Ναι δεν θα ειχα προβλημα αρκει να γαμάω χωρις σκοτουρες
Κι επειδή σε βλέπω έτοιμο να την πατήσεις, απλά θα σου γράψω μια δικιά μου ιστορία πάνω στο θέμα. Κάποια συνάδελφος χώρισε πολύ κοντά στην εποχή που χώρισα κι εγώ, είχε ένα αγόρι. Με πλησίασε στην αρχή, τάχα για πληροφορίες, κι εγώ σαν καλοκάγαθος χάχας (έτσι είμαστε οι περισσότεροι, αφελείς και δεν πάει το μυαλό μας στο κακό) άρχισα να της μιλάω στο Κοινωνικό στυλ. Το ένα έφερε το άλλο, και τελικά φυστικωθήκαμε. Το πρώτο Σαββατοκύριακο που μείναμε μαζί (κράτησε η μάνα της το παιδί) γυρίσαμε την Παρασκευή το μεσημέρι από τη δουλειά, ρίξαμε ένα. Το βράδυ της Παρασκευής, άλλο ένα. Το Σάββατο άλλα δύο. Την Κυριακή ένα μεσημεριάτικο και την πήγα στο σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής. Συνολικά 5 γαμίσια σε 48 ώρες, έτσι για αρχή. Ύστερα από λίγους μήνες η συχνότητα άρχισε να μειώνεται και φτάσαμε να πηδιόμαστε μία φορά το μήνα. Ακόμα δεν είχα καταπιεί το κόκκινο χάπι και τη ρώτησα μήπως μου κράταγε μούτρα για κάποιο λόγο, αν έκανα κάτι που την πείραξε. Μου απάντησε όχι, απλά δεν ξέρει αυτή την εποχή κλπ μπούρδες. Έφαγε απόρριψη επί τόπου, δεν είμαι δα και τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλάβω ότι όσο προσπαθούσε να με τυλίξει το έπαιζε διαφορετικά και μόλις θεώρησε ότι έδεσε το γάιδαρό της άλλαξε τροπάρι. Προχώρα λοιπόν, αλλά μόλις δεις να σηκώνονται οι κόκκινες σημαίες, κοπάνα την επί τόπου. Στην αρχή θα είναι τύπος και υπογραμμός απέναντί σου, όλο μέλια και ζουζουνιές. Στη συνέχεια όμως ......