mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
η μουνιτσα ειναι κορη μου εγω ειμαι η μανα
μητερααααααααααα μανουλαααααααααααα μαμααααααααααααααααααααα
και την μπαιτ που την κραζεις προφανως την θεωρεις αριστερη κυπρια ε?
για να διαστρεβλωσω κατι πρεπει να υπαρχει πρωτα....εσυ εισαι ουτως η αλλως ανυπαρκτος και κλοουν οποτε δεν υπαρχει κατι να "διαστρεβλωσω"
Για άλλα την κράζω. Άλλωστε τοχει παραδεχτεί. Και φυσικά οι Τσυπραίες είναι ακόμα χειρότερες, γιατί κουβαλάν και τη χωριατιά του νησιού. Ρώτα τη φίλη σου. Τα ξέρει καλύτερα.
μητερααααααααααα μανουλαααααααααααα μαμααααααααααααααααααααα
η μπαιτ ειναι τσυμπραια; εσύ εισαι πορδή; ο χι ιζ μπακ τι ειναι;
Για άλλα την κράζω. Άλλωστε τοχει παραδεχτεί. Και φυσικά οι Τσυπραίες είναι ακόμα χειρότερες, γιατί κουβαλάν και τη χωριατιά του νησιού. Ρώτα τη φίλη σου. Τα ξέρει καλύτερα.
χααχχαχαχ ετσι οπως εκανα παραθεση μοιαζει οτι η μπαιτ ειναι η πορδη..........ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
μπαιτ μωρο μου δεν εννοω εσενα
αλλα εισαι τσακαλος εσυ και το πιασες.....γιαυτο σε κανω παρεα
Μουατςςςςςςςςςςςςςςς
αι αμ μπακ αρ γιου μπακ?
ΓΑΜΩ τη μάνα σου...
επιβητορας........ετσι απλα...........
η βαλερια πρεπει να μαθουμε τι ειναι.......λατεξ ή πλαστικη?
Κι εσύ...ΜΑΛΑΚΩ.
το καταλαβα χρυση μου
εγω που εχω κ μυαλο... *P
αι αμ μπακ εντ κικινγκ.. χαχαχα
τι εχω παραδεχθει βρε απιστευτε ανθρωπε?
σ αυτο το τοπικ ειδικα οτι μλκια χαβαλε διαβασεις την παιρνεις στα σοβαρα? εμεις τι σου φταιμε?
σιγα μην κατσω να συζητησω με σενα ειδικα τα πολιτικα φρονηματα μου κ τις αποψεις μου..
ασχολησου με τις ρωσιδες σου κ μην ενοχλεις
εχουμε δουλεια τωρα..
ΜΟΥΝΑΡΑ Ουκρανή.
εσυ τι παριστανεις τοτε?Ναι ξέρω. ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ.
Κατάλαβα, και εσύ χάριν του κομμουνισμού που επικράτησε επί 40 χρονια στην Αν. Ευρώπη γαμάς!Ωραία τα λέει ο Λάκης για τις Ελλεεινίδες. Συμφωνώ 100%. Όπως επίσης είμαι 100% και με τις πολιτικές του θέσεις. Λαός - Στρατός - Εθνικισμός!
Ευτυχώς που έπεσε το Παραπέτασμα και δεν έχουμε ανάγκη τις ντόπιες σαύρες, με το τουπέ 1000 καρδιναλίων...
Ναι ξέρω. ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ.
εσυ τι παριστανεις τοτε?
τον ματακια?
ΜΟΥΝΑΡΑ Ουκρανή.