anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
Ασ'το. Μια βαριά ασθένεια είναι...σεκσαλικοσ μεταναστισ=???? μεταφ
Και το Εκουαντόρ από ντοκυμαντέρ το έμαθες, εεεε?προχτεσ κολιτε χτιπισα ενα ανανια πολι ζουμερο και γλικο ιτανε απο το Εκουαντορ
απο κι ινε ο Μπορχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ασ'το. Μια βαριά ασθένεια είναι...Και το Εκουαντόρ από ντοκυμαντέρ το έμαθες, εεεε?
Α, ρε δούλεμα που μας ρίχνεις...![]()
oi Αγγλιδες παντως ειναι οι μεγαλυτερες βρωμιαρες by far :S
και με πιους κανουν τα πεδια η γερμανι με πολονουσ????Πέστο στο μεγάλο γαμιά που τις ανέφερε. Που ναξερε ότι έζησα 5 χρόνια εκεί. Όπως δεν ξέρει ότι έζησα και Γερμανία. Άκου καλές μαμάδες οι Γερμανίδες. Ρε συ έχεις πλάκα. Πάμε στοίχημα ότι οι Γερμανοί είναι καλύτερες μαμάδες???
και με πιους κανουν τα πεδια η γερμανι με πολονουσ????
Πωπω.....γεμισαμε πολιτες του κοσμου εδω μεσα
περιεργως (ανησυχω για την ψυχικη μου υγεια) συμφωνω και με τον πυργο του αιφελ και με τον ανατολαγαμητο......καλα ρε βρηκες αγγλιδα να μαγειρευει??? χαχαχαχαχαχα εκτος αν εννοεις τα micro......γενικα στη δυτικη ευρωπη δεν χω δει ανθρωπο να μαγειρευει κανονικο φαγητο......
παντως με οσους αγγλους ειχα μεινει δεν ηταν βρωμιαρηδες......μια χαρα παιδια ηταν
υ.γ ζιγκιιιιιιιιιι σμουτς(πες του αιφελ οτι ειμαι καλο κοριτσι γιατι ολο με βριζει
![]()
)
Και εγώ που το ξέρω για να του το πω? Από το ρουθούνι που πόσταρες φαίνεται η καλοσύνη??(πες του αιφελ οτι ειμαι καλο κοριτσι γιατι ολο με βριζει![]()
)
Και εγώ που το ξέρω για να του το πω? Από το ρουθούνι που πόσταρες φαίνεται η καλοσύνη??![]()
για τον πυργο μιλας ;
βρωμιαρηηηηηηηηηηηηη θα φτυσεις αιμα ρεεεεεεεεεεε ουσττττττττττττττ
ναι εχουμε καποια προηγουμενα.....χαχαχαχαχα
ο πιργοσ τισ Πιτσας...Αυτος που γερνη;;;;;;;;;
γαμοτο μου βρομαο τζατζικι πωσ θα παο στο συμπεθεροο πιργοσ τισ Πιτσας...
αντε για τσατσικοψομε!!!!!!!!!!
Εγώ ποστάρω ολόσωμη ρεεεεε, όχι ρουθούνι:βρωμιαρηηηηηηηηηηηηη θα φτυσεις αιμα ρεεεεεεεεεεε ουσττττττττττττττ![]()
Εγώ ποστάρω ολόσωμη ρεεεεε, όχι ρουθούνι:
![]()
Αρε μπαγασακο απαιχτος εισαι..........Εγώ ποστάρω ολόσωμη ρεεεεε, όχι ρουθούνι:
![]()
Όχι το βράδυ! Είμαι μόνο για μεταμεσονύχτια προβολή!θυμησε μου να σου ανοιξω καμερα το βραδυ![]()
Μερσι!Αρε μπαγασακο απαιχτος εισαι..........