Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμένα είναι δίπορτο και σπορ το αυτοκίνητο με ηχεία μεγάλα στις πόρτες που κλέβουν χώρο
Εμ τύπε τι να σου πω κι εσενα, σου αρεσουν οι μπαμπατσικες και πας και παιρνεις σπορ διπορτο με μεγαλα ηχεια. Εγω πηρα suv και ησυχασα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγώ θέλω η γυναίκα να έχει βυζάρες και κωλάρες και όταν σπρώχνω να μην την λυπάμαι.
και άμα λάχει να τη φορτώνεις να τραβάει στην ανηφόρα
Εγω πηρα suv και ησυχασα
στη καρότσα τη βάζεις τη δικιά σου τύπε και συ σόλο στη καμπίνα?

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εμ τύπε τι να σου πω κι εσενα, σου αρεσουν οι μπαμπατσικες και πας και παιρνεις σπορ διπορτο με μεγαλα ηχεια. Εγω πηρα suv και ησυχασα
Σκέφτομαι να αφήσω στην γυναίκα μου αυτό που έχω και να δω για κανένα μεγαλύτερο, γιατί έχω και το sub πίσω με τους ενισχυτές και δεν μπορώ ούτε για ψώνια να πάω. Ως τότε κάργα στρίμωγμα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σκέφτομαι να αφήσω στην γυναίκα μου αυτό που έχω και να δω για κανένα μεγαλύτερο, γιατί έχω και το sub πίσω με τους ενισχυτές και δεν μπορώ ούτε για ψώνια να πάω. Ως τότε κάργα στρίμωγμα  :S
Αυτο παλι, που καποιοι μετατρεπετε το αυτοκινητο σε κλαμπακι λες και δεν μπορειτε χωρις μουσικη μεσα στο αυτοκινητο στην διαπασων, με ξεπερνα. Καγκουριλίκια αισχίστης μορφης.
Μαλλον η φαλαινα ειχε δει κι αλλα πραγματα και σε εστειλε

Επισκέπτης
Ποσα κιλα ειναι οι γυναικες σας; Να ξερουμε αν αξιζει να σας δωσουμε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
πολιτειακή εξουσια τύπε?

Άλεξ, συγνώμη για τη μη σχετική παράθεση, αλλά είδα σε ένα βίντεο (το έψαξα και το επιβεβαίωσα στη συνέχεια) ότι στην Αμερική αν κάποιος χωρίσει και το τεστ του DNA αποδείξει ότι το παιδί που μεγάλωνε δεν είναι δικό του, και πάλι έχει την υποχρέωση να το πληρώνει μέχρι τα 18 του χρόνια. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να ζητήσει  το τεστ. Αν λήξει, την πούτσισε. Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ειμαι 1,79 75 κιλά
ναι ειναι φαλαινες
μια σφαλιαρα ανθρωπος δηλαδη
απο το ξυλο στο σχολειο σου δημιουργηθηκαν τα κομπλεξ κι εγινες νεοναζι;
μπας και ριξεις κι εσυ καμια φαπα σε κανεναν πιο αδυναμο;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.156
Πόντοι
7.865
Άλεξ, συγνώμη για τη μη σχετική παράθεση, αλλά είδα σε ένα βίντεο (το έψαξα και το επιβεβαίωσα στη συνέχεια) ότι στην Αμερική αν κάποιος χωρίσει και το τεστ του DNA αποδείξει ότι το παιδί που μεγάλωνε δεν είναι δικό του, και πάλι έχει την υποχρέωση να το πληρώνει μέχρι τα 18 του χρόνια. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να ζητήσει  το τεστ. Αν λήξει, την πούτσισε. Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο;
Στο Αμέρικα ισχύει μέχρι την ηλικία των 4 σε ένα παιδί.Απο εκεί και πέρα αλήθεια την πούτσισες.Εδώ στην Ευρώπη οι χώρες που έχουν τέτοιο απαράδεκτο νομο είναι η Ολλάνδία και το Βέλγιο.Στις υπόλοιπες χώρες ,ανάμεσά τους και η δική μας, όχι μονο δεν ισχύουν τέτοια πράγματα,αλλά μάλιστα αν θές κάνεις αγωγή και για να πάρεις πίσω χρήματα που σπατάλησες. Επίσης στην Νορβηγία είναι υποχρεωμένη η κυρία που σου φόρτωσε τον μουλο να σου καταβάλλει και αποζημίωση γονικής προσπάθειας λόγω απάτης.Όμως απο ότι διάβαζα, θα υπάρξουν αλλαγές και θα γίνουμε πιο πολύ Αμέρικα,καθώς έχουν παρατηρηθεί πολλά τέτοια σκηνικά και έχουν βρεθεί πολλές "μονογονεϊκές οικογένειες" και τα κράτη δίνουν πολλά επιδόματα,οπότε δεν συμφέρει.Οπότε για ακομα μια φορά όλα υπερ της γυναίκας.Να πρέπει δηλαδή να μεγαλώνεις το μούλικο άλλου και με τον νόμο και να βλέπεις καθημερινά την απόδειξη πως όχι μονο κάποιος σου πήδαγε την γυναίκα,αλλά εσύ είσαι τόσο κερατάς που του μεγαλώνεις και τα χύσια με δικά σου χρήματα,με δικό σου κόπο και ίσως να μην κάνεις και παιδιά ποτέ σου.Αίσχος.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Αυτο παλι, που καποιοι μετατρεπετε το αυτοκινητο σε κλαμπακι λες και δεν μπορειτε χωρις μουσικη μεσα στο αυτοκινητο στην διαπασων, με ξεπερνα. Καγκουριλίκια αισχίστης μορφης.
Μαλλον η φαλαινα ειχε δει κι αλλα πραγματα και σε εστειλε
Ο καθένας με τα γούστα του μύστη μου. Εγώ θέλω να τρίζει το αμαξάκι και να γυρνάνε κεφάλια οι γκόμενες. Πάντως η φάλαινα έμαθα ότι έκατσε στον ξάδερφο και της έριξε 3 μπαλάκια μέσα στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα δεν ήταν απελπισμένη  :2funny:! Και ο ξάδερφος μου να φανταστείς ήταν από αυτούς που εκραζε τις φάλαινες και το έπαιζε μοντελοπνίχτης όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα  :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Για πες ομως και για ποσα κιλα μιλαμε, γιατι εδω μεσα κατι μυστηριοι λενε φαλαινες και κοπελες 1,70 υψος με 80 κιλα.
Ενταξει εγω αυτη θα την ελεγα θαλασσιο ελεφαντα γιατι μ αρεσει να ακριβολογω.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μια σφαλιαρα ανθρωπος δηλαδη
απο το ξυλο στο σχολειο σου δημιουργηθηκαν τα κομπλεξ κι εγινες νεοναζι;
μπας και ριξεις κι εσυ καμια φαπα σε κανεναν πιο αδυναμο;

χοντρουλα εισαι καλη μου?

δερνω και χοντρους ραντεβου θανατου σε μερος που συχναζουν πακιστανια
να ψοφησεις αναμεσα στους γαμιαδες σου

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τώρα φταίω εγώ αν στείλω μήνυμα στην φάλαινα και της πω ότι τον άρπαξε κατευθείαν τον λούτσο και ότι όντως δεν είναι απελπισμένη?  :2funny:
Αλλά όχι πρέπει να δείξω ανωτερότητα για να μην πληγωθεί το κορίτσι  :S

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ποσα κιλα ειναι οι γυναικες σας; Να ξερουμε αν αξιζει να σας δωσουμε.
Εγώ όταν η ""γυναίκα"'μου ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο βάρους έγινε..ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ μου..Αν δεν ήθελε να χωρίσουμε ας έκανε δίαιτα.. :turkydance: :dunno:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χοντρουλα εισαι καλη μου?

δερνω και χοντρους ραντεβου θανατου σε μερος που συχναζουν πακιστανια
να ψοφησεις αναμεσα στους γαμιαδες σου
μολογα μωρη πριγκηπεσα του ενα μετρο κι ενα μιλκο σου βαζανε το κολατσο στον κωλο οι σκληροι χυστες στο δημοτικο και σε πεταγαν στον καδο των σκουπιδιων σε καθε διαλειμμα;
τι εχεις περασει κι εγινες στριτζω;
θες κι εσυ να δειρεις καποιον να βγαλεις το αχτι σου για τις μπουφλες που εχεις φαει στη ζωη σου;
παρε ενα κατοικιδιο να το δερνεις με εφημεριδα στο τελος τελος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο μεγαλος μαμιας ακαποειρο - τσιχλειρο σε νεες περιπετειες

skinny-guy.jpg

Stories