Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Ήταν γυναίκες που το έπαιζαν φίρμες ; ή τίποτε καταθλιπτικές δευτεράτζες ;;;
Και μήπως έπαιξε πιο σοβαρή γνωριμία ;;;
Εγώ αυτή που σου είπα, ήταν τέλος πάντων σε ένα μαγαζί με ρούχα που πήγα να πάρω κάποια πράγματα ....
και πάντα αν το προσωπικό είναι γυναίκα και μπάνικη, είμαι λαλίστατος , οπότε άρχισε να μου λέει την ιστορία της ζωής της.
Και έσκασε και το παραμύθι για την "οικονομική στενότητα".
Μιλάμε για γνωριμία , ούτε μισή ώρα.

Οπότε σε τέτοιες φάση δεν ρισκάρω.
εχουμε πει 100 φορες οτι ο χασοδικης παει μονο με μπαζα 40+ αγαμητες κ χοντρες...και ο ιδιος το εχει πει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εχουμε πει 100 φορες οτι ο χασοδικης παει μονο με μπαζα 40+ αγαμητες κ χοντρες...και ο ιδιος το εχει πει
Kατω απο 30 ηταν ολες τύπε

Αγαμητες οχι
Επισης οχι κοκκαλιαρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Obesity6.JPG
    Obesity6.JPG
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 38

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Σωστα.
Βλεπω στο sm 8 η ωρα το πρωι ,μουνακια 20-22 χρονων να φορτωνουν ραφια αδιαμαρτυρητα.
Μουνακια 8αρια ακατεβατα. Στην Ελλαδα το πολυ να δουλευε υποδοχη σε κανα μεγαλο κλαμπ με την υποστηριξη της οικογενειας της γιατι θεωρειτε πολυ υποβαθμισμενο να δουλεψει σε sm με τετοια εμφανιση.

Προχθες χιονιζε. Παω sm κ βλεπω μια κοπελιτσα υπαλληλο ,7 η ωρα το πρωι να καθαριζει με φτυαρι τα χιονια απο τα πεζοδρομια περιμετρικα κ εξω απο το παρκιγκ.
Εικονα αοαγορευτικη για την μυτη της ελληνιδας

πιο ξηγημενες οι γερμανιδες....και πρεπει να υπαρχουν και πολυ ωραια παιδια....

Σημαντικο να μην ειναι ξινομουρα η γυναικα παιδια....
Η ξυνιλα και οι απαιτησεις των ελλεεινιδων ειναι απο αλλο ανεκδοτο. Αλλα φταινε κι αντρες....

μαλιστα με τις γερμανιδες...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Μπόκολε είναι σίγουρα 25 ετών ο φίλος σου ή 25-27;

Ίσως κρύβει κανα - δύο χρόνια, για να φαίνεται πιο νέος και όμορφος, δεν ξέρω. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι λίγο μεγαλύτερος. Όπως και να το κάνεις, ταιριάζουν αρκετά

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Έχεις άλλη εξήγηση από το ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ , ΑΓΑΜΗΤΟΣ ;;;
Εγώ όχι !

Επίσης έχει φάει τη μεγάλη παραμύθα, ότι είναι κακό να πηδάει πουτάνες. Και επικίνδυνο . Και ανήθικο.
Γι'αυτό τα γαμημένα media εδώ , συνεχώς δαιμονοποιούν την πορνεία ...
ότι οι κακόμοιρες πουτάνες είναι θύματα δουλέμπορων ... και τέτοιες μαλακίες ...........

Γιατί εδώ που τα λέμε , όσοι σωθήκαμε από το γολγοθά της μουνοδουλίασης, από το να γίνουμε φιλιπινέζες καριόλας και κυλοτοπλύστρες .... ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!!!!!!

Να είναι καλά ο Γκορμπατσώφ που διέλύσε το μαγαζί όταν τέλειωνα το σχολείο και έκανε τον πούτσο μου άρχοντα,
μοντελοκωλοσκίστη. 

Αλλιώς θα σερνόμασταν στα ρεμπετάδικα ... και θα βλέπαμε τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα .... παντρεμένοι από τα 25 και έχοντας γαμήσει 2-5 μέχρι τα 50 .

Τώρα τα κοντέρ όσων πήραν το σωστό δρόμο , είναι σαν τα κοντερ ταξί , που κυκλοφορούν στην αθήνα από το 1988.

σιγά ρε γαμιά, κατούρα και λίγο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.eleftherostypos.gr/lifestyle/351481-alexandra-palaiologou-moy-stelnoun-sinehos-25arides-na-vgoume-video/]https://www.eleftherostypos.gr/lifestyle/351481-alexandra-palaiologou-moy-stelnoun-sinehos-25arides-na-vgoume-video/[/url]

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram. Τι νομίζουν δηλαδή; Δεν φαντάζονται ότι θα τους μπλοκάρεις; Οι 25αρηδες που μου στέλνουν κάθε μέρα να βγούμε για ποτό είναι τόσοι πολλοί που αν πήγαινα με τον καθένα για φαγητό ή ποτό, δεν θα είχα ελεύθερο χρόνο καθόλου μέσα στη μέρα».

51 ετών η μαντάμ και την παρακαλάνε κάθε μέρα 25ρηδες.Κι αυτή λέει δεν έχει ελεύθερο χρόνο.Πού αλλού θα διάβαζες κάτι τέτοιο παρα μόνο στη χώρα της αγαμίας.Δεν υπάρχει ελπίδα δυστυχώς.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
www.eleftherostypos.gr/lifestyle/351481-alexandra-palaiologou-moy-stelnoun-sinehos-25arides-na-vgoume-video/]https://www.eleftherostypos.gr/lifestyle/351481-alexandra-palaiologou-moy-stelnoun-sinehos-25arides-na-vgoume-video/[/url]

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram. Τι νομίζουν δηλαδή; Δεν φαντάζονται ότι θα τους μπλοκάρεις; Οι 25αρηδες που μου στέλνουν κάθε μέρα να βγούμε για ποτό είναι τόσοι πολλοί που αν πήγαινα με τον καθένα για φαγητό ή ποτό, δεν θα είχα ελεύθερο χρόνο καθόλου μέσα στη μέρα».

51 ετών η μαντάμ και την παρακαλάνε κάθε μέρα 25ρηδες.Κι αυτή λέει δεν έχει ελεύθερο χρόνο.Πού αλλού θα διάβαζες κάτι τέτοιο παρα μόνο στη χώρα της αγαμίας.Δεν υπάρχει ελπίδα δυστυχώς.

Ρε φίλε ποια χώρα της αγαμίας? Μια χαρά γαμάμε, μήπως είσαι λίγο γκάου?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Την εχω δει την κυρια απο κοντα στο κολωνακι προ δεκαετιας και βάλε. Εναμιση μετρο υψος και απο τοτε δεν έλεγε και πολλα. Σιγα μην την παρακαλανε 25αρηδες να βγουνε μαζι της...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αμα εχουν να τον βρεξουν απ τον καιρο του Νωε, ε τοτε ευκολα την παρακαλανε...

απ την αλλη, το "διαδικτυακο - εξ αποστασεως παιχνιδι" κανει τα πραγματα πιο ευκολα, δεν εκτειθεσαι οσο στο "δια ζωσεως παιχνιδι", κανεις το πεσιμο κι οποια σου κατσει, αλλιως παρακατω...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931

Τυπε οταν δεν σου κάθεται η 25αρα γκόμενα την πέφτεις σε 40αρες και 50αρες, γιατι οι 25αρες για να σου κατσουν θελουν πρωτα να τους κανεις επίδειξη κοινωνικής και οικονομικής ανωτερότητας (κοινώς χαϊλίκια) ενω η 40αρα και πανω το μονο που ψάχνει απο κάποιον άνδρα ειναι να περασει καλα χωρις πολλα σούξου μούξου μανταλάκια.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Την εχω δει την κυρια απο κοντα στο κολωνακι προ δεκαετιας και βάλε. Εναμιση μετρο υψος και απο τοτε δεν έλεγε και πολλα. Σιγα μην την παρακαλανε 25αρηδες να βγουνε μαζι της...

τοτε ναι ηταν κολωνακι σχεδον καθημερινα ... τάπα όντως αλλα γαμευσιμο 100%

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
σιγά ρε γαμιά, κατούρα και λίγο

Πήγαινες σε πολλά ρεμπετάδικα φοιτητής και μετά εργόχειρο στο σπίτι ;;;
Συνηθισμένη περίπτωση .
Εγώ δεν πήγαινα ούτε σε ρεμπετάδικα , ούτε σε μεζεδοπωλεία.
Πήγαινα στις πουτάνες.
Και δεν μετανιώνω τίποτε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
οι πιτσιρικαδες λανθασμενα πιστευουν οτι θα γαμησουν ευκολα μια σαρανταρα η πενηνταρα.Φυσικα και παιρνουν τα αρχιδια μου οι περισσοτεροι γιατι ειναι λιγουρια αγαμητα και δεν ξερουν καν τον τροπο να την πεσουν εστω και απο το νετ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι σημερινοί πιτσιρικάδες , είναι σε μεγάλο ποσοστό , όπως τους ήθελαν οι γκόμενες της γενιάς τους. Προσαρμόστηκαν 100% στα γούστα των γυναικών .
Και είναι κάργα σχεσάκηδες και μονογαμικοί . Ίσως σε αυτό , να τους φταίει ότι μεγάλωσαν σε μεγαλύτερη φτώχια από τους προηγούμενους.
Επίσης είναι και ιδεολογικά αντίθετοι στις πουτάνες και δεν είναι καθόλου στο άθλημα . Και το φωνάζουν παντού , λες και θέλουν να κερδίσουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοχή από τις καριόλες ελλεηνίδες. Κάτι σαν το ... αντίθετο του πίκερ. ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΌΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ.

Τους θεωρώ στην πλειοψηφία τους, τελειωμένη γενιά.

Ξέρω πολλούς, γύρω στα 30 , που έχουν πάει συνολικά στη ζωή τους, με 2 γυναίκες, με τις οποίες είχαν σχέση .
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Η συγκεκριμένη , έχει ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ και έχει καβατζωθεί γερά.
Το φρικτό είναι , ότι υπάρχουν ΑΣΗΜΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ , ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,
που έχουν επίσης άπειρες προτάσεις από νεότερους άνδρες.

Είναι κακό που δεν αυτοκτονεί κανείς σε αυτή τη χώρα. Καλύτερα όλοι αυτοί , να είχαν αυτοκτονήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom