Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ψηνω μια τυπισα τωρα πολυ καλη και ενδιαφερεται αλλα μου ειπε οτι ειναι παρθένα.
ετων 23 :S
Από μπρος ή από πίσω;
Ψηνω μια τυπισα τωρα πολυ καλη και ενδιαφερεται αλλα μου ειπε οτι ειναι παρθένα.
ετων 23 :S
δεν εχω πάει ποτε με παρθένα ρε τυπε
Από μπρος ή από πίσω;
Γιατι σας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση οτι μια κοπελα 23 ετων ειναι παρθενα? Τοσο λιγες θεωρειτε οτι ειναι σε αυτην την ηλικια?
που τη γνωρισες?
γιατι και εγω βρηκα μια στο γκαζι σοσιαλιστα αλλα ηταν λιγο πιο μικρη αλλα δεν εγινε φαση ,πολλα κομπλεξ
απο ενα μπαράκι ειχαμε γνωριστει τυπε. Λιγο πιο μικρη δηλαδη ποσο πιο μικρη;
Γιατι σας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση οτι μια κοπελα 23 ετων ειναι παρθενα? Τοσο λιγες θεωρειτε οτι ειναι σε αυτην την ηλικια?
Μια μειοψηφια. Δεν συμφωνω οτι οι περισσοτερες κοιτανε να πηδιουνται απο τετοιες ηλικιες. Μονο κατι καμμενες και παρατημενες απο την οικογενεια.Αλεξ, έχουν αγριέψει τα βλέμματά τους από τα 15-16. Δυστυχώς θα πω φυσικά.
Εσυ πού το ξερεις? Απο ποια κοινωνικη σου τριβη τα γνωριζεις αυτα? Εαν εχω αντιληφθει επαρκως, οι κοινωνικες σου επαφες ειναι περιορισμενες. Πώς εχεις αποψη για τετοια πραγματα? Οταν εννοουμε αποψη, εννοουμε αποψη στηριγμενη σε εμπειριες. Οχι στην εντυπωση που μας εχει παγιωθει απο την εσωστρεφεια μας.Όχι,πιο λίγες.
19στα20 ηθελε ενα εξαμηνο να μου κατσει και δεν ασχοληθηκα
Kαι εγω αυτο φοβαμαι γιατι μου άρχισε οτι ένας προηγουμενος περιμενε 5 μηνες και βαρέθηκε και την κοπανησε. Πωπω
Εσυ πού το ξερεις? Απο ποια κοινωνικη σου τριβη τα γνωριζεις αυτα? Εαν εχω αντιληφθει επαρκως, οι κοινωνικες σου επαφες ειναι περιορισμενες. Πώς εχεις αποψη για τετοια πραγματα? Οταν εννοουμε αποψη, εννοουμε αποψη στηριγμενη σε εμπειριες. Οχι στην εντυπωση που μας εχει παγιωθει απο την εσωστρεφεια μας.
τι λε ρε μηπως σου ειπε κιολας το κορυφαιο οι γυναικες δεν εχουν τοσες καυλες και ειναι διαφορετικες???
καλος μαλακας αυτος που εκατσε 5 μηνες
Ρε τύπε πού τις βρισκετε ολες που θελουν πενταμηνα και εξαμηνα, εγω μια φορα πηδηξα απο το δευτερο ραντεβου και οχι απο το πρωτο, κι αυτο επειδη νυσταζα και ηθελα να φυγωKαι εγω αυτο φοβαμαι γιατι μου άρχισε οτι ένας προηγουμενος περιμενε 5 μηνες και βαρέθηκε και την κοπανησε. Πωπω
Διαχρονικά.Εσύ πώς έχεις άποψη για τις 23χρονες;Έχεις τριβή μαζί τους;
Αυτην την μαλακια την εχουν ανακαλυψει καποιες ανοργασμικες.τι λε ρε μηπως σου ειπε κιολας το κορυφαιο οι γυναικες δεν εχουν τοσες καυλες και ειναι διαφορετικες???