mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.713
- Πόντοι
- 506
Ισως γι αυτο να γαμιούνται. Επειδή εκει υπάρχει ανταγωνισμός.Αν ήμουν εξωτερικό,ούτε για χέσιμο θα τις είχα.
Ισως γι αυτο να γαμιούνται. Επειδή εκει υπάρχει ανταγωνισμός.Αν ήμουν εξωτερικό,ούτε για χέσιμο θα τις είχα.
Ισως γι αυτο να γαμιούνται. Επειδή εκει υπάρχει ανταγωνισμός.
Το χέσιμο το τρως εσύ πάντως τώρα!!!Αν ήμουν εξωτερικό,ούτε για χέσιμο θα τις είχα.
Αν ήμουν εξωτερικό,ούτε για χέσιμο θα τις είχα.
Στο εξωτερικό οι περισσότερες ελεεινίδες σε εμφάνιση είναι αόρατες. Ειδικά στα πρώην σοβιετικά κράτη. Εκεί παθαίνουν σύνδρομο κατωτερότητας, το λένε και οι ίδιες δηλαδή, όταν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις ξένες.μηπως θα ηταν αμοιβαιο και απο εκεινες στο εξωτερικο
Στο εξωτερικό οι περισσότερες ελεεινίδες σε εμφάνιση είναι αόρατες. Ειδικά στα πρώην σοβιετικά κράτη. Εκεί παθαίνουν σύνδρομο κατωτερότητας, το λένε και οι ίδιες δηλαδή, όταν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις ξένες.
και εδω τι το λες? ...ειδικα σε αυτο το νημα! τι περιμενεις αληθεια να σου πουν? μπραβο?σοβαρη συμβουλη?να χαρουν με την ενδεχομενη επιτυχια σου?να ανεβεις στα ματια καποιου?να μαθουν απο την περιπτωση σου?να βαλουν μυαλο οσοι ειναι αμυαλοι?να κατεβουν απο το καλαμι οσοι το καβατζαρισαν?να γινουν τα πιθικια αθρωποι?να βγαλουν οι καραφλοι μαλλια ή να βρουμε απο που τελικα κλανει το μπαρμπουνι?
Τύπε έχεις ζήσει στο εξωτερικό να δεις και να συγκρίνεις; Είναι γεγονός ότι είτε στις δυτικές χώρες, είτε στις πρώην ανατολικές, οι ελλεεινίδες στην πλειοψηφία τους σε θέμα εμφάνισης βρίσκονται αρκετά πίσω. Χώρια ότι συνουσιάζονται με ότι πιο άθλιο υπάρχει απο ασία μέχρι αφρική.τυπε σοβαρο επιχειρημα ηταν αυτο ? η πλειοψηφια της ελλειηνιδας θα παει εξωτερικο ή για σπουδες ή για δουλεια ... αυτοματως αποκλειονται τα πρωην σοβιετικα
Τύπε έχεις ζήσει στο εξωτερικό να δεις και να συγκρίνεις; Είναι γεγονός ότι είτε στις δυτικές χώρες, είτε στις πρώην ανατολικές, οι ελλεεινίδες στην πλειοψηφία τους σε θέμα εμφάνισης βρίσκονται αρκετά πίσω. Χώρια ότι συνουσιάζονται με ότι πιο άθλιο υπάρχει απο ασία μέχρι αφρική.
Η καραμέλα είναι στο μυαλο σου και σε εμποδίζει να δεις καθαρά. Είπαμε στο εξωτερικό οι ελεεινίδες λογω εμφάνισης έαν τις συγκρίνουμε με τις εκει ξένες είναι Αορατες.συγχαιεις την ομορφια με το σεξ ... δεν ειναι καθολου γεγονος ... αλλο η εμφανιση αλλο με ποιους γαμιουνται ... δεν υπαρχουν πολλες ελληνιδες στο πρωην ανατολικο ... σταματα την καραμελα αυτη
εχω ζησει ναι ... και η συντριπτικη πλειοψηφια τους σιχαινεται και γαμιεται ειτε με ελληνα ή δυτικο ... αν τα συμπεραματα σας τα βγαζετε απο καμια μεθυσμενη που την ξεκωλιασε βρωμιαραιος και ετυχε να το ακουσετε παω πασο ... δεν εχω βρει καμια στατιστικη σχετικα με το racial mix στην ευρωπη που να επιβεβαιωνει τον "κανονα" που λετε για της ελλεηνιδες ... βεβαια απο την αλλη ισως φταιει και ο κυκλος μου που δεν συναναστραφηκα τελειωμενες ελλεηνιδες abroad
Η καραμέλα είναι στο μυαλο σου και σε εμποδίζει να δεις καθαρά. Είπαμε στο εξωτερικό οι ελεεινίδες λογω εμφάνισης έαν τις συγκρίνουμε με τις εκει ξένες είναι Αορατες.
Τωρα οτι πηγαινουν με αραβες, αφρικανους και ασιατες ειναι γεγονος.
ο μπολντης συνεχεια τα κανει αυτα, γραφει καποια ασχετα η αδιαφορα περιστατικα γιατι?? Ουτε ο ιδιος ξερει
ο μπολντης ετρωγε ταχινι με μελι και κουακερ
Σημερα εφαγα ρυζι απο το μαγειριο μαζι με 2 κουτια τονους απο το σουπερ. Εφτιαξα και μια σαλατα. Το απολαυσα πολυ αυτο το γευμα.ο μπολντης ετρωγε ταχινι με μελι και κουακερ
και εδω τι το λες? ...ειδικα σε αυτο το νημα! τι περιμενεις αληθεια να σου πουν? μπραβο?σοβαρη συμβουλη?να χαρουν με την ενδεχομενη επιτυχια σου?να ανεβεις στα ματια καποιου?να μαθουν απο την περιπτωση σου?να βαλουν μυαλο οσοι ειναι αμυαλοι?να κατεβουν απο το καλαμι οσοι το καβατζαρισαν?να γινουν τα πιθικια αθρωποι?να βγαλουν οι καραφλοι μαλλια ή να βρουμε απο που τελικα κλανει το μπαρμπουνι?
μια γυναικα γνωστη μου, μου ειπε οτι πολλες γυναικες βαζουν μυαλο οταν κανουν το πρωτο τους παιδι. Και ειχε δικαιο, θα ακουσεις απο πολλους που βαλαν κουλουρα στο κεφαλι οτι μετα την εγκημοσυνη αλλαξε εντελως η προσωπικοτητα τους.για να πάρω καμια συμβουλη απο τον Sad man ρε τυπε.
Έχετε το γκουρου εδω μεσα και δεν τον αξιοποιείτε!
το απολαυσες περισσοτερο από "τον σκληρο πουτσο της βικυ"????Σημερα εφαγα ρυζι απο το μαγειριο μαζι με 2 κουτια τονους απο το σουπερ. Εφτιαξα και μια σαλατα. Το απολαυσα πολυ αυτο το γευμα.
Ο μασαζο αποκλειεται να ειναι ο Μπολντης γιατι ο Μπολντης ηταν αποφασισμενος να βρει γκομενα με το χορο και τις παρεες και σνομπαρε ολους εμας τους πουτανιαρηδες.
οι ελληνιδες κατα μεσο ορο ειναι πιο ωραιες απο ολες τις αφρικανες και ολες τις ασιατισες λογω χρωματος και ευρωπαικων χαρακτηριστικων προσωπου.Τύπε έχεις ζήσει στο εξωτερικό να δεις και να συγκρίνεις; Είναι γεγονός ότι είτε στις δυτικές χώρες, είτε στις πρώην ανατολικές, οι ελλεεινίδες στην πλειοψηφία τους σε θέμα εμφάνισης βρίσκονται αρκετά πίσω. Χώρια ότι συνουσιάζονται με ότι πιο άθλιο υπάρχει απο ασία μέχρι αφρική.
Και 10 κιλά μην σου πω.οι ελληνιδες κατα μεσο ειναι οι πιο κοντοχοντρες.
επρεπε λοιπον να εχουν και αναλογες απαιτησεις , αλλα εχουν την μυτη στον ουρανο λες και ειναι τιποτα διμετρες σουηδεζες.
πιο ευκολα ριχνεις διμετρη σουηδεζα παρα κοντοπουτανη ελληνιδα με 5 παραπανισια κιλα.