txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Τυπε το ειχα τεραστια αναγκη :S :S :S
Τυπε το ειχα τεραστια αναγκη :S :S :S
Δες τα λες καλά. Εϊπα ότι οι άνδρες, γαμάνε 1 από κάθε 500άδα που την πέφτουν . Κι αυτό γιατί την πέφτουν πολλοί , σε πολλές και οι γκόμενες έχουν πολλές επιλογές. Συν το ότι έχουμε πολλά μπάζα και λίγες καλές μούνες, οπότε ανεβαίνει η τιμή τους.
Αν δεν την έπεφτε κανείς, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.
Για να μην πούμε τα πριν την κρίση , που ο κάθε μπατήρης, έπαιρνε δάνεια και φέσωνε 3 πιστωτικές, για να πάει μία φοιτήτρια της ασοε στην αράχωβα ένα ΣΚ , όπου πλήρωνε 150 τη βραδιά δωμάτιο , 70άρια κάθε γεύμα στην ταβέρνα και 100ρικό το βράδυ ποτά ....
Ο Γερμανός βγάζει τη γκόμενα για καφέ και μετράει 4,20 ευρώ σε κέρματα για να πληρώσει τη δική του μπύρα ... Η ΜΟΥΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ S/U BAHN .
ΚΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δεν έχει άλλες επιλογές.
Η καριόλα εδώ έχει .
Δες τα λες καλά. Εϊπα ότι οι άνδρες, γαμάνε 1 από κάθε 500άδα που την πέφτουν . Κι αυτό γιατί την πέφτουν πολλοί , σε πολλές και οι γκόμενες έχουν πολλές επιλογές. Συν το ότι έχουμε πολλά μπάζα και λίγες καλές μούνες, οπότε ανεβαίνει η τιμή τους.
Αν δεν την έπεφτε κανείς, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.
Για να μην πούμε τα πριν την κρίση , που ο κάθε μπατήρης, έπαιρνε δάνεια και φέσωνε 3 πιστωτικές, για να πάει μία φοιτήτρια της ασοε στην αράχωβα ένα ΣΚ , όπου πλήρωνε 150 τη βραδιά δωμάτιο , 70άρια κάθε γεύμα στην ταβέρνα και 100ρικό το βράδυ ποτά ....
Ο Γερμανός βγάζει τη γκόμενα για καφέ και μετράει 4,20 ευρώ σε κέρματα για να πληρώσει τη δική του μπύρα ... Η ΜΟΥΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ S/U BAHN .
ΚΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δεν έχει άλλες επιλογές.
Η καριόλα εδώ έχει .
στην ελλαδα γαμαει το 1/500 γιατι εχουμε πηξει στους τραχαναδες που θεωρουν οτι ειναι ευκολοτερο
η κατασκευη κινητηρα δινης παρα να κανουν ενα πεσιμο σε μια γκομενα
Ο Γερμανός βγάζει τη γκόμενα για καφέ και μετράει 4,20 ευρώ σε κέρματα για να πληρώσει τη δική του μπύρα ...
Η ΜΟΥΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ S/U BAHN .ΚΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δεν έχει άλλες επιλογές. Η καριόλα εδώ έχει .
σημερα η δικια μου εκανε άλλη μια επιδειξη ελληνιδιασης.
πηγα και ηρθα 3 φορες μεχρι το σπιτι της, πηγαμε καφε όπως αυτή ηθελε, το καναμε από το μουνι και όχι από τον κωλο όπως δηλαδή αυτή ηθελε, και παλι με το παραμικρο αγριευε ότι δεν της φερομαι καλα,
δηλαδή τις άλλες φορες που ειχε και τα 3 προαναφερθενται να μην γινονται τι διαφορα ειχε?
καλα τα λεει μποκολος, ειτε τους κανεις 3 ειτε 13 χατηρια παλι θα σου ζηταν και αλλα ποτέ δεν είναι ικανοποιημενες
τι λες ρε φιλε ελαχιστα ατομα κανουν πεσιμο και ελαχιστοι απο αυτους κανουν καλο πεσιμο
μου εχουν τυχει αρκετες περιπτωσεις οταν δουλευα πορτα που σου ερχοταν να πιασεις τον τραχανα και να τον αρχισεις στις σφαλαιρες,η γκομενα μονο που δεν τον παρακαλαγε για να του δωσει το νουμερο της και αυτος περα βρεχει
ή να την πεφτει σαν καγκουροδεινοσαυρος αγαρμπα και οταν η γκομενα να του λεει οτι δεν ενδιαφερεται αυτος να τη νβριζει "ισα μωρη σαυρα χαρη σου εκανα" και λοιπες καγκουρομαλακιες
Αν και το έχω ξαναγράψει, σε παραπέμπω στα δεκάδες βίντεο που υπάρχουν στο Διαδύκτιο για το θέμα. ΜΑΚΡΥΑ από μοναχικές μητέρες. Η Σειρά προτεραιότητας που έχουν είναι η εξής 1. τα παιδιά τους 2. οι ίδιες 3. η οικογένειά τους 4. το κατοικίδιο 5. ο γκόμενος. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κατοικίδιο είναι ανόητο να είσαι ο τελευταίος στη σειρά και να στριμώχνεσαι σε κάποια άδεια στιγμή τους.
Όταν το έλεγα εγώ αυτό,βγαίναν μερικοί και λέγαν ότι αυτές σκέφτονται μόνο το σεξ,γαμιούνται χωρίς έλεος και τέτοια.
Ρε γκρινιαρη απιθανε, με ποια λογικη θα περιμενες μια γυναικα να σε βαλει πανω απο τα παιδια της?
Εσυ δηλαδη θα εβαζες μια γκομενα πανω απο τα παιδια σου, τον εαυτο σου και την οικογενεια σου? Θα τρελαθουμε? Τι ειναι αυτα που λες?
Άλεξ υπέθετα ότι έχεις το επίπεδο να καταλάβεις τι γράφω. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. Περιγράφω την κατάσταση ως έχει.
τυπε πιπα της προτεινες για μια τυροπιτα 0.70 :S :S :SΘα ήθελα να μοιραστώ μια σημερινή ιστορία μαζί σας. Ενώ κάνω το καθημερινό μου βάδην με πλησιάζει μια γυναίκα, γύρω στα 30, έξω από ένα φούρνο.
(Αυτή) Συγνώμη, μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;
(εγώ) Βεβαίως, τι θέλετε;
(Αυτή) Δόξα στο Μεγαλοδύναμο. Μπορείτε να μου αγοράσετε μια τυρόπιτα γιατί πεινάω;
(εγώ) Θα κάνω κάτι καλύτερο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες. π.χ. άλλοι θέλουν κάποιο άτομο να τους ψωνίσει, άλλοι θέλουν κάποιο άτομο να τους κάνει σίδερο, άλλοι θέλουν άλλου είδους υπηρεσίες (εδώ τόνισα ιδιαίτερα τα λόγια μου, αν εννοείτε τι εννοώ). Σκέψου τι είδους υπηρεσίες μπορείς να προσφέρεις και τι τιμή ζητάς γι αυτές και δικτυώσου. Έτσι δεν θα έχεις ανάγκη κάποιον άλλο.
(Αυτή) Όχι, δεν μπορώ γιατί είμαι άρρωστη. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη (προσπαθώντας να με κάνει να νιώσω άσχημα).
Της χάρισα το καλύτερο χαμόγελό μου, κι έφυγα. Συνέχισα το βάδην μου σκεπτόμενος ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, της έδωσα μια καλή συμβουλή, αν βέβαια είχε την θέληση να κάνει κάτι ώστε να πληρωθεί. Και δεν είχε καμία διάθεση. Προτιμούσε να ζητιανεύει, μάλλον ήταν επαγγελματίας. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν άντρες επαγγελματίες ζητιάνοι. Στη γειτονιά μου πάντως δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ζητιανιά από άντρα εννοώ
τυπε πιπα της προτεινες για μια τυροπιτα 0.70 :S :S :S
Σωστα.Ο Γερμανός βγάζει τη γκόμενα για καφέ και μετράει 4,20 ευρώ σε κέρματα για να πληρώσει τη δική του μπύρα ... Η ΜΟΥΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ S/U BAHN .
ΚΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δεν έχει άλλες επιλογές.
Η καριόλα εδώ έχει .
συνηθως ειναι τζανκιαΘα ήθελα να μοιραστώ μια σημερινή ιστορία μαζί σας. Ενώ κάνω το καθημερινό μου βάδην με πλησιάζει μια γυναίκα, γύρω στα 30, έξω από ένα φούρνο.
(Αυτή) Συγνώμη, μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;
(εγώ) Βεβαίως, τι θέλετε;
(Αυτή) Δόξα στο Μεγαλοδύναμο. Μπορείτε να μου αγοράσετε μια τυρόπιτα γιατί πεινάω;
(εγώ) Θα κάνω κάτι καλύτερο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες. π.χ. άλλοι θέλουν κάποιο άτομο να τους ψωνίσει, άλλοι θέλουν κάποιο άτομο να τους κάνει σίδερο, άλλοι θέλουν άλλου είδους υπηρεσίες (εδώ τόνισα ιδιαίτερα τα λόγια μου, αν εννοείτε τι εννοώ). Σκέψου τι είδους υπηρεσίες μπορείς να προσφέρεις και τι τιμή ζητάς γι αυτές και δικτυώσου. Έτσι δεν θα έχεις ανάγκη κάποιον άλλο.
(Αυτή) Όχι, δεν μπορώ γιατί είμαι άρρωστη. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη (προσπαθώντας να με κάνει να νιώσω άσχημα).
Της χάρισα το καλύτερο χαμόγελό μου, κι έφυγα. Συνέχισα το βάδην μου σκεπτόμενος ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, της έδωσα μια καλή συμβουλή, αν βέβαια είχε την θέληση να κάνει κάτι ώστε να πληρωθεί. Και δεν είχε καμία διάθεση. Προτιμούσε να ζητιανεύει, μάλλον ήταν επαγγελματίας. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν άντρες επαγγελματίες ζητιάνοι. Στη γειτονιά μου πάντως δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ζητιανιά από άντρα εννοώ
Από την άλλη όμως, γιατί ο σύντροφος της ζωντοχήρας, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,
να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Άπειρα τα παραδείγματα από τέτοιους μαλάκες.
Να μην παίρνουν τσιγάρα, γιατί πληρώνουν σπουδές στην επαρχία για τα παιδιά της κυράς !!!!!!
ΟΥΣΤ.
Βλεπω στο sm 8 η ωρα το πρωι ,μουνακια 20-22 χρονων να φορτωνουν ραφια αδιαμαρτυρητα.
Μουνακια 8αρια ακατεβατα. Στην Ελλαδα το πολυ να δουλευε υποδοχη σε κανα μεγαλο κλαμπ με την υποστηριξη της οικογενειας της γιατι θεωρειτε πολυ υποβαθμισμενο να δουλεψει σε sm με τετοια εμφανιση.
τυπε πιπα της προτεινες για μια τυροπιτα 0.70 :S :S :S
Σε καμία άλλω χώρα, γυναίκες από πάμφτωχο οικογενειακό υπόβαθρο , δεν κάνουν τέτοια ζωάρα και τόσο ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.
Αν υπήρχε λογική , στα χειμερινά θέρετρα στην ελλάδα τέτοια εποχή, με το κόστος που έχουν , έπρεπε να βρίσκονται μόνο πλοιοκτήτες, μεγαλοεπιχειρηματίες , με πιο φτωχούς τίποτε μεγαλοδεικηγόρους, χειρουργούς ή πιλότους της πολιτικής αεροπορίας και καπετάνιους του εμπορικού (πρώτους).
Στην αράχωβα θα βρεις άνεργες, με πωλητές σε καταστήματα κινητής ...
συνηθως ειναι τζανκια
το θεμα ειναι να χωσεις εσυ και οχι να τις φτιαχνεις απλα την ημεραρε φιλε πλακα κανεις; οι καλες ατακες ειναι της στιγμης
πχ μια φορα στον ηλεκτρικο σεμια αποτομη αλαγη ταχυτητας ενα γκομενακι πεφτει επανω μου
-συγνωμη" μου λεει
"μα τι λες τωρα μπορεις να πεσεις επανω μου οσες φορες θελεις" τις απαντω
χαζογλασε και η συνεχεια γνωστη ονοματακι τηλεφωνακι κλπ κλπ
αλλη φορα μπαινω σε φασφουνταδικο και ειναι μπροστα γκομενακι και ταλαιπωρειται στο τι να βαλει στο σαντουιτς
"συγνωμη να σου πρωτεινω εγω" τις ρωταω και συνεχιζω "γιατι δεν βαζεις".. και λεω τις κλασικες μαλακιες που βαζει ο περισσοτερος κοσμος
η γκομενα σκαει χαμογελο και λεει στον νεαρο που φτιαχνει το σαντουιτς "ναι αυτα που ειπε" μετα της προτεινα να κατσουμε μαζι να μου πει αν της αρεσει κλπ κλπ
ατελειωτες ατακες
αλλη φορα ψηνω γκομενα στο γυμναστηριο για καφε και μου λεει "ξερεις εχω αγορι"
"δεν χρειαζεται να τον φερεις μαζι,μην τον ταλαιπωρουμε τωρα"
το παν ειναι να μην κωλωνεις