Έγραψα το σεντονάκι που είχα υποσχεθεί στο thread της Λιθουανίας και ηρέμησα.
Έχω επισημάνει αρκετές φορές,ότι αυτά που γράφω δεν απευθύνονται σε κάποια αμετανόητα μέλη,αλλά σε πιο μετριοπαθή και στους επισκέπτες του bou.
Έστω και ένας να προβληματιστεί με όσα γράφω,θα με ευχαριστούσε.
Τώρα τον sad man,τον cool,κ.λ.π. δύσκολα να τους πείσει κάποιος για οτιδήποτε.
Και δε θέλω να είμαι επικριτικός ή να είμαι όσο ευθύς έχω γίνει με την καθημερινη συναναστροφή μου με τους δυτικούς.
Δεν την αντέχει την αλήθεια ο Έλληνας.
Είχα γνωρίσει μέσω δουλειάς εδώ,έναν πολύ καλό χαρακτήρα και μορφωμένο Έλληνα ηλικίας 50+
3χρόνια στη Γερμανία,καλές αποδοχές,καλό αμάξι.
Καλοντυμένος,προσεγμένος,κ.λ.π. αλλά λιχούδης και κοιλιόδουλος..
Ήθελε λοιπόν να κάνει οικογένεια και μου έλεγε να του κάνω κονέ.
Φυσικά προσφέρθηκα να βοηθήσω,απλά ο άνθρωπος ήθελε όμορφη γυναίκα,κάτω των 30,για οικογένεια.
Μιλάμε τώρα για Βαυαρία,που όλοι ανεβοκατεβαίνουν τα βουνά κάθε ΣΚ,
οι γιαγιάδες τρέχουν μαραθώνιο,κ.λ.π. και αυτός χτυπάει δύο πιτόγυρα στην καθισιά και μετά παγωτό.
Οπότε του είπα ότι με τα προσόντα του,όμορφη και σχετικά νέα γυναίκα,μπορεί να φέρει μόνο από οστ μπλοκ,30+ που θα έχει και κάποιο "ελάττωμα" ως επίδοξη νύφη,π.χ.να έχει ήδη ένα παιδί.
Αυτός αντέδρασε λες και του είπα ότι είναι λεπρός...
Αφού ρε μάστορα έχεις δει ότι 3 χρόνια δεν έβγαλες για καφέ ούτε 50άρα γκόμενα,γιατί δεν παίρνεις τα χαμπάρια σου;
Αφού τις τούρτες και τα σουβλάκια δεν τα έχεις κόψει ούτε μέρα,πως θέλεις την 25χρονη όμορφη,κ.λ.π.;
Οπότε φίλε,καλύτερα να έκανα τον ανήξερο και να τον άφηνα να συνεχίζει να αναρωτιέται τι φταίει,παρά να γίνομαι ο κακός της υπόθεσης..