acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Μεινε μακρυα απο παρανομιες, φιλους, συγγενεις, ναρκωτικα, μεθυσια και τοξικους τυπους.
Eδω θα διαφωνήσω
Μεινε μακρυα απο παρανομιες, φιλους, συγγενεις, ναρκωτικα, μεθυσια και τοξικους τυπους.
Nαι σιγουρα τυπε μας έπεισαν
Eδω θα διαφωνήσω
Και τι μπαινουμε εδω μεσα ρε μαν ? για να διαβαζουμε τον λυπημενο κ τους λοιπους κλαψομουνηδες ???? αι γραψε λοιπον, ολο υποσχεσαι σεντονια κ πετας μαξιλαροθηκες
Εννοείται ότι μπορεί να βρουν κάποιον μόνο για πούτσο.Αλλά για μένα είναι μικρό ποσοστό.Ίσως μόνο τα πολύ ξέκωλα ή όσες το δίνουν σε καθηγητές και κομματικούς για να περνάνε μαθήματα.
Οι ελληνίδες γενικά είναι της σχέσης,πιο πολύ τις ενδιαφέρει να έχουν γκόμενο παρά το κρεβάτι.Γι'αυτό και οι άντρες αναγκάζονται να κάνουν σχέσεις για να μην είναι συνέχεια αγάμητοι.
Ειναι πιλοτος και μοντελακιας.Και εσεις που ξέρετε τι ειχε ο καθενας ρε τύπε.
Εσυ τι κανεις κατα διαστηματα; δε βλεπω κριτικες.
Το τι ειναι κριμα και τι οχι αφηστε να το καθορισουμε εμεις .... μην κλαιτε για πάρτη μας τσαμπα και βερεσε
Εγω παλι ΞΕΡΟΧΥΝΩ με επικες παρεμβασεις Ιακωβου( με τις περιφημες οφιολατριες του ) ,
με παρεμβασεις θρυλικου Sad man που κατι Μουνοκωλαριαρηδες και Ακαποεροι και Πανοι Σκληροπυρηνικοι και Αλεξοδικηγοροι και κατι καινουργιοι Καπαμαρου (ο οποιος Ιγκανο απότι φαινεται τελικα μονο στομα μεγαλου ιπποποταμου διαθετει, δηλαδη μονο μεγαλοστομιες και μπλα μπλα μπλα υποτιθεμενης ανωτεροτητας) που προσπαθουν να τον 'γαμησουν' στο ιντερνετικο bulling οτι ειναι κατεστραμμενος, καημενος και αγαμητος και τελικα κατα βαθος να συνειδητοποιουν οτι οχι μονο εχει απολυτο δικιο σε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ απο αυτα που λεει αλλα μαλλον να τους θυμιζει και αυτους την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατασταση την οποια βιωνουν και οχι το προφιλ των υποτιθεμενων γαμιαδων και τυπων που βρισκουν για πλακα γκομενα, το οποιο θελουν να προβαλουν μεσω της ανωνυμιας του ιντερνετ....(Disclaimer : Μην θιχτειτε αμεσως δεν το λεω υποτιμητικα ή προσβλητικα, απλα να μαθαινουμε να βλεπουμε και λιγο τα χαλια μας , μια αυτοκριτικη δεν βλαπτει)
Επισης ξεροχυνω με Νασο Αθανασιαδη και την περιφημη Ακαποτη Clan που καποτε εγραφε...
Επιπλεον μπορω να πω οτι εχω ξεροχυσει κατα καιρους με διαφορους τυπους οπως πχ Dean Corso και αλλους που γραφανε κυριως σε νηματα που αφορουσαν σχολιασμο τυπων σε trash reality τυπου top model, power of love, survivor και λοιπες τετοιες μαλακιες τις TV.....(Εχουν ειπωθει ατακαρες σε κεινα τα threads , ΚΑΙ ΝΑΙ θα τολμησω να πω ισως καποιες απο αυτες εφαμιλλες με ατακες απο comedians του βελινεκους των George Carlin και του C.K.Louis)...
Και τελος με τον εναν και τον μοναδικο Mindreader ο οποιος μια στο τοσο γραφει, ειδικα εδω στις Ελεεινηδες παιζει να εχει βαρεθει να γραφει πλεον, αλλα και τοτε που εγραφε εσπερνε ανεμους και θεριζει θυελλες ( και το εννοω και αυτο καλοπροαιρετα ), πραγματικα εκλπηκτικος τροπος αποτυπωσης σκεψης , ευγε Mind.....
Bαθιά νυχτωμένος είσαι τύπε..
Και θα μπορούσα να σου αναπτύξω και γιατί,αλλά στα γραφόμενά σου διακρίνω τόσο φανατισμό,μίσος και απογοήτευση,που ότι και να σου γράψω δεν..
Γίνε και εσύ MGTOW μαζί με τους υπόλοιπους μπανιστιρτζήδες της ζωής..
Γουσταρω να τρωνε γαμησι απο ολες τις τρυπες και μετα να προσπαθουν να συνελθουν για να γυρισουν στον αγαπουλα-συζυγο κουρασμενες απο τη δουλεια στο γραφειο.
Κορυφαιο γεγονος...να ανεβαζει στο φατσοβιβλιο της φωτο απο τις ωραιες στιγμες που ζει μαζι με τον αγαπουλα-συζυγο και οι φιλες της να ξεσκιζονται στα λαικ και στα σχολια.
Επικο γεγονος, να εντοπιζεις και να γαμας αυτες τις φιλες και να στηνεις σκηνικα επιτηδες ωστε να το καταλαβει και να μη μπορει να πει τιποτα.
Γαμιολες ξεσκισμενες σκατοψυχες δυστυχισμενες αντιφατικες ανηθικες υπαρξεις.
μπλα μπλα μπλα
....
Γαμιολες ξεσκισμενες σκατοψυχες δυστυχισμενες αντιφατικες ανηθικες υπαρξεις.
χωριο δεν εχει ο ανθρωπος; Λειτουργει με προτυπα μιας αλλης εποχης και μονο μεσω συγγενων μπορει να κανει προξενιο σε αυτα τα προτυπα.Έγραψα το σεντονάκι που είχα υποσχεθεί στο thread της Λιθουανίας και ηρέμησα.
Έχω επισημάνει αρκετές φορές,ότι αυτά που γράφω δεν απευθύνονται σε κάποια αμετανόητα μέλη,αλλά σε πιο μετριοπαθή και στους επισκέπτες του bou.
Έστω και ένας να προβληματιστεί με όσα γράφω,θα με ευχαριστούσε.
Τώρα τον sad man,τον cool,κ.λ.π. δύσκολα να τους πείσει κάποιος για οτιδήποτε.
Και δε θέλω να είμαι επικριτικός ή να είμαι όσο ευθύς έχω γίνει με την καθημερινη συναναστροφή μου με τους δυτικούς.
Δεν την αντέχει την αλήθεια ο Έλληνας.
Είχα γνωρίσει μέσω δουλειάς εδώ,έναν πολύ καλό χαρακτήρα και μορφωμένο Έλληνα ηλικίας 50+
3χρόνια στη Γερμανία,καλές αποδοχές,καλό αμάξι.
Καλοντυμένος,προσεγμένος,κ.λ.π. αλλά λιχούδης και κοιλιόδουλος..
Ήθελε λοιπόν να κάνει οικογένεια και μου έλεγε να του κάνω κονέ.
Φυσικά προσφέρθηκα να βοηθήσω,απλά ο άνθρωπος ήθελε όμορφη γυναίκα,κάτω των 30,για οικογένεια.
Μιλάμε τώρα για Βαυαρία,που όλοι ανεβοκατεβαίνουν τα βουνά κάθε ΣΚ,
οι γιαγιάδες τρέχουν μαραθώνιο,κ.λ.π. και αυτός χτυπάει δύο πιτόγυρα στην καθισιά και μετά παγωτό.
Οπότε του είπα ότι με τα προσόντα του,όμορφη και σχετικά νέα γυναίκα,μπορεί να φέρει μόνο από οστ μπλοκ,30+ που θα έχει και κάποιο "ελάττωμα" ως επίδοξη νύφη,π.χ.να έχει ήδη ένα παιδί.
Αυτός αντέδρασε λες και του είπα ότι είναι λεπρός...
Αφού ρε μάστορα έχεις δει ότι 3 χρόνια δεν έβγαλες για καφέ ούτε 50άρα γκόμενα,γιατί δεν παίρνεις τα χαμπάρια σου;
Αφού τις τούρτες και τα σουβλάκια δεν τα έχεις κόψει ούτε μέρα,πως θέλεις την 25χρονη όμορφη,κ.λ.π.;
Οπότε φίλε,καλύτερα να έκανα τον ανήξερο και να τον άφηνα να συνεχίζει να αναρωτιέται τι φταίει,παρά να γίνομαι ο κακός της υπόθεσης..
ενας προς εναν οι χαρακτηρισμοι: τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν σου ανηκουν και σε χαρακτηριζουν?
εμενα και γαμιολης μου φαινεσαι (αν εβρισκες μουνι) οπως θα εκαναν κι αυτες αν βρισκανε πουτσο
ξεσκισμενος θα ησουν (στο σεξ)
σκατοψυχος ...δεν σε κοβω για κατι παραπανω με τοση χολη στο στομα
δυστυχισμενος εισαι 100% (απ οσα λες τουλαχιστον)
αντιφατικος ...απο την μια κλαιγεσαι και οι αλλες στου φταινε αλλα δεν βλεπω να κανεις καποια συζητηση ωστε να μπορεσεις να βοηθησεις τον εαυτο σου να βρει μια λυση]
ανηθικος εισαι αφου βαζεις ξεστομιζεις χοντραδες δεξια και αριστερα συμπεριλαμβανομενων των γονιων
υπαρξη ...εισαι κι αυτο! δυστυχως! εστω και σαν κλωναρι μεσα στο μπου.
ΥΓ! Ωπ! τωρα το ειδα! τα χιλιασα!
Πόση φιλοσοφια χρειαζεται για να αντιληφθεις οτι ειναι ο Πικερ?ποιανου εισαι κλωνος εσυ δεν μας ειπες
Πόση φιλοσοφια χρειαζεται για να αντιληφθεις οτι ειναι ο Πικερ?
Πιο μεγαλες μαλακιες δεν εχω ξαναδιαβασει.Ο δυνατος δεν χρειαζεται φιλους, εχει τα αρχιδια του και το πορτοφολι του.
Τα αισθηματα ειναι για τους δειλους και τους αδυναμους.
Ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης-χαρουμενος που εστω και ετσι σταθηκα αφορμη για να τα χιλιασεις.
Καλη συνεχεια και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.