Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
απο το in.gr

Η εμπιστοσύνη είναι ένα διαχρονικό και καθολικό θέμα και το πώς θα την διαχειριστείς δεν έχει να κάνει με την έλευση των social media. Το πώς θα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, δεν επηρεάζεται (ή δεν θα έπρεπε) από το Ίνσταγκραμ αλλά από το τι σχέση έχεις εσύ με την εμπιστοσύνη. Απλώς, τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πιο πολύπλοκα πια και προσμετρώνται όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Τι σημαίνει εμπιστοσύνη; Σε γενικές γραμμές, εμπιστοσύνη σημαίνει να ξεκινάς τη σχέση με έναν άνθρωπο tabula rasa και να έχεις μηδενικές προσδοκίες ώστε να δεις στην πορεία με τι έχεις να κάνεις. Εμπιστοσύνη σημαίνει παντελής έλλειψη καχυποψίας και απουσία ταμπέλας. Αν δηλαδή έχεις πληγωθεί από προηγούμενη φιλία ή ερωτική σχέση και ξεκινάς την επόμενη με τη σιγουριά ότι θα σου φερθούν με τον ίδιο τρόπο, τότε δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Υπάρχει μόνο η λαχτάρα του να σου επιβεβαιώσει ο άλλος την υποκρισία που θεωρείς ότι κουβαλά. Αυτός όμως είναι ένας μικρός γενικός κανόνας.

Με την προσθήκη των social media, τα πράγματα έχουν αγριέψει. Κάνεις ένα έντιμο λάικ στο Ίνσταγκραμ και το πληρώνεις ακριβά. Σου σχολιάζει κάποιος κάτω από ένα ερωτικό τραγούδι και βρίσκεσαι μπλεγμένος. Αυτό όμως είναι η επιφάνεια. Η άκρη του παγόβουνου. Το να μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο, δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο αυτόν. Έχει να κάνει με τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου. Αν αμφιβάλλει μονίμως για σένα, για την αξία ή τις ικανότητές σου, το πιο αναμενόμενο είναι να μην το αντέχεις και να το κάνεις προβολή. Είναι πολύ πιο εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον άλλο για ‘σπάσιμο’ εμπιστοσύνης από το να παραδεχθείς ότι έχεις σοβαρά issues με αυτό και ότι είσαι καχύποπτος.

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που προφανώς και χτίζεται, αλλά προϋποθέτει να ξεκινάς έχοντας αυτήν την ‘αρετή’. Διότι αν ξεκινάς καχύποπτα, θα ερμηνεύεις και όλες τις συμπεριφορές καχύποπτα. Και το πρόβλημα είναι ότι καταλήγεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να βασανίζεσαι χωρίς λόγο. Πώς όμως φτάνεις στο σημείο να εμπιστεύεσαι το άλλο σου μισό (ολόκληρο, 1/3, whatever); Βασικά, με λίγη αυτογνωσία. Ξεκινάμε αντιμετωπίζοντας τους φόβους και τις πιο σκοτεινές πλευρές μας. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και είσαι ανοιχτός στα πράγματα. Δεν είναι έρπης. Το ταξίδι της αυτογνωσίας θέλει χρόνο, κόπο και αυτοκριτική. Καλό είναι να μην κάνεις σχέση μέχρι να δεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και πάρεις στο λαιμό σου κάνα δόλιο άνθρωπο.

Σε περίπτωση που ο άλλος είναι όντως ύπουλος και έχει βάλει στόχο ζωής να σε κοροϊδέψει, να σε εξαπατήσει και να παίξει με τα συναισθήματά σου, τότε μάλιστα. Εμείς μαζί σου στο να μην το δεχτείς (πάντα χωρίς χρήση βίας). Αλλά μέχρι να αποδειχθεί κάτι τέτοιο, γιατί κανείς δεν έχει τόσο χρόνο να εξαπατήσει, απλά ζήσε τη ζωή σου και μην αναλώνεις το χρόνο σε υποθέσεις και σενάρια. Έχει κλείσει και το Μέγκα για να γίνουν σειρές.
Σωστός. Ακριβώς έτσι είναι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Kάποιοι ειναι υπερβολικοι δεν διαφωνω αλλα ειλικρινα τωρα ειστε ευχαριστημένοι οι υπολοιποι μετριοπαθεις ας πουμε απο αυτο που βλέπετε σαν συμπεριφορά απο τις ελληνιδες; :think:

οχι δεν ειμαστε αλλα το κλειδι της εξελιξης ειναι η προσαρμοστικοτητα
αυτες εχουμε αυτες πρεπει να μαθουμε πως να γαμαμε

εκτος αν σου αρκει να γαμας μεσα σε λαστιχα

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Τροφή για σκέψη κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του:
1. Σεξ εντός γάμου και ειδικά μετά τα παιδιά........απλά δεν υπάρχει.
2. Πάντα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, εσύ φταις για οτι σου συμβαίνει.
3. Ο άντρας θέλει 2 πράγματα συνήθως : α. Να μη του ζαλιζουν τ αρχιδια
β. Να γαμαει
4. Η γυναίκα θέλει πολύ απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δηλαδή οτι μπορει να σκεφτεί ο καθενας
Λεφτά, εμφανιση,μορφωση, αγριάδα στο γαμησι,αλλα να εισαι κι ευαισθητουλης!!!!!!!!!!!!,να την υπακους αλλά να παιρνεις και πρωτοβουλίες, γενικα να μαντευεις τι θελει καθε δευτερόλεπτο, ότι θέλετε συμπληρώστε σ αυτή την ατέλειωτη λίστα, μέσα θα πέσετε.
Όχι δεν είναι ολες έτσι, απλά λίγες εξαιρούνται.
Δεν εχω το χρόνο να συνεχισω τις αναλύσεις, οποτε προχωράω στο συμπερασμα:
Μακριά απο Ελλεηνιδες που δείχνουν τα παραπανω συμπτώματα. Πουτσα και στην επόμενη με ταχύτητα Μπολτ.

Επισκέπτης
οχι δεν ειμαστε αλλα το κλειδι της εξελιξης ειναι η προσαρμοστικοτητα
αυτες εχουμε αυτες πρεπει να μαθουμε πως να γαμαμε

εκτος αν σου αρκει να γαμας μεσα σε λαστιχα
Δεν καταλαβαινω διαφορα με προφυλακτικο ή χωρις. Αλλη μια δικαιολογια των αγαπουληδων αυνανιστων για να την παιζουν.

ΒΠ πες στον φιλο σου να παει στην Ινδονησια. Βουλγαρες και τετοιες θα τον μαδησουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αγαμητε, αποτυχημενε, πισωγλεντη, κωλογαμημενε, ΒΑΝ ΝΟΡΝΤΕΝ.

χθες εριξα 3 μανικια σε ελλεϊνιδα μιλφ, ξανθουλα λεπτουλα και σπουδαγμενη συναδελφο, την ειχα γνωρισει πριν 3 βδομάδες στο κολυμβητηριο.

πληρωνε την βικυ με τον σκληρο πουτσο να σου γαμαει τον κωλο εσενα αφου δεν εχεις την υπομονή να βγαινεις ραντεβου

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ηρθε Πολωνεζα που μιλουσα αρκετο καιρο,Αθηνα..
Εχει πλακα πως καταλαβαινεις οντως τις γυναικες χωρις εμπειριες..Με το που βρεθηκαμε με αγγιζε συνεχεια οταν γελουσε η οταν ελεγα κατι και ηθελα να επεμβει στην κουβεντα
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν εχουν τα χιλια κομπλεξ της Ελληνιδας,κανεις κουβεντα χωρις να αναλυεις φεμινισμους,Τσιπρα,δουλειες και ενα σωρο μπορδολογιες πουε χεις βαρεθει να ακους

Το μονο που δεν γλυτωσα ηταν η ατελειωτη κλαψα της για την εικονα της Αθηνας
Της ειπα το ξερω οτι ειναι σκατουπολη,μην μου τα ζαλιζεις ομως

Παντως πρεπει οντως να χεστηκε για τα καλα στο κεντρο της Αθηνας,μιλαμε για 7αρη προς 8αρη ξανθια Πολωνεζα,παιζει να γυαλισανε πολλα Αραβικα ματια
Κοιαχτε μηνυμα που μου στειλε χααχα

Σε λιγο εχω να την παω βολτα με το car,για να δουμε..Ξενερωσε με κεντρο οποτε θα την παω παραλιακα να της δειξω τα ωραια μερη

Συνημμένα

• pol.png
    pol.png
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 22

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Βγηκα με Ελληνιδα απο bumble επισης αυτες τις μερες που μου εριξε την κορυφαια ατακα
Πιανουμε την κουβεντα γυρω απ το σεξ
Φημες ειναι για τους μαυρους μου λεει,με 4 πηγα διαφορα δεν ειδα..Χωρις καν να ρωτησω κατι ετσι στο ακυρο μου λεει κατι τετοια..
Ηταν τοσο σαπια δηλαδη που ουτε καν γαμηθηκε με αραπη αμερικης αλλα Ελλαδας..Μετα μου ελεγε για Αλβανους
Τι να πω..
Εν τωμεταξυ εχω να σας περασω την κουβεντα μας στο tinder θα ριξετε το γελιο,φαινοταν αριστεροστροφη φουλ αλλα απ κοντα τα κομπλεξ ειχαν βαρεσει κοφτη.
Η πλακα ειναι οτι μου στειλε και μηνυμα που με βριζει γιατι δεν τις στελνω μηνυματα,δηλαδη μωρη σαπιοσακουλα χυμενη που σε εχει γαμησει ο αποπατος περιμενεις απ εμενα να σε γαμησω υστερα?
Ακου ρε απαιτησεις και μαλιστα μιλαμε για 6αρη απλα εχει καλο σωμα με zumba και τις μαλακιες που κανει

Επισης μιλουσαμε και ηξερε alt right,me too,blacklivesmetter λεω ρε φιλε τι σκατενια που ειναι αυτη η γενια με τα πιτσιρικια..Δεν ξαναβγαινω με κατω των 24-25 γιατι θα ακουσω ενα σωρο τετοιες πιπες
Λες και η αλλη ζει στο miami παιρνει χιλιαρικα και ασχολειται με μαλακιες..Μωρη πουτανα Ελλαδα μενεις,δουλευεις 4ωρο και ερχεσαι με τα κερματα.Ασε τις Αμερικανιες και κοιτα  να φτιαξεις την ζωη σου

Α ξεχασα να πω το κορυφαιο οτι πηγε να μου αγιοποιησει τον Ζακ..
Εκει δεν κρατηθηκα εγω της λεω αμα παει να με κλαψει ο αλλος θα του παλουκωσω τον κωλο ενω ειναι ζωντανος,που ξερεις μπορει και να γουσταρει

Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει οσο πιο πολυ μας γαμανε εμας και την χωρα τοσο με περισσοτερο Ζακ,survivor,gay pride ασχολουμαστε
Ειναι απιστευτη η δυναμη του vice,lifo πλεον εχουν αρχισει να γαμανε μια ολοκληρη γενια που τα διαβαζει αυτα

Τριτη πιτσιρικα σερι που βγαινω και ακουω την ιδια κασετα..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δυστυχως οι περισσοτερες πιτσιρικες εχουν υιοθετησει ενα αριστερο αναρχοκουλτουριαρικο στυλακι
κι ενδιαφερονται μονο για τα δικαιωματα των gay+των ζωων και ποσοι πυρφοροι θα κανουν like στις ξεκολες photo τους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δυστυχως οι περισσοτερες πιτσιρικες εχουν υιοθετησει ενα αριστερο αναρχοκουλτουριαρικο στυλακι
κι ενδιαφερονται μονο για τα δικαιωματα των gay+των ζωων και ποσοι πυρφοροι θα κανουν like στις ξεκολες photo τους
Μα είναι και το μοναδικό στυλάκι που πλασάρεται και προωθείται ακόμα και απο τους δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία!
Μου λένε δάσκαλοι πως είναι αδύνατο να επιβληθεί ησυχία στις τάξεις και πολλές φορές μαθητές βρίζουν τους εκπαιδευτικούς! Όταν η συμπεριφορά του παιδιού μεταφέρεται στους γονείς εκεί είναι η τεράστια απογοήτευση! Οι δάσκαλοι αντιμετωπίζουν απαξίωση και απειλητική συμπεριφορά που άγγιξαν το "πριγγηπόπουλο" του σπιτιού ! Και το πνεύμα που διακατέχει τους γονείς είναι το "ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για το παιδί μου"  
Το γυναικείο σοβαρό στυλ πιστεύω σε κάθε τάξη θα είναι το παλιό "εναλλακτικό" με μια δυο χίπισσες..  
Δεν φταίνε τα παιδιά! Η έλλειψη σοβαρών προτύπων λείπει! Μήπως και τα αγοράκια κάτι καλύτερο είναι! Όλα σε ποδοσφαιριστές και Ράπερ θέλουν να μοιάζουν!

Δυστηχώς αυτά μόνο με ...πόλεμο αλλάζουν... οπου στις θέσεις άμυνας δεν έχει καμιά σημασία το μαλλί το ταττού και ή εμφάνιση...Όσο υπάρχει ειρήνη η κατάσταση θα πατώνει όλο και παραπάνω με τελική κατάληξη τον πλήρη εκφυλισμό ...  

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Μα είναι και το μοναδικό στυλάκι που πλασάρεται και προωθείται ακόμα και απο τους δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία!
Μου λένε δάσκαλοι πως είναι αδύνατο να επιβληθεί ησυχία στις τάξεις και πολλές φορές μαθητές βρίζουν τους εκπαιδευτικούς! Όταν η συμπεριφορά του παιδιού μεταφέρεται στους γονείς εκεί είναι η τεράστια απογοήτευση! Οι δάσκαλοι αντιμετωπίζουν απαξίωση και απειλητική συμπεριφορά που άγγιξαν το "πριγγηπόπουλο" του σπιτιού ! Και το πνεύμα που διακατέχει τους γονείς είναι το "ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για το παιδί μου"  
Το γυναικείο σοβαρό στυλ πιστεύω σε κάθε τάξη θα είναι το παλιό "εναλλακτικό" με μια δυο χίπισσες..  
Δεν φταίνε τα παιδιά! Η έλλειψη σοβαρών προτύπων λείπει! Μήπως και τα αγοράκια κάτι καλύτερο είναι! Όλα σε ποδοσφαιριστές και Ράπερ θέλουν να μοιάζουν!

Δυστηχώς αυτά μόνο με ...πόλεμο αλλάζουν... οπου στις θέσεις άμυνας δεν έχει καμιά σημασία το μαλλί το ταττού και ή εμφάνιση...Όσο υπάρχει ειρήνη η κατάσταση θα πατώνει όλο και παραπάνω με τελική κατάληξη τον πλήρη εκφυλισμό ...  
Μήπως αυτό με τον πόλεμο είναι χοντρομαλ..ία??Απλα ρωτάω..Εσύ θεωρείς ότι για να αλλάξει η νεολαία πρέπει να σκοτωθούν και να χαθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές?? Είσαι σίγουρος ??Μπας και κανείς λάθος? :think: :ak: :uzi:
:headbang:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μήπως αυτό με τον πόλεμο είναι χοντρομαλ..ία??Απλα ρωτάω..Εσύ θεωρείς ότι για να αλλάξει η νεολαία πρέπει να σκοτωθούν και να χαθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές?? Είσαι σίγουρος ??Μπας και κανείς λάθος? :think: :ak: :uzi:
Μακάρι όχι αν υπάρχει ΜΗ ουτοπικός τρόπος...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχει πλάκα να βγαίνεις έξω Κυριακή πρωί.Είναι η μέρα που βγαίνουν οι 'φυσιολογικοί'.Δηλαδή οι μπαμπάδες με τα καροτσάκια και οι μαμάδες που τρέχουν πίσω απ'τα παιδιά τους.Πάντως φαίνεται ότι ακόμα σηκώνει η τσέπη των Ελλήνων 1-2 παιδιά,δεν υπάρχει η αφραγκία που νομίζουμε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Xθες πέτυχα σωματαρά τύπο που πάμε μαζί στο ίδιο γυμναστήριο και τα είχε με μια κοπέλα που πραγματικά αναρωτιέμαι τι της βρήκε.
Εντάξει,τελικά ο καθένας και η καθεμία μπορεί να βρει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ηρθε Πολωνεζα που μιλουσα αρκετο καιρο,Αθηνα..
Εχει πλακα πως καταλαβαινεις οντως τις γυναικες χωρις εμπειριες..Με το που βρεθηκαμε με αγγιζε συνεχεια οταν γελουσε η οταν ελεγα κατι και ηθελα να επεμβει στην κουβεντα
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν εχουν τα χιλια κομπλεξ της Ελληνιδας,κανεις κουβεντα χωρις να αναλυεις φεμινισμους,Τσιπρα,δουλειες και ενα σωρο μπορδολογιες πουε χεις βαρεθει να ακους

Το μονο που δεν γλυτωσα ηταν η ατελειωτη κλαψα της για την εικονα της Αθηνας
Της ειπα το ξερω οτι ειναι σκατουπολη,μην μου τα ζαλιζεις ομως

Παντως πρεπει οντως να χεστηκε για τα καλα στο κεντρο της Αθηνας,μιλαμε για 7αρη προς 8αρη ξανθια Πολωνεζα,παιζει να γυαλισανε πολλα Αραβικα ματια
Κοιαχτε μηνυμα που μου στειλε χααχα

Σε λιγο εχω να την παω βολτα με το car,για να δουμε..Ξενερωσε με κεντρο οποτε θα την παω παραλιακα να της δειξω τα ωραια μερη

Ωραιος Μυστη
Αθηνα θα τις πηγαινεις για ποτο μονο σε roof garden με θεα την Ακρόπολη και καμια παραλιακη οπως ειπες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η πλακα ειναι οτι μου στειλε και μηνυμα που με βριζει γιατι δεν τις στελνω μηνυματα,δηλαδη μωρη σαπιοσακουλα χυμενη που σε εχει γαμησει ο αποπατος περιμενεις απ εμενα να σε γαμησω υστερα?
Ακου ρε απαιτησεις και μαλιστα μιλαμε για 6αρη απλα εχει καλο σωμα με zumba και τις μαλακιες που κανει

Μυστη μου επρεπε να της τα πεις στα μουτρα.
Σε αντιστοιχη περιπτωση παρεμεινα και εγω ευγενικος αλλα το μετάνιωσα
Σκουπιδιασμα στην μαπα τις σαβουργαμιολες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μακάρι όχι αν υπάρχει ΜΗ ουτοπικός τρόπος...

Δεν υπαρχει

Βλεπεις στο πρωην ανατολικο μπλοκ πως αντιμετωπιζουν τους αραβοεποικους παρα την προπαγανδα δεκαετιων
Σκληραγωγηθηκαν με την πεινα που τους εφερε ο κομμουνισμος και απεκτησαν ανοσια στις παπαριες
Τους υπολοιπους θα μας στρωσει μονο ο πολεμος και οι επερχομενες λακοκαταστασεις

Επισκέπτης
κλασικες μπουκομικες αναλυσεις. Εδω χτυπαει η καρδια της φραπελλαδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom