Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Τελικα οι αμερικανοι γιατροι τι ειπαν?

Αν το ψάξετε μόνοι σας στο ίντερνετ , όπου γουστάρει ο καθένας , δεν θα ενημερωθεί καλύτερα;
Είναι πιο σωστό να του δώσουμε έτοιμη απάντηση η να τη βρεί μόνος του;

Στα μαθηματά μας εφαρμόζεται η διαλεκτική του Σωκράτη ,
μιλάμε γισα υψηλού επιπέδου μάθημα!

Έχουμε όμως φύγει από το θέμα και δεν είναι σωστό.
Το θέμα του thread είναι οι ελλεεινήδες!!!

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποπο,τι Thread και αυτο.Οτι θεμα θελεις βρησκεις εδω μεσα.Πολιτικα,Ελληνιδες,ξεκατινασμα.
Οτι νανε

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δες αυτά τα πρόσωπα Laki, πάσχιζαν για την χαμένη τους ελπίδα... Είχαν οικογένεια, εργασία, παιδιά, και κάτι  άτομα σαν κ εσένα είχαν την "επιλογή" να αποφασίσουν για την τύχη τους.... Κάτι τύποι, θρασύδειλοι που δηλώνουν εθνικιστές κ ρίχνουν τις ευθύνες στους Σιωνιστές για την κατάντια της ανθρωπότητας...
δεν είναι τυχαια τα όσα λες για τις Ελλεεινήδες, το μίσος σου για τους ανθρώπους δεν κάνει διαχωρισμούς...
γιατί λοιπον να κάνει και για τις γυναίκες; Α ξέχασα προτιμάς της δίμετρες της άριας φυλής, μόνο που αυτές είναι πολύ δυναμικές στο κρεβάτι, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις; ;)   
Μπράβο βρε Πάθε! :thumbsup: :thumbsup:
Να και ένας που δεν έχει τρελλαθεί από την αγαμησιά! :thumbsup: :thumbsup:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το δήθεν ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Είσαι τυχερός που ζεις στην μπουρδελοχώρα που βρίζεις.
Σε αλλες "πολιτισμένες" χώρες που τάχα μου θαυμάζεις θα σε περιμεναν βραχιολάκια με τέτοιες απόψεις!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κοίτα το μελόδραμα , άστο για καμιά ελλεεινίδα , για να βρείς νύφη.
Εγώ τη βρήκα , έχω και γκόμενα και δεν γουστάρω μελόδραμα.
Γαμούσα με το νταηλίκι μου και με την τσέπη μου.
Στα στρατόπεδα υπήρχαν άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων που υπέφεραν από την πείνα , όπως όλη η ευρώπη λόγω του πολέμου , που έγινε για τα συμφέροντα των εβραίων τραπεζιτών και για να αποκτήσουν άλλοθι οι σιωνιστές να φτιαξουν το Ισραήλ.
Στρατόπεδα υπήρχαν και στις ΗΠΑ , όπου κλείστηκαν όλοι οι Αμερικανοί με καταγωγή Γερμανική-Ιταλική-Ιαπωνική.
Στα κωλο-κάναλα και στις κωλο-εφημερίδες δεν θα διαβάσεις τίποτε γι'αυτά.
Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, ψάξε όπου θέλεις να βρεις τι έγραψαν οι ιατροι του χάρβαρντ που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρήκαν.Πιστεύω αυτούς νσ μην τους αμφισβητείς. Και άσε τους ανόητους συναισθηματισμούς γισ το Χόλυγουντ , για να κονομάνε οι Εβραίοι με ταινίες για το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα.
ρε φιλε πες μου ειλικρινα τωρα....ειναι δυνατον να μας περνας για βλακες και να πιστευουμε οτι εσυ εχεις γκομενα?η οτι εισαι παντρεμενος?σε εχει φαει ο πεοκρουσμος αγορι μου,φαινεται απο την καθε συλαβη που γραφεις..

Male Whale

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι ελλεινιδες ε?Χαχα εγω μονο μια αποψη μπορω  να πω:Οτι δεν παιζει ρολο η εθνικοτητα!Ολα γινονται γαι το χρημα!Οπου υπαρχει εκει πανε και οι γυναικες!Η σημεινη ελληνιδα ειναι οικονομια ανεξαρτητη και σπουδαγμενη οποτε δεν εχει αμαγκη απο τον καθε μαλακα στο κεφαλι της.Αντιθετα οι Ρωσιδες εχουν την επιλογη η να γινουν παραδουλευτρες η πουτανες η γυναικες καποιου ελληνα...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]πεοκρουσμος[/size]
Καλοοοοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειγόντως να βρoύμε μια τέτοια. Και ας είναι και Ελλεεινίς!

[size=14pt]Für Lakis[/size]
URL]]

Επισκέπτης
Αντιθετα οι Ρωσιδες εχουν την επιλογη η να γινουν παραδουλευτρες η πουτανες η γυναικες καποιου ελληνα...

Μεγάλε οι Ρωσίδες κατά μέσο όρο είναι πιο σπουδαγμένες απ τις ελληνίδες έχουν δύο και τρία πτυχία και δε χρειάζεται να γίνουν τίποτα απο όλα αυτά που λες.. Βγάλτε λίγο τα γυαλιά που φοράτε...για πήγαινε μια βόλτα Ρωσία να δεις αν είναι τα πράγματα όπως νομίζεις...Σε μερικά χρόνια θα παίρνουν καλύτερους μισθούς απο μας..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην την ψάχνετε εχετε φαει κοκκινη καρτα απο ΠΟΛΛΟΥΣ απο το φόρουμ .οχι συμπαθεια,αντιπάθεια λαμβάνετε απο δω μεσα.αντε κανα λιγούρη να σας στέλνει κανα πμ για να γνωριστείτε.αλλα αν εχετε κότσια  βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.

εμενα παντως με εχουν δει αυτοι που θελω να με δουν και εξακολουθουν και μου μιλανε και με κανουν και παρεα....τι κερδιζω κυριε?????

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα...

ρε φιλε πες μου ειλικρινα τωρα....ειναι δυνατον να μας περνας για βλακες και να πιστευουμε οτι εσυ εχεις γκομενα?η οτι εισαι παντρεμενος?σε εχει φαει ο πεοκρουσμος αγορι μου,φαινεται απο την καθε συλαβη που γραφεις..

Γεία σου ρε Βαγγέλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

εμενα παντως με εχουν δει αυτοι που θελω να με δουν και εξακολουθουν και μου μιλανε και με κανουν και παρεα....τι κερδιζω κυριε?????

Αχ ρε Νίτσα...απορώ με την υπομονή σου....μερικοί βλέπουν φαντάσματα και...λιγούρηδες εδω μέσα...εκεί έξω...παντού....μάλλον κρίνοντας απ'τον εαυτό τους....δεν καταλαβαίνουν την πλάκα...τον χαβαλέ....και ψάχνονται...
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Είσαι τυχερός που ζεις στην μπουρδελοχώρα που βρίζεις.
Σε αλλες "πολιτισμένες" χώρες που τάχα μου θαυμάζεις θα σε περιμεναν βραχιολάκια με τέτοιες απόψεις!
Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν μόνο σε Αυστρία/Γερμανία.
Παρόλα αυτά δεν εμποδίζουν μεγάλες ομάδες πληθυσμού , που έχουν πλήρη εικόνα της ... παλιάς εποχής από διηγήσεις πατεράδων και παππούδων , να τη νοσταλγούν και όταν πίνουν καμιά μπύρα παραπάνω να τραγουδάνε το "Erika" στις μπυραρίες, τουλάχιστον μέχρι να τους καρφώσουν τα κουμμούνια ή οι αναρχικοί ή οι Τούρκοι ή οι Αλβανοί ή οι Πακιστανοί στους μπάτσους που κάνουν ντου στη μπυραρία για να συλλάβουν όσους τραγουδάνε τραγούδια που δεν αρέσουν σε κουμμούνια, αναρχικούς, Τούρκους , Αλβανούς , Πακιστανούς ...

Επισκέπτης
ειναι δυνατον να μας περνας για βλακες και να πιστευουμε οτι εσυ εχεις γκομενα?η οτι εισαι παντρεμενος?σε εχει φαει ο πεοκρουσμος αγορι μου,φαινεται απο την καθε συλαβη που γραφεις..

Κι εσύ πιστεύεις δηλ ότι με ενδιαφέρει τι πιστεύει για μένα ο κάθε σκατάς των Εξαρχείων ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν μόνο σε Αυστρία/Γερμανία.
Παρόλα αυτά δεν εμποδίζουν μεγάλες ομάδες πληθυσμού , που έχουν πλήρη εικόνα της ... παλιάς εποχής από διηγήσεις πατεράδων και παππούδων , να τη νοσταλγούν και όταν πίνουν καμιά μπύρα παραπάνω να τραγουδάνε το "Erika" στις μπυραρίες, τουλάχιστον μέχρι να τους καρφώσουν τα κουμμούνια ή οι αναρχικοί ή οι Τούρκοι ή οι Αλβανοί ή οι Πακιστανοί στους μπάτσους που κάνουν ντου στη μπυραρία για να συλλάβουν όσους τραγουδάνε τραγούδια που δεν αρέσουν σε κουμμούνια, αναρχικούς, Τούρκους , Αλβανούς , Πακιστανούς ...
σωστος ο παιχτης......η αναρχοκουλτουριραιοι εχουν τιγγαρει αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια    τα βαζετε με το λακις  ; ο ανθρωπος  ισχυριζεται καποια πραγματα που προσπαθει να τα στηριξει με καποια επιχειρηματα  ,  εμεις που δεν κατεχουμε το θεμα πρεπει να διαβασουμε και μετα να μιλαμε , αυτος φαινεται οτι εχει εμβαθυνει στα θεματα  και κανα δυο αλλοι επισης  , εγω τα παρακολουθω μ ενδιαφερον . Οσο για την επισημη αποψη της ιστοριας αυτη φτιαχνεται  απο την υπερισχυουσα ιδεολογια . Προσωπικα γεγονοτα που δεν εζησα δεν μπορω να εχω και αποψη , συνηθως η αληθεια βρισκεται στη μεση  των αντιθετων αποψεων , η αρχαια μεσοτης αν εχετε ακουστα. Γι αυτο δεν χρειαζεται παθος για συμβαντα που απεχουν απο εμας χρονικα πολλα χρονια.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Και πραγματικα τοσα χρονια στο σαιτ δεν ειδα ποτε καμμια θηλυκια να βαλει μια φοτο της εστω σωμα .  για βαλτε καμια ρε κοριτσια να κλεισουν στοματα .......

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Και πραγματικα τοσα χρονια στο σαιτ δεν ειδα ποτε καμμια θηλυκια να βαλει μια φοτο της εστω σωμα .  για βαλτε καμια ρε κοριτσια να κλεισουν στοματα .......

Είσαι άδικος...η Λίλα έχει βάλει.....αποκαλυπτικές..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εξαρταται απο το αν ειναι θυληκα ή αν αισθανονται ετσι...... :2funny: :2funny: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom