Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96
πολιτειακή εξουσια τύπε?

Η εξουσια απαιτεί ισχυρή ιεραρχία.
Ισχυρή ιεραρχία συναντάς σε πολύ μεγάλες εταιρίες καθώς και σε πολύ μικ΄ρες οικογενειακές. Επειδή είπα "κάποιοι συνάδελφοι" κάνε τους συνειρμούς σου

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εντάξει, ήταν δουλειά με μεγάλη εξουσία, έπαιζε ρόλο αυτό.
Αλλά και άλλοι, σε κατώτερες θέσεις παντρεμένοι, έπαιζαν με ανύπαντρες, κυρίως πιτσιρίκες. Οι 30αρες δεν ασχολούνταν γιατί ψάχναν κάτι σοβαρό.
Η δικιά σου πόσο είναι;
Η  φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96
Η  φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.

Έτσι εξηγείται. Χόρτασε πούτσες και περιπέτειες και τώρα ψάχνει κάτι σοβαρό.
Τίποτα πιο φυσιολογικό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η  φάλαινα είναι 27 και έχει φάει αμέτρητες πούτσες και τώρα ψάχνει απελπισμένα κάποιον για σοβαρά σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μπορεί και γι'αυτό να μην μου έκατσε. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γαμούσαν και εξαφανίζονταν μετά.
Ξερεις ομως, δεν ειναι ωραιο να την λες φαλαινα επειδη σε απερριψε. Αν ειναι φαλαινα γιατι ασχοληθηκες μαζι της?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96
alex είσαι παντρεμένος ή εργένης;
Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Ξερεις ομως, δεν ειναι ωραιο να την λες φαλαινα επειδη σε απερριψε. Αν ειναι φαλαινα γιατι ασχοληθηκες μαζι της?
Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στις αφρατούλες και την λέω έτσι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ίσα ίσα οι αφρατούλες με καυλώνουν περισσότερο και όχι οι κοκαλιάρες. Η συγκεκριμένη από τον λαιμό και πάνω είναι θεά και από τον λαιμό και κάτω είναι αστα να πάνε. Αν κάτσει δίπλα μου στην θέση του συνοδηγού δεν θα μπορώ να αλλάζω τις ταχύτητες στο αυτοκίνητο, για τόσο πολύ μιλάμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στις αφρατούλες και την λέω έτσι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ίσα ίσα οι αφρατούλες με καυλώνουν περισσότερο και όχι οι κοκαλιάρες. Η συγκεκριμένη από τον λαιμό και πάνω είναι θεά και από τον λαιμό και κάτω είναι αστα να πάνε. Αν κάτσει δίπλα μου στην θέση του συνοδηγού δεν θα μπορώ να αλλάζω τις ταχύτητες στο αυτοκίνητο, για τόσο πολύ μιλάμε...
Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όχι δεν τις έκανε να κλαίνε
δε χρειάζεται να μάθεις πιο πολλά. Μια θέση με μεγάλη εξουσία, αρκεί
Καποια που δεν ξερουμε, τα εφτιαξε με καποιον που δεν ξερουμε, αλλά δεν μπορεις να μας πεις τι θεση ειχε αυτος για καποιον λογο που επισης δεν ξερουμε.
Αν ηταν δηλαδη βουλευτης, δικαστης, αστυνομικος, δημαρχος, υπουργος ή δεν ξερω τι αλλο και το πεις, θα τον "φωτογραφισουμε"?
Κατι τετοια περιεργα διαβαζω και απορω.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.
Αυτή είναι 1,65 και 120 κιλά σίγουρα. Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι 1,65 και 120 κιλά σίγουρα. Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
1,65 και 120 κιλα ηταν η προ-πρώην μου, μια χαρα αλλαζα τις ταχυτητες στο αυτοκινητο παντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το 1,70 με 80 κιλά για εμένα είναι ιδανικό και 90 κιλά να είναι δεν με χαλάει. Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
Δικος μου εισαι εσυ...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96
Καποια που δεν ξερουμε, τα εφτιαξε με καποιον που δεν ξερουμε, αλλά δεν μπορεις να μας πεις τι θεση ειχε αυτος για καποιον λογο που επισης δεν ξερουμε.
Αν ηταν δηλαδη βουλευτης, δικαστης, αστυνομικος, δημαρχος, υπουργος ή δεν ξερω τι αλλο και το πεις, θα τον "φωτογραφισουμε"?
Κατι τετοια περιεργα διαβαζω και απορω.

Γιατι κολλήσαμε σ αυτό; Είπαμε μια θέση με πολλή εξουσία, βάλτε ότι μπορείτε να φανταστείτε, δεν αλλάζει την ουσία της συζήτησης

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
1,65 και 120 κιλα ηταν η προ-πρώην μου, μια χαρα αλλαζα τις ταχυτητες στο αυτοκινητο παντως
Εμένα είναι δίπορτο και σπορ το αυτοκίνητο με ηχεία μεγάλα στις πόρτες που κλέβουν χώρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom