Οσα μηνυματα και να γραψουμε οσες χιλιαδες σελιδες και να φτασουμε(ηδη ειμαστε 7284) με το μπλα μπλα εδω μεσα οι Ελληνιδες δεν αλλαζουν
Εγω προτεινω να ασχοληθειται με τις χιλιαδες γυναικες ξενες που μενουν Ελλαδα ειτε μεσω apps->couchsurfing,okcupid,tinder
Ειτε μπειτε σε erasmus px στο group fb που εχουν
Ειτε με βολτες σε Ακροπολη και στεκια που μαζευονται οπως στην Νεα Σμυρνη στο fuego(Λατιναδικο η σε παρομοια λατιναδικα στην Αθηνα) στην Καλλιθεα σε πολλα μερη μαζευει Ρωσιδακια(Τραπεζουντα πχ)
Αμα εχετε και καμια τρελα παραπανω κοιταχτε να πατε προς teleperformance ειναι τιγκα στο ξενο μουνι που μενει μονιμα Αθηνα
Εγω τραβιομουν με μια Πολωνεζα που ειχε ερθει να με δει Αθηνα(χρονια μιλαμε) και τωρα κανονιζω με μια Λιβανεζα που δυστυχως επεσε και εσπασε το ποδι της(μου εστειλε και φωτο γιατι μου φανηκε περιεργο την μερα που κανονισα μαζι της...)..Υπομονη να την δω γιατι ψηνεται
Η πλακα ειναι οτι με τρεις Ελληνιδες απο tinder που κανονισα η μια δεν μου απαντησε οταν της ειπα να βγουμε ενω η ιδια το ειχε προτεινει οοο ταιριαζουμε πολυ μου ελεγε να τα πουμε,της λεω ποτε θες να τα πουμε απο κοντα και δεν απαντησε ποτε
Η αλλη ολο λεει ειναι στο νησι της
Η τριτη ειναι μεγαλυτερη με ψιλο-ψυχολογικα οπως φαινεται
Απλα οι Ελληνιδες ειναι τερμα αναξιοπιστες την μια μερα λενε το α την αλλη το ω,ουτε καν απ το α να πανε στο β..Δεν ξερω τι φταιει αλλα εγω δεν χανω τον χρονο μου