fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Υπάρχει ναρκωτικό που μπορεί να κάνει κάποιον να θέλει να γαμήσει αυτό το πράμα ;;
Ελλαδα είμαστε τύπε, τα έχουμε δει όλα..Υπάρχει ναρκωτικό που μπορεί να κάνει κάποιον να θέλει να γαμήσει αυτό το πράμα ;;
Υπάρχει ναρκωτικό που μπορεί να κάνει κάποιον να θέλει να γαμήσει αυτό το πράμα ;;
τι εκδηλωση τύπε?μις τραβελος κέτς?πάντως χαλαρα εδω μέσα της τον εδινανε πολλοι
Ελλαδα είμαστε τύπε, τα έχουμε δει όλα..
Δεν ξέρω τύπε και εμένα μου το έστειλαν,και σκέφτηκα να το βάλω εδώ για να γελάσουμε λίγο.τι εκδηλωση τύπε?μις τραβελος κέτς?πάντως χαλαρα εδω μέσα της τον εδινανε πολλοι
Με τίποτε δεν τον έβαζα. Με τίποτε.
Αίσχος. Σίχαμα.
(επειδή είμαι σε οικογενειακό χώρο , έχω κλειστά ηχεία, δεν άκουσα ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΕΙ , αλλά δεν πιστεύω να έχει και σημασία).
αυτό τραγουδάειΜε τίποτε δεν τον έβαζα. Με τίποτε.
Αίσχος. Σίχαμα.
έχω κλειστά ηχεία, δεν άκουσα ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΕΙ , αλλά δεν πιστεύω να έχει και σημασία).
στο ιδιο στιλ με την δολοφονημενη της ροδου απλα αυτη ειναι λιγο περισσοτερο μπαζο απο την νεκρη
το σημερινό στυλ των νεανίδων - παίρνω αμπάριζα και βγαίνω ..στο ιδιο στιλ με την δολοφονημενη της ροδου απλα αυτη ειναι λιγο περισσοτερο μπαζο απο την νεκρη
το 90% των νεανιδωντο σημερινό στυλ των νεανίδων - παίρνω αμπάριζα και βγαίνω ..
Σοβαρη επιλογη αντρα εκανε η γυναικαχτυπησα νεο κομματι ...43 ετων μιλφοελληνιδα ... ανυπαντρη ...
και αυτη... μετα απο 3 ραντεβου και 2γαμησια αρχισε τις σποντες περι οικογενειας ...
της απαντησα και αυτης στεγνα πως εγω εξωσωματικες δεν πληρωνω και ουτε θα ασχοληθω με αυτα ... ( ειμαι 37 ) ....
καλα τωρα θελει να γινει μανα στα 43 ????
αντε γειαααα
Φαγωθηκες πια με τους σκυλους!!!!Τέτοια μπάζα υπήρχαν και στη δική μας γενιά. Τώρα που έχουν κλείσει τα 45, είναι κομπλέ με τους σκύλους τους.
Πώς θα γινει να μαθουμε ονομα?