Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Σαφώς δεν είναι οι πουτάνες αυτές καθεαυτές !! Είναι ότι παύεις να είσαι αγάμητος και γίνεσαι έμπειρος. Η αγαμία, φέρνει κλαψομουνίαση , γίνεσαι πιο πιεστικός. Αν γαμάς αβέρτα πουτάνες, είσαι σταρχίδης.

:wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ποιος τις χέζει τις γκόμενες αν υπάρχουν πουτάνες - μπύρες - σουβλάκια και wow  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σουβλάκια !!!!!
Με μπόλικο κρεμύδι & τζατζίκι , για να χαλιούνται οι κάργιες.

Θυμάμαι ΒΛΗΜΑ ΣΥΜΜΑΘΉΤΡΙΑ , που δεν έτρωγε ... ΦΕΤΑ , γιατί -έλεγε- ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΣ.

Γεροντοκόρη επίσημα πλέον . αγόρασε σκύλο για άνδρα εδώ και αρκετά χρόνια . _

Όταν λέμε βλήμα, μη φανταστήτε κανέναν ολμάκο . Μιλάμε για βλήμα των 9.2" , σαν των μεγάλων διπλών κανονιών του Αβέρωφ.

Επισκέπτης
Σαφώς δεν είναι οι πουτάνες αυτές καθεαυτές !! Είναι ότι παύεις να είσαι αγάμητος και γίνεσαι έμπειρος. Η αγαμία, φέρνει κλαψομουνίαση , γίνεσαι πιο πιεστικός. Αν γαμάς αβέρτα πουτάνες, είσαι σταρχίδης.

Ο ιδανικός ψυχισμός για τον άνδρα, είναι ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ, ΓΑΜΑΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
O αντρας πρεπει να κανει γνωστο στι γυναικες οτι πηδαει πουτανες και οτι επομενως εχουν να ανταγωνιστουν νεες ομορφες γυναικες που καθονται να γαμηθουν εναντι μικρου αντιτιμου. Ετσι γυρναει υπερ του το παιχνιδι. Αν γαμαει στα κρυφα δε νομιζω οτι φευγει η ντροπη μπροστα στις γκομενες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
O αντρας πρεπει να κανει γνωστο στι γυναικες οτι πηδαει πουτανες και οτι επομενως εχουν να ανταγωνιστουν νεες ομορφες γυναικες που καθονται να γαμηθουν εναντι μικρου αντιτιμου. Ετσι γυρναει υπερ του το παιχνιδι. Αν γαμαει στα κρυφα δε νομιζω οτι φευγει η ντροπη μπροστα στις γκομενες.

Για τις γυναικες αντρας που γαμαει πουτανες δηλαδη που πληρωνει για να γαμησει ειναι σουπερ αποτυχημενος και το κανει γιατι αλλιως δεν του καθεται καμια.

εκτος και αν ειναι καποιος διασημος ο οποιος στα ματια των γυναικων το κανει για ποικιλια και γιατι ειναι ''ατακτουλης'' και sex machine

O Μπραντ Πιτ μπορει να γαμαει πουτανες αλλα μπορει να γαμησει και οποια γκομενα θελει.
Αντιθετα ο Μπαμπης ο μαναβης γαμαει πουτανες γιατι η αλλη του επιλογη ειναι η χουφτα του γιατι δεν του καθεται καμια.

Οποιος λεει στις γκομενες οτι γαμαει μονο πουτανες και δεν ειναι διασημος θαβει μονος του τον λακκο του.  :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για τις γυναικες αντρας που γαμαει πουτανες δηλαδη που πληρωνει για να γαμησει ειναι σουπερ αποτυχημενος και το κανει γιατι αλλιως δεν του καθεται καμια.
και ποιος γαμαει τα βρωμομουνα και τη γνωμη τους;
θα γαμησω εγω ρωσιδα 25 χρονων με 20 ευρω;
τελος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

εκτος και αν ειναι καποιος διασημος ο οποιος στα ματια των γυναικων το κανει για ποικιλια και γιατι ειναι ''ατακτουλης'' και sex machine

O Μπραντ Πιτ μπορει να γαμαει πουτανες αλλα μπορει να γαμησει και οποια γκομενα θελει.
Αντιθετα ο Μπαμπης ο μαναβης γαμαει πουτανες γιατι η αλλη του επιλογη ειναι η χουφτα του γιατι δεν του καθεται καμια.

Οποιος λεει στις γκομενες οτι γαμαει μονο πουτανες και δεν ειναι διασημος θαβει μονος του τον λακκο του.  :S :S :S

:S

τυπε και εγω διαδημος ειμαι και το λεω

SOKSALPMFHSOI

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
και ποιος γαμαει τα βρωμομουνα και τη γνωμη τους;
θα γαμησω εγω ρωσιδα 25 χρονων με 20 ευρω;
τελος

δεν γαμώ κώλο που κλάνει
και μουνί που κατουρεί
μα την παίζω με το χέρι
και την έχω καθαρή
έτσι έχω την υγειά μου
έχω και τα ταλληρά μου!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε αν δεν τους το πεις θα δυσκολευτουνε να σε αναγνωρισουν  μονες τους  :think: :S :S :S
τυπε αν τους πει οτι εχει βγει 2 χρονιες κολλητες μιστερ μαλακας στο μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ θα τον δουν με αλλο ματι
οι γκομενες ψοφανε για διασημοτητες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε αν τους πει οτι εχει βγει 2 χρονιες κολλητες μιστερ μαλακας στο μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ θα τον δουν με αλλο ματι
οι γκομενες ψοφανε για διασημοτητες

Τυπε αν κανει και το 3peat δεν θα του αντιστεκεται καμια. :S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
O αντρας πρεπει να κανει γνωστο στι γυναικες οτι πηδαει πουτανες

Όχι να το λέει χύμα σαν τον πίκερ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. Και περιττό . Απλά ΌΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΟΝ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ και τον κάνουν παλτό . Ενώ αυτός που γαμάει συνέχεια, είναι σταρχίδης και άνετος. Γιατί δεν  φοβάται την αγαμία. Η αγαμία, είναι όπως η πείνα στην αφρική. Δεν τον αφορά, είναι μακριά από αυτόν , δεν είναι δικό του πρόβλημα!

Έτσι ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ , ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ γυναίκα. Κυνηγάει μόνιμα τις γυναίκες γενικώς, αλλά ελάχιστα ασχολείται με μία συγκεκριμένη .Βασικά έχει ένα στυλάκι και τσεκάρει ποιές ψαρώνουν . Από αυτές τρώει εύκολα και γρήγορα.

Ο μάγκας με τις γκόμενες, δεν είναι σαν τον ψαρά με το καλάμι , που περιμένει ώρες να τσιμπήσει . Ούτε σαν τον κάπταιν Έϊχαμπ στο Μόμπυ Ντικ , που κυνηγούσε όλη του τη ζωή ένα ψάρι (και τελικά τον γάμησε).
Ο ΜΑΓΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΑΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ . ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ. ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ.

Επισκέπτης

Οποιος λεει στις γκομενες οτι γαμαει μονο πουτανες και δεν ειναι διασημος θαβει μονος του τον λακκο του.  :S :S :S
ολο το κοσμοπολιταν εδω ηταν μαζεμενο καποτε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Η αλήθεια είναι πάντως οτι πλέον τρώνε πακέτα οι κωλοελεηνιδες και μένουν μόνες και αγαμητες οσες παρακανουν μαγκιές. Οπως και οι αντιστιχοι μαλακες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η αλήθεια είναι πάντως οτι πλέον τρώνε πακέτα οι κωλοελεηνιδες

Στα αζήτητα είναι , μόνες σπίτι . Ελάχιστα βγαίνουν . Δεν παίζει πια ο στέλιος υπάλληλος της panafone να έχει κάμπριο και να πηγαίνει τη σούλα που κάνει ιδιαίτερα αγγλικών με προφίσιενσι , αράχωβα , καρπενήσι , μύκονο και μπουζούκια.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Υπομονή μέχρι τα 45 ... τότε το παίρνετε απόφαση και αγοράζετε σκυλί για άνδρα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στα αζήτητα είναι , μόνες σπίτι . Ελάχιστα βγαίνουν . Δεν παίζει πια ο στέλιος υπάλληλος της panafone να έχει κάμπριο και να πηγαίνει τη σούλα που κάνει ιδιαίτερα αγγλικών με προφίσιενσι , αράχωβα , καρπενήσι , μύκονο και μπουζούκια.
:2funny: :2funny: :2funny:

Και ακόμα θα πάει μακριά η βαλίτσα !

Η Σούλαρα ....θα  βγαίνει για να κάνει βίζιτες των 5Ε για να επιβιώσει έτσι όπως πάει η κατάστασή πολύ γρήγορα ...
Μη χαρούνε κάποιοι γιατί το 5ευρω δεν θα το έχουν πολλοί...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:2funny: :2funny: :2funny:

Και ακόμα θα πάει μακριά η βαλίτσα !

Η Σούλαρα ....θα  βγαίνει για να κάνει βίζιτες των 5Ε για να επιβιώσει έτσι όπως πάει η κατάστασή πολύ γρήγορα ...
Μη χαρούνε κάποιοι γιατί το 5ευρω δεν θα το έχουν πολλοί...

glock αν σου πω οτι τετοια συζητηση ειχα πριν λιγες ωρες, καποια στιγμη που θα πεσει πολυ φτωχια στην χωρα μας θα βγαινουν στην βιζιτα παρα πολλες ελληνιδες της διπλανης πορτας για λιγοστα ευρω. θυμισου το ποστ μου αυτο οτι θα γινουμε η ταυλανδη της ευρωπης αργα ή γρηγορα. το ποτε θα γινει αυτο θα εξαρτηθει απο τους ρυθμους εξαντλησης της ελληνικης οικονομιας δλδ την σταδιακη καταρευση του κατα κεφαλην εισοδημα του ελληνα πολιτη

οταν π.χ. καποιος θα αμειβεται με 200-300 ευρω το μηνα και οι συνταξεις πεσουν στα 150 ευρω η κατωτερη τοτε θα γινουν ολα αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom