alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μην εισαι περιεργος ρε τύπεπεταει ενα πυροτεχνημα ομως και φευγει
Καποια, καπου, καποτε.
Και τι εγινε?
Μην εισαι περιεργος ρε τύπεπεταει ενα πυροτεχνημα ομως και φευγει
Τα σεντόνια ήταν μες στην μπίχλα.Τι σε νοιαζει εσενα ρε τύπε
Θυμομαστε παλιες ιστοριες
Να ειναι καλα ο φιλος, με επιασε νοσταλγια τωρα
Δεν πειραζει τύπε μου, εχουμε κανει και χειροτερα κατα καιρουςΤα σεντόνια ήταν μες στην μπίχλα.
Είχα πετύχει μια ίδια πριν από καμιά δεκαετία.Ψηνω μια τυπισα τωρα πολυ καλη και ενδιαφερεται αλλα μου ειπε οτι ειναι παρθένα.
ετων 23 :S
Είχα πετύχει μια ίδια πριν από καμιά δεκαετία.
Εκτός από παρθένα ομως ήτο και αγιουσα. Τελικά το μόνο που κατάφερα ήταν να μπαλαμουτιασω.
Εκεί πάνω μου ρίχνει την απαίχτη ατάκα: Ξέρεις λέει είμαι κατά των προγαμιαιων σχέσεων!
Εγώ ειμαι υπέρ της είπα, και οι δρόμοι μας χώρισαν μια για πάντα...
Εμφάνιση 7αρι καθαρό. :S
Kαι εγω αυτο φοβαμαι γιατι μου άρχισε οτι ένας προηγουμενος περιμενε 5 μηνες και βαρέθηκε και την κοπανησε. Πωπω
Aυτο φοβαμαι. Γιατι μου κανει εντυπωση που ειναι 23 και παρθένα.
Μην μου αρχισει τιποτα κατα των προγαμιαιων σχέσεων. Επεσα σε βλαμενο δηλαδη.
Καλά έκαναν τότε οι άντρες σε μία απο τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, όταν έβγαιναν με γκόμενα. Δηλαδή αν έστω στο πρώτο ραντεβού δεν τους καθόταν, αφού είχαν ξοδέψει καποια χρήματα στην έξοδο για πάρτυ της, τότε της έκαναν φασαρία.Ή στην χειρότερη να έπεφτε και καμμιά σφαλιάρα και να της έλεγαν.. <<Τί, βγήκες απόψε μαζί μου για να παίξεις και να με μειώσεις; αφού δεν με θές γιατί βγήκες; για να μου φας τα λετά; και μετά να πας για ύπνο; σαν να μην τέχει τίποτα;>>Eνας φιλος τα χε με μια παρθένα με πατερα στρατοκαβλο.
Την εβγαζε κανα δυο εβδομαδες καθε μερα εξω. Δεν της αρεσε να την χαϊδεύει και να την φυλαει δημοσιως και του την ελεγε εντονα σε καθε περίπτωση.
Ενα βραδυ σπίτι του, επειδή ηταν πολυ καβλωμενος κι επειδή ειχε ξόδεψει τα αντερα του σε φαγοποτια δεν αντεξε και εκανε το αδιανοητο. Της εβαλε χερι! Το τι εγινε δεν χρειάζεται να το περιγραψω.
Μετα απο αυτο για ενα διάστημα, της εστελνε μυνηματα. ποτέ δεν απάντησε.
Περιπτωση Β. Θεούσα
Συναδελφος, γκομενιαρης
Τον επαιρνε στο γραφειο καθε μερα και τον απασχολούσε στο τηλ. Απο 40 λεπτα μεχρι να αδειάσει η μπαταρια. Του ειχε απαγορεψει να παίρνει αδεια οπότε γουσταρει εκεινος. Εκδρομές με τη μαμα και παντα πληρωνε εκεινος διοτι ηταν ο άντρας.
Aυτο φοβαμαι. Γιατι μου κανει εντυπωση που ειναι 23 και παρθένα.
Μην μου αρχισει τιποτα κατα των προγαμιαιων σχέσεων. Επεσα σε βλαμενο δηλαδη.
Τύπε σε λαχείο έπεσες! Άμα άρχισε να σου πετάει και τέτοια για να σε κόψει γάμα τα! Ρε, τα μαλακισμένα..
Eνας φιλος μου τα χε με μια παρθένα με πατερα στρατοκαβλο.
Την εβγαζε κανα δυο εβδομαδες καθε μερα εξω. Δεν της αρεσε να την χαϊδεύει και να την φυλαει δημοσιως και του την ελεγε εντονα σε καθε περίπτωση.
Ενα βραδυ σπίτι του, επειδή ηταν πολυ καβλωμενος κι επειδή ειχε ξόδεψει τα αντερα του σε φαγοποτια δεν αντεξε και εκανε το αδιανοητο. Της εβαλε χερι! Το τι εγινε δεν χρειάζεται να το περιγραψω.
Μετα απο αυτο και για ενα διάστημα, της εστελνε κατα καιρους μυνηματα. Φυσικά ποτέ δεν απάντησε.
Περιπτωση Β. Θεούσα
Συναδελφος, γκομενιαρης αλλα μουνολαγνος του έκανε προξενειο ενας πσπας με 34χρονη, εμφανισιμη.
Τον επαιρνε στο γραφειο καθε μερα και τον απασχολούσε στο τηλ. Απο 40 λεπτα μεχρι να αδειάσει η μπαταρια. Του ειχε απαγορεψει να παίρνει αδεια οπότε γουσταρει εκεινος. Εκδρομές με τη μαμα και παντα πληρωνε εκεινος διοτι ηταν ο άντρας.
Τελικα κανα 2 εβδομάδες πριν το γαμο τα βροντηξε ολα και σηκωθηκε κι εφυγε. Παντρευτηκε μια πιο φυσιολογική και με καλη δουλειά.
Υπο αυτες τις περιπτώσεις ο παναθλιος πικερισμος δικαιώνεται απολυτα.
γαμισε τα. Κατι ξερουν αυτοι και οι Αραβες που τις εχουν σουζα. Εδω μας εφαγε ο Παπανδρεου με τον φεμινισμο και η αναρχοδημοκρατιαΚαλά έκαναν τότε οι άντρες σε μία απο τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, όταν έβγαιναν με γκόμενα. Δηλαδή αν έστω στο πρώτο ραντεβού δεν τους καθόταν, αφού είχαν ξοδέψει καποια χρήματα στην έξοδο για πάρτυ της, τότε της έκαναν φασαρία.Ή στην χειρότερη να έπεφτε και καμμιά σφαλιάρα και να της έλεγαν.. <<Τί, βγήκες απόψε μαζί μου για να παίξεις και να με μειώσεις; αφού δεν με θές γιατί βγήκες; για να μου φας τα λετά; και μετά να πας για ύπνο; σαν να μην τέχει τίποτα;>>
Μου το έχει πει γκόμενα δικιά τους αυτό, επειδή γίνεται.. Και μπράβο τους, γιατί δεν είναι κορόιδα σαν εμάς, που το λιβανίζουμε το θέμα.
Εδώ ένας τύπος τα λέει καλά
[URL unfurl="true"]http://ksenerotes.blogspot.com/2018/11/blog-post_30.html[/url]
Τυπε πως πηγε η σαββατιατικη εξοδος χθες; Καμακωσες τιποτα;
Απολυτα αληθες. Τοσο για το πως συμπεριφερονται αυτοι στις γυναικες τους που το βρισκουν απολυτως φυσιολογικο. Οσο για την ελληνικη καταντια. Για παραδειγμα. Στο διαδικτυο πανω σε συζητηση σε ενα ζητημα, υπαρχει διχογνωμια-αντιπαραθεση αναμεσα σε μια γυναικα και εναν αντρα. Θα προστρεξουν προς βοηθεια της γυναικας αρκετοι μουνοδουλοι απελπισμενοι. Ελπιζοντας σε τι;γαμισε τα. Κατι ξερουν αυτοι και οι Αραβες που τις εχουν σουζα. Εδω μας εφαγε ο Παπανδρεου με τον φεμινισμο και η αναρχοδημοκρατια
Σιγά που θα έβγαινες.Δεν βγήκα τύπε