Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μην την ψάχνετε εχετε φαει κοκκινη καρτα απο ΠΟΛΛΟΥΣ απο το φόρουμ .οχι συμπαθεια,αντιπάθεια λαμβάνετε απο δω μεσα.αντε κανα λιγούρη να σας στέλνει κανα πμ για να γνωριστείτε.αλλα αν εχετε κότσια  βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.

Επισκέπτης
οπως επισης δεν εχουμε εμβαθυνει σε θεματα οπως το ολοκαυτωμα

Αν η πηγή ενημέρωσής σου είναι οι ταινίες του Εβραιου Σπήλμπεργκ , χέσε μέσα.
Αν ενδιαφέρεσαι , ψάξε , όπως είπα και σε άλλους , να δεις τι έγραψαν οι Αμερικανοί ιατροί που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρήκαν το 1945 .
Αυτοί δεν νομίζω να ήταν φασιστόμουτρα ...

Υ.Γ. Σε Εβραικά έντυπα , ο πληθυσμός των Εβραίων της Ευρώπης το 1937 υπολογιζόταν στα 3.700.000 και το 1946 στα 3.100.000
Και να είχε κάποιος την πρόθεση να σκοτώσει 6.000.000 Εβραιους , δεν ήταν διαθεσιμοι τόσοι ...

Επισκέπτης
Κοίτα το μελόδραμα , άστο για καμιά ελλεεινίδα , για να βρείς νύφη.
Εγώ τη βρήκα , έχω και γκόμενα και δεν γουστάρω μελόδραμα.
Γαμούσα με το νταηλίκι μου και με την τσέπη μου.
Στα στρατόπεδα υπήρχαν άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων που υπέφεραν από την πείνα , όπως όλη η ευρώπη λόγω του πολέμου , που έγινε για τα συμφέροντα των εβραίων τραπεζιτών και για να αποκτήσουν άλλοθι οι σιωνιστές να φτιαξουν το Ισραήλ.
Στρατόπεδα υπήρχαν και στις ΗΠΑ , όπου κλείστηκαν όλοι οι Αμερικανοί με καταγωγή Γερμανική-Ιταλική-Ιαπωνική.
Στα κωλο-κάναλα και στις κωλο-εφημερίδες δεν θα διαβάσεις τίποτε γι'αυτά.
Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, ψάξε όπου θέλεις να βρεις τι έγραψαν οι ιατροι του χάρβαρντ που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρήκαν.Πιστεύω αυτούς νσ μην τους αμφισβητείς. Και άσε τους ανόητους συναισθηματισμούς γισ το Χόλυγουντ , για να κονομάνε οι Εβραίοι με ταινίες για το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα.

Ο ηλίθιος επιμένει, ο βλάκας διεστρεβλώνει και ο έξυπνος παραδέχεται....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μην την ψάχνετε εχετε φαει κοκκινη καρτα απο ΠΟΛΛΟΥΣ απο το φόρουμ .οχι συμπαθεια,αντιπάθεια λαμβάνετε απο δω μεσα.αντε κανα λιγούρη να σας στέλνει κανα πμ για να γνωριστείτε.αλλα αν εχετε κότσια  βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.

δεν θες να ξερεις ποσα ατομα εχουν περασει απο τα πμ μου :headbang: :headbang: :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους Εβραίους? :think:

Επισκέπτης
Ο ηλίθιος επιμένει, ο βλάκας διεστρεβλώνει και ο έξυπνος παραδέχεται....

Σου πρότεινα , να ψάξεις στο ίντερνετ , όπου θες εσύ , να βρεις τις εκθέσεις που έγραψαν αμερικανοί ιατροί που είχαν κάνει νεκροψίες στα πτώματα που βρέθηκαν. Τότε , το 1945.

Δεν είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο. Το μόνο που μπορείς είναι να πετάς κλισέ και στερεότυπες φράσεις και να χαρακτηριζεις απόψεις άλλων , χωρίς να τις αντικρούεις με επιχειρήματα.

Μπορείς να μου απευθύνεις όσα ποστ θέλεις στο μέλλον.
Μην περιμένεις να ασχοληθώ.

Επισκέπτης
οκ με επεισες σου λεω.για την φοτο???????????μοκολα....

Μεγάλε είσαι σίγουρος ότι θες να δεις φωτό;
Έχεις φάει;
Σου α΄ρεσε αυτό που έφαγες;
Μην πάει χαμένο και σφουγγαρίζεις καμπινέδες βραδιάτικα!
fabuloso για τη λεκανη έχεις;

Επισκέπτης
Σου πρότεινα , να ψάξεις στο ίντερνετ , όπου θες εσύ , να βρεις τις εκθέσεις που έγραψαν αμερικανοί ιατροί που είχαν κάνει νεκροψίες στα πτώματα που βρέθηκαν. Τότε , το 1945.

Δεν είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο. Το μόνο που μπορείς είναι να πετάς κλισέ και στερεότυπες φράσεις και να χαρακτηριζεις απόψεις άλλων , χωρίς να τις αντικρούεις με επιχειρήματα.

Μπορείς να μου απευθύνεις όσα ποστ θέλεις στο μέλλον.
Μην περιμένεις να ασχοληθώ.

Ναζιστές αμερικάνους γιατρους εννοείς;; Να μου λείπει....
Δεν είχα σκοπο να γράψω, θεωρώ ότι με το να συμμετέχω σε οποιαδηποτε συζήτηση μαζί σου υποτιμώ τη νοημοσύνη μου.... Κράτα τις απόψεις και τα επιχειρήματα σου για καμία μαριονέτα... γιατί απ ότι φαίνεται μόνο σε μαριονέτες έχεις τον τρόπο να επιβάλεσαι... ευτυχώς που η ανθρωπότητα παρόλη την κρίση που περνάει δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτή τη μαύρη σελίδα που πέρασε... και τότε εσύ και οι ομοίοι σου φαίνεσθε και θα φαίνεσθε γραφικοί.... μην στεναχωριέσαι κ οι γραφικοί χρήσιμοι είναι, μας κάνουν να γελάμε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μεγάλε είσαι σίγουρος ότι θες να δεις φωτό;
Έχεις φάει;
Σου α΄ρεσε αυτό που έφαγες;
Μην πάει χαμένο και σφουγγαρίζεις καμπινέδες βραδιάτικα!
fabuloso για τη λεκανη έχεις;

η σφουγγαριστρα δωρο απο το καταστημα

Δεν είχα σκοπο να γράψω, θεωρώ ότι με το να συμμετέχω σε οποιαδηποτε συζήτηση μεταξύ σου υποτιμώ τη νοημοσύνη μου.... Κράτα τις απόψεις και τα επιχειρήματα σου για καμία μαριονέτα... γιατί απ ότι φαίνεται μόνο σε μαριονέτες έχεις τον τρόπο να επιβάλεσαι... ευτυχώς που οι ανθρωπότητα παρόλι την κρίση που περνάει δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτή τη μαύρη σελίδα που πέρασε... και τότε εσύ και οι ομοίοι σου φαίνσθε και θα φαίνεσθε γραφικοί.... μην στεναχωριέσαι κ οι γραφικοί χρήσιμοι είναι, μας κάνουν να γελάμε...

ελα ρε συ διασκευασε το.. :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;)...

Επισκέπτης

Οι ΗΠΑ είχαν νικήσει τους Ναζί.Ερευνούσαν  οι ιατροί τους τα στρατοπεδα των Γερμανών , πολλούς από τους οποίους κρέμασαν στη Νυρεμβέργη και εσυ μας λες ότι οι Ιατροί των Αμερικανών , που έκαναν τις νεκροψίες στα πτώματα που βρέθηκαν στα στρατόπεδα ήταν ναζί ....

Είναι ξεκάθαρο.
Ανήκεις στο συνάφι εκείνο που θεωρεί ότι όσοι δεν έχουν πάρει μέρος σε πορείες υποστήριξης της 17Ν είναι ... Ναζί!!!!!!

Μη χαλιέσαι λεβέντη μου. ΝΑ κυκλοφορείς αποκλειστικά στην Πλατεία Εξαρχείων και το Λόφο του Στρέφη.Εκεί , στα χασισοποτεία τα δικά σας μόνο δεν έχει ... ναζί!
Και από φόρουμ , να διαβάζεις μόνο το δικό σας, το athens.indymedia.org .
Μόνο σε αυτό δεν γράφουν ναζιστές!!!

Οπουδήποτε αλλού είναι γεμάτο ναζί !!!!

:jerking:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τελικα οι αμερικανοι γιατροι τι ειπαν?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
περιμενε ρε συ analprison να σου βαλουν φοτο.ουτε στο δίπλωμα οδήγησης  δεν εχουν..... :grin:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αυτος ο φιλος ο λακης..θα αφησει εποχη...με αυτα που λεει...εχει πεσει πολυ μαλλι στο πατωμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom