anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
ανατολ.......καθε μερα που περναει αμφιβαλλω ολο και πιο πολυ για τα διδακτορικα που ελεγες τις προαλλες...
Δε πειράζει. Τα τίποτε μπορούν να αμφιβάλουν.
ανατολ.......καθε μερα που περναει αμφιβαλλω ολο και πιο πολυ για τα διδακτορικα που ελεγες τις προαλλες...
Μη μου βρίζεις το νικ μου! Είναι παρεξηγιάρικο!
Αυτό λεω και εγώ, η κατάρρευση οφείλτεαι στο ότι προηγήθηκε κομμουνισμός!
Χωρίς κομμουνισμό, τίποτα δεν θα κατέρρεε.
Και εσύ θα ήσουν τώρα που θα ήσουν, εεε?
Εδώ μήπως:
Ποιος είναι βλάκας οεο?
μην αμφιβαλλεις το διδακτορικο θελει φυτα. Βαρελια βαλεριανα
Η βαλεριάνα είναι ανθοφόρο φυτό της οικογένειας Valerianaceae που απαντάται στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Το πιο γνωστό της είδος είναι η Valeriana officinalis. Το όνομα "Βαλεριάνα" προήλθε από τη λατινική λέξη valere που σημαίνει "υγεία ή δύναμη" και αναφέρεται στην θεραπευτική χρήση του φυτού, αν και υποστηρίζεται ότι μπορεί να αναφέρεται και στη δυνατή του οσμή.
Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται σαν υπνωτικό, αγχολυτικό και κατευναστικό, μιας και τα έλαια που περιέχει έχουν παρόμοια δράση με τις βενζοδιαζεπίνες. Ο μηχανισμός δράσης της ωστόσο παραμένει γενικά άγνωστος. Στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν και σε ασθενείς με επιληψία.
Η βαλεριάνα προσελκύει επίσης τις γάτες και τα ποντίκια. Σε μερικές εκδόσεις του μύθου του "Μαγικού Αυλού", ο γητευτής των ποντικών χρησιμοποιεί βαλεριάνα αντί για φλογέρα.
αντε δωσε καμια καθημερινη απλη πολωνολευκορωσσιδα ;)
Θα μπορούσε να μην είχε καταρρεύσει ΑΝΟΗΤΕ. Αυτό λέω. Όπως έγινε με την Κίνα. Όσο για μένα περνούσα καλύτερα επί καθεστώτος. Κατάλαβες???
καταλαβαμε ντε μην μιλας πια. το πιασαμε το νοημα
Νόημα αποκλείεται νάπιασες τέκτων. Κανα μυστρί ίσως ή κανένα Αράπικο π...άρι. Μανούλα είσαι σ' αυτά.
γιατι εγω εχω την εντυπωση οτι αυτοι αγαπιουνται κατα βαθος;
ωπ ο ανατολ γαμει εχει μακρυ πουτσο ειδησηΘάθελες...Άσε μη τυφλωθείς πάλι...Τα γυαλιά ηλίου είναι ακριβά. Άντε μη σου βάλω πιπεράκι στο στόμα (ή μάλλον τίποτε μακρύτερο).
χαρα μου να προσφερωΑκόμα δε μπήκες στο site και η ΜΑΛΑΚΙΑ σου πάει ΣΥΝΝΕΦΟ. Τι μας περιμένει...
και σε ειχα για σοβαρη κοπελα(!)κι εσυ με τις ελλεινιδες???χαρα μου να προσφερω
οχι με παρεξηγησες ειμαι με τον καλο πουτσοκαι σε ειχα για σοβαρη κοπελα(!)κι εσυ με τις ελλεινιδες???
ποιον απ ολους???οχι με παρεξηγησες ειμαι με τον καλο πουτσο
αυτο πιστευω και εγω μερικες ρωσιδες στα τρωνε ασχημα