Δικος μου εισαι εσυ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εμ τύπε τι να σου πω κι εσενα, σου αρεσουν οι μπαμπατσικες και πας και παιρνεις σπορ διπορτο με μεγαλα ηχεια. Εγω πηρα suv και ησυχασαΕμένα είναι δίπορτο και σπορ το αυτοκίνητο με ηχεία μεγάλα στις πόρτες που κλέβουν χώρο
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
και άμα λάχει να τη φορτώνεις να τραβάει στην ανηφόραΕγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
στη καρότσα τη βάζεις τη δικιά σου τύπε και συ σόλο στη καμπίνα?Εγω πηρα suv και ησυχασα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβοστη καρότσα τη βάζεις τη δικιά σου τύπε και συ σόλο στη καμπίνα?
Σκέφτομαι να αφήσω στην γυναίκα μου αυτό που έχω και να δω για κανένα μεγαλύτερο, γιατί έχω και το sub πίσω με τους ενισχυτές και δεν μπορώ ούτε για ψώνια να πάω. Ως τότε κάργα στρίμωγμα :SΕμ τύπε τι να σου πω κι εσενα, σου αρεσουν οι μπαμπατσικες και πας και παιρνεις σπορ διπορτο με μεγαλα ηχεια. Εγω πηρα suv και ησυχασα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο παλι, που καποιοι μετατρεπετε το αυτοκινητο σε κλαμπακι λες και δεν μπορειτε χωρις μουσικη μεσα στο αυτοκινητο στην διαπασων, με ξεπερνα. Καγκουριλίκια αισχίστης μορφης.Σκέφτομαι να αφήσω στην γυναίκα μου αυτό που έχω και να δω για κανένα μεγαλύτερο, γιατί έχω και το sub πίσω με τους ενισχυτές και δεν μπορώ ούτε για ψώνια να πάω. Ως τότε κάργα στρίμωγμα :S
Μαλλον η φαλαινα ειχε δει κι αλλα πραγματα και σε εστειλε
Επισκέπτης
Ποσα κιλα ειναι οι γυναικες σας; Να ξερουμε αν αξιζει να σας δωσουμε.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
πολιτειακή εξουσια τύπε?
Άλεξ, συγνώμη για τη μη σχετική παράθεση, αλλά είδα σε ένα βίντεο (το έψαξα και το επιβεβαίωσα στη συνέχεια) ότι στην Αμερική αν κάποιος χωρίσει και το τεστ του DNA αποδείξει ότι το παιδί που μεγάλωνε δεν είναι δικό του, και πάλι έχει την υποχρέωση να το πληρώνει μέχρι τα 18 του χρόνια. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να ζητήσει το τεστ. Αν λήξει, την πούτσισε. Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο;
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.
ειμαι 1,79 75 κιλά
ναι ειναι φαλαινες
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μια σφαλιαρα ανθρωπος δηλαδηειμαι 1,79 75 κιλά
ναι ειναι φαλαινες
απο το ξυλο στο σχολειο σου δημιουργηθηκαν τα κομπλεξ κι εγινες νεοναζι;
μπας και ριξεις κι εσυ καμια φαπα σε κανεναν πιο αδυναμο;
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.156
- Πόντοι
- 7.865
Στο Αμέρικα ισχύει μέχρι την ηλικία των 4 σε ένα παιδί.Απο εκεί και πέρα αλήθεια την πούτσισες.Εδώ στην Ευρώπη οι χώρες που έχουν τέτοιο απαράδεκτο νομο είναι η Ολλάνδία και το Βέλγιο.Στις υπόλοιπες χώρες ,ανάμεσά τους και η δική μας, όχι μονο δεν ισχύουν τέτοια πράγματα,αλλά μάλιστα αν θές κάνεις αγωγή και για να πάρεις πίσω χρήματα που σπατάλησες. Επίσης στην Νορβηγία είναι υποχρεωμένη η κυρία που σου φόρτωσε τον μουλο να σου καταβάλλει και αποζημίωση γονικής προσπάθειας λόγω απάτης.Όμως απο ότι διάβαζα, θα υπάρξουν αλλαγές και θα γίνουμε πιο πολύ Αμέρικα,καθώς έχουν παρατηρηθεί πολλά τέτοια σκηνικά και έχουν βρεθεί πολλές "μονογονεϊκές οικογένειες" και τα κράτη δίνουν πολλά επιδόματα,οπότε δεν συμφέρει.Οπότε για ακομα μια φορά όλα υπερ της γυναίκας.Να πρέπει δηλαδή να μεγαλώνεις το μούλικο άλλου και με τον νόμο και να βλέπεις καθημερινά την απόδειξη πως όχι μονο κάποιος σου πήδαγε την γυναίκα,αλλά εσύ είσαι τόσο κερατάς που του μεγαλώνεις και τα χύσια με δικά σου χρήματα,με δικό σου κόπο και ίσως να μην κάνεις και παιδιά ποτέ σου.Αίσχος.Άλεξ, συγνώμη για τη μη σχετική παράθεση, αλλά είδα σε ένα βίντεο (το έψαξα και το επιβεβαίωσα στη συνέχεια) ότι στην Αμερική αν κάποιος χωρίσει και το τεστ του DNA αποδείξει ότι το παιδί που μεγάλωνε δεν είναι δικό του, και πάλι έχει την υποχρέωση να το πληρώνει μέχρι τα 18 του χρόνια. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να ζητήσει το τεστ. Αν λήξει, την πούτσισε. Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο;
Ο καθένας με τα γούστα του μύστη μου. Εγώ θέλω να τρίζει το αμαξάκι και να γυρνάνε κεφάλια οι γκόμενες. Πάντως η φάλαινα έμαθα ότι έκατσε στον ξάδερφο και της έριξε 3 μπαλάκια μέσα στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα δεν ήταν απελπισμένη ! Και ο ξάδερφος μου να φανταστείς ήταν από αυτούς που εκραζε τις φάλαινες και το έπαιζε μοντελοπνίχτης όπως οι περισσότεροι εδώ μέσαΑυτο παλι, που καποιοι μετατρεπετε το αυτοκινητο σε κλαμπακι λες και δεν μπορειτε χωρις μουσικη μεσα στο αυτοκινητο στην διαπασων, με ξεπερνα. Καγκουριλίκια αισχίστης μορφης.
Μαλλον η φαλαινα ειχε δει κι αλλα πραγματα και σε εστειλε
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.620
- Πόντοι
- 506
Ενταξει εγω αυτη θα την ελεγα θαλασσιο ελεφαντα γιατι μ αρεσει να ακριβολογω.Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
μια σφαλιαρα ανθρωπος δηλαδη
απο το ξυλο στο σχολειο σου δημιουργηθηκαν τα κομπλεξ κι εγινες νεοναζι;
μπας και ριξεις κι εσυ καμια φαπα σε κανεναν πιο αδυναμο;
χοντρουλα εισαι καλη μου?
δερνω και χοντρους ραντεβου θανατου σε μερος που συχναζουν πακιστανια
να ψοφησεις αναμεσα στους γαμιαδες σου
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ όταν η ""γυναίκα"'μου ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο βάρους έγινε..ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ μου..Αν δεν ήθελε να χωρίσουμε ας έκανε δίαιτα..Ποσα κιλα ειναι οι γυναικες σας; Να ξερουμε αν αξιζει να σας δωσουμε.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 206
Εγώ όταν η ""γυναίκα"'μου ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο βάρους έγινε..ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ μου..Αν δεν ήθελε να χωρίσουμε ας έκανε δίαιτα..
τι ειπες τωρα ??????????
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μολογα μωρη πριγκηπεσα του ενα μετρο κι ενα μιλκο σου βαζανε το κολατσο στον κωλο οι σκληροι χυστες στο δημοτικο και σε πεταγαν στον καδο των σκουπιδιων σε καθε διαλειμμα;χοντρουλα εισαι καλη μου?
δερνω και χοντρους ραντεβου θανατου σε μερος που συχναζουν πακιστανια
να ψοφησεις αναμεσα στους γαμιαδες σου
τι εχεις περασει κι εγινες στριτζω;
θες κι εσυ να δειρεις καποιον να βγαλεις το αχτι σου για τις μπουφλες που εχεις φαει στη ζωη σου;
παρε ενα κατοικιδιο να το δερνεις με εφημεριδα στο τελος τελος
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Καλά.. τώρα εσύ το πίστεψες??τι ειπες τωρα ??????????