Σοβαρη επιλογη αντρα εκανε η γυναικα
Παλι καλα που γλυτωσε
αιντε ρε γλιτσα να παιξεις με τη χουφτα σου ... εδω γραφουν μονο τα ξερα καμακια ...
Σοβαρη επιλογη αντρα εκανε η γυναικα
Παλι καλα που γλυτωσε
Θα το λαβω πολυ σοβαρα υποψη μουαιντε ρε γλιτσα να παιξεις με τη χουφτα σου ... εδω γραφουν μονο τα ξερα καμακια ...
ναι ... μην σε χασουμε απο πελατη ....Θα το λαβω πολυ σοβαρα υποψη μου
μα καλα ο πικερονομος που ασπαζεσαι δεν λεει να μην δινεις στις γκομενες καμμια σημασια?χτυπησα νεο κομματι ...43 ετων μιλφοελληνιδα ... ανυπαντρη ...
και αυτη... μετα απο 3 ραντεβου και 2γαμησια αρχισε τις σποντες περι οικογενειας ...
της απαντησα και αυτης στεγνα πως εγω εξωσωματικες δεν πληρωνω και ουτε θα ασχοληθω με αυτα ... ( ειμαι 37 ) ....
καλα τωρα θελει να γινει μανα στα 43 ????
αντε γειαααα
Και το πακετο μια χαρα ειναιαμαρτία να χαραμίζονται αυτά τα βυζιά σε αυτό το πακέτο..
μπλιαχΚαι το πακετο μια χαρα ειναι
μα καλα ο πικερονομος που ασπαζεσαι δεν λεει να μην δινεις στις γκομενες καμμια σημασια?
Δεν ξέρω τύπε, τυχαία το βρήκαΠώς θα γινει να μαθουμε ονομα?
πολύ μεγάλα, σαν νεροσακούλες είναι..αμαρτία να χαραμίζονται αυτά τα βυζιά σε αυτό το πακέτο..
Σαν δεν ντρεπεταιο νομος λεει πως θα γαμαμε οτι εχει μουνι ελευθερα και αν παμε με πουτανες να το λεμε περηφανα και αν θελει να το δεχτει εχει καλως ..
εγω δεν συνεχισα με αυτη γιατι ηθελε μαλακιες οπως παιδια .. ακου εκει 43 ετων και θελει παιδια ..
και 47 μην σου πω .. το έχω ακούσει να παίζει .. :helpsos:.. ακου εκει 43 ετων και θελει παιδια ..
ο νομος λεει να μην δινεις ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στις γκομενες μην υπεκφευγεις,ο νομος λεει πως θα γαμαμε οτι εχει μουνι ελευθερα και αν παμε με πουτανες να το λεμε περηφανα και αν θελει να το δεχτει εχει καλως ..
εγω δεν συνεχισα με αυτη γιατι ηθελε μαλακιες οπως παιδια .. ακου εκει 43 ετων και θελει παιδια ..
Σαν το Ποτάμι κ αυτοί. 3 έχουν μείνει κ έχουν 5 απόψεις.ο νομος λεει να μην δινεις ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στις γκομενες μην υπεκφευγεις,
3 σειρες νομος, 3 ακολουθοι και δεν μπορειτε να τον κρατησετε? τι σκατα?
και 47 μην σου πω .. το έχω ακούσει να παίζει .. :helpsos:
ο νομος λεει να μην δινεις ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στις γκομενες μην υπεκφευγεις,
3 σειρες νομος, 3 ακολουθοι και δεν μπορειτε να τον κρατησετε? τι σκατα?
Σαν το Ποτάμι κ αυτοί. 3 έχουν μείνει κ έχουν 5 απόψεις.
Μια μαλακια και μιση πρεσβευειςεχω τονισει στο παρελθον πως πρεσβευω την Εθνικοσοσιαλιστικη πλατφορμα του πικερισμου .
εχω τονισει στο παρελθον πως πρεσβευω την Εθνικοσοσιαλιστικη πλατφορμα του πικερισμου .
Μια μαλακια και μιση πρεσβευεις
Κοινοβούλιο γίναμε, τύπεπεθαινω με το μπου δε μπορω αλλο