anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.221
- Πόντοι
- 506
τισ πατισε οδοστοτιρασ φενετεΡε σεις συναγωνιστές. Για πάρτε μερικές Ρωσίδες με "πατικωμένες" φάτσες. Έτσι είπε μια Ελεηνίδα εδώ μέσα...
φενετε οτι ξερισ απο καλο λαδι θασε σιγουρα καλαματιανοσ!!!!!!!!!!!
εβγε!!!!!!!!!!!!
Εσένα ποιος σου μίλησε Ελεηνίδα Πουτάνα??
πορτοκαλια εχι το αναπλιδεν ιμε καλαματιανοσ αλλά έχο κατυ ελιαισ στο ναφπλιο και τις μαζεβο
πολι καλι προτασι εφκερια να γνορισι και καμια πραματικι ελινιδα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!σε βλεπω να τσιτωνεις πολυ και να βαζεις κοπο κριμα ειναι. πηγαινε να πιεις κανα ποτακι με κανα φιλο να πηδηξεις κανενα τσουλακι καλο να γουσταρεις. καλη φαση.
πολι καλι προτασι εφκερια να γνορισι και καμια πραματικι ελινιδα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
σε βλεπω να τσιτωνεις πολυ και να βαζεις κοπο κριμα ειναι. πηγαινε να πιεις κανα ποτακι με κανα φιλο να πηδηξεις κανενα τσουλακι καλο να γουσταρεις. καλη φαση.
πολι καλι προτασι εφκερια να γνορισι και καμια πραματικι ελινιδα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
μπα εγο τροο ενα κοτο και ξεχνο ακομα και ποσ με λενεμα μωρο ετσι ειναι αν γαμας ξεχνας τις εχθρες δεν εχουν νοημα
ισε φιλοσ πραματικοσ γιαφτο και γο σαγαπαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σοβαρέψου ρε φίλε, επιτέλους....
Συμβουλές και προτροπές στα παιδιά σου. Όχι σε μένα.
σεμνοτιτα φιλι μου και σι για ενα ποτο πιγενε ,ινε πολι ελινεσ που θελουν να σε γνορισουν!!!!!!!!!!!!!!!!!αν δεν εχεις φραγκα να τσονταρουμε ρε μωρο δεν θελω να βλεπω αντρες να βογκανε για αλλο λογο εκτος απο το πηδημα. ετσι πηρα το θαρρος να πω μια γνωμη . Αλλα αν σου κανει καλο να τσιτωνεις να σε βοηθησω με καμια ατακα απο αυτες που γουσταρεις πες μου μονο ποια
αν δεν εχεις φραγκα να τσονταρουμε ρε μωρο δεν θελω να βλεπω αντρες να βογκανε για αλλο λογο εκτος απο το πηδημα. ετσι πηρα το θαρρος να πω μια γνωμη . Αλλα αν σου κανει καλο να τσιτωνεις να σε βοηθησω με καμια ατακα απο αυτες που γουσταρεις πες μου μονο ποια
οτι λεφταεχετε εδο σεμενα ποτε δε μου φτανουνΆντε να βρεις κανα πελάτη. Και βάλε τα φράγκα σου εκεί που ξέρεις. Δεν έχω ανάγκη.
σεμνοτιτα φιλι μου και σι για ενα ποτο πιγενε ,ινε πολι ελινεσ που θελουν να σε γνορισουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα ποιος σου μίλησε Ελεηνίδα Πουτάνα??
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει τελείως.Σοβαρέψου ρε φίλε, επιτέλους....
δεν εχω πελατες εγω γαμιεμαι γιατι γουσταρω ρε μωρο και χωρις λεφτα και ειμαι ηρεμη για σενα ανησυχωΆντε να βρεις κανα πελάτη. Και βάλε τα φράγκα σου εκεί που ξέρεις. Δεν έχω ανάγκη.
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει τελείως.
Καλά ρε πως μιλάς έτσι σε όλους?
Καλά σου τα λένε μου φαίνεται: τι έγινε, η Βαλέρια είναι ακόμη στο βουλκανιζατερ και το σπέρμα πλημμύρισε τον εγκέφαλο?
ετοτεσ ασ μιλισουμε με λογια αγαπισεδωσα τα λεφτα σε ενα φιλο που ειχε αναγκη και εχω ψιλοξεμεινει οποτε μεσα και δεν μετανοιωνω