Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οσα μηνυματα και να γραψουμε οσες χιλιαδες σελιδες και να φτασουμε(ηδη ειμαστε 7284) με το μπλα μπλα εδω μεσα οι Ελληνιδες δεν αλλαζουν

Εγω προτεινω να ασχοληθειται με τις χιλιαδες γυναικες ξενες που μενουν Ελλαδα ειτε μεσω apps->couchsurfing,okcupid,tinder
Ειτε μπειτε σε erasmus px στο group fb που εχουν
Ειτε με βολτες σε Ακροπολη και στεκια που μαζευονται οπως στην Νεα Σμυρνη στο fuego(Λατιναδικο η σε παρομοια λατιναδικα στην Αθηνα) στην Καλλιθεα σε πολλα μερη μαζευει Ρωσιδακια(Τραπεζουντα πχ)
Αμα εχετε και καμια τρελα παραπανω κοιταχτε να πατε προς teleperformance ειναι τιγκα στο ξενο μουνι που μενει μονιμα Αθηνα

Εγω τραβιομουν με μια Πολωνεζα που ειχε ερθει να με δει Αθηνα(χρονια μιλαμε) και τωρα κανονιζω με μια Λιβανεζα που δυστυχως επεσε και εσπασε το ποδι της(μου εστειλε και φωτο γιατι μου φανηκε περιεργο την μερα που κανονισα μαζι της...)..Υπομονη να την δω γιατι ψηνεται

Η πλακα ειναι οτι με τρεις Ελληνιδες απο tinder που κανονισα η μια δεν μου απαντησε οταν της ειπα να βγουμε ενω η ιδια το ειχε προτεινει οοο ταιριαζουμε πολυ μου ελεγε να τα πουμε,της λεω ποτε θες να τα πουμε απο κοντα και δεν απαντησε ποτε
Η αλλη ολο λεει ειναι στο νησι της
Η τριτη ειναι μεγαλυτερη με ψιλο-ψυχολογικα οπως φαινεται

Απλα οι Ελληνιδες ειναι τερμα αναξιοπιστες την μια μερα λενε το α την αλλη το ω,ουτε καν απ το α να πανε στο β..Δεν ξερω τι φταιει αλλα εγω δεν χανω τον χρονο μου:)

Δίκιο έχεις,αλλά άμα γνωρίζαμε τόσο εύκολα ξένες,δεν θα υπήρχε και τόσος πυρφορισμός.Θα τις είχαμε χεσμένες τις ελλεηνίδες.Αλλά τί βλέπεις πάλι;Μια ελλεηνίδα με 10 πυρφόρους γύρω της σε αναμονή.Που μπορεί να μην είναι και όλοι πυρφόροι αλλά σοβαροί τύποι που ψάχνουν κάτι σοβαρό.Τί να συζητάμε;

Βασικά,όσοι είναι στο 20-30% που καταφέρνουν μέσω κύκλου και δουλειάς να έχουν πρόσβαση σε ελλεηνίδες,είναι σε καλύτερη φάση απ'όλους.Αυτό βλέπω εγώ.Όλοι οι άλλοι που είναι 'εκτός' και περιμένουν την ξένη στην Ακρόπολη και ότι κάτσει από το τίντερ,θα ήθελαν να είναι κι αυτοί στην πρώτη κατηγορία.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Συμβαινουν στην αφρικανικη σαβανα , οταν λεοπαρδαλη "κλειδωσει" το βλεμμα του πανω σε μια αντιλοπη και τιποτε πια δεν μπορει να την γλυτωσει απο τα νυχια του,
συμβαινουν ομως και στις καλυτερες πλουσιοτερες οικογενειες!

ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Οργή Παύλου για την Αλιμόνου!
Πέμπτη, Οκτώβριος 18, 2018 - 16:54

❱❱ Άφωνος ο Βαρδινογιάννης με την αιφνιδιαστική κίνηση της πρώην συζύγου του για το μέλλον των παιδιών τους

Ακόμη μία φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου, μετά τη νέα προσφυγή του επιχειρηματία στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιλύσει τις αγεφύρωτες διαφορές με την πρώην σύζυγό του!

Το τελευταίο επεισόδιο στον «πόλεμο των Ρόουζ» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι διαδραματίστηκε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η υπ' αριθμόν 82159 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας εις βάρος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Ειδικότερα, η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται ότι αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα, κατά τον ενάγοντα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους, χωρίς μάλιστα να προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Κρίσιμος ο Νοέμβριος

Ωστόσο, στο δικαστήριο η πλευρά της εναγομένης ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ετσι κι αλλιώς, ο Νοέμβριος προβλέπεται να είναι κρίσιμος μήνας για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα του επιχειρηματία με την ηθοποιό, καθώς αναμένεται και η έκδοση νέας δικαστικής απόφασης αναφορικά με την περαιτέρω μείωση της διατροφής που καταβάλλει κάθε μήνα ο Παύλος Βαρδινογιάννης στην πρώην σύζυγό του και στα τέσσερα παιδιά τους. Το ζήτημα της διατροφής ήταν, μάλιστα, η αιτία για ένα ιδιαίτερα «θερμό» καλοκαίρι για τις δυο πλευρές, που βρέθηκαν να ανταλλάσσουν μηνύσεις!

Η ηθοποιός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τον επιχειρηματία για παραβίαση δικαστικής απόφασης και μη καταβολή της διατροφής, που είχε προσδιοριστεί τον περασμένο Μάιο με απόφαση του Πρωτοδικείου στο ποσό των 30.500 ευρώ για τα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ίδια μηνιαίως! Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ωστόσο, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Τζίνας Αλιμόνου και με νέα προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Πρωτοδικείο το ύψος της διατροφής που οφείλει να καταβάλλει μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ!

Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου ορίζει το ύψος της διατροφής στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 ευρώ, όπως αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση. Μάλιστα, η προσωρινή διαταγή όριζε και το δικαίωμα επικοινωνίας του Παύλου Βαρδινογιάννη με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες, από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που ανέφερε η προηγούμενη απόφαση.

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Κανείς δεν πίστευε ότι θα κατέληγε στις δικαστικές αίθουσες ο δεκαετής έγγαμος βίος του ζευγαριού, που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το 2005 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μόλις έναν χρόνο αργότερα, αποκτώντας στη συνέχεια τέσσερα παιδιά.

Η απόφαση της οικογένειας να μετακομίσει στην Αμερική, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία, φέρεται ότι στάθηκε καθοριστική για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού, με την ηθοποιό να ζητεί επίμονα την επιστροφή τους στην Ελλάδα, παρά την επιχειρηματική δραστηριοποίηση του Παύλου Βαρδινογιάννη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Χάσμα

Η διαφωνία του ζευγαριού εξελίσσεται σε ανυπέρβλητο χάσμα, η αίτηση διαζυγίου κατατίθεται και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στον έως τότε ανθόσπαρτο βίο του ζευγαριού.

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η Τζίνα Αλιμόνου είχαν αρχικά επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από το διαζύγιο, οι κομβικές διαφωνίες τους γύρω από τα ζητήματα της επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα, αλλά και της υπέρογκης διατροφής που αξίωνε η ηθοποιός είχαν ως αποτέλεσμα να τους οδηγήσουν σε έναν σκληρό δικαστικό πόλεμο που δεν προμηνύεται να λήξει σύντομα -ούτε και ανώδυνα- για τις δυο πλευρές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κανείς δεν πίστευε ότι θα κατέληγε στις δικαστικές αίθουσες ο δεκαετής έγγαμος βίος του ζευγαριού, που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το 2005 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μόλις έναν χρόνο αργότερα, αποκτώντας στη συνέχεια τέσσερα παιδιά.

:2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Συμβαινουν στην αφρικανικη σαβανα , οταν λεοπαρδαλη "κλειδωσει" το βλεμμα του πανω σε μια αντιλοπη και τιποτε πια δεν μπορει να την γλυτωσει απο τα νυχια του,
συμβαινουν ομως και στις καλυτερες πλουσιοτερες οικογενειες!

ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

η αγαπη ξεχειλιζει ποιος να φανταζοταν την καταληξη

URL]]

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.520
Πόντοι
3.506
Εδω φαινεται καθαρα το "ματι του τιγρη",που λοκαρει...

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/tzi-var3.jpg[/img[/URL]]

:tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Άλλος ένας έρωτας μεγάλος..  :-

Συνημμένα

• Vaggelis_Katerina.jpg
    Vaggelis_Katerina.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 20

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ορισμενοι κακεντρεχεις εδω μεσα βλεπεται παντου συμφερον λες και ειναι αδυνατον μια ομορφη ελλεεινιδα να αγαπησει πραγματικα ενα καλο παληκαρι

cf83cf80cf85cf81cebfcf80cebfcf85cebbcebfcf85-cebacebfcebdcf84cebfcebcceb7cebdceb1cf82_0.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εμενα παντα ανοιγει η καρδια μου να βλεπω ερωτευμενα ζευγαρια ελληνων - ελλεεινιδων

URL]]

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
:happy:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 16

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.622
Πόντοι
506
Καποτε ρωτησανε μια ξεκωλοτραγουδιστρια, την Κολλετσα:
-καλα εσυ ποτε παντρεύτηκες ποτε χωρισες ούτε που πηραμε ειδηση.
-ετσι ειναι ο γαμος, σαν τα μαλλια, μια κοντα μια μακριά.

Επισκέπτης
Και πόσα θα παίρνουν ρε τύπε σαν γκαρσόνια και σουβλατζήδες;Πάλι δεν θα τους φτάνουν τα λεφτά.

Άσε που στα 40-45 δεν θα τους παίρνουν και πουθενά.
επιπλεον θα τους κανουν μπουλιγκ οι αλλοδαποι που ειναι ομαδες μεσα στις δουλειες

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Χθες την έπεσα σε ένα τεθωρακισμένο από την δουλειά με ωραίο πρόσωπο, αλλά φάλαινα κανονική. Έφαγα άκυρο γιατί λέει ότι δεν είναι απελπισμένη για να πάει με παντρεμένο και την κάνω πάσα σε έναν ξάδερφο μου. Της στέλνει μήνυμα και δέχεται κατευθείαν να βρεθούν για ραντεβού. Εγώ μια πίπα τελειωτική ήθελα να δώσω και δεν έκατσε επειδή είμαι παντρεμένος, ενώ στον άλλον που του είπε ναι μετά από δυο μηνύματα δεν είναι καθόλου απελπισμένη.  Δεν πειράζει θα γαμήσει ο ξάδερφος τουλάχιστον  :-

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
στη φαση σου πρεπει να κανεις αλλη προσεγγιση,πυραυλικη,δες k
Δεν με ένοιαζε πολύ το αποτέλεσμα γι'αυτό και χώθηκα ξερά. Μια πίπα ήθελα να της δώσω γιατί έχει ωραία φάτσα και τίποτα παραπέρα. Απλά με πείραξε η στάση της, δηλαδή να ρίξει άκυρο επειδή είμαι παντρεμένος και στον άλλον έδωσε κατευθείαν πράσινο φως. Δυστυχώς και οι Ελληνίδες φάλαινες κάνουν διακρίσεις, άσχετα αν έχυσαν μέσα στο στοματάκι τους όλες οι φυλές της γης και μερικοί εξωγήινοι  :S

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96
Χθες την έπεσα σε ένα τεθωρακισμένο από την δουλειά με ωραίο πρόσωπο, αλλά φάλαινα κανονική. Έφαγα άκυρο γιατί λέει ότι δεν είναι απελπισμένη για να πάει με παντρεμένο και την κάνω πάσα σε έναν ξάδερφο μου. Της στέλνει μήνυμα και δέχεται κατευθείαν να βρεθούν για ραντεβού. Εγώ μια πίπα τελειωτική ήθελα να δώσω και δεν έκατσε επειδή είμαι παντρεμένος, ενώ στον άλλον που του είπε ναι μετά από δυο μηνύματα δεν είναι καθόλου απελπισμένη.  Δεν πειράζει θα γαμήσει ο ξάδερφος τουλάχιστον  :-
΄

Σιγά το πράμα, στην παλιά μου δουλειά πολλοί παντρεμένοι γαμούσαν και μάλιστα ωραία κομμάτια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
96

Εντάξει, ήταν δουλειά με μεγάλη εξουσία, έπαιζε ρόλο αυτό.
Αλλά και άλλοι, σε κατώτερες θέσεις παντρεμένοι, έπαιζαν με ανύπαντρες, κυρίως πιτσιρίκες. Οι 30αρες δεν ασχολούνταν γιατί ψάχναν κάτι σοβαρό.
Η δικιά σου πόσο είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom