dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι σχέση έχει η Ρωσοπόντια με τις Ρωσίδες?
πελατειακή..
Τι σχέση έχει η Ρωσοπόντια με τις Ρωσίδες?
οπως επισης δεν εχουμε εμβαθυνει σε θεματα οπως το ολοκαυτωμα
Κοίτα το μελόδραμα , άστο για καμιά ελλεεινίδα , για να βρείς νύφη.
Εγώ τη βρήκα , έχω και γκόμενα και δεν γουστάρω μελόδραμα.
Γαμούσα με το νταηλίκι μου και με την τσέπη μου.
Στα στρατόπεδα υπήρχαν άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων που υπέφεραν από την πείνα , όπως όλη η ευρώπη λόγω του πολέμου , που έγινε για τα συμφέροντα των εβραίων τραπεζιτών και για να αποκτήσουν άλλοθι οι σιωνιστές να φτιαξουν το Ισραήλ.
Στρατόπεδα υπήρχαν και στις ΗΠΑ , όπου κλείστηκαν όλοι οι Αμερικανοί με καταγωγή Γερμανική-Ιταλική-Ιαπωνική.
Στα κωλο-κάναλα και στις κωλο-εφημερίδες δεν θα διαβάσεις τίποτε γι'αυτά.
Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, ψάξε όπου θέλεις να βρεις τι έγραψαν οι ιατροι του χάρβαρντ που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρήκαν.Πιστεύω αυτούς νσ μην τους αμφισβητείς. Και άσε τους ανόητους συναισθηματισμούς γισ το Χόλυγουντ , για να κονομάνε οι Εβραίοι με ταινίες για το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα.
μην την ψάχνετε εχετε φαει κοκκινη καρτα απο ΠΟΛΛΟΥΣ απο το φόρουμ .οχι συμπαθεια,αντιπάθεια λαμβάνετε απο δω μεσα.αντε κανα λιγούρη να σας στέλνει κανα πμ για να γνωριστείτε.αλλα αν εχετε κότσια βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.
αλλα αν εχετε κότσια βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.
δεν θες να ξερεις ποσα ατομα εχουν περασει απο τα πμ μου
στα λογια μου ερχεσαι ΛΙΓΟΎΡΗΔΕΣ. για την φοτο???τόμπολα???
Ο ηλίθιος επιμένει, ο βλάκας διεστρεβλώνει και ο έξυπνος παραδέχεται....
λιγουριδες μη λιγουριδες και κυριως ορκισμενοι ρωσσοπαθεις
οκ με επεισες σου λεω.για την φοτο???????????μοκολα....
οκ με επεισες σου λεω.για την φοτο???????????μοκολα....
Σου πρότεινα , να ψάξεις στο ίντερνετ , όπου θες εσύ , να βρεις τις εκθέσεις που έγραψαν αμερικανοί ιατροί που είχαν κάνει νεκροψίες στα πτώματα που βρέθηκαν. Τότε , το 1945.
Δεν είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο. Το μόνο που μπορείς είναι να πετάς κλισέ και στερεότυπες φράσεις και να χαρακτηριζεις απόψεις άλλων , χωρίς να τις αντικρούεις με επιχειρήματα.
Μπορείς να μου απευθύνεις όσα ποστ θέλεις στο μέλλον.
Μην περιμένεις να ασχοληθώ.
αλλα αν εχετε κότσια βαλτε καμια φοτο(με σβησμενα ματια,πρόσωπο) να δουμε τι μετρατε σαν γκόμενες.
Μεγάλε είσαι σίγουρος ότι θες να δεις φωτό;
Έχεις φάει;
Σου α΄ρεσε αυτό που έφαγες;
Μην πάει χαμένο και σφουγγαρίζεις καμπινέδες βραδιάτικα!
fabuloso για τη λεκανη έχεις;
Ναζιστές αμερικάνους γιατρους εννοείς;; Να μου λείπει....
Δεν είχα σκοπο να γράψω, θεωρώ ότι με το να συμμετέχω σε οποιαδηποτε συζήτηση μεταξύ σου υποτιμώ τη νοημοσύνη μου.... Κράτα τις απόψεις και τα επιχειρήματα σου για καμία μαριονέτα... γιατί απ ότι φαίνεται μόνο σε μαριονέτες έχεις τον τρόπο να επιβάλεσαι... ευτυχώς που οι ανθρωπότητα παρόλι την κρίση που περνάει δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτή τη μαύρη σελίδα που πέρασε... και τότε εσύ και οι ομοίοι σου φαίνσθε και θα φαίνεσθε γραφικοί.... μην στεναχωριέσαι κ οι γραφικοί χρήσιμοι είναι, μας κάνουν να γελάμε...
Ναζιστές αμερικάνους γιατρους εννοείς;; Να μου λείπει....