Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι τοσο ΒΛΑΚΑΣ Μουνοδουλοελέηνας που επαναλαμβάνεις τα επιχειρήματα των Ελεηνίδων...Το ομολόγησες άλλωστε...Ποτέ δεν είχες δική σου άποψη. Κι επειδή απ' ό,τι φαίνεται όλο κι όλο στη ζωή σου πήγες με μια κρυόκωλη Γερμανίδα και κανα δυο ΣαβουροΕλεηνίδες, θα σου ποστάρω μερικά Ουκρανάκια...Έτσι για να δεις και κάτι διαφορετικό...Γιατί για να γαμίσεις ΔΕ το βλέπω.
Χαχαχαχαχα! :2funny: :2funny:
Δεν την παλευεις με τίποτα φίλε μου!! :2funny: :2funny:
Σε συμπονώ ειλικρινά! :2funny:
Σε αντίθεση με σένα, εγώ είμαι σεμνό παιδί και δεν αναζητώ καταξίωση από ένα φόρουμ για να σου αραδιάσω τις δικές μου εμπειρίες!!
Άσε που θα χειροτέρευε το σύμπλεγμά σου, και εγώ δεν θέλω το κακό των συνανθρώπων μου, ειδικά όταν είναι disadvantaged...
Θα σου πω μόνο το εξής: καμία από τις 3 πρώτες μου εμπειρίες δεν ήταν Ελλεεινίδα. :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχα! :2funny: :2funny:
Δεν την παλευεις με τίποτα φίλε μου!! :2funny: :2funny:
Σε συμπονώ ειλικρινά! :2funny:
Σε αντίθεση με σένα, εγώ είμαι σεμνό παιδί και δεν αναζητώ καταξίωση από ένα φόρουμ για να σου αραδιάσω τις δικές μου εμπειρίες!!
Άσε που θα χειροτέρευε το σύμπλεγμά σου, και εγώ δεν θέλω το κακό των συνανθρώπων μου, ειδικά όταν είναι disadvantaged...
Θα σου πω μόνο το εξής: καμία από τις 3 πρώτες μου εμπειρίες δεν ήταν Ελλεεινίδα. :2funny:
και μενα νε η τρισ προτεσ εμπιριεσ μου δεν ιταν ελινιδα ιταν Αμστελ-Μπεκς και Χαινεκεν η τεταρτι ητανε Φιξ(μπλιαχ δε ξερουμε απο ζιμοσι εμισ η ελινεσ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επί καθεστώτος...
Για σήμερα δεν είναι και τόσο σίγουρο...
Για τις κάτω των 30 Ρωσσίδες, που γαλουχήθηκαν με τα του καταναλωτισμού, έχουμε να πούμε κάτι;

γιαυτο το τονισα........επι καθεστωτος......ολοι μου οι δασκαλοι ηταν απο σοβιετ.....οχι ρωσσοι...απο το 84 τους ειχα μεχρι το 2004....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Έλα το καλύτερο ΕΛΕΗΝΙΔΟΚΤΟΝΟ. Και για ΕΛΕΗΝΕΣ.

Συνημμένα

• Aleksa.jpg
    Aleksa.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Olya.jpg
    Olya.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Raisa.jpg
    Raisa.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Victoriya.jpg
    Victoriya.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Vanilka.jpg
    Vanilka.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 23

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και εγώ πιστεύω ότι για να απολαύσεις το πήδημα των Ελληνίδων εκ του ασφαλούς και χωρίς να τους δώσεις την ευκαιρία να σου χαλάνε τη διάθεση, καλό είναι να αποκτίσει κανείς μια διεθνή εμπειρία.

Για αρχή, προτείνονται Γερμανίδες, Ολλανδές και Αγγλίδες. Θα σε προσέξουν, θα πληρώνουν δια του 2 (φοιτητές όλοι γάρ)και ΔΕΝ θα δημιουργησουν κόμπλεξ. Πηδιούνται επίσης εξαιρετικά. Μαγειρεύουν επίσης. Και φεύγουν στην ώρα τους χωρίς δράματα. Και μαθαίνεις τι σημαίνει ισοτημία στη σχέση στη πράξη, όχι τα λόγια. Οι Γερμανίδες γίνονατι και καλές μαμάδες.

Καλό θα είναι να γαμήσει κανείς και καμιά ασιάτισα. καλή εμπειρία. Συνδιασμός αντροκεντρικού focus με πινελιές αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.

μετά από αυτά, μπορεί άνετα κανείς να κάνει τις σχεσούλες του με τις συμπατριώτησές μας χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα να του μείνουν κουσούρια/ψυχολογικά. Αντίθετα, θα διασκεδάσει με την ποικιλία των αντιξοοτήτων και τις προσπάθειες αποσυντονισμού του.

Ανατολικές εγώ δεν γουστάρω για σχέση. Μου φαίννται πολύ εύκολες και δε μου πάει. Τα πουλιά, ο καλός ο κυνηγός τα πυροβολεί στον αέρα. Η σύναψη σχέσης με ανατολικη είναι σαν να τα πυροβολείς καθησμένα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Elfτάδε, γιατί συμφωνώ κατά 99% μαζί σου??? :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Και εγώ πιστεύω ότι για να απολαύσεις το πήδημα των Ελληνίδων εκ του ασφαλούς και χωρίς να τους δώσεις την ευκαιρία να σου χαλάνε τη διάθεση, καλό είναι να αποκτίσει κανείς μια διεθνή εμπειρία.

Για αρχή, προτείνονται Γερμανίδες, Ολλανδές και Αγγλίδες. Θα σε προσέξουν, θα πληρώνουν δια του 2 (φοιτητές όλοι γάρ)και ΔΕΝ θα δημιουργησουν κόμπλεξ. Πηδιούνται επίσης εξαιρετικά. Μαγειρεύουν επίσης. Και φεύγουν στην ώρα τους χωρίς δράματα. Και μαθαίνεις τι σημαίνει ισοτημία στη σχέση στη πράξη, όχι τα λόγια. Οι Γερμανίδες γίνονατι και καλές μαμάδες.

Καλό θα είναι να γαμήσει κανείς και καμιά ασιάτισα. καλή εμπειρία. Συνδιασμός αντροκεντρικού focus με πινελιές αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.

μετά από αυτά, μπορεί άνετα κανείς να κάνει τις σχεσούλες του με τις συμπατριώτησές μας χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα να του μείνουν κουσούρια/ψυχολογικά. Αντίθετα, θα διασκεδάσει με την ποικιλία των αντιξοοτήτων και τις προσπάθειες αποσυντονισμού του.

Ανατολικές εγώ δεν γουστάρω για σχέση. Μου φαίννται πολύ εύκολες και δε μου πάει. Τα πουλιά, ο καλός ο κυνηγός τα πυροβολεί στον αέρα. Η σύναψη σχέσης με ανατολικη είναι σαν να τα πυροβολείς καθησμένα.

Άλλος ένας ΑΣΧΕΤΟΣ ελάλησε. Του μαγειρέψανε και οι...Αγγλίδες. ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.  Έτσι εεε?? Οι Ανατολικές είναι εύκολες. Ναι είσαι ΜΟΝΟ για τα δύσκολα :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εεεεε, πάντως εμείς δεν καταντήσαμε σεξουαλικοί μετανάστες για να πηδήξουμε... :2funny: :2funny: :2funny:
εγο φιλε εχο πιδικσι σε πολα πραματα τιχακια ,λαστιχα,σκαματα,τριπεσ και μπεντενια χορισ να γινο
σεκσαλικοσ μεταναστισ=???? μεταφ

Επισκέπτης
oi Αγγλιδες παντως ειναι οι μεγαλυτερες βρωμιαρες by far :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom