I wonder where TinkerBell is...
Here is cpt HOOK!!
Here is cpt HOOK!!
η γνωμη μου ειναι μεγαλη,και ειμαι και σιγουρη πως σε πολλους δεν θα αρεσει(ειδικα σε αυτο το thread και ειδικα εφοσον ειμαι κοπελα εγω που θα την πω),γιαυτο ασε καλυτερα!Never SAY never
Πες μας τη γνώμη σου...
Ε τότε πες.....για χάρη αυτών των μερικών μερικών που λες!η γνωμη μου ειναι μεγαλη,και ειμαι και σιγουρη πως σε πολλους δεν θα αρεσει(ειδικα σε αυτο το thread και ειδικα εφοσον ειμαι κοπελα εγω που θα την πω),γιαυτο ασε καλυτερα!
Λετε αρκετα σωστα πραγματα μερικοι μερικοι εδω μεσα!
υπαρχουν στ αληθεια με τα φωτοσοπ
εκει εξαφανιζονται ολες οι ατελειες
οχι οτι αποκλειεται να ειναι ομορφες.. αλλα δεν υπαρχει τελεια γυναικα
πλακα εχουν οι ανδρες που δε το καταλαβαινουν... κατι τετοιοι δεν αντιλαμβανονται κ το ψευτικο ματι/μαλλι/βυζι κλπ
Στείλε μας τότε καμιά δικιά σου πριν και μετά το φωτοσόπ...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ.
φιλε εγο ανικο στο λαο πιγα στρατο και ιμε εθικιστισ καθε 28 οκτοβρι και 25 Ματιου τρομε σπιτι μπακαλιαρο σκορδαλιαΩραία τα λέει ο Λάκης για τις Ελλεεινίδες. Συμφωνώ 100%. Όπως επίσης είμαι 100% και με τις πολιτικές του θέσεις. Λαός - Στρατός - Εθνικισμός!
Ευτυχώς που έπεσε το Παραπέτασμα και δεν έχουμε ανάγκη τις ντόπιες σαύρες, με το τουπέ 1000 καρδιναλίων...
Έτσι. Για να μαθαίνουν κάτι κακόμοιροι 30αρηδες, που έχουν γνωρίσει μόνο Ελλεηνίδες
φιλε ισε πολι σοστοσ και ξερισ παραπολα πολι ορεα πραματαΕλλεεινίδες γίνανε μετά το 81 με το γαμοπασόκ...
σφακτινα ιδικα αμα ινε γενιμενι επι πασοκ,εξερουντε κλασισ 89-93 και 2004 μεχρι σιμεραΔηλαδή...εγώ που τα έχω με ελληνίδα...περνάω τέλεια...είναι πολύ όμορφη (για τα γούστα μου) και δεν τα είχα ποτέ με ξένη...το έχασα το παιχνίδι???
σφακτινα ιδικα αμα ινε γενιμενι επι πασοκ,εξερουντε κλασισ 89-93 και 2004 μεχρι σιμερα
να βαλισ ματομπουκαλα δε ντρεπεσε που τα χισ με ελινιδαΣτραβώθηκα ρεεεεεεε.....
να βαλισ ματομπουκαλα δε ντρεπεσε που τα χισ με ελινιδα
εγο τι γλιτονο η δικια μου ινε κλασι 80 επι Ραλιθάνατος!!!!!!
Μόνο αυτό μου μένει.....
θάνατος!!!!!!
Μόνο αυτό μου μένει.....
εσυ ρε εχεις γκομενα και την πεφτεις στη φιλη μου τη μπατι σκιλοι αλλεστε????? θα σε σφαξω στο γονατοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Δεν την πέφτω καλέ...με αυτήν τα έχω....