Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σιγά που θα έβγαινες.
Λοιπόν φίλε θα κατέβω κέντρο να πιώ καφέ το απόγευμα μ έναν κολλητό μου. Θές να έρθεις να σε πάμε μια μπουρδελότσαρκα να γαμήσεις? Στα μπουρδέλα στη φυλής θα σε πάμε να γαμήσεις ή ακόμα καλύτερα αν διαθέτεις πενηντάρικο στα στούντιο στο Γκάζι. Θα κοιτάξω μήπως δουλευει και η Σίσυ η Ρουμάνα που είναι μουνάρα και καλή στο δωμάτιο. Δεν θα πάθεις κανένα κακό. Στο λέω για να μην φοαβάσαι και νομίζεις οτιδήποτε.

Πρώτον,δεν μένω Αθήνα.

Δεύτερον,εαν μου έρθει η όρεξη για μπουρδέλο,δεν έχω ανάγκη από συνοδεία.

Τρίτον,μπουρδελότσαρκες έχουμε κάνει πολλές στα νιάτα μας.Είμαι πλέον σε άλλη φάση.Ψάχνω για πράγματα που με γεμίζουν και το μπουρδέλο δεν είναι ένα από αυτά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και για να μην ξεφεύγουμε κι απ'το θέμα των ελλεηνίδων,έχω παρατηρήσει ότι πολλές κοιτάνε ενώ συνοδεύονται.Περπατάει η άλλη με τον γκόμενό της και σε καρφώνει στα μάτια.Ενώ όταν είναι δυο μαζί ή μόνες τους,κινητό ή βλέμμα ευθεία.Τί να πεις ρε πούστη,σηκώνουμε τα χέρια με δαύτες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Και για να μην ξεφεύγουμε κι απ'το θέμα των ελλεηνίδων,έχω παρατηρήσει ότι πολλές κοιτάνε ενώ συνοδεύονται.Περπατάει η άλλη με τον γκόμενό της και σε καρφώνει στα μάτια.Ενώ όταν είναι δυο μαζί ή μόνες τους,κινητό ή βλέμμα ευθεία.Τί να πεις ρε πούστη,σηκώνουμε τα χέρια με δαύτες.

σε εχουν καρφωσει εσενα πολλες στα ματια...μαλιστα

:respect:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε φίλε μ'έχεις δει;Αν εσύ είσαι κανας χοντρός άσχημος και δεν σε κοιτάει καμία,δεν σου φταίει κανεις

δεν παιζει κανενα ρολο η εμφανιση στις γυναικες τα χουμε ξανα πει αυτα σαντμανουλη

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506
To θέμα ειναι να καρφώσεις κι εσύ καμια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παιδια ετσι ειναι οπως τα λεει ο σαδ_μαν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ένα ρόλο τον παίζει κωστακούλη.

Άμα δεν βλέπεσαι,δεν σε κοιτάει καμία.

ρολοι:
Looks- This includes physical attractiveness, such as facial symmetry and strong masculine features in a man’s face.

Athleticism– Here we have the overall physical attributes of a man. His strength, muscle tone, endurance, dexterity and general athletic ability.

Power– This subcategory is a short-hand for Masculine Power, or Masculinity. Aspects of a man’s personality such as confidence, assertiveness, self-mastery, dominance, a commanding presence, poise and posture would fall under the Power sub-category.

Money– This sub-category includes a measurement of both the amount of resources that a man can call upon in the present, as well as what he might be able to make or create in the future.

Status– This sub-category includes the social position of the man and is principally based on where he is on the social ladder. Any authority that a man can exercise in the community based on his position would fall under Status.

In terms of importance, from greatest to least, they are: Power, Status, Athleticism, Money,
Looks.

τον τελευταιο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Καλά έκαναν τότε οι άντρες σε μία απο τις χώρες του πρώην ανατολικού  μπλόκ, όταν έβγαιναν με γκόμενα. Δηλαδή αν έστω στο πρώτο ραντεβού δεν τους καθόταν, αφού είχαν ξοδέψει καποια χρήματα στην έξοδο για πάρτυ της, τότε της έκαναν φασαρία.Ή στην χειρότερη να έπεφτε και καμμιά σφαλιάρα και να της έλεγαν.. <<Τί, βγήκες απόψε μαζί μου για να παίξεις και να με μειώσεις; αφού δεν με θές γιατί βγήκες; για να μου φας τα λετά; και  μετά να πας για ύπνο; σαν να μην τέχει τίποτα;>>
Μου το έχει πει γκόμενα δικιά τους αυτό, επειδή γίνεται.. Και μπράβο τους, γιατί δεν είναι κορόιδα σαν εμάς, που το λιβανίζουμε το θέμα.

Εδω στην Ελλαδα ειναι να ανοιξουμε σχολη για 'καληνυχτακηδες'....
:(

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Eνας φιλος μου τα χε με μια παρθένα με πατερα στρατοκαβλο.
Την εβγαζε κανα δυο εβδομαδες καθε μερα εξω. Δεν της αρεσε να την χαϊδεύει και να την φυλαει δημοσιως και του την ελεγε εντονα σε καθε περίπτωση.
Ενα βραδυ σπίτι του, επειδή ηταν  πολυ καβλωμενος κι επειδή ειχε ξόδεψει τα αντερα του σε φαγοποτια δεν αντεξε και εκανε το αδιανοητο. Της εβαλε χερι! Το τι εγινε δεν χρειάζεται να το περιγραψω.
Μετα απο αυτο και για ενα διάστημα, της εστελνε κατα καιρους μυνηματα. Φυσικά ποτέ δεν απάντησε.

Περιπτωση Β. Θεούσα

Συναδελφος, γκομενιαρης αλλα μουνολαγνος του έκανε προξενειο ενας πσπας με 34χρονη, εμφανισιμη.

Τον επαιρνε στο γραφειο καθε μερα και τον απασχολούσε στο τηλ. Απο 40 λεπτα μεχρι να αδειάσει η μπαταρια. Του ειχε απαγορεψει να παίρνει αδεια οπότε γουσταρει εκεινος. Εκδρομές με τη μαμα και παντα πληρωνε εκεινος διοτι ηταν ο άντρας.
Τελικα κανα 2 εβδομάδες πριν το γαμο τα βροντηξε ολα και σηκωθηκε κι εφυγε. Παντρευτηκε μια πιο φυσιολογική και με καλη δουλειά.
Υπο αυτες τις περιπτώσεις ο παναθλιος πικερισμος δικαιώνεται απολυτα.

Παντως δυστυχως, οπως φαινεται, οι προβληματικες περιπτωσεις ειναι η πλειοψηφια.
Δεν συμφωνεις;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πρώτον,δεν μένω Αθήνα.

Δεύτερον,εαν μου έρθει η όρεξη για μπουρδέλο,δεν έχω ανάγκη από συνοδεία.

Τρίτον,μπουρδελότσαρκες έχουμε κάνει πολλές στα νιάτα μας.Είμαι πλέον σε άλλη φάση.Ψάχνω για πράγματα που με γεμίζουν και το μπουρδέλο δεν είναι ένα από αυτά.
Ναι φαίνεται οτι έχεις κάνει πολλές μπουρδελοτσαρκες. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αστη φυλής, θα βρεις το αποτύπωμα του Sad_man.
Αδελφέ φιλικά κοίτα να ρίξεις κανένα πούτσο σε κανένα μωράκι να ξελαμπικαρεις γιατί διαφορετικά θα είσαι συνέχεια σε αυτή τη κατάσταση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όταν σε κοιτάξει έξω μια άγνωστη γκόμενα,σημαίνει ότι της άρεσε το παρουσιαστικό σου.Αφού δεν ξέρει ούτε αν έχεις λεφτά,ούτε το στάτους σου.Αυτά μετράνε για σχέσεις και γάμους.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καιβγια να επιστρέψω στο θέμα μας. O sad man είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του αποτυχημένου, ατολμου νεοέλληνα, ο οποίος έχει καβαληθει απο τις ελεηνιδες.  Κυρίως όμως φταίει αυτός για την κατάσταση του.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καιβγια να επιστρέψω στο θέμα μας. O sad man είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του αποτυχημένου, ατολμου νεοέλληνα, ο οποίος έχει καβαληθει απο τις ελεηνιδες.  Κυρίως όμως φταίει αυτός για την κατάσταση του.

Όχι φίλε,το θέμα μας εδώ είναι οι ελλεηνίδες.Τα δικά σου θέματα είναι αυτά που λες για μένα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όταν σε κοιτάξει έξω μια άγνωστη γκόμενα,σημαίνει ότι της άρεσε το παρουσιαστικό σου.Αφού δεν ξέρει ούτε αν έχεις λεφτά,ούτε το στάτους σου.Αυτά μετράνε για σχέσεις και γάμους.

soy steila palia se PM ti pianei stis gynaikes

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι φίλε,το θέμα μας εδώ είναι οι ελλεηνίδες.Τα δικά σου θέματα είναι αυτά που λες για μένα.

ρε τυπε ο μπουρδελιαρης82 εχει βαρεθει να γαμαει , ετσι μας ελεγε

:rolleyes: :think: :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506
Παντως δυστυχως, οπως φαινεται, οι προβληματικες περιπτωσεις ειναι η πλειοψηφια.
Δεν συμφωνεις;
Εξαρτάται. Αμσ θες νσ παντρευτείς και να κανεις παιδιά με μια χοντρη, συτο ειναι το πιο εύκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom