Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να μς απαγάγει π.χ. ;
Να μου κλέψει κανένα νεφρό;
Να μου πάρει το πορτοφόλι;
Να ζητήσει ελεειμοσύνη;
Να ζητήσει να τη βοηθήσω να έρθει στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας για να σφουγγαρίζει καμπινέδες;

Η κοπέλα πέραν του ότι ήταν ΘΕΑ , ήταν και μια χαρά από ντύσιμο , εμφάνιση κτλ.
Μην πάει ο νους σας σε φουκαριάρες εποχής παραπετάσματος.
Απλά εγώ είχα να πάω σε μια ξεναγηση και δεν μιλήσαμε για πάνω από 15 λεπτά.
Δεν υποστηρίζω ότι θα τη γαμούσα την ίδια μέρα , αν καθόμουν μαζί της, το σίγουρο πάντως είναι ότι τέτοιες γυναίκες δεν σου ανοίζουν κουβέντα από μόνες τους στην Ελλάδα.
Και αν τους ανοίξεις εσυ όντας άγνωστος , μπορεί να σε βρίσουν , να μην απαντήσουν καν ή να βρεθείς να παίζεις ξύλο με κανενα μαλάκα καραγκιόζη βαλκάνιο που θα ξεφυτρώσει από το πουθενά και θα νοιώσει ότι κινδυνεύει να χάσει τα ... εκατομμύρια που επένδυσε και ότι κινδυνεύει να επιστρέψει στη  :jerking: :jerking:
Δεν ξερω ρε φιλε...μπορεις να μπεις στο μυαλο της καθεμιας και να μαντεψεις τι μπορει να  σκεφτεται?Τα πρωτα 2 πιθανα  σεναρια που αναφερεις ειναι αρκετα ακραια,αλλα εξισου ακραιο νομιζω θα ηταν και το σεναριο να ηθελε να σε πηδηξει στα ορθια στις τουαλετες του φαστ φουντ...

Ενα ειναι σιγουρο...πως ο,τι γυαλιζει τις πιο πολλες φορες δεν ειναι χρυσος...

Επισκέπτης
Δεν ξερω ρε φιλε...μπορεις να μπεις στο μυαλο της καθεμιας και να μαντεψεις τι μπορει να  σκεφτεται?Τα πρωτα 2 πιθανα  σεναρια που αναφερεις ειναι αρκετα ακραια,αλλα εξισου ακραιο νομιζω θα ηταν και το σεναριο να ηθελε να σε πηδηξει στα ορθια στις τουαλετες του φαστ φουντ...

Ενα ειναι σιγουρο...πως ο,τι γυαλιζει τις πιο πολλες φορες δεν ειναι χρυσος...

Για μισό λεπτό ρε μάστορα.
Τι θες να μας πεις εδώ πέρα;

Πες το ξεκάθαρα γαμώ το φελεκι μου!!!!!

Θες να πεις δηλαδή ότι το ότι ήρθε και έκατσε δίπλα μου μια πανέμορφη μουνάρα ΘΕΑ ήταν ... δυστύχημα , με βρήκε μεγάλη συμφορά , οπότε είμαστε τυχεροί στην Ελλάδα που δεν μας συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο;;;;;

Αυτό θέλεις να πεις σοβαρά;

Επισκέπτης
λακιιιιιι τιμορισε τισ ζοιρεσ ελεινιδεσ αρχοντα μου!!!!! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άσχετα με το αν συμπαθεί ή αντιπαθεί κανείς το ιντερνετικό προφίλ lakis 33 ( και κάποιες πολιτικές απόψεις που εκφράζει ), η αλήθεια είναι ότι αρκετές γυναίκες σε άλλες χώρες
( ευρωπαικές)  όχι μόνο είναι πιο άνετες και ακομπλεξάριστες αλλά απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που ζουν εδώ. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική λέγοντάς το  φυσικά! Ούτε όμως είναι κακό να πει κανείς "ναι έτσι είναι"! Δε κουβαλάνε πολλά κουσούρια πως να το κάνουμε τώρα! Και δε μιλάμε μόνο για δυτικές αλλά και για ανατολικοευρωπαίες.

Γενικά στην Ελλάδα ο κόσμος δεν έχει ζήσει και νιώσει τι θα πει θυληκό.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θες να πεις δηλαδή ότι το ότι ήρθε και έκατσε δίπλα μου μια πανέμορφη μουνάρα ΘΕΑ ήταν ...
Κοίτα, η αισθητική είναι κάτι πολύ σχετικό.
Εσύ μόλις είπες πως ενώ είσαι άντρακλας, αυτό δεν τυγχάνει αναγνώρισης στην Ελλάδα.
Μπορεί λοιπόν και αυτή να είναι Θεά, αλλά αυτό να μην τυγχάνει αναγνώρισης από άλλους...

Επισκέπτης
Άσχετα με το αν συμπαθεί ή αντιπαθεί κανείς το ιντερνετικό προφίλ lakis 33 ( και κάποιες πολιτικές απόψεις που εκφράζει ), η αλήθεια είναι ότι αρκετές γυναίκες σε άλλες χώρες
( ευρωπαικές)  όχι μόνο είναι πιο άνετες και ακομπλεξάριστες αλλά απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που ζουν εδώ. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική λέγοντάς το  φυσικά! Ούτε όμως είναι κακό να πει κανείς "ναι έτσι είναι"! Δε κουβαλάνε πολλά κουσούρια πως να το κάνουμε τώρα! Και δε μιλάμε μόνο για δυτικές αλλά και για ανατολικοευρωπαίες.

ειανι σκλαβεσ του καθοσπρεπισμου οι ελεινιδεσ ιποτι μου!!!!τελος!!! :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοίτα, η αισθητική είναι κάτι πολύ σχετικό.
Εσύ μόλις είπες πως ενώ είσαι άντρακλας, αυτό δεν τυγχάνει αναγνώρισης στην Ελλάδα.
Μπορεί λοιπόν και αυτή να είναι Θεά, αλλά αυτό να μην τυγχάνει αναγνώρισης από άλλους...

παντως δεν ειναι ψεμα οτι οι γυναικες μιλανε πιο ανετα στο εξωτερικο......οπως και οι αντρες......χωρις αποτερο σκοπο το να πηδξουν ή να πηδηχτουν...σε αντιθεση με τους κουτοπονηρους της ελλαδας που θεωρουν οτι το να πουν μια καλημερα συνεπαγεται τουλαχιστον πιπας......

απλα υπαρχει μια διαφορετικη νοοτροπια και φιλοσοφια εξω την οποια μερικοι εδω στο βαλοχωρι αντιμετωπιζουν λες και ειδαν το χριστο φανταρο....αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι δεν ευθυνονται ξαφνικα οι ελληνιδες για αυτη τη βλαχικη συμπεριφορα αλλα ΟΛΟΙ.......αντρες, γυναικες, εμεις, εσεις, οι μαναδες μας, οι πατεραδες μας κτλ κτλ κτλ.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παντως δεν ειναι ψεμα οτι οι γυναικες μιλανε πιο ανετα στο εξωτερικο......οπως και οι αντρες......χωρις αποτερο σκοπο το να πηδξουν ή να πηδηχτουν...σε αντιθεση με τους κουτοπονηρους της ελλαδας που θεωρουν οτι το να πουν μια καλημερα συνεπαγεται τουλαχιστον πιπας......

απλα υπαρχει μια διαφορετικη νοοτροπια και φιλοσοφια εξω την οποια μερικοι εδω στο βαλοχωρι αντιμετωπιζουν λες και ειδαν το χριστο φανταρο....αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι δεν ευθυνονται ξαφνικα οι ελληνιδες για αυτη τη βλαχικη συμπεριφορα αλλα ΟΛΟΙ.......αντρες, γυναικες, εμεις, εσεις, οι μαναδες μας, οι πατεραδες μας κτλ κτλ κτλ.....

δεν είμαστε κοινωνιολόγοι να μας νοιάζει σε τι οφείλετε! Μας νοιάζει ότι υπάρχει! Και υπάρχει!| Δεν είναι "διαφορά νοοτροπίας και φιλοσοφίας"! Μέρα με τη νύχτα είναι!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι ότι αρκετές γυναίκες σε άλλες χώρες
( ευρωπαικές)  όχι μόνο είναι πιο άνετες και ακομπλεξάριστες αλλά απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που ζουν εδώ. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική λέγοντάς το  φυσικά! Ούτε όμως είναι κακό να πει κανείς "ναι έτσι είναι"!
Ναι ρε φίλε, έτσι είναι το ξανά είπαμε.
Αλλά, πες μου κάτι έχεις πάει ποτέ με Δυτικοευρωπαία?
Δε κουβαλάνε πολλά κουσούρια πως να το κάνουμε τώρα! Και δε μιλάμε μόνο για δυτικές αλλά και για ανατολικοευρωπαίες.
Αυτές δεν κουβαλάνε κουσούρια, μόνο το κουτάκι με τα Λεξοτανίλ που τα καταπίνουν με τις χουφτες! Για να μην πω πως οι μισές είναι αλκκολικές!
Αμάν με τους μυθους που πλάθετε με τη φαντασία σας!
Αυτό δεν το έπιασα...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τι μαλακισμενες γενικευσεις ειναι τουτες?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για μισό λεπτό ρε μάστορα.
Τι θες να μας πεις εδώ πέρα;

Πες το ξεκάθαρα γαμώ το φελεκι μου!!!!!

Θες να πεις δηλαδή ότι το ότι ήρθε και έκατσε δίπλα μου μια πανέμορφη μουνάρα ΘΕΑ ήταν ... δυστύχημα , με βρήκε μεγάλη συμφορά , οπότε είμαστε τυχεροί στην Ελλάδα που δεν μας συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο;;;;;

Αυτό θέλεις να πεις σοβαρά;
Ωπα μαγκα.... για κουλαρε λιγακι...τη θεα δεν την περιμενεις ουρανοκατεβατη ως μαννα εξ ουρανου...ουτε και ξαφνικα ενω περπατας περιμενεις να σκονταψεις σε ενα σεντουκι με εκατομμυρια ευρω μεσα...κατι πολυ υποπτο πιθανον να εχει παιχτει για να βρεθουν τοσα λεφτα παρατημενα καπου...και μαλιστα μπροστα σου...δε χρειαζεται να αναλωθω στο να εξηγω τα πιθανα σεναρια...ο καθενας θα μπορουσε να τα φανταστει...

Δε μιλαω με γριφους,ουτε με υπονοουμενα...λεω ξεκαθαρα:Η θεα μαγκα μου δεν εχει αναγκη απο το να ζητησει την παρεα σου γιατι πολυ απλα της την πεφτουν αρκετοι...αυτο και μονο ειναι ενας λογος για να σε κανει να σκεφτεις οτι κατι δεν παει καλα...και μην παει ο νους σου στα πιο ακραια...και ουτε φυσικα μιλαω περι απορριψης της κοπελιας μονο και μονο για αυτο το λογο...αλλα καλο ειναι να πονηρευεσαι και λιγο σε τετοιες περιπτωσεις...

Να σου πω εγω ποιο ειναι κατα τη γνωμη το πιθανοτερο σεναριο?Επεσες σε κοπελα που κανει βιζιτες...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τις εμπειρίες σου, για τις δικές μου θα πω.
Συμφωνώ και διαφωνώ. Μέχρι ενός σημείου κοινωνικής σχέσης έχεις δίκιο. Μιλάς και λες μπουρδες χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι άλλο.
Αν όμως ξεπεράσεις μια γραμμή, π.χ. αν καλέσεις μια γυναίκα για να βγείτε μαζί να φάτε, θεωρείται εκατέρωθεν περίπου δεδομένου πως υπάρχει και επιδίωξη για σεξ μετά.
Και γίνονται ενίοτε παρεξηγήσεις αν κάποιος μετά αρνηθεί να ακολουθησει τον άλλον στο σπίτι ("Μα καλά, γιατι βγήκαμε για δείπνο" σκέφτεται ο άλλος).
Ή αν ο άνδρας δεν επιδιώξει σεξ μετά ("Μα καλά, γιατι με κάλεσε για δείπνο ο μαλάκας").
Όλα αυτά όμως είναι σε ένα πλαισιο υπονοουμένων και άγραφων κανόνων συμπεριφοράς.
Ενώ εδώ δεν είναι τόσο έτσι.

Επισκέπτης
Να σου πω εγω ποιο ειναι κατα τη γνωμη το πιθανοτερο σεναριο?Επεσες σε κοπελα που κανει βιζιτες...

Θα μου μίλαγε 15 λεπτά χωρίς να αφήσει κάποιο υπονοούμενο;
Και όταν της είπα ότι έπρεπε να φύγω , δεν θα μου έδινε κάποιο στοιχείο για να με πιάσει πελάτη;
Και έπειτα το άλλο. Όσο ερασιτεχνικά και να έκανε βίζιτες , θα ξύπναγε 9.30 το πρωί να πάει σε άδειο φαστφουντάδικο που συχνάζουν κατά κανόνα πιτσιρικάδες για να τσιμπήσει βίζιτα;

Απίθανο.Και το στυλάκι της δεν έμοιαζε για βιζιτού.
Απλά με το βαλκάνιο σκεπτικό μας , είναι δύσκολο να το το δεχθουμε ότι συνέβει.
Εκει όμως δεν ήταν βαλκάνια και δη Ελλάς ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι ρε φίλε, έτσι είναι το ξανά είπαμε.
Αλλά, πες μου κάτι έχεις πάει ποτέ με Δυτικοευρωπαία?Αυτές δεν κουβαλάνε κουσούρια, μόνο το κουτάκι με τα Λεξοτανίλ που τα καταπίνουν με τις χουφτες! Για να μην πω πως οι μισές είναι αλκκολικές!
Αμάν με τους μυθους που πλάθετε με τη φαντασία σας!Αυτό δεν το έπιασα...

γιατί θεωρείς δεδομένο ότι αυτά που γράφουμε είναι αποκυήματα φαντασίας?

Επισκέπτης
Αν όμως ξεπεράσεις μια γραμμή, π.χ. αν καλέσεις μια γυναίκα για να βγείτε μαζί να φάτε, θεωρείται εκατέρωθεν περίπου δεδομένου πως υπάρχει και επιδίωξη για σεξ μετά.
Και γίνονται ενίοτε παρεξηγήσεις αν κάποιος μετά αρνηθεί να ακολουθησει τον άλλον στο σπίτι ("Μα καλά, γιατι βγήκαμε για δείπνο" σκέφτεται ο άλλος).
Ή αν ο άνδρας δεν επιδιώξει σεξ μετά ("Μα καλά, γιατι με κάλεσε για δείπνο ο μαλάκας").
Όλα αυτά όμως είναι σε ένα πλαισιο υπονοουμένων και άγραφων κανόνων συμπεριφοράς.

Σωστά. Εδώ η ελλεεινίς , θεωρεί ότι πρέπει να την παίρνεις από το σπίτι της , να την κουβαλάς στου διαόλου τη μάνα, να της πληρώνεις ό,τι μαλακία θέλει ,να την γυρίΖεις σπίτι της σαν μαλάκας , χωρίς αυτή να πληρώνει ΜΙΑ και αν μετά από 15 τέτοια ραντεβού που σου έχει κοστίσει όσο ταξίδι στην Αμερική της πιάσεις το μπούτι θεωρεί ότι μπορεί άνετα να σε στείλει στο διάολο.

Ρε δεν πάνε στο διάολο ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Freddie και Siegf φαίνεστε ότι μιλάτε πάντως με τα "εδώ" δεδομένα ( που δεν απέχουν και πολύ από αυτά του Ιράν, Σαουδικής Αραβίας κλπ) και σας φαίνονται δυσκολονόητα όλα αυτά. Ναι λοιπόν θα έρθει η "θεά" ( κακός όρος απλά επειδή το χρησιμοποιήσαν πριν το παραθέτω) άμα δει κάποιον η ίδια που της αρέσει. Δεν αναφέρομαι στον lakis33 αλλά γενικά. Για να πάει να κάνει σεξ. Τόσο απλά.
  Δεν είναι αμαρτία το σεξ, δε τιμωρείται με λιθοβολισμό ή απαγχονισμό, δε χάνεις τίποτα, δε μένεις ανάπηρος, δε χάνεις  χρήματα. Απλά περνάς καλά, χαλαρώνεις, ξελαμπικάρεις... Απλά χωρίς πολλά πολλά. Χωρίς περιττές άλλες μαλακίες... Γιατί λοιπόν σας φαίνεται περίεργο? Γιατί έτσι έχετε μάθει φαίνεται... Και νομίζετε ότι αυτό που έχετε μάθει  και βλέπετε γύρω σας είναι το νορμάλ το "κανονικό" ή το "πρέπον". Για μια τριτοκοσμική χώρα ίσως...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Freddie και Siegf φαίνεστε ότι μιλάτε πάντως με τα "εδώ" δεδομένα ( που δεν απέχουν και πολύ από αυτά του Ιράν, Σαουδικής Αραβίας κλπ) και σας φαίνονται δυσκολονόητα όλα αυτά. Ναι λοιπόν θα έρθει η "θεά" ( κακός όρος απλά επειδή το χρησιμοποιήσαν πριν το παραθέτω) άμα δει κάποιον η ίδια που της αρέσει. Δεν αναφέρομαι στον lakis33 αλλά γενικά. Για να πάει να κάνει σεξ. Τόσο απλά.
  Δεν είναι αμαρτία το σεξ, δε τιμωρείται με λιθοβολισμό ή απαγχονισμό, δε χάνεις τίποτα, δε μένεις ανάπηρος, δε χάνεις  χρήματα. Απλά περνάς καλά, χαλαρώνεις, ξελαμπικάρεις... Απλά χωρίς πολλά πολλά. Χωρίς περιττές άλλες μαλακίες... Γιατί λοιπόν σας φαίνεται περίεργο? Γιατί έτσι έχετε μάθει φαίνεται... Και νομίζετε ότι αυτό που έχετε μάθει  και βλέπετε γύρω σας είναι το νορμάλ το "κανονικό" ή το "πρέπον". Για μια τριτοκοσμική χώρα ίσως...
Φίλε Skidoo,
απαντάς σε πραγματα που δεν έχω πει
οποτε δεν έχω κατι να σου απαντήσω.
Εχεις πμ!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Οπως όμως δεν έχουν τη νοοτροπία που έχετε εσείς.....ο άντρας πηδάει και η γυναίκα πηδιέται.Για αυτούς λέγεται πήδημα-πηδηχτούμε είναι ομαδικό,παίζεται με 2,συμμετέχουν και οι 2,απολαμβάνουν και οι 2!!!
Κατάλαβες τώρα που είστε λάθος???
Ασε δε το καθωσπρεπισμό,τη σεμνοτυφία και άλλα...

Επισκέπτης
Οπως όμως δεν έχουν τη νοοτροπία που έχετε εσείς.....ο άντρας πηδάει και η γυναίκα πηδιέται.Για αυτούς λέγεται πήδημα-πηδηχτούμε είναι ομαδικό,παίζεται με 2,συμμετέχουν και οι 2,απολαμβάνουν και οι 2!!!
Κατάλαβες τώρα που είστε λάθος???

Μόνο εδω μιλάμε έτσι , λόγω του ... τίτλου του φόρουμ.
Έξω εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως ...

κάνουμε ερωτα
κτλ κτλ κτλ

Αλλά εδώ μας επηρεάζει η κεντρική γραμμή που αφορά πουτάνες.
Θα ήταν αστείο να γράφαμε , πήγα στο μασατζίδικο , έκανα ντους, μου έκανε μασάζ , μετά ακούμπησε το μόριό μου και ... κάναμε έρωτα!!!!

Οπότε το μόριο αντικαθίσταται με την πούτσα και ο ... έρως με το πήδημα.
Τι νόμισες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom