Δες αυτά τα πρόσωπα Laki, πάσχιζαν για την χαμένη τους ελπίδα... Είχαν οικογένεια, εργασία, παιδιά, και κάτι άτομα σαν κ εσένα είχαν την "επιλογή" να αποφασίσουν για την τύχη τους.... Κάτι τύποι, θρασύδειλοι που δηλώνουν εθνικιστές κ ρίχνουν τις ευθύνες στους Σιωνιστές για την κατάντια της ανθρωπότητας...
δεν είναι τυχαια τα όσα λες για τις Ελλεεινήδες, το μίσος σου για τους ανθρώπους δεν κάνει διαχωρισμούς...
Κοίτα το μελόδραμα , άστο για καμιά ελλεεινίδα , για να βρείς νύφη.
Εγώ τη βρήκα , έχω και γκόμενα και δεν γουστάρω μελόδραμα.
Γαμούσα με το νταηλίκι μου και με την τσέπη μου.
Στα στρατόπεδα υπήρχαν άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων που υπέφεραν από την πείνα , όπως όλη η ευρώπη λόγω του πολέμου , που έγινε για τα συμφέροντα των εβραίων τραπεζιτών και για να αποκτήσουν άλλοθι οι σιωνιστές να φτιαξουν το Ισραήλ.
Στρατόπεδα υπήρχαν και στις ΗΠΑ , όπου κλείστηκαν όλοι οι Αμερικανοί με καταγωγή Γερμανική-Ιταλική-Ιαπωνική.
Στα κωλο-κάναλα και στις κωλο-εφημερίδες δεν θα διαβάσεις τίποτε γι'αυτά.
Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, ψάξε όπου θέλεις να βρεις τι έγραψαν οι ιατροι του χάρβαρντ που έκαναν νεκροψίες στα πτώματα που βρήκαν.Πιστεύω αυτούς νσ μην τους αμφισβητείς. Και άσε τους ανόητους συναισθηματισμούς γισ το Χόλυγουντ , για να κονομάνε οι Εβραίοι με ταινίες για το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα.