε...![]()
![]()
![]()
εγο φιλε εχο πιδικσι σε πολα πραματα τιχακια ,λαστιχα,σκαματα,τριπεσ και μπεντενια χορισ να γινοΕεεεε, πάντως εμείς δεν καταντήσαμε σεξουαλικοί μετανάστες για να πηδήξουμε...![]()
![]()
![]()
προχτεσ κολιτε χτιπισα ενα ανανια πολι ζουμερο και γλικο ιτανε απο το Εκουαντορκαλά, τι κάθεσαι και απαντάς στον αυνανία?