Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Για τον εαυτό σου μιλάς;
Όχι φίλε για εσένα που είσαι ένα σκέτο ναυάγιο και φροντίζεις να το δείχνεις σε κάθε σου μήνυμα. Μια χαρά είναι νοι ελεηνιδες σε σχέση με σενα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
χτες πηγαινοντας στην δουλεια,εθεαθη πακης να σκουπιδιαζει νεαρη ελλεινιδα μετριας εμφανισης,λεγοντας της "φυγε δεν σε θελω "και αυτη να απαντα "μα τι σου κανα" σχεδον κλαιγοντας... :jerking: :jerking:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Άμα εδώ δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους,τί θα κάνουν;

Να δουλεψουν στα σουβλακια, γκαρσονια, οικοδομοι, καθαριστες και τοσα αλλα. Αλλα προτιμουν ν αραζουν στα φουρνοκαφε ολη μερα και να ξυνονται! Κοπροσκυλα!!
Δουλειες υπαρχουν και πολλες μαλιστα!!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Να δουλεψουν στα σουβλακια, γκαρσονια, οικοδομοι, καθαριστες και τοσα αλλα. Αλλα προτιμουν ν αραζουν στα φουρνοκαφε ολη μερα και να ξυνονται! Κοπροσκυλα!!
τι δουλεια κανεις τυπε ?ντελιβερι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και πόσα θα παίρνουν ρε τύπε σαν γκαρσόνια και σουβλατζήδες;Πάλι δεν θα τους φτάνουν τα λεφτά.

Άσε που στα 40-45 δεν θα τους παίρνουν και πουθενά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο σαδ_μαν ειναι απο τους λιγους μυστες εδω μεσα που κραταει τη σημαια του ανδρισμου και της αξιοπρεπειας ψηλα
πρεπει να ενταχτει αμεσα στο κινημα του πικερισμου ωστε να βρει την αληθεια κοντα μας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο σαδ_μαν ειναι απο τους λιγους μυστες εδω μεσα που κραταει τη σημαια του ανδρισμου και της αξιοπρεπειας ψηλα
πρεπει να ενταχτει αμεσα στο κινημα του πικερισμου ωστε να βρει την αληθεια κοντα μας

μπορει να μην ειναι πισωγλέντης ο άνθρωπος

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216

O Sad man δε χρειαζεται να εντχθει πουθενα. Ειναι αυθεντικος, ειναι κινημα απο μονος του!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η γυμνοστηθη μπουταρικια ακαποειρουλα

Συνημμένα

• 20181017_234056.jpg
    20181017_234056.jpg
    927,7 KB · Εμφανίσεις: 46

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Και πόσα θα παίρνουν ρε τύπε σαν γκαρσόνια και σουβλατζήδες;Πάλι δεν θα τους φτάνουν τα λεφτά.

Άσε που στα 40-45 δεν θα τους παίρνουν και πουθενά.

καταρχάς να αναφέρω οτι ο σερβιτόρος 'κονομάει. Την έχω κάνει πολλάκις αυτή την δουλεια ως να αποφοιτήσω και μου έδινε πάντα ενα καλό μεροκάματο.

Κατα δευτερον ας πρόσεχαν.
Τι θα γίνουμε δλδ? ολοι ίδιοι και όμοιοι?
Αφου δεν είχαν το μυαλό μεχρι τα 20 να γίνουν κάτι, τότε ας πάνε ανειδίκευτοι να παίρνουν 3 και 60.
Και να σαι σιγουρος οτι σε όποιο κράτος και να μεταναστευσουν πάλι 3 και 60 θα παίρνουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
χτες πηγαινοντας στην δουλεια,εθεαθη πακης να σκουπιδιαζει νεαρη ελλεινιδα μετριας εμφανισης,λεγοντας της "φυγε δεν σε θελω "και αυτη να απαντα "μα τι σου κανα" σχεδον κλαιγοντας... :jerking: :jerking:

ειναι πλεον της πασης γνωστό τι προτιμήσεις εχουν οι ελληνιδες, σαφως και δεν τις τσουβαλιαζουμε ολες αλλά η πλειοψηφια των ελληνιδων πηγαινει  :knockinb: με σκουπιδιαριδες πολυ συχνα πιο συχνα απο οτι φανταζονται μερικοι ρομαντικοι της παλιας εποχης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια ελλεηνίδα περιγράφει πόσο εύκολη υπόθεση είναι οι γνωριμίες για τις γυναίκες.Και γενικά πόσο 'εύκολοι' είμαστε όταν δεν έχουμε γκόμενα.

"Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν κίνηση και να φλερτάρουν όπως οι άντρες! Εγώ με αυτόν που είμαι του την έπεσα στο άσχετο. Πήγα να πάρω καφέ, τον είδα και άκουσα την φωνή του αρχικά και μου άρεσε. Τον ρώτησα απλά τι ώρα είναι γύρισε και με κοίταξε και είχε ωραία καστανά μάτια. Ζαλίστηκα πολύ, μου είπε την ώρα και ξαναγύρισε μπροστά! Πήγα και εγώ έγραψα το όνομα μου και το τηλεφωνο μου σε ένα χαρτάκι τον ρωτησα στα ισια αν ειναι δεσμευμενος, μου ειπε οχι (ξαφνιαστηκε) και του ειπα οτι περιμενω να μου τηλεφωνησει. Δεν μιλησε με πηρε ομως το ιδιο βραδυ.

Βγηκαμε την επομενη μερα.Τωρα ειμαστε δυο χρονια μαζι και μπορει να λεει στην παρεα του οτι του την επεσα αλλα δεν με νοιαζει!Γιατι αν δεν του ειχα μιλησει θα ειχε φυγει και δεν θα τον ξαναβλεπα.Σιγα που θα τον αφηνα να μου φυγει. Ας μαθετε λοιπον να κανετε κι εσεις κινηση οχι μονο οι αντρες".

[URL unfurl="true"]http://ksenerotes.blogspot.com/2018/10/blog-post.html[/url]

Όταν λέμε ότι θέλεις και τύχη στην Ελλάδα για να μην είσαι συνέχεια μπακούρι,δεν το λέμε έτσι.Φανταστείτε πόσοι τύποι έχουν κάνει έτσι σχέσεις και μετά το παίζουν συμβουλάτορες.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οσα μηνυματα και να γραψουμε οσες χιλιαδες σελιδες και να φτασουμε(ηδη ειμαστε 7284) με το μπλα μπλα εδω μεσα οι Ελληνιδες δεν αλλαζουν

Εγω προτεινω να ασχοληθειται με τις χιλιαδες γυναικες ξενες που μενουν Ελλαδα ειτε μεσω apps->couchsurfing,okcupid,tinder
Ειτε μπειτε σε erasmus px στο group fb που εχουν
Ειτε με βολτες σε Ακροπολη και στεκια που μαζευονται οπως στην Νεα Σμυρνη στο fuego(Λατιναδικο η σε παρομοια λατιναδικα στην Αθηνα) στην Καλλιθεα σε πολλα μερη μαζευει Ρωσιδακια(Τραπεζουντα πχ)
Αμα εχετε και καμια τρελα παραπανω κοιταχτε να πατε προς teleperformance ειναι τιγκα στο ξενο μουνι που μενει μονιμα Αθηνα

Εγω τραβιομουν με μια Πολωνεζα που ειχε ερθει να με δει Αθηνα(χρονια μιλαμε) και τωρα κανονιζω με μια Λιβανεζα που δυστυχως επεσε και εσπασε το ποδι της(μου εστειλε και φωτο γιατι μου φανηκε περιεργο την μερα που κανονισα μαζι της...)..Υπομονη να την δω γιατι ψηνεται

Η πλακα ειναι οτι με τρεις Ελληνιδες απο tinder που κανονισα η μια δεν μου απαντησε οταν της ειπα να βγουμε ενω η ιδια το ειχε προτεινει οοο ταιριαζουμε πολυ μου ελεγε να τα πουμε,της λεω ποτε θες να τα πουμε απο κοντα και δεν απαντησε ποτε
Η αλλη ολο λεει ειναι στο νησι της
Η τριτη ειναι μεγαλυτερη με ψιλο-ψυχολογικα οπως φαινεται

Απλα οι Ελληνιδες ειναι τερμα αναξιοπιστες την μια μερα λενε το α την αλλη το ω,ουτε καν απ το α να πανε στο β..Δεν ξερω τι φταιει αλλα εγω δεν χανω τον χρονο μου:)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Απλα οι Ελληνιδες ειναι τερμα αναξιοπιστες την μια μερα λενε το α την αλλη το ω,ουτε καν απ το α να πανε στο β..Δεν ξερω τι φταιει αλλα εγω δεν χανω τον χρονο μου:)
και το τρελο ειναι οτι αυτη τη συμπεριφορα την θεωρουν φυσιολογικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom