poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
εργοστασιάρχιδες ησαντε τύπε?Εντάξει, ήταν δουλειά με μεγάλη εξουσία,
εργοστασιάρχιδες ησαντε τύπε?Εντάξει, ήταν δουλειά με μεγάλη εξουσία,
εργοστασιάρχιδες ησαντε τύπε?
πολιτειακή εξουσια τύπε?Δε μπορώ να πω, πάντως ήταν θέση με πολύ μεγάλη εξουσία, που έλιωνε τις γκόμενες.
πολιτειακή εξουσια τύπε?
Η φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.Εντάξει, ήταν δουλειά με μεγάλη εξουσία, έπαιζε ρόλο αυτό.
Αλλά και άλλοι, σε κατώτερες θέσεις παντρεμένοι, έπαιζαν με ανύπαντρες, κυρίως πιτσιρίκες. Οι 30αρες δεν ασχολούνταν γιατί ψάχναν κάτι σοβαρό.
Η δικιά σου πόσο είναι;
Η φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.
Ξερεις ομως, δεν ειναι ωραιο να την λες φαλαινα επειδη σε απερριψε. Αν ειναι φαλαινα γιατι ασχοληθηκες μαζι της?Η φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.
Ειναι γνωστο οτι ειμαι παντρεμενος πολλα χρονια.alex είσαι παντρεμένος ή εργένης;
Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω
Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στις αφρατούλες και την λέω έτσι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ίσα ίσα οι αφρατούλες με καυλώνουν περισσότερο και όχι οι κοκαλιάρες. Η συγκεκριμένη από τον λαιμό και πάνω είναι θεά και από τον λαιμό και κάτω είναι αστα να πάνε. Αν κάτσει δίπλα μου στην θέση του συνοδηγού δεν θα μπορώ να αλλάζω τις ταχύτητες στο αυτοκίνητο, για τόσο πολύ μιλάμε...Ξερεις ομως, δεν ειναι ωραιο να την λες φαλαινα επειδη σε απερριψε. Αν ειναι φαλαινα γιατι ασχοληθηκες μαζι της?
και τις έκανε να κλαίνε?νομίζω κατάλαβα...Δε μπορώ να πω, πάντως ήταν θέση με πολύ μεγάλη εξουσία, που έλιωνε τις γκόμενες.
για πόσα κιλά περίπου μιλάς τύπε?Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στις αφρατούλες και την λέω έτσι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.
και τις έκανε να κλαίνε?νομίζω κατάλαβα...
Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στις αφρατούλες και την λέω έτσι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ίσα ίσα οι αφρατούλες με καυλώνουν περισσότερο και όχι οι κοκαλιάρες. Η συγκεκριμένη από τον λαιμό και πάνω είναι θεά και από τον λαιμό και κάτω είναι αστα να πάνε. Αν κάτσει δίπλα μου στην θέση του συνοδηγού δεν θα μπορώ να αλλάζω τις ταχύτητες στο αυτοκίνητο, για τόσο πολύ μιλάμε...
Καποια που δεν ξερουμε, τα εφτιαξε με καποιον που δεν ξερουμε, αλλά δεν μπορεις να μας πεις τι θεση ειχε αυτος για καποιον λογο που επισης δεν ξερουμε.όχι δεν τις έκανε να κλαίνε
δε χρειάζεται να μάθεις πιο πολλά. Μια θέση με μεγάλη εξουσία, αρκεί
Αυτή είναι 1,65 και 120 κιλά σίγουρα. Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.
1,65 και 120 κιλα ηταν η προ-πρώην μου, μια χαρα αλλαζα τις ταχυτητες στο αυτοκινητο παντωςΑυτή είναι 1,65 και 120 κιλά σίγουρα. Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
Δικος μου εισαι εσυ...Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
Καποια που δεν ξερουμε, τα εφτιαξε με καποιον που δεν ξερουμε, αλλά δεν μπορεις να μας πεις τι θεση ειχε αυτος για καποιον λογο που επισης δεν ξερουμε.
Αν ηταν δηλαδη βουλευτης, δικαστης, αστυνομικος, δημαρχος, υπουργος ή δεν ξερω τι αλλο και το πεις, θα τον "φωτογραφισουμε"?
Κατι τετοια περιεργα διαβαζω και απορω.
Εμένα είναι δίπορτο και σπορ το αυτοκίνητο με ηχεία μεγάλα στις πόρτες που κλέβουν χώρο1,65 και 120 κιλα ηταν η προ-πρώην μου, μια χαρα αλλαζα τις ταχυτητες στο αυτοκινητο παντως