Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η Σούλαρα ....θα  βγαίνει για να κάνει βίζιτες των 5Ε για να επιβιώσει έτσι όπως πάει η κατάστασή πολύ γρήγορα ...

Αυτό δεν το έχουμε δει , ούτε με 50. Φοβάμαι δεν θα το δούμε , δεν ξέρω γιατί .
Απαξιωτικά a-levels & cim θα έλεγαν στις σουλάρες και με 50 !!!!!
Να μην τους μείνει άντερο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
glock αν σου πω οτι τετοια συζητηση ειχα πριν λιγες ωρες, καποια στιγμη που θα πεσει πολυ φτωχια στην χωρα μας θα βγαινουν στην βιζιτα παρα πολλες ελληνιδες της διπλανης πορτας για λιγοστα ευρω. θυμισου το ποστ μου αυτο οτι θα γινουμε η ταυλανδη της ευρωπης αργα ή γρηγορα. το ποτε θα γινει αυτο θα εξαρτηθει απο τους ρυθμους εξαντλησης της ελληνικης οικονομιας δλδ την σταδιακη καταρευση του κατα κεφαλην εισοδημα του ελληνα πολιτη

Δεν συνέβη στην Σερβία, γιατί να συμβεί εδώ?

Και πάλι αν συμβεί όσοι γαμάνε τώρα θα γαμάνε και τότε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν συνέβη στην Σερβία, γιατί να συμβεί εδώ?

Και πάλι αν συμβεί όσοι γαμάνε τώρα θα γαμάνε και τότε.
Έχεις πάει Σερβία να δεις αν συμβαίνει;

Ή μήπως βγάζεις συμπέρασμα επειδή δεν έχει Σέρβες στο πιο κοντινό σου μπουρδελάκι;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
glock αν σου πω οτι τετοια συζητηση ειχα πριν λιγες ωρες, καποια στιγμη που θα πεσει πολυ φτωχια στην χωρα μας θα βγαινουν στην βιζιτα παρα πολλες ελληνιδες της διπλανης πορτας για λιγοστα ευρω. θυμισου το ποστ μου αυτο οτι θα γινουμε η ταυλανδη της ευρωπης αργα ή γρηγορα. το ποτε θα γινει αυτο θα εξαρτηθει απο τους ρυθμους εξαντλησης της ελληνικης οικονομιας δλδ την σταδιακη καταρευση του κατα κεφαλην εισοδημα του ελληνα πολιτη

οταν π.χ. καποιος θα αμειβεται με 200-300 ευρω το μηνα και οι συνταξεις πεσουν στα 150 ευρω η κατωτερη τοτε θα γινουν ολα αυτα
Οι "θαμώνες" των ανατολικών νημάτων Δυστηχώς πέφτουμε πάντα μέσα σε δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι "θαμώνες" των ανατολικών νημάτων Δυστηχώς πέφτουμε πάντα μέσα σε δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον...

:thumbsup:  :hi:

λυπαμαι μονο για το καταντημα αυτης της χωρας, δεν υπαρχει κανενα μελλον. Σημερα αναχωρησαν για εξωτερικο πολυ δυο γνωστοι μου που εδω η δουλεια τους πηγαινε κατα διαολου και τα εξοδα ετρεχαν γι' αυτο και αποφασισαν να δοκιμασουν την τυχη τους εξω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
δεν γαμώ κώλο που κλάνει
και μουνί που κατουρεί
μα την παίζω με το χέρι
και την έχω καθαρή
έτσι έχω την υγειά μου
έχω και τα ταλληρά μου!

RESPECT!!! Το λέγαμε στο γυμνάσιο, μόνο που ο πρώτος στίχος έλεγε ...Μην γαμάς κώλο που χέζει κλπ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
και ποιος γαμαει τα βρωμομουνα και τη γνωμη τους;
θα γαμησω εγω ρωσιδα 25 χρονων με 20 ευρω;
τελος

Αλήθεια λες. Η χειρότερη που κάνει πιάτσα είναι πολύ καλύτερη από τη μέση Ελλεηνίδα. Ακόμα κι αν σου στοιχίσει κάτι παραπάνω (σπάνια) δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις λογοδιάρροια, γκρίνια, θυματοποίηση, συνεχείς απαιτήσεις

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έχεις πάει Σερβία να δεις αν συμβαίνει;

Ή μήπως βγάζεις συμπέρασμα επειδή δεν έχει Σέρβες στο πιο κοντινό σου μπουρδελάκι;

Βελιγράδι 2017.

Οι γνώστες μπουρδελιέρηδες βρήκατε πολλές ΣΕΡΒΕΣ πουτάνες όταν πήγατε? Ή μήπως γαμάγατε ΚΑΙ εκεί αβέρτα με την ομορφιά και τα λεφτά σας ενώ στην Ελλάδα δεν βγάζατε ούτε λαντζέρα για γκόμενα?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βελιγράδι 2017.

Οι γνώστες μπουρδελιέρηδες βρήκατε πολλές ΣΕΡΒΕΣ πουτάνες όταν πήγατε? Ή μήπως γαμάγατε ΚΑΙ εκεί αβέρτα με την ομορφιά και τα λεφτά σας ενώ στην Ελλάδα δεν βγάζατε ούτε λαντζέρα για γκόμενα?
και κατάλαβες ότι και στο Κίεβο που συνάντησες μερικές κοπέλες σε επαγγελματικό δείπνο χωρίς να έχεις καμία άλλη τριβή με τη χώρα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

οταν π.χ. καποιος θα αμειβεται με 200-300 ευρω το μηνα και οι συνταξεις πεσουν στα 150 ευρω η κατωτερη τοτε θα γινουν ολα αυτα

:2funny: :2funny: :2funny:

Και ακόμα θα πάει μακριά η βαλίτσα !

Η Σούλαρα ....θα  βγαίνει για να κάνει βίζιτες των 5Ε για να επιβιώσει έτσι όπως πάει η κατάστασή πολύ γρήγορα ...
Μη χαρούνε κάποιοι γιατί το 5ευρω δεν θα το έχουν πολλοί...

To πιστευετε οντως αυτο;
Αν πηγαιναν εκει τα πραγματα, θα επρεπε να δουμε μια αλλαγη συμπεριφορας κατ'αρχας.

Εγω η μονη, θετικοτερη ας πουμε αλλαγη που εχω δει,
αλλα ειναι σε ηλικιες που δεν θεωρω οτι μπορω να προσεγγισω (για ελλαδα παντα),
ειναι στις μικρες 20-25, που μεγαλωσαν μες την κριση.
Τις βρισκω απειρως πιο προσγειωμενες, απο 35+,
που εχουν μεινει ακομη στη φαση του εξω μερα παρα μερα, διακοπες και ζωάρα.

Δεν ξερω αν θα φτασει οντως η ελλεεινιδα να σπασει τα μουτρα της,
κι οχι τοσο αν θα γινει βιζιτα,
αλλα τουλαχιστον να πατα στην γη κι οχι τα μυαλα αερα,
και να μην πρηζει τον καθε αντρα που δειχνει ενα ενδιαφερον γι'αυτην....
δεν ξερω....αμφιβαλλω....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στα αζήτητα είναι , μόνες σπίτι . Ελάχιστα βγαίνουν . Δεν παίζει πια ο στέλιος υπάλληλος της panafone να έχει κάμπριο και να πηγαίνει τη σούλα που κάνει ιδιαίτερα αγγλικών με προφίσιενσι , αράχωβα , καρπενήσι , μύκονο και μπουζούκια.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Υπομονή μέχρι τα 45 ... τότε το παίρνετε απόφαση και αγοράζετε σκυλί για άνδρα

Καμία δεν μένει στα αζήτητα εαν δεν το θέλει η ίδια.Και η τελευταία ελλεηνίδα έχει πιο πολλή ζήτηση από τον μέσο Έλληνα άντρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βελιγράδι 2017.

Ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν γράψεις, δεν θα πείσεις κανέναν ότι η ελλάδα είναι ίδια με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, γιατί δεν είναι . Πουθενά δεν έβλεπες τόσους πουθενάδες μηδενικά να το παίζουν χλίδες. Είναι μοναδική περίπτωση η ελλάδα. Και αντίστοιχα μοναδικό το ψώνισμα της μικροαστής. Μοναδικό .

Πωλήτριες, δασκάλες , σερβιτόρες ... απίθανες τελευταίες , με τόσο παπούτσια, ρούχα, καλλυντικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Ούτε μαλάκες να τους ανοίγουν μπουκάλια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καμία δεν μένει στα αζήτητα εαν δεν το θέλει η ίδια.Και η τελευταία ελλεηνίδα έχει πιο πολλή ζήτηση από τον μέσο Έλληνα άντρα.

Δεν αναφέρεσαι στο μέσο έλληνα. Στον μέσο nerd αντικοινωνικό , που δεν γνωρίζει κανείς την ύπαρξή του, ίσως.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν αναφέρεσαι στο μέσο έλληνα. Στον μέσο nerd αντικοινωνικό , που δεν γνωρίζει κανείς την ύπαρξή του, ίσως.

Γιατί,δεν υπάρχουν και κοινωνικοί που δεν γαμάνε τίποτα;Αν όλες οι παρέες τους είναι ψωλαραίοι,βρίσκουν εύκολα γκόμενα;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν γράψεις, δεν θα πείσεις κανέναν ότι η ελλάδα είναι ίδια με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, γιατί δεν είναι . Πουθενά δεν έβλεπες τόσους πουθενάδες μηδενικά να το παίζουν χλίδες. Είναι μοναδική περίπτωση η ελλάδα. Και αντίστοιχα μοναδικό το ψώνισμα της μικροαστής. Μοναδικό .

Πωλήτριες, δασκάλες , σερβιτόρες ... απίθανες τελευταίες , με τόσο παπούτσια, ρούχα, καλλυντικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Ούτε μαλάκες να τους ανοίγουν μπουκάλια.

Δεν αμφισβητώ το εκτός οριών ψώνισμα της "μέσης" Ελληνίδας - που σε μεγάλο βαθμό, όμως, προκαλεί και γιγαντώνει η μουνοδουλίαση και η ανικανότητα διαχείρισης μιας ερωτικής σχέσης του μέσου έλληνα αγαπούλη.

Αμφισβητώ όμως την ύπαρξη μουνοπαραδείσων όπως επίσης και την θεωρία ότι ο Χ ανεπαρκής κοινωνικά-πολιτισμικά-ερωτικά-οικονομικά κλαψομούνης αγάμητος που δεν σταυρώνει γκόμενα στην Ελλάδα μετατρέπεται ξαφνικά σε μέγα πορθητή των εκτός Ελλάδας χαρεμιών μόλις περάσει τα σύνορα του, κατ'αυτόν, προβληματικού και μίζερου Ελλαδιστάν.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο μουνόδουλος που κάνει 1500χλμ ταξίδι για να γαμήσει μια ευπαρουσίαστη σλάβα βλαχάρα - με την οποία συνεννοείται με νοήματα και πηδιέται με αντίτιμο ένα κινητό - είναι λιγότερο καραγκιόζης από τον καληνυχτάκια κεραστή που τάζει τραπέζι και μπουκάλι στο Ρέμο με την ελπίδα ότι θα γαμήσει την Χ ελληνίδα μπαζόλα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν αμφισβητώ το εκτός οριών ψώνισμα της "μέσης" Ελληνίδας - που σε μεγάλο βαθμό, όμως, προκαλεί και γιγαντώνει η μουνοδουλίαση και η ανικανότητα διαχείρισης μιας ερωτικής σχέσης του μέσου έλληνα αγαπούλη.

Αμφισβητώ όμως την ύπαρξη μουνοπαραδείσων όπως επίσης και την θεωρία ότι ο Χ ανεπαρκής κοινωνικά-πολιτισμικά-ερωτικά-οικονομικά κλαψομούνης αγάμητος που δεν σταυρώνει γκόμενα στην Ελλάδα μετατρέπεται ξαφνικά σε μέγα πορθητή των εκτός Ελλάδας χαρεμιών μόλις περάσει τα σύνορα του, κατ'αυτόν, προβληματικού και μίζερου Ελλαδιστάν.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο μουνόδουλος που κάνει 1500χλμ ταξίδι για να γαμήσει μια ευπαρουσίαστη σλάβα βλαχάρα - με την οποία συνεννοείται με νοήματα και πηδιέται με αντίτιμο ένα κινητό - είναι λιγότερο καραγκιόζης από τον καληνυχτάκια κεραστή που τάζει τραπέζι και μπουκάλι στο Ρέμο με την ελπίδα ότι θα γαμήσει την Χ ελληνίδα μπαζόλα.

Για τη σχέση του ψωνίσματος ελληνίδας με μουνοδουλίαση έλληνα μαλάκα, είναι σαν το αυγό και την κότα.
Έχει και πολτική πλευρά, αφού στην ελλάδα υπήρχαν κοπρίτες με εύκολα λεφτά, είτε από το δημόσιο είτε κλεψιμέϊκα, οπότε γιατί να μην καλομαθαίνουν καριόλες, με τέτοια λεφτά.

Για μουνοπαράδεισους δεν είπε κανείς. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ, ΠΟΤΕ.
Αυτά είναι ακραία παραδείγματα.

Η αναμφισβήτητη πραγματικότητα είναι ότι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .
Εξαίρεση όσους δουλεύουν στη νύχτα, στην ελλάδα είναι μουνοπαράδεισος για αυτούς, έξω είναι αρχίδια.

Αν ένας μέσος, μπορεί να βγάζει μία καλή γκομενίτσα στην ελλάδα κάθε χρόνο , αλλού πιθανότητα, θα βγάζει μία καλύτερη γκομενάρα, κάθε 3μηνο .

Από την άλλη ελληνίδα, έξω, μόνο αράπηδες, ινδούς και πάκια.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.113
Πόντοι
456
Η αναμφισβήτητη πραγματικότητα είναι ότι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .
Εξαίρεση όσους δουλεύουν στη νύχτα, στην ελλάδα είναι μουνοπαράδεισος για αυτούς, έξω είναι αρχίδια.

Δεν παίζει απαραίτητα αυτό. Και, συνήθως, όταν παίζει σπάνια αξίζει τον κόπο.
Η δουλειά στη "νύχτα" (φαντάζομαι μιλας για μπάρ-κλαμπάκια) είναι μουνοπαράδεισος, μόνο όταν είσαι 17-20, δουλεύεις αρπαχτές τα ΣΟΥ-ΚΟΥ και το καλοκαίρι, και οι κάβλες σου, λόγω ηλικίας, βαράνε κόκκινο σε μόνιμη βάση. Τότε, και μια σανίδα με τρύπα, ευχαρίστως την πηδάς.
Αν όμως σουλεύεις πιο σταθερά νύχτα, μετά απο το "μήνα του μέλιτος" το να στην πέσει γκόμενα στο μαγαζί, περισσότερο αγγαρεία το βλέπεις, παρά ευκαιρία. Προσωπικά, απο ένα σημείο και πέρα, όποτε πήγαινε να μου την πέσει γκόμενα την περίοδο που δούλευα αποκλειστικά νύχτα, έλεγα "ωχ ρε πούστη μου, άλλη αγάμητη μου βρέθηκε"

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.709
Πόντοι
506
Χτες ειδα ενα γνωστο μου. Μικρος κατω απο 30.Φυσιολογικης εμφανισης αλλα κοφτερο μυαλο και δραστηριος επιχειρηματιας.
Μου δειξε φωτογραφικο υλικο απο παλια συμμαθήτρια του που παρτουζοθηκε με κατι δικους του.
Τον ρωτησα αν γαμιουνται οι μικρες. "γαμιουνται αβερτα" μου είπε και μου δειξε και παλιότερο υλικο.
Ειναι καποιοι τυποι που το χουν, πως να το κανουμε. Στην Ελλάδα ειναι ενα 5%.Σε μια αλλη χωρα ειναι ισως 15%. Αυτη ειναι η διαφορα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν παίζει απαραίτητα αυτό. Και, συνήθως, όταν παίζει σπάνια αξίζει τον κόπο.
Η δουλειά στη "νύχτα" (φαντάζομαι μιλας για μπάρ-κλαμπάκια) είναι μουνοπαράδεισος, μόνο όταν είσαι 17-20, δουλεύεις αρπαχτές τα ΣΟΥ-ΚΟΥ και το καλοκαίρι, και οι κάβλες σου, λόγω ηλικίας, βαράνε κόκκινο σε μόνιμη βάση. Τότε, και μια σανίδα με τρύπα, ευχαρίστως την πηδάς.
Αν όμως σουλεύεις πιο σταθερά νύχτα, μετά απο το "μήνα του μέλιτος" το να στην πέσει γκόμενα στο μαγαζί, περισσότερο αγγαρεία το βλέπεις, παρά ευκαιρία. Προσωπικά, απο ένα σημείο και πέρα, όποτε πήγαινε να μου την πέσει γκόμενα την περίοδο που δούλευα αποκλειστικά νύχτα, έλεγα "ωχ ρε πούστη μου, άλλη αγάμητη μου βρέθηκε"

Αναφέρομαι σαφώς και σε τύπους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 17-20.Οι οποίοι επέλεξαν τη νύχτα , για να έχουν περισσότερες ευκαιρίες.ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ. Γκόμενες που θα τις παρακάλαγαν άλλοι , παρακαλάνε άνδρες που δουλεύουν στη νύχτα. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΩ. Άπαξ και κάτι συμβαίνει , το θεωρώ δεδομένο .  Στην ελλάδα συμβαίνει αυτό .

Στον υπόλοιπο κόσμο  , αυτό που συμβαίνει , είναι να είναι πολύ πιο εύκολο , να μπορείς να κάνεις κάτι , με κάποια που απλά μένει στη γειτονιά σου ή μπαίνει μαζί σου το πρωί στο τρένο .

Στην ελλάδα, είναι πιο εύκολο να σου γνωρίσει ο κολλητός σου, τη βαφτισιμιά του πατέρα του ... ή την ξαδέλφη του ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Γιατί είναι ποιο εύκολο? Μήπως επειδή το πχ 80% των πραγματικών ή φανταστικών επιτυχιών των ελλαδιτών γαμιάδων στο εξωτερικό αφορά σε χορηγίες εξαθλιωμένων πορνιδίων χωρών από το κάτω ράφι - με προβληματικές κοινωνικές δομές μαλιστα (αλκοολισμό κτλ)?

Αναφέρθηκε νωρίτερα η Σερβία. Λαός περήφανος, ορθόδοξος και καλλιεργημένος που στερεοτυπικά μας αποδέχεται και αγαπά σε βαθμό μεγαλύτερο οποιουδήποτε άλλου. Ποιός απο τους γαμιάδες του φόρουμ πιστεύεις ότι θα γαμούσε σέρβα ευκολότερα από Ελληνίδα? Εγώ λέω ΚΑΝΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom