Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.421
- Πόντοι
- 3.936
Όλα παίζουν μαν. Όπως και να έχει, η κοπέλα φαινόταν επιπέδουΜπορει να ηταν ο νταβατζης της τύπε
γαλλικά και πιάνο. Ο τύπος που ήταν μαζί της ήταν τελείως monkey.
Όλα παίζουν μαν. Όπως και να έχει, η κοπέλα φαινόταν επιπέδουΜπορει να ηταν ο νταβατζης της τύπε
Όλα παίζουν μαν. Όπως και να έχει, η κοπέλα φαινόταν επιπέδου
γαλλικά και πιάνο. Ο τύπος που ήταν μαζί της ήταν τελείως monkey.
H λογικη της καφετέριας. Βλεπουν μερικοι μια καφετέρια με κόσμο στα τραπέζια και νομιζουν ότι κονομαει δις.Μπορει να ηταν ο νταβατζης της τύπε
Σήμερα μεσημέρι κοντά στο μετρό του Αιγάλεω. Μια εικοσάχρονη όμορφη ξανθιά Ελλεεινίδα με κοτσίδες ήταν μέσα σε ένα παρκαρισμένο λευκό σμαρτάκι μαζί με έναν μαυριδερό τύπο. Απο αθίγγανο μέχρι και πακιστανό σε καταγωγή. Έλεγαν διάφορα για αρκετή ώρα. Μάλλον θα της έκανε σκηνές.
Στην συνέχεια αυτή έφυγε κάπως στεναχωρημένη. Σίγουρα αυτή θα έχει τρελές απαιτήσεις απο έναν Έλληνα, για να βγει ραντεβού.
Μα αφού είναι γελοίες οι νεο Ελλεεινίδες δεν έχουν επίπεδο, το έχουμε πει..Μου θυμισες ενα σκηνικο πριν μερικα χρονια,
πετυχαινω μια γνωστη μου,ωραια κοπελα στο ασχετο και μου λεει οτι περιμενει το φιλο της.
Της κανω παρεα μεχρι να ερθει και με ζαλιζει οτι βρηκε τον ερωτα της ζωης της και κατι τετοια
Ερχεται μετα απο λιγο ο τυπος και ηταν ενας μαυριδερος γυφτος
:S :S :Sμαγκες εγω μιλαω εδω και λιγο καιρο με μια ελληνιδα απο το εξωτερικο η οποια θα έρθει σε ενα μηνα ελλαδα αλλα ρε παιδια μου κάνει μεγάλη εντυπωση ειναι μουναρα σαν στριπερ .... χωρισμένη με 1 παιδι και μου ψιλοκολλάει. Ειπαμε μολις έρθει θα πάμε για καφέ αλλα σκεφτομαι μην παιζει τιποτα αλλο απο πισω. Για χορηγος της το ξεκαθάρισα έμμεσα οτι δεν κάνω. Και δεν ειδα να συγκινηθηκε ή να αλλαξε συμπεριφορά.
τι ειναι αυτο ρε τυπε:S :S :S
Έχεις κ εσύ τα θέματα σου τυπε.βλεπεις παντού φίδια... :S :S :S :S :S :Sσορυ ρε τυπε,ειχα ενα φιδι και δεν ειχε κανα καλο νηματακι να το βαλω :-(
μαγκες εγω μιλαω εδω και λιγο καιρο με μια ελληνιδα απο το εξωτερικο η οποια θα έρθει σε ενα μηνα ελλαδα αλλα ρε παιδια μου κάνει μεγάλη εντυπωση ειναι μουναρα σαν στριπερ .... χωρισμένη με 1 παιδι και μου ψιλοκολλάει. Ειπαμε μολις έρθει θα πάμε για καφέ αλλα σκεφτομαι μην παιζει τιποτα αλλο απο πισω. Για χορηγος της το ξεκαθάρισα έμμεσα οτι δεν κάνω. Και δεν ειδα να συγκινηθηκε ή να αλλαξε συμπεριφορά.
σορυ ρε τυπε,ειχα ενα φιδι και δεν ειχε κανα καλο νηματακι να το βαλω :-( :S :S :S
Α σε πειράζει κ το χρώμα του παιδιού εσένα μαλακοκαυτη.Το παιδί τί χρώμα είναι τύπε;
Το παιδί τί χρώμα είναι τύπε;
Τυπε αν ήμουν γκόμενα θα πηγενα μεχρι και με ουρακοτάγκο για να σε αποφυγωΚαλά,πείτε εσεις τις μαλακίες σας.Στο εξωτερικό οι ελλεηνίδες πάνε με ότι να'ναι.
Καλά,πείτε εσεις τις μαλακίες σας.Στο εξωτερικό οι ελλεηνίδες πάνε με ότι να'ναι.
στο δικο μας καθεστως φιλτατε το κρατος θα φροντιζε πρωτιστως τον ανδρα και θα περιοριζονταν τα γυναικεια δικαιωματα στο επιπεδο να ειναι λειτουργικη η κοινωνια
οποτε το κρατος θα φροντιζε και για την τεκνοποιια των ανδρων
μην περιμενεις με τους καπιταλιστες που οι μηχανισμοι του συστηματος που εξυπηρετουν τους ευνοουν να αποδεχθουν οτι σου στερουν την σεξουαλικη απολαυση και οι γυναικες που σου αντιστοιχουν γινονται μερος του δικου τους χαρεμιου