Βαλέρια λεγεται ρε το φάρμακό του. Αλλά είναι ακόμα στο βουλκανιζατέρ!η πορδη γιατι πεταγεται και μας χαλαει το τριο μας μου λετε?????????? ποιος του μιλησεεεεεεεεεε γιατι πετιεται σαν σφηνοπουτσιδιιιιιιιιιιιιι
δωστε του ενα ταβορ! ενα λεξοτανιλ! ενα αρνταν εστω???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)
Ναι ξέρω. ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ.
θελω να αυνανιστώ με τον γαμει να βλεπει Μπορω;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Βαλέρια λεγεται ρε το φάρμακό του. Αλλά είναι ακόμα στο βουλκανιζατέρ!
εγω νομιζω οτι το φαρμακο του λεγεται βαλερι-ΑΝΑ
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Κατάλαβα, και εσύ χάριν του κομμουνισμού που επικράτησε επί 40 χρονια στην Αν. Ευρώπη γαμάς!
Σκέψου που θα ήσουν τώρα χωρις το κομμουνισμό...
Να στο ζωγραφίσω καλύτερα:
Είσαι και ΒΛΑΞ. Όπως ΟΛΟΙ οι δήθεν ψυχολόγοι. Η εκπόρνευση των Ανατολικών άρχισε να παίρνει τεράστιες διαστάσεις μετά την κατάρευση του καθεστώτως. Όχι κατά τη διάρκεια.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
θελω να αυνανιστώ με τον γαμει να βλεπει Μπορω;
αχ μαμα εισαι πολυ διεστραμμενη.........κι ελεγα απο που πηρα......
Είσαι και ΒΛΑΞ. Όπως ΟΛΟΙ οι δήθεν ψυχολόγοι. Η εκπόρνευση των Ανατολικών άρχισε να παίρνει τεράστιες διαστάσεις μετά την κατάρευση του καθεστώτως. Όχι κατά τη διάρκεια.
μιλα μου για εκπορνευση ανατολικων καβλωνω
Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει κάποιος απο αυτούς που δεν γουστάρουν τις Ελληνίδες...αν τους την πέσει καμιά γυναικάρα....μάλλον θα της τραβήξουν...χαστούκι!!!!
Βαλέρια λεγεται ρε το φάρμακό του. Αλλά είναι ακόμα στο βουλκανιζατέρ!
αχ μαμα εισαι πολυ διεστραμμενη.........κι ελεγα απο που πηρα......
πηρες απο τον πατερα σου εσυ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ανατολ.......καθε μερα που περναει αμφιβαλλω ολο και πιο πολυ για τα διδακτορικα που ελεγες τις προαλλες...
Μη μου βρίζεις το νικ μου! Είναι παρεξηγιάρικο!Είσαι και ΒΛΑΞ. Όπως ΟΛΟΙ οι δήθεν ψυχολόγοι. Η εκπόρνευση των Ανατολικών άρχισε να παίρνει τεράστιες διαστάσεις μετά την κατάρευση του καθεστώτως. Όχι κατά τη διάρκεια.
Αυτό λεω και εγώ, η κατάρρευση οφείλτεαι στο ότι προηγήθηκε κομμουνισμός!
Χωρίς κομμουνισμό, τίποτα δεν θα κατέρρεε.
Και εσύ θα ήσουν τώρα που θα ήσουν, εεε?
Εδώ μήπως:
Ποιος είναι βλάκας οεο?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κατάλαβα, και εσύ χάριν του κομμουνισμού που επικράτησε επί 40 χρονια στην Αν. Ευρώπη γαμάς!
Σκέψου που θα ήσουν τώρα χωρις το κομμουνισμό...
Να στο ζωγραφίσω καλύτερα:
δεν υπηρχε περιπτωση να το αντιληφθει ακομα να το καλαβεις?
σταματα να απαντας σοβαρα τωρα που ειναι νωρις.......χαχαχαχα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και εσύ θα ήσουν τώρα που θα ήσουν, εεε?
Εδώ μήπως:
εκει ειναι και τωρα απλα δεν του το χει πει κανεις ακομα......μην του χαλας την ονειρωξη
Με βρήκε πάνω στο δεκάλεπτο σοβαρότητας που με καταλαμβάνει κάθε μέρα!!δεν υπηρχε περιπτωση να το αντιληφθει ακομα να το καλαβεις?
σταματα να απαντας σοβαρα τωρα που ειναι νωρις.......χαχαχαχα
Καλώς τα κομάντα!αρχιστε να μοιραζετε το χοιρινο,εγω ειμαι χορτοφαγα,μην στρωσετε σερβιτσιο
μην αμφιβαλλεις το διδακτορικο θελει φυτα. Βαρελια βαλεριαναανατολ.......καθε μερα που περναει αμφιβαλλω ολο και πιο πολυ για τα διδακτορικα που ελεγες τις προαλλες...
Η βαλεριάνα είναι ανθοφόρο φυτό της οικογένειας Valerianaceae που απαντάται στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Το πιο γνωστό της είδος είναι η Valeriana officinalis. Το όνομα "Βαλεριάνα" προήλθε από τη λατινική λέξη valere που σημαίνει "υγεία ή δύναμη" και αναφέρεται στην θεραπευτική χρήση του φυτού, αν και υποστηρίζεται ότι μπορεί να αναφέρεται και στη δυνατή του οσμή.
Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται σαν υπνωτικό, αγχολυτικό και κατευναστικό, μιας και τα έλαια που περιέχει έχουν παρόμοια δράση με τις βενζοδιαζεπίνες. Ο μηχανισμός δράσης της ωστόσο παραμένει γενικά άγνωστος. Στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν και σε ασθενείς με επιληψία.
Η βαλεριάνα προσελκύει επίσης τις γάτες και τα ποντίκια. Σε μερικές εκδόσεις του μύθου του "Μαγικού Αυλού", ο γητευτής των ποντικών χρησιμοποιεί βαλεριάνα αντί για φλογέρα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
που ειναι η υπολοιπη αγελη? ;)
γλυφει τα κοκαλα.....
αχ αυτα γραφεις τωρα και θα αρχισει ο παλιος να λεει για κλικες......χαχαχαχα
Τι θα γίνει με την πράσινη βουλίτσα σου? Την αγάπησες?που ειναι η υπολοιπη αγελη? ;)