Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
καταρριπτεται Sad man ομως αυτο που λες οτι οι πιτσιρικαδες γαμανε

απλα εχουν θηλυκοποιηθει απιστευτα και εχουν μετατραπει σε soy boy

το γεγονος οτι βλεπεις εσυ πιτσιρικαδες με γκομενες δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ζευγαρι

απλα ειναι σε φαση friendzone και σε αποπροσανατολιζουν

οι παλαιοτεροι ανδρες δεν εκαναν φιλιες με γυναικες,ειτε γαμαγαν ειτε δεν ασχολουνταν καν οποτε ησουν σχεδον σιγουρος οτι αν δεις ανδρα με γυναικα ηξερες οτι κατα 90% ειναι ζευγαρι και ο αλλος γαμαει

και ο αριθμος ρεκορ των εκτρωσεων οπως και οι μηδενικες γεννησεις (οι τσιγγανοι και οι αλλοδαποι ειναι υπευθυνοι για το 1,2 τουα ριθμου των γεννησεων) επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου

ωπααααα ..... πρωτη φορα βλεπω την εκφραση soy boy

τι σημαινει ρε τυποι??

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Φαντάσου τον πικερ ένα πραμα

Συνημμένα

• 09148BE0-E782-4628-BC51-B23F8EAE0662.jpeg
    09148BE0-E782-4628-BC51-B23F8EAE0662.jpeg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Φαντάσου δηλαδή με 1,50 μέτρο μπόι να σε κυνηγάνε και λεφτάδες και πιτσιρικάδες.Σε ποια άλλη χώρα γαμώ την τρέλα μου θα το δεις αυτό;

Εαν υπάρχει παράδεισος για τις γυναίκες,αυτός είναι η Ελλάδα.Και η τελευταία αγάμητη,τάπα,σαπιομούνα του πλανήτη μπορεί να έρθει εδώ και τα λιγούρια να σφάζονται γι'αυτήν.
ουτε αυτες μας καθοντε πλεον

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Φαντάσου δηλαδή με 1,50 μέτρο μπόι να σε κυνηγάνε και λεφτάδες και πιτσιρικάδες.Σε ποια άλλη χώρα γαμώ την τρέλα μου θα το δεις αυτό;

Εαν υπάρχει παράδεισος για τις γυναίκες,αυτός είναι η Ελλάδα.Και η τελευταία αγάμητη,τάπα,σαπιομούνα του πλανήτη μπορεί να έρθει εδώ και τα λιγούρια να σφάζονται γι'αυτήν.
ξερω 20αχρονο με μουρη ρουβα να κοιταει το καθε μπαζο που το βλεπεις και τρεχεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ωπααααα ..... πρωτη φορα βλεπω την εκφραση soy boy

τι σημαινει ρε τυποι??

Η Σόγια μπλοκάρει την παραγωγή τεστοστερόνης. Το soy boy πείστηκε από τους Βέγκαν ότι μπορεί να τρώει Σόγια αντί για κρέας, κι αυτό τον θηλυκοποιεί σιγά - σιγά 

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ο θηλυκοποιημενος φιλελες καπιταλιστης γιαπης

ολο μαλακιες λες ψηλε.
εχεις φαει πολυ ψεκασμα.
ο θηλυκοποιημενος politically correct φλωρος cuckold einai o soy boy.
τι σχεση εχει ο φιλελευθερισμος και ο καπιταλισμος?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ολο μαλακιες λες ψηλε.
εχεις φαει πολυ ψεκασμα.
ο θηλυκοποιημενος politically correct φλωρος cuckold einai o soy boy.
τι σχεση εχει ο φιλελευθερισμος και ο καπιταλισμος?

τα soy boy στηριζουν με λυσσα τον πιο αγριο νεοφιλελευθερισμο της κιλαρυ κλιντον σε αντιθεση με τον τραμπ που στηριζει τον προστατευτικο καπιταλισμο

και ο δευτερος καπιταλισμος διεξαγει πολεμο οπισθοφυλακης γιατι ο καπιταλισμος εχει αναγκη το μοντελο της κιλαρυ για να κερδοφορησει

γιαυτο και δεχεται τοσο πολεμο ο τραμπ απο τα καπιταλιστικα παπαγαλακια του νεοφιλελευθερισμου

οι νεοφιλελευθεροι καπιταλιστες θελουν την θυληκοποιηση της κοινωνιας γιατι αυτο εξυπηρετει την χρηματιστηριακη οικονομια

στην χρηματιστηριακη οικονομια συρρικνωνεται η βιομηχανια και ο πρωτογενης τομεας,τομεις που σε συντριπτικο ποσοστο απασχολουνται ανδρες

ξυπνα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Επισκέπτης
Η Σόγια μπλοκάρει την παραγωγή τεστοστερόνης. Το soy boy πείστηκε από τους Βέγκαν ότι μπορεί να τρώει Σόγια αντί για κρέας, κι αυτό τον θηλυκοποιεί σιγά - σιγά   
τα ζωα που ταιζονται με αντιβιωτικα και ορμονες κανουν τη ζημια. Κανεις απο αυτους δεν μεγαλωσε τρωγοντας σογια.

Επισκέπτης
Δεν είναι όλοι soyboy.Σ'αυτά τα παρεάκια των πιτσιρικάδων/φοιτητών πέφτουν και φασώματα,πέφτουν και γαμήσια, μην πω και παρτούζες.Μόνο όσοι διαβάζουν όλη μέρα ή είναι τίποτα καμμένοι με υπολογιστές δεν γαμάνε.
Οι φοιτητες του σημερα προτιμανε την παρτουζα απο σχεσεις και μαλακιες αλλα... οι κολλημενοι με παιχνιδια στον υπολογιστη κλπ που φοβουνται τα κοριτσια δεν ειναι ειναι λιγοι. Μην μπερδευεστε επειδη βλεπετε τρεις φοιτητες να γαμανε μια γκομενα, ετσι βγαζουν γουστα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τα ζωα που ταιζονται με αντιβιωτικα και ορμονες κανουν τη ζημια. Κανεις απο αυτους δεν μεγαλωσε τρωγοντας σογια.
Δεν εχεις ιδέα πόση γενετικώς τροποποιημένη σόγια τρώνε τα ζώα που καταναλώνουμε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
οι κολλημενοι με παιχνιδια στον υπολογιστη κλπ που φοβουνται τα κοριτσια δεν ειναι ειναι λιγοι.

Είναι πολλοί , γιατί ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Αν κι εμείς δεν τις είχαμε αρχίσει στα 13, μπορεί να φτάναμε στα 23 και να παίζαμε κάποια μαλακία αντίστοιχη του wow και το πουλί μας.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΓΑΜΑΓΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ.

Όσοι περιμένουν να δουν το φως τους από γκόμενες, πεθαίνουν τυφλοί , από τη μαλακία. _

Επισκέπτης
Είναι πολλοί , γιατί ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Αν κι εμείς δεν τις είχαμε αρχίσει στα 13, μπορεί να φτάναμε στα 23 και να παίζαμε κάποια μαλακία αντίστοιχη του wow και το πουλί μας.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΓΑΜΑΓΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ.

Όσοι περιμένουν να δουν το φως τους από γκόμενες, πεθαίνουν τυφλοί , από τη μαλακία. _
Εγω πιστευω οτι οι πουτανες δε σου δινουν θαρρος να κανεις καμακι. Αυτοι που σαν φοιτητες παρτουζωνουν ειναι αυτοι που κοινωνικοποιηθηκαν με κοριτσια απο το σχολειο, που τους μιλαγαν και εβγαιναν ραντεβου στα γκουντυς για τσιζ και χαμουρεμα στου Φιλοπαππου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγω πιστευω οτι οι πουτανες δε σου δινουν θαρρος να κανεις καμακι.

Σαφώς δεν είναι οι πουτάνες αυτές καθεαυτές !! Είναι ότι παύεις να είσαι αγάμητος και γίνεσαι έμπειρος. Η αγαμία, φέρνει κλαψομουνίαση , γίνεσαι πιο πιεστικός. Αν γαμάς αβέρτα πουτάνες, είσαι σταρχίδης.

Ο ιδανικός ψυχισμός για τον άνδρα, είναι ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ, ΓΑΜΑΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σαφώς δεν είναι οι πουτάνες αυτές καθεαυτές !! Είναι ότι παύεις να είσαι αγάμητος και γίνεσαι έμπειρος. Η αγαμία, φέρνει κλαψομουνίαση , γίνεσαι πιο πιεστικός. Αν γαμάς αβέρτα πουτάνες, είσαι σταρχίδης.

Ο ιδανικός ψυχισμός για τον άνδρα, είναι ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ, ΓΑΜΑΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Ετσι μπραβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom