Steve Madden
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Μήπως είμαι τρελός;πως σου ερχονται ολα αυτα ηθελα να ξερα
μηπως μπερδευεσαι με αλλον
Μήπως είμαι τρελός;πως σου ερχονται ολα αυτα ηθελα να ξερα
μηπως μπερδευεσαι με αλλον
Οχι φιλε μουΕσύ δε νοσηλεύτηκες σε τρελοκομείο για ένα μιλφ;
Θυμάσαι την μικρή χοντρή φοιτήτρια, νομίζω από Γιάννενα που έμενε νομίζω Καλλιθέα ή Ταύρο σε ένα ισόγειο;Οχι φιλε μου
Αν μιλαμε για την ιδια, την θυμαμαι. Και?Θυμάσαι την μικρή χοντρή φοιτήτρια, νομίζω από Γιάννενα που έμενε νομίζω Καλλιθέα ή Ταύρο σε ένα ισόγειο;
Δεν εχω αντιμετωπισει γιατι ποτέ δεν εκανα προσπαθεια τύπε για παρθενα.
Φοβαμαι και πολυ μαλιστα την μετεπειτα συμπεριφορα τους και τυχον κολλημα. Ειναι κατι που απεχθανομαι και ως ιδεα.
Βεβαια η τύχη με εκδικηθηκε και μου το επεστρεψε με κολληματα απο σαρανταρες, πού να το φανταστω ομως.
Καποτε μαλιστα μια παντρεμενη φιλη, οταν καταληξαμε να πηδηχτουμε μου ειπε οτι μηπως πρεπει να σκεφτουμε να χωρισουμε και οι δυο για να παντρευτουμε.
Δεν υπηρξε αλλη συναντηση και δεν ξανασηκωσα και το τηλεφωνο
Τρελό τσιμπούκι φίλε μου!Αν μιλαμε για την ιδια, την θυμαμαι. Και?
Ουδεποτε ενιωσα ή λανσαριστηκα ως μοιραιος τυπε (ουτε καν πολυ ωραιος) αλλά καποιες βαλθηκαν κατα καιρους να με κανουν να αναθεωρησωε τυπε εισαι και μοιραιος αντρας εσυ για αυτο ανησυχεις
Ουδεποτε ενιωσα ή λανσαριστηκα ως μοιραιος τυπε (ουτε καν πολυ ωραιος) αλλά καποιες βαλθηκαν κατα καιρους να με κανουν να αναθεωρησω
Ποιος εισαι ρε τύπε?Τρελό τσιμπούκι φίλε μου!
Η αιώνια ερώτηση.Ποιος εισαι ρε τύπε?
Οχι Γιαννινα παντως, λιγο πιο δυτικαΗ αιώνια ερώτηση.
Η αιώνια απάντηση;
Δεν ξέρω.
Σιγα τα μυστηρια ρε τύπεμυστηρια πραματα
Σιγα τα μυστηρια ρε τύπε
Θυμήθηκα!Οχι Γιαννινα παντως, λιγο πιο δυτικα
ποιος ειναι
Καποιος συμφορουμιτης (οχι απο δω) προφανως απο τοτε, δεν εχει και τοση σημασιαποιος ειναι
Τι σε νοιαζει εσενα ρε τύπεκαι για ποια λεμε και ποσο παλια και απο ποιο σαιτ
βαλθηκατε να με τρελανετε αποψε