Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
αγγλίδα ;;
οι 2 ηταν ελληνιδες και η 1 ουζμπεκα
αγγλίδα ;;
Κάνεις λάθος μαν,στην Ελλάδα δεν μετράει και πολύ η εμφάνιση.Πρώτα επάγγελμα και κύκλος μετράνε.Και δες πόσες εμφανίσιμες γυναίκες είναι με άντρες κατώτερους εμφανισιακά,κοντούς,αγύμναστους κλπ
Για τις γυναίκες ποτέ. Τον μποχαλεο αντρα τον έδιωχναν απο μακρια. Ακομα και οι γυναίκες παλαιας κοπης.Κάποτε η αξυρισιά θεωρούνταν και απλυσιά.Μην κοιτάς που τα τελευταία χρόνια ψάχνεις να βρεις ξυρισμένο με το κυάλι.
Γάμησέ τα. Και η μαλακία είναι όταν σε πιέζουν να τους κάνεις γλειφομούνι. Εκεί τους το λες κατάμουτρα ότι βρωμοκοπάνε ή δεν τους το λες;Δυστυχως τη ψαριλα αυτη που βοσκει κει κατω την εχω οσμιστει και γω.Χιλιες φορες να κλειστω στο αμαξι μου και να ριξω μια αυγουλατη κλανια παρα αυτη τη ψαριλα που οταν τη μυριζω μου ρχετε να της πεταξω στη θαλασσα,ουτε ο ποπαυ τετοια ψαριλα ρε κοριτσια.καντε κατι
φιλε πιο πιτσιρικας τα ελεγα με τακτ μη θιξω καμμια κλπ.Τωρα πλεον στα ισα.Για να παρουν χαμπαρι.Και δεν εχω και ιδεα απο που ερχεται αυτη η μυρωδια.ειναι θεμα βιολογικο?απλυσιας?τι ειναι ρε μυστες
Κολπίτιδα το λένε.φιλε πιο πιτσιρικας τα ελεγα με τακτ μη θιξω καμμια κλπ.Τωρα πλεον στα ισα.Για να παρουν χαμπαρι.Και δεν εχω και ιδεα απο που ερχεται αυτη η μυρωδια.ειναι θεμα βιολογικο?απλυσιας?τι ειναι ρε μυστες
γλειφομουνι κανουν μονο οι αδερφες και οι κρετινοιΓάμησέ τα. Και η μαλακία είναι όταν σε πιέζουν να τους κάνεις γλειφομούνι. Εκεί τους το λες κατάμουτρα ότι βρωμοκοπάνε ή δεν τους το λες;
συνοδεψε με ουζοΔυστυχως τη ψαριλα αυτη που βοσκει κει κατω την εχω οσμιστει και γω.
συνοδεψε με ουζο
https://[URL unfurl="true"]www.thanopoulos.gr/47453-large_default/ouzo-200ml-ouzo-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σωραιος
πουσταρεςTυπε αν οι αδερφές κανουν γλειφομουνι αυτοι που κανουν γλυφοπουτσι πως λέγονται
Tυπε αν οι αδερφές κανουν γλειφομουνι αυτοι που κανουν γλυφοπουτσι πως λέγονται
τυπε μου γουστα ειναι αυταΔεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ το γλυφωμουνι...
Προσωπικα τρελαινομαι!!
Αν εχει και λιγη τριχουλα ειδικα η μουναρα....
Tυπε αν οι αδερφές κανουν γλειφομουνι αυτοι που κανουν γλυφοπουτσι πως λέγονταιγλειφομουνι κανουν μονο οι αδερφες και οι κρετινοι
το πουλι, 9/8/2018
Ε ναι ρε τυπετυπε μου γουστα ειναι αυτα
Τεκμηρίωση;γλειφομουνι κανουν μονο οι αδερφες και οι κρετινοι
το πουλι, 9/8/2018