Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
αν δεν καταλαβες καποιες γυναικες  χυνουν παρα πολυ  ποταμι υγρα .  δεν εχουν ανομβρια οπως μερικες αλλες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μια φορα ετυχε και σε μενα  μια γκομενα που το καναμε να χυσει πολλα υγρα , φωναζε αι α ι  χυνωωωωωω  , και μ ελουσε   , οποτε και  εγω της λεω  ο ϊ  ο ϊ  με κατουρησες!!!!

χα χα αυτο το επαθε και ο ζιγκι...την ιδια γκομενα ειχατε παρει? :2funny:

παντως ειναι πολυ ανωτερες απο ελληνιδες  που ειναι κοντες

ε ναι ενω οι ελληνες ειναι μεσος ορος 1.85 στο υψος.....χαχαχαχα

Επισκέπτης
Μια ερώτηση...

τις αλλοδαπές που αναφέρετε όλοι σας...είναι από τις πληρωμένες ή από τις άλλες?

Μήπως πέφτουν εύκολα γιατί θέλουν να βγάλουν κάρτα παραμονής στη χώρα ? Το έχετε σκεφτεί αυτό ?

Γιατί δεν πιστεύω με τίποτα ότι στη Ρωσία ή στην Τσεχία οι γυναίκες πάνε με τη μία με όποιον γνώρισαν....

Στη Βουδαπέστη είχα πάει γύρω στα 20 μου, πριν 15 χρόνια.
Πήγα ένα πρωινό σε φαστφουντάδικο να φάω ένα χαμπουργκερ.
Ήταν άδειο , γιατί ήταν 10 το πρωί.
Συγκεκριμένα από 200 τραπέζια που είχε , ήταν πιασμένα 4-5.
Αφότου έκατσα, έρχεται μετά από 2-3 λεπτά μια κοπέλα 18-19 χρονών με κορμι μοντέλου , απίστευτα πράσινα μάτια και ύψος γύρω στο 1,80 και με ρώτησε αν ήθελα (!?) να κάτσει μαζί μου για παρέα.

Ομολογώ λοιπόν ότι αν και είμαι γαμώ τους άντρακλες στην Ελλάδα δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό μέχρι τότε και απ'όσο θυμάμαι ούτε αργότερα μου συνεβει ποτέ στην Ελλάδα.

Κάποια διαφορά υπάρχει λοιπόν.
Εγώ σίγουρα είμαι ίδιος και εντός και εκτός, αλλά με τις γυναίκες σίγουρα υπάρχει κάποια διαφορά ...

Επισκέπτης
δεν εχω πελατες εγω γαμιεμαι γιατι γουσταρω ρε μωρο και χωρις λεφτα και ειμαι ηρεμη για σενα ανησυχω

Προσωπικά πιστεύω ότι αν τα γύναια που μπαίνουν στο φόρουμ είχαν ζωή και γαμιούνταν δεν θα έμπαιναν εδώ για να διαβάζουν διηγήσεις , προσπαθωντας να καταλάβουν πως είναι το γαμήσι , αυτό το άγνωστο ...

Επισκέπτης
Προσωπικά πιστεύω ότι αν τα γύναια που μπαίνουν στο φόρουμ είχαν ζωή και γαμιούνταν δεν θα έμπαιναν εδώ για να διαβάζουν διηγήσεις , προσπαθωντας να καταλάβουν πως είναι το γαμήσι , αυτό το άγνωστο ...
ιποκλινομαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υποθετω οτι οταν η κουβεντα "περιοριζεται" λογω χρησης αγγλικων (στη χειροτερη περιπτωση) ειναι σαφες οτι πολλα μπορουν να παραμεριστουν..... :)

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στη Βουδαπέστη είχα πάει γύρω στα 20 μου, πριν 15 χρόνια.
Πήγα ένα πρωινό σε φαστφουντάδικο να φάω ένα χαμπουργκερ.
Ήταν άδειο , γιατί ήταν 10 το πρωί.
Συγκεκριμένα από 200 τραπέζια που είχε , ήταν πιασμένα 4-5.
Αφότου έκατσα, έρχεται μετά από 2-3 λεπτά μια κοπέλα 18-19 χρονών με κορμι μοντέλου , απίστευτα πράσινα μάτια και ύψος γύρω στο 1,80 και με ρώτησε αν ήθελα (!?) να κάτσει μαζί μου για παρέα.

Ομολογώ λοιπόν ότι αν και είμαι γαμώ τους άντρακλες στην Ελλάδα δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό μέχρι τότε και απ'όσο θυμάμαι ούτε αργότερα μου συνεβει ποτέ στην Ελλάδα.

Κάποια διαφορά υπάρχει λοιπόν.
Εγώ σίγουρα είμαι ίδιος και εντός και εκτός, αλλά με τις γυναίκες σίγουρα υπάρχει κάποια διαφορά ...
Εγω ενα πραγμα θελω μονο να ξερω αγαπητε Λακη:Περασε εστω και για λιγο απο το μυαλο σου οτι αυτη η γκομεναρα που σε πλησιασε ετσι στην ψυχρα και προσφερθηκε για συντροφια,μπορει να ηθελε κατι διαφορετικο απο το προφανες? :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω ενα πραγμα θελω μονο να ξερω αγαπητε Λακη:Περασε εστω και για λιγο απο το μυαλο σου οτι αυτη η γκομεναρα που σε πλησιασε ετσι στην ψυχρα και προσφερθηκε για συντροφια,μπορει να ηθελε κατι διαφορετικο απο το προφανες? :think:

ε οχι βεβαια....αφου ειναι αντρακλας....

απλα καθως προειπα υπαρχει ενας "γλωσσικος" περιορισμος......

πως να το κανουμε δε μπορεις να μιλησεις στα ουκρανικα περι πολιτικης ας πουμε.........
:)
τα βασικα μονο....γιου αρ μπιουτιφουλ.....αι λαβ γιου......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υποθετω οτι οταν η κουβεντα "περιοριζεται" λογω χρησης αγγλικων (στη χειροτερη περιπτωση) ειναι σαφες οτι πολλα μπορουν να παραμεριστουν..... :)

εεε? μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να γράψεις σε άλλο θρεντ?!

Επισκέπτης

Να μς απαγάγει π.χ. ;
Να μου κλέψει κανένα νεφρό;
Να μου πάρει το πορτοφόλι;
Να ζητήσει ελεειμοσύνη;
Να ζητήσει να τη βοηθήσω να έρθει στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας για να σφουγγαρίζει καμπινέδες;

Η κοπέλα πέραν του ότι ήταν ΘΕΑ , ήταν και μια χαρά από ντύσιμο , εμφάνιση κτλ.
Μην πάει ο νους σας σε φουκαριάρες εποχής παραπετάσματος.
Απλά εγώ είχα να πάω σε μια ξεναγηση και δεν μιλήσαμε για πάνω από 15 λεπτά.
Δεν υποστηρίζω ότι θα τη γαμούσα την ίδια μέρα , αν καθόμουν μαζί της, το σίγουρο πάντως είναι ότι τέτοιες γυναίκες δεν σου ανοίζουν κουβέντα από μόνες τους στην Ελλάδα.
Και αν τους ανοίξεις εσυ όντας άγνωστος , μπορεί να σε βρίσουν , να μην απαντήσουν καν ή να βρεθείς να παίζεις ξύλο με κανενα μαλάκα καραγκιόζη βαλκάνιο που θα ξεφυτρώσει από το πουθενά και θα νοιώσει ότι κινδυνεύει να χάσει τα ... εκατομμύρια που επένδυσε και ότι κινδυνεύει να επιστρέψει στη  :jerking: :jerking:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ομολογώ λοιπόν ότι αν και είμαι γαμώ τους άντρακλες στην Ελλάδα...
Ρεσιτάλ μετροφροσύνης!
Στα απομνημονεύματα γρήγορα!
Ξέρεις να διακρίνεις και τους ωραίους άντρες απ ό,τι βλέπω!
Και ο Μεταξάς κουκλος ήταν!

Επισκέπτης
απλα καθως προειπα υπαρχει ενας "γλωσσικος" περιορισμος......
πως να το κανουμε δε μπορεις να μιλησεις στα ουκρανικα περι πολιτικης ας πουμε.........

Στα Αγγλικά πάντως εγώ μπορώ να μιλήσω για πολιτική και σε άλλες γλώσσες, κάτι που έχω κάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ... εχμμ ... μικρής ενασχόλησής μου με το θέμα  :2funny:

Επισκέπτης
Στα Αγγλικά πάντως εγώ μπορώ να μιλήσω για πολιτική και σε άλλες γλώσσες, κάτι που έχω κάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ... εχμμ ... μικρής ενασχόλησής μου με το θέμα  :2funny:
διδαξε μασ πανσοφε μιστι  τισ κοκινισ φρουρασ!!! :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σταματα να ασχολεισαι με τα θηλυκα του φορουμ :)
φασκεις και αντιφασκεις διαρκως.....
ασε που δε σου απηυθηνα το λογο....γενικα μιλουσα :)

εεε? μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να γράψεις σε άλλο θρεντ?!

κολλαει γενικα στο ερωτημα του εαν πεφτουν πιο γρηγορα και για ποιο λογο οι ξενες......με εναν αλλοδαπο ή μια αλλοδαπη καλως ή κακως οι συζητησεις περιοριζονται αρκετα......το χιουμορ το ιδιο......βαριεμαι να το εξηγησω παραπανω μωρε....διαβασε αυτο που εγραψε και ο φρεντι ;)

Ασταδιαλα μαρή Ελλεεινίς, που παίζεις με τα παθήματά μου!

φυσικα....εδω μιλαμε για λαυρακι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom