You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
εχεισ δικιο αχ η λιλα που χαθηκε το μωρο αυτο;
Κάπου άκουσα ότι τα έχει με τον...τάλο!!!!
Δες....
Επισκέπτης
δεν θες να ξερεις ποσα ατομα εχουν περασει απο τα πμ μου
σιγα μην κλασεις eva.Ο καθενας μπορει να φτιαξει γυναικειο λογαριασμο ειτε ειναι αντρας,γυναικα,τραβελι.παραπληγικος κλπ κ να ποσταρει μαλακιουλες σε διαφορα θρεντς θα δεχεται κατακλισμο απο πμ απο διαφορους μουνοδουλους λιγουρηδες κλπ
επισης οποιος μπαινει στα φορουμς για να κανει φιλους παρεες να βρειαντρα
γυναικα
κλπ ειναι τελειως παθετικ κ λουζερ στη ζωη του.Εδω μεσα ειναι να γραφουμε αποψεις κ να λεμε κ καμια μαλακια
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
φήμες αγαπητέ......προτιμώ...τον gayboy.......Κάπου άκουσα ότι τα έχει με τον...τάλο!!!!
Δες....
φήμες αγαπητέ......προτιμώ...τον gayboy.......
Και γαμώ τα ....μουνιά πηδάς....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ε.....αφού δεν μου κάθεται καμμιά εδώ μέσα ....πνίγω τον πόνο μου.....με κώλο...Και γαμώ τα ....μουνιά πηδάς....
Όχι μόνο!Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν μόνο σε Αυστρία/Γερμανία.
Η υπόθαλψη του φυλετικού μίσους θεωρείται αδίκημα σε πολλές χώρες!
Ισως και στην Ελλάδα. Δεν το έχω ψαξει.
Για τον λόγο που μόλις εξήγησα.γιατι ρε παιδια τα βαζετε με το λακις ;
Γιατί εσύ έχεις βάλει?Και πραγματικα τοσα χρονια στο σαιτ δεν ειδα ποτε καμμια θηλυκια να βαλει μια φοτο της εστω σωμα . για βαλτε καμια ρε κοριτσια να κλεισουν στοματα .......
Ή έχεις δει πολλούς άντρες να βάζουν?
ε.....αφού δεν μου κάθεται καμμιά εδώ μέσα ....πνίγω τον πόνο μου.....με κώλο...
άσε τις ελληνίδες...βρές καμιά ξένη...υπάρχουν παιδιά εδώ που θα σε...βοηθήσουν....
Ή έχεις δει πολλούς [size=20pt]άντρες[/size] να βάζουν?
ο...άλλαξέ με.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 506
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 506
Μπαζόλα είσαι και φαίνεσαι.
Μπαζόλα είσαι και φαίνεσαι.
και λιγα λες.επικαθημενο λεμεεεεεεε.
Παρ’ όλο που έχω αποφασίσει να μην μετέχω σε threads που μετατρέπονται σε chat με συνεχείς αντιπαραθέσεις και απαντήσεις επί απαντήσεων, επειδή μερικές σελίδες πίσω διάβασα κάποιες απόψεις, που δεν μου αρέσουν και δεν συμφωνώ και επειδή διαπιστώνω μία προσπάθεια σύνδεσης της γυναικείας ομορφιάς και του αξιέραστου των γυναικών, με φυλετικά κριτήρια, από τις μικρές ιστορικές και εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις γνωρίζω ότι οι Σλάβοι (και οι ρωσίδες εν προκειμένω), που συγκεντρώνουν την απόλυτη προτίμηση ορισμένωn (σαν να μην υπάρχουν και «μπάζα» -χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό που θα έδιναν οι ίδιοι-, που απλώς καθαρίζουν τα σπίτια μας, κάνουν τη λάντζα στις ταβέρνες ή απλά δεν θεωρούνται εξαγώγιμο «προϊόν») είχαν χαρακτηρισθεί από τον Χίλτερ «υπάνθρωποι», ενώ οι Έλληνες (συμπεριλαμβανομένων αναμφίβολα και των «ελεεινίδων» θεωρούνταν Άριοι.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 506
Παρ’ όλο που έχω αποφασίσει να μην μετέχω σε threads που μετατρέπονται σε chat με συνεχείς αντιπαραθέσεις και απαντήσεις επί απαντήσεων, επειδή μερικές σελίδες πίσω διάβασα κάποιες απόψεις, που δεν μου αρέσουν και δεν συμφωνώ και επειδή διαπιστώνω μία προσπάθεια σύνδεσης της γυναικείας ομορφιάς και του αξιέραστου των γυναικών, με φυλετικά κριτήρια, από τις μικρές ιστορικές και εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις γνωρίζω ότι οι Σλάβοι (και οι ρωσίδες εν προκειμένω), που συγκεντρώνουν την απόλυτη προτίμηση ορισμένωn (σαν να μην υπάρχουν και «μπάζα» -χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό που θα έδιναν οι ίδιοι-, που απλώς καθαρίζουν τα σπίτια μας, κάνουν τη λάντζα στις ταβέρνες ή απλά δεν θεωρούνται εξαγώγιμο «προϊόν») είχαν χαρακτηρισθεί από τον Χίλτερ «υπάνθρωποι», ενώ οι Έλληνες (συμπεριλαμβανομένων αναμφίβολα και των «ελεεινίδων» θεωρούνταν Άριοι.
Πολύ ωραία, λοιπόν. Πήγαινε για κατάταξη στα SS
μα αγαπητέ μου η ελληνική φυλή είναι άρια.........[κουμούνια και φασίστες..δεν μιλάω πολιτικά...ηρεμήστε.] .....
Ρε...η τελευταία,η Vika,δεν είναι ίδια η...Μουνίτσα???