Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
ακριβώς έτσι είναι .βιασμού γείτονα
φιλε μου φευγεις γιατι απλα αυτα που περνεις τωρα το πιθανοτερο να τα παιρνεις σε δραχμες σε κανα 5αρι χρονια , γενικοτερα δηλαδη οτι παιρνεις τωρα ειναι θεμα το τι θελουν οι ξενοι να παρεις, δεν εχεις την τυχη στα χερια σου.. μεχρι να πεις αστα διαλα να πα να γαμηθειτε κολοξενοι και να παιξεις με δραχμουλα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συναδελφος που ειχε παρει μεταθεση και ειχα να τη δω χρονια, εμφανιση, μετριου αναστηματος, οχι ομορφη αλλα σε καμια περιπτωση ασχημη, χαμηλου κεντρου βαρους που λενε, σωμα που αρχιζει να ξεφευγει, ατσουμπαλη, κλασσικη Ελληνιδα δηλαδη, με συμπεριφορα λιμενεργατη, μαλιστα τη κοροιδευανε για το τελειως μη θηλυκο περπατημα της,  με το τσιγαρο συνεχεια στο στομα, εμαθα οτι παντρευτηκε και εκανε και παιδι.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Να μην φορέσει την ταμπέλα της μανουλας και αυτή?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συναδελφος που ειχε παρει μεταθεση και ειχα να τη δω χρονια, εμφανιση, μετριου αναστηματος, οχι ομορφη αλλα σε καμια περιπτωση ασχημη, χαμηλου κεντρου βαρους που λενε, σωμα που αρχιζει να ξεφευγει, ατσουμπαλη, κλασσικη Ελληνιδα δηλαδη, με συμπεριφορα λιμενεργατη, μαλιστα τη κοροιδευανε για το τελειως μη θηλυκο περπατημα της,  με το τσιγαρο συνεχεια στο στομα, εμαθα οτι παντρευτηκε και εκανε και παιδι.

Βλέπω κι εγώ πολλές γυναίκες που είναι σ'αυτό το στυλ,μη θηλυκές,με άσχημα σώματα,νευρικές,να έχουν παιδιά.Και σκέφτομαι ποιος φουκαράς απελπισμένος άντρας βρέθηκε να κάνει σεξ μαζί τους και να τις κάνει και παιδιά.Από το να έχεις δηλαδή καμιά τέτοια,λες καλύτερα μόνος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Αυτές που δεν βλέπονται μπορεί να είναι το κινητό atm τους.
Ή η κότα με τα χρυσά αυγά. Ίσως για αυτό τις νυμφεύτηκαν.  :)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
οριστε, τι κλαιγεστε?
Αυτα συνεβαιναν απο (πολυ) παλια!

..........
Ο έρωτας του Ντίνου Ηλιόπουλου για την Αννα Φόνσου
Της είχε γράψει ερωτικό τραγούδι
Ο έρωτας του Ντίνου Ηλιόπουλου για την Αννα Φόνσου | in.gr
in.gr
26 Σεπτεμβρίου 2018, 17:00

Το τραγούδι «Μείνε Λίγο», σε στίχους Ντίνου Ηλιόπουλου και μουσική Σπύρου Παππά μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, όμως το γεγονός ότι οι στίχοι του είναι γραμμένοι για την Αννα Φόνσου το κάνουν ιδιαίτερο.

Πρόκειται για ένα τραγούδι του 1962, όταν η Άννα Φόνσου εγκατέλειψε τον Ντίνο Ηλιόπουλο, για να παντρευτεί τον πλούσιο θεατρικό επιχειρηματία Κώστα Παλτόγλου.

Μείνε λίγο, σ’ το φωνάζω με τα μάτια, με το στόμα
και θα φύγω μοναχός μου, χωρίς δάκρυ, μείνε ακόμα,
αν σε χάσω, δεν υπάρχει ούτε αύριο, ούτε τώρα,
θα ξεχάσω, δώσ’ μου όμως, σ’ εξορκίζω λίγη ώρα…

Το τραγούδι δισκογραφήθηκε με την φωνή της Νίκης Καμπά και οι στίχοι άλλαξαν λίγο, ώστε να φαίνεται πως μία γυναίκα εκλιπαρεί έναν άντρα να μείνει κοντά της. Πίσω όμως από τους αλλαγμένους στίχους κρύβεται η ερωτική ιστορία του Ντίνου Ηλιόπουλου και της Άννας Φόνσου.

Σύμφωνα με το «Όγδοο», η ίδια η Αννα Φόνσου έχει μιλήσει για την σχέση αυτή:

Ερ. Υπήρξε λοιπόν ο Ντίνος Ηλιόπουλος ερωτευμένος μαζί σας…
Μα και εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ήταν το είδωλό μου.

Ερ. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι όμορφοι, αλλά θλιμμένοι.
Ναι. Τους έγραψε τότε που είχα φύγει. Πήγα και παντρεύτηκα ξαφνικά και χωρίς να του πω τίποτα. Ο Ντίνος κόντεψε να τρελαθεί. Ενώ μου έλεγε, πρέπει να φτιάξεις την ζωή σου, εγώ είμαι μεγάλος για σένα, μετά που τον άφησα, έπεσε σε απελπισία.

Ερ. Είχατε μεγάλη διαφορά ηλικίας;
Τριάντα χρόνια σχεδόν. Αλλά τον αγαπούσα, δεν ήταν η διαφορά της ηλικίας που έφυγα. Αργότερα του ζήτησα χίλιες φορές συγνώμη, που έφυγα έτσι ξαφνικά, αλλά δεν μπορούσα να του το πω. Το μόνο που του είπα, ήταν θέλω να μείνω ένα διάστημα μόνη, να σκεφτώ… ξέρεις τώρα… αυτές τις ανοησίες που λένε οι γυναίκες όταν θέλουν να φύγουν. Στην πραγματικότητα έβγαζα χαρτιά να παντρευτώ. Και ο Ντίνος, ανοίγει μια μέρα την εφημερίδα, και διαβάζει πως η Άννα Φόνσου, παντρεύεται τον πλουσιότερο έλληνα, τον Κώστα Παλτόγλου. Ο Παλτόγλου, ήταν ο επιχειρηματίας στο θέατρο που έπαιζα εγώ με τον Ντίνο.

Ερ. Και το θεώρησε προδοσία.
Ε βέβαια… Δεν μου μιλούσε για αρκετό καιρό. Όταν κάποτε μιλήσαμε, είχε παράπονο, είπε «Έπρεπε να μου το πεις».

Ερ. Γιατί δεν του το είπατε;
Δεν ξέρω… ίσως γιατί νόμιζα πως θα γινόταν πολύ δυστυχισμένος. Λάθος μου, δεν φέρθηκα σωστά. Στο τέλος που αρρώστησε, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο και του ζήταγα συγγνώμη.

Ερ. Αποφασίσατε, λοιπόν, να αφήσετε τον Ηλιόπουλο για να παντρευτείτε τον πλούσιο επιχειρηματία… Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε πως το κάνατε για τα λεφτά…
Μπορεί να το έκανα και γι’ αυτό. Ήμουν η φτωχότερη ελληνίδα και παντρεύτηκα έναν πλούσιο. Ναι, μπορεί να το έκανα και γι’ αυτό.

Ερ. Αγαπούσατε όμως τον Ηλιόπουλο…
Πάρα πολύ. Αλλά ήξερα πως δεν θέλει να με παντρευτεί. Και εγώ ήθελα να φύγω από την φτώχεια. Είχα την μάνα μου άρρωστη και τον πατέρα μου με μία σούστα και ένα γάϊδαρο που πουλούσε λεμόνια… ήθελα να φύγω από την φτώχεια. Και ο πρώτος μου άντρας, μου έδωσε την δυνατότητα να φύγω από την φτώχεια.

Ερ. Συνεχίσατε να αγαπάτε τον Ηλιόπουλο και μετά τον γάμο σας;
Εγώ παντρεύτηκα και έκλαιγα συνέχεια. Τον αγαπούσα. Ξέρεις πότε σταμάτησα πια να στεναχωριέμαι; Όταν είδα ότι παντρεύτηκε την Χίλντα και ήταν ευτυχισμένος και ήταν και έγκυος η γυναίκα του.

Ερ. Τότε σας πέρασε η στεναχώρια;
Ναι, μου άρεσε και πολύ η Χίλντα και ήμουν πια ήσυχη… αν δεν μου άρεσε η Χίλντα που παντρεύτηκε, θα συνέχιζα να στεναχωριέμαι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και ο χαρος βγαινει παγανια

WOMENS’ RIDE ONLY by ANDELI Mototouring!!! Η πιο ανατρεπτική εκδρομή του 2018

Στο πρώτο WOMEN’S RIDE συμμετείχαν 27 κορίτσια, λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ANDELI MOTOTOURING με τη συμμετοχή των κοριτσιών της RIDE ME UP.

Η εκδρομή που έγινε από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πήλιο,ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα εκτός  από τις υπέροχες διαδρομές και τη διασκέδαση, περιελάμβανε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από πιστοποιημένα στελέχη της Μοτοθέσις και συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία ταξιδιού, φορτώματος μοτοσυκλέτας, ασφαλούς οδήγησης σε γκρουπ και τεχνικού ελέγχου μοτοσυκλέτας!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σήμερα μεσημέρι κοντά στο μετρό του Αιγάλεω. Μια εικοσάχρονη όμορφη ξανθιά Ελλεεινίδα με κοτσίδες ήταν μέσα σε ένα παρκαρισμένο λευκό σμαρτάκι μαζί με έναν μαυριδερό τύπο. Απο αθίγγανο μέχρι και πακιστανό σε καταγωγή. Έλεγαν διάφορα για αρκετή ώρα. Μάλλον θα της έκανε σκηνές.
Στην συνέχεια αυτή έφυγε κάπως στεναχωρημένη. Σίγουρα αυτή θα έχει τρελές απαιτήσεις απο έναν Έλληνα, για να βγει ραντεβού.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Σήμερα μεσημέρι κοντά στο μετρό του Αιγάλεω. Μια εικοσάχρονη όμορφη ξανθιά Ελλεεινίδα με κοτσίδες ήταν μέσα σε ένα παρκαρισμένο λευκό σμαρτάκι μαζί με έναν μαυριδερό τύπο. Απο αθίγγανο μέχρι και πακιστανό σε καταγωγή. Έλεγαν διάφορα για αρκετή ώρα. Μάλλον θα της έκανε σκηνές.
Στην συνέχεια αυτή έφυγε κάπως στεναχωρημένη. Σίγουρα αυτή θα έχει τρελές απαιτήσεις απο έναν Έλληνα, για να βγει ραντεβού.

Σιγουρα τυπε.
Στον Ελληνα θα του βγαζει το λαδι,
ενω στον πάκη το δινει στο πιατο.

Εχουν δικιο αυτοι που εχουν πει,
οτι οι γκομενες δεν αξιζουν παρα μονο να τους δινουμε λιγο απο τον εαυτο μας, και λιγο απο το χρονο μας, και τιποτε παραπανω.
Αν με αυτα δεν ειναι ευχαριστημενες, δεν θα ειναι με τιποτε ευχαριστημενες απο εμας,
και παμε στην επομενη...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
παρατηρητης της ζωης τυπε?  :)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Και σουζα στον πακη,
ενω στον ελληνα ξυνιλα και απαιτησεις!
Βρε ουστ!
Μονο αν καποια τηρει καποια στοιχειωδη στανταρντ, καλως.
Οι αλλες στα τσακιδια! Μονο πακηδες τους αξιζουν!

Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
94
Πόντοι
1
διαβαζοντας τον sadman απο την μια και ολους τους αλλους ειτε αυτους που του απαντανε ειτε τους αλλους λεω ευτυχως που γεννηθηκα ΑΣΕΞΟΥΑΛ(και ανεραστος).και τι κανω εδω;περναω την ωρα μου

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Και σουζα στον πακη,
ενω στον ελληνα ξυνιλα και απαιτησεις!
Βρε ουστ!
Μονο αν καποια τηρει καποια στοιχειωδη στανταρντ, καλως.
Οι αλλες στα τσακιδια! Μονο πακηδες τους αξιζουν!

Δε σε ενοχλεί όμως ρε μαν που φτάσανε να γαμάνε ακόμα και καλά μουνιά οι Πάκι; Δε νομίζεις ότι κάτι πάει στραβά; Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάκις που δεν έχεις εσύ;  

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δε σε ενοχλεί όμως ρε μαν που φτάσανε να γαμάνε ακόμα και καλά μουνιά οι Πάκι; Δε νομίζεις ότι κάτι πάει στραβά; Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάκις που δεν έχεις εσύ; 

Σε λαθος βαση το πιανεις.
Το τι αξιζω εγω, που προσπαθω καθε μερα να βελτιωθω και να παω καλυτερα (ασχετα που στην κολοχωρα που ζουμε, κολυμπαμε σε μετριες καταστασεις-στημενο παιχνιδι),
δεν θα το προσδιορισει η καθε καριολοελληνιδα που εχει σκατα στο κεφαλι της!
Με σκατα στο κεφαλι, ναι, ο πακης μπορει να γυαλισει στην καθε ελλεεινιδα,
γιατι εκει δεν εχει απαιτησεις, fast fuck, και τελος.
Το φταιξιμο ειναι καθαρα των ελλεεινιδων, που τα χουν ολα μπερδεμενα στο μυαλο τους, και βλεπουν την πραγματικοτητα με παραμορφωση.
Δεν φταιει καν ο πακης, και δεν φταιμε σιγουρα εμεις.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Και γιατί αυτό το φαστ φακ ένα έστω 7άρι να μην το έχει μαζί σου; ή μαζί μου ή με τον Μπάμπη από το κρεοπωλείο;
Λες να είναι όλες καθυστερημένες; Κάτι έχουν δει και κάτι έχουν βρει σε αυτόν τον συρφετό που εμείς δε βλέπουμε.
Μπορεί όμως να είναι και καμμένες εγκεφαλικά. Δε το αποκλείω. Σίγουρα μια μεγάλη μερίδα, φέρονται ανερμάτιστα και ανεξέλεγκτα - σχεδόν άναρχα. Επίσης μπορέι να είναι και αλβανάκια. Πλέον τα 2ης και 3ης γενιάς δε ξεχωρίζουν από τις Ελλεηνίδες. Έχουν αφομοιωθεί πλήρως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπορει να ηταν ο νταβατζης της τύπε

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Και γιατί αυτό το φαστ φακ ένα έστω 7άρι να μην το έχει μαζί σου; ή μαζί μου ή με τον Μπάμπη από το κρεοπωλείο;
Λες να είναι όλες καθυστερημένες; Κάτι έχουν δει και κάτι έχουν βρει σε αυτόν τον συρφετό που εμείς δε βλέπουμε.
Μπορεί όμως να είναι και καμμένες εγκεφαλικά.

Εμένα πάντως μου ακούγετε πολύ λογικό όλες οι Ελληνίδες να είναι τρελές, παρά ο cool, o sadman, o emperor και κανά δυο τρεις ακόμα να μην το χουν με τις γκόμενες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σιγουρα τυπε.
Στον Ελληνα θα του βγαζει το λαδι,
ενω στον πάκη το δινει στο πιατο.

Εχουν δικιο αυτοι που εχουν πει,
οτι οι γκομενες δεν αξιζουν παρα μονο να τους δινουμε λιγο απο τον εαυτο μας, και λιγο απο το χρονο μας, και τιποτε παραπανω.
Αν με αυτα δεν ειναι ευχαριστημενες, δεν θα ειναι με τιποτε ευχαριστημενες απο εμας,
και παμε στην επομενη...
Ένα δεκάρικο είναι η πραγματική αξία τους τελικά. Άσχετα αν η πλασματική τους αξία έχει φτάσει στα ύψη.

παρατηρητης της ζωης τυπε?  :)
Πότε πίσω, πότε μπροστά απο τις κάμερες της ζωής, τυπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμένα πάντως μου ακούγετε πολύ λογικό όλες οι Ελληνίδες να είναι τρελές, παρά ο cool, o sadman, o emperor και κανά δυο τρεις ακόμα να μην το χουν με τις γκόμενες.
Εσυ εισαι πολυ ωραιος τύπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom