η τσιπουρεσ τσιμπουν ο Ανταολ ινε πολι καλο πεδι!!!!!!!!!!!1Ανατολ μην τσιμπας! ειναι τυπικη ελεεινιδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Λές και μιλάς για...ζόμπι ή βρυκόλακες.....
Ακριβώς για τέτοια μιλάω...
φοραμε σκορδο και δε σπερνουμε χαμπαρι!!!!!!!!!!!!!Ακριβώς για τέτοια μιλάω...
δε μασ τρομαζι καμια ελεινισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σου....MUNA!!!ειμαι μουνα αυτο σημαινει μηπως εσυ ξερεις τι παθαινει το γαμει; δεν θα με πεισει οτι ειναι κακος παντως
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
ειμαι μουνα αυτο σημαινει μηπως εσυ ξερεις τι παθαινει το γαμει; δεν θα με πεισει οτι ειναι κακος παντως
Μούνα εεε???Μπράβο κοριτσάρα μου....να σε χαίρετε αυτός που σε....(μπιπ)....τον ανατόλ δεν τον ξέρω...απ'ότι έχω καταλάβει όμως γουστάρει με τρέλλα...Ελληνίδες!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
ειμαι μουνα αυτο σημαινει μηπως εσυ ξερεις τι παθαινει το γαμει; δεν θα με πεισει οτι ειναι κακος παντως
Άσε το γλύψιμο, κοριτσάκι...Έρχεσαι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Καληνύχτα...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έτσι και του πεις για ξένη σε.....σκότωσε........Μούνα εεε???Μπράβο κοριτσάρα μου....να σε χαίρετε αυτός που σε....(μπιπ)....τον ανατόλ δεν τον ξέρω...απ'ότι έχω καταλάβει όμως γουστάρει με τρέλλα...Ελληνίδες!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Μούνα εεε???Μπράβο κοριτσάρα μου....να σε χαίρετε αυτός που σε....(μπιπ)....τον ανατόλ δεν τον ξέρω...απ'ότι έχω καταλάβει όμως γουστάρει με τρέλλα...Ελληνίδες!!!!
Για ξαναμέτρα τη νοημοσύνη σου. Άντε όνειρα γλυκά. Δες κανα Ρωσάκι στον ύπνο σου, γιατί μόνο εκεί μπορείς να το δεις. Απ ό,τι φαίνεται...
έτσι και του πεις για ξένη σε.....σκότωσε........
Για ξαναμέτρα τη νοημοσύνη σου. Άντε όνειρα γλυκά. Δες κανα Ρωσάκι στον ύπνο σου, γιατί μόνο εκεί μπορείς να το δεις. Απ ό,τι φαίνεται...
Εγώ είμαι του ρητού:''παπούτσι απ'τον τόπο σου και ας είναι...μπαλωμένο''.....σκέψου μόνο ότι ίσως η Λαμούνα να είναι...ελληνορωσσίδα...εκεί τί κάνεις????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ανατροπή και πέναλτι στη Ρωσιδούλα απέναντι...Άι καληνύχτα. Πάω για ποτάκι με τη Βαλέρια.
αμα δισ εμανανε αφτεσ ινε σαβουρεσ!!!!!!!!1απορια! αυτες στη φοτο ειναι αληθινες ; πω πω αμαν τι γκομεναρες . υπαρχουν στ αληθεια;
απορια! αυτες στη φοτο ειναι αληθινες ; πω πω αμαν τι γκομεναρες . υπαρχουν στ αληθεια;
Ελληνίδες είναι που με το...photoshop τίς έκαναν...ρωσσίδες....μη νομίζεις...πέφτει δούλεμα στο internet....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
υπαρχουν στ αληθεια με τα φωτοσοπ
εκει εξαφανιζονται ολες οι ατελειες
οχι οτι αποκλειεται να ειναι ομορφες.. αλλα δεν υπαρχει τελεια γυναικα
πλακα εχουν οι ανδρες που δε το καταλαβαινουν... κατι τετοιοι δεν αντιλαμβανονται κ το ψευτικο ματι/μαλλι/βυζι κλπ
εκει εξαφανιζονται ολες οι ατελειες
οχι οτι αποκλειεται να ειναι ομορφες.. αλλα δεν υπαρχει τελεια γυναικα
πλακα εχουν οι ανδρες που δε το καταλαβαινουν... κατι τετοιοι δεν αντιλαμβανονται κ το ψευτικο ματι/μαλλι/βυζι κλπ
να βανισ και σαμπουν τζοσον οχι πια δακρια να κανισ και ικονομια στο νερο!!!!!!!!!!11μια φορα ετυχε και σε μενα μια γκομενα που το καναμε να χυσει πολλα υγρα , φωναζε αι α ι χυνωωωωωω , και μ ελουσε , οποτε και εγω της λεω ο ϊ ο ϊ με κατουρησες!!!!
Επισκέπτης
μια φορα ετυχε και σε μενα μια γκομενα που το καναμε να χυσει πολλα υγρα , φωναζε αι α ι χυνωωωωωω , και μ ελουσε , οποτε και εγω της λεω ο ϊ ο ϊ με κατουρησες!!!!
ti εννοει ο ποιητης?